View Full Version : Първи път
make_me_love_you
08-08-2010, 09:44
Здравейте на всички :)
Аз съм на 17 и преди 2 дена правих секс с приятеля ми за първи път. Като цяло мина добре като изключим че доста ме боля . Не тече никаква кръв...нормално ли е ? Другото за което искам да попитам.. нормално ли е като ходя по малка нужда и да чувствам парене :-o . И м/у другото по едно време презерватива падна и продължихме без...има ли някаква опасност макар че той каза че не е свършил...
Punisherrr
08-08-2010, 10:09
Това, че не е имало кръв не е никакъв проблем.
А за презерватива - Няма ли да разберете, че при необезопасен секс риск винаги ИМА, а здравето ви трябва да е на първо място ВИНАГИ!
Много ли щеше да заболи, ако бяхте отделили две секунди да сложите един нов презерватив?
След мнението на Punisherrr, мога само да добавя отговора за паренето при малка нужда - принципно е нормално, защото може да си се протрила! :)
Prophecy
08-08-2010, 11:05
Нуждаеш се от нова вагина
make_me_love_you
08-08-2010, 11:45
мерси много за отговорите.
Знам, че здравето ми е на първо място, но нямахме друг презерватив (макар че не е оправдание).
Е да, ама нали знаеш че вагината върви комплекс с мозък... :>Д
make_me_love_you
08-08-2010, 11:54
мерси за съвета :)
Prophecy
08-08-2010, 12:07
Не го сванах тфа с комплекса
daniel10
08-08-2010, 12:30
Здравейте на всички Smile
Аз съм на 17 и преди 2 дена правих секс с приятеля ми за първи път. Като цяло мина добре като изключим че доста ме боля . Не тече никаква кръв...нормално ли е ? Другото за което искам да попитам.. нормално ли е като ходя по малка нужда и да чувствам парене Surprised . И м/у другото по едно време презерватива падна и продължихме без...има ли някаква опасност макар че той каза че не е свършил...
__________________________________________________ _____________
еми ддз ша забременееш сигорно :razz: :razz: :?
Extremescream
08-08-2010, 12:35
Ииии колко такива теми има още? :-o
ima opasnost,makar i minimalna
MiZzBl0ndiE
08-09-2010, 09:48
Sorry, че ти го казвам мацка, но нещата стоят така: ако приятелят ти не е бил девствен или ти е изневерявал или не е, но има гъбички (или нещото др, за което не е задължително да правиш секс, че да го хванеш) е много вероятно и ти да си хванала нещо. :booooomb: :shock:
Not cool, знам, ама така стоят нещата. А за забремяване да не говорим: свършил, не свършил - риск от забременяване винаги има! Особено в нашата възраст, в която цикъла ни е толкова нередовен, че няма повече накъде... :x :o