Влез

View Full Version : Първи път

make_me_love_you
08-08-2010, 09:44
Здравейте на всички :)

Аз съм на 17 и преди 2 дена правих секс с приятеля ми за първи път. Като цяло мина добре като изключим че доста ме боля . Не тече никаква кръв...нормално ли е ? Другото за което искам да попитам.. нормално ли е като ходя по малка нужда и да чувствам парене :-o . И м/у другото по едно време презерватива падна и продължихме без...има ли някаква опасност макар че той каза че не е свършил...

Punisherrr
08-08-2010, 10:09
Това, че не е имало кръв не е никакъв проблем.
А за презерватива - Няма ли да разберете, че при необезопасен секс риск винаги ИМА, а здравето ви трябва да е на първо място ВИНАГИ!
Много ли щеше да заболи, ако бяхте отделили две секунди да сложите един нов презерватив?

AniBG
08-08-2010, 10:16
След мнението на Punisherrr, мога само да добавя отговора за паренето при малка нужда - принципно е нормално, защото може да си се протрила! :)

Prophecy
08-08-2010, 11:05
Нуждаеш се от нова вагина

make_me_love_you
08-08-2010, 11:45
мерси много за отговорите.
Знам, че здравето ми е на първо място, но нямахме друг презерватив (макар че не е оправдание).

Sa6eks
08-08-2010, 11:48
Е да, ама нали знаеш че вагината върви комплекс с мозък... :>Д

make_me_love_you
08-08-2010, 11:54

мерси за съвета :)

Prophecy
08-08-2010, 12:07

Не го сванах тфа с комплекса

daniel10
08-08-2010, 12:30
Здравейте на всички Smile

Аз съм на 17 и преди 2 дена правих секс с приятеля ми за първи път. Като цяло мина добре като изключим че доста ме боля . Не тече никаква кръв...нормално ли е ? Другото за което искам да попитам.. нормално ли е като ходя по малка нужда и да чувствам парене Surprised . И м/у другото по едно време презерватива падна и продължихме без...има ли някаква опасност макар че той каза че не е свършил...
__________________________________________________ _____________

еми ддз ша забременееш сигорно :razz: :razz: :?

Extremescream
08-08-2010, 12:35
Ииии колко такива теми има още? :-o

pataran
08-08-2010, 14:44
ima opasnost,makar i minimalna

MiZzBl0ndiE
08-09-2010, 09:48
Sorry, че ти го казвам мацка, но нещата стоят така: ако приятелят ти не е бил девствен или ти е изневерявал или не е, но има гъбички (или нещото др, за което не е задължително да правиш секс, че да го хванеш) е много вероятно и ти да си хванала нещо. :booooomb: :shock:

Not cool, знам, ама така стоят нещата. А за забремяване да не говорим: свършил, не свършил - риск от забременяване винаги има! Особено в нашата възраст, в която цикъла ни е толкова нередовен, че няма повече накъде... :x :o