Влез

View Full Version : Секс в гимназията?!?

MiZzBl0ndiE
08-08-2010, 12:18
Абе вижте сега... :smt095 Работата е там, чеее... :? ... започнах да гледам "The Secret Life of the American Teenager" ("Тайния живот на Американския Тийнейджър" - и да, нарочно го превеждам така, защото за мен всички са главни герои, а не само Ейми, както го изкарва бг превода :x :? :D ) и та там някои от героите решиха (или бяха решили), че не искат да правят sex в гимназията, защото е твърде рано, довежда до много объркани ситуации, може да сбъркат човека и т.н. и т.н. Интересно ми е... вие какво мислите по въпроса? Има ли някой/някои от вас, които да са взели същото решение? А някои които са решили да предприемат тази стъпка само след брака?

Ето и моята гледна точка:
1. За мен няма значение дали в гимназията или не - секса започва най-рано на 16!!! (аз съм на 16, сега само чакам Човека :D :-D :wink: ) или на 18.
2. Важно за мен е да обичам момчето, да знам, че и той ме обича.
3. Също така да сме били заедно достатъчно време (няколко месеца, колкото повече толкова по-добре, но НАЙ-малко м/у 3 и 4...) през което той не ме е притискал за секс (иначе ще си мисля, че само това иска и ще се откажа веднага - вярвам, че хормони/ не хоммони - ако ме обича ще чака).
4. Също така за да сме сериозни трябва да познаваме each other's family and friends.
5. И накрая, но не напоследно място, преди да вземем тази последна стъпка - да сме правили други неща заедно (натискане, петинг...) :P :smt011 :) ;-)

Extremescream
08-08-2010, 12:21
Всеки си има глава на раменете.Да,повечето на тази възраст я ползват за баланс или украса.Ако имаш здрав разум,ще обмислиш нещата преди да правиш глупости.

AniBG
08-08-2010, 12:24
Според мен най-рано се започва със секса на 16! :?

K0rTexXx
08-08-2010, 12:27
Секс в гимназията като място или секс по време на гимназиалната възраст.Не съм гледала филма ,а ти може да кажеш какво те интересува!

Май като възраст има предвид :)

Princessani
08-08-2010, 13:03
и аз го гледам тоя сериал и много си го бива.Но никога не съм забременявала и т,н.От 15 до 18 годините в гимназия са счупих от секс ,толкова секс за целия ми живот напред :D :D ся съм на 19 и като че ли неправя толкова много секс :D .Даже имах случка на хванаха да правим секс в училище :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: .Всеки сам за себе си решава дали е готов и да ли е отговорен да прави секс.Никой не е застрахован от някакви осложнония.Но секса не е само удоволствие ,трябва да мислиш какво правиш и с кого го правиш.

DarkTemplar
08-09-2010, 11:29
^Принцесата е права, особено с последното изречение.

bootyboy
11-17-2010, 20:54
против съм преди 16

DREAM95
11-18-2010, 08:41
против съм преди 16 :D Скоро ще навърша 16 така че... 8-) Има време... :D

xoxi
11-18-2010, 09:37
Едно момиче/момче на 16-17-18 може да е много по-информирано по този въпрос, отколкото една момиче/момче на 25 примерно.
Ако човек е сигурен, отговорен и най-важното информиран, то тогава няма значение дали е в гимназията или следва висше.
А и това да си "в гимназията" нищо не означава. Повечето гимназии започват от 5-ти клас. Едно е против секса в гимназията, ако си пети клас, друго е ако си 12 клас.

MilanowPz
11-18-2010, 09:59
Абе... авторката дай да се запозанем ;ддд щото аз си търся точно такова момиче :) :P :)

NeZaPoznat
11-18-2010, 10:36
Ето и моята гледна точка:
1. За мен няма значение дали в гимназията или не - секса започва най-рано на 16!!! (аз съм на 16, сега само чакам Човека :D :-D :wink: ) или на 18.
2. Важно за мен е да обичам момчето, да знам, че и той ме обича.
3. Също така да сме били заедно достатъчно време (няколко месеца, колкото повече толкова по-добре, но НАЙ-малко м/у 3 и 4...) през което той не ме е притискал за секс (иначе ще си мисля, че само това иска и ще се откажа веднага - вярвам, че хормони/ не хоммони - ако ме обича ще чака).
4. Също така за да сме сериозни трябва да познаваме each other's family and friends.
5. И накрая, но не напоследно място, преди да вземем тази последна стъпка - да сме правили други неща заедно (натискане, петинг...) :P :smt011 :) ;-)

Ако търсиш 100% изпълнение на тези условия - секс може да не правиш и до пенсия :lol: :lol:

Личен опит - тресне ли те хормона, възбудиш ли се - забравяш за всичко и се отдаваш на секса - после като си начешеш крастата вече му мислиш :-P

xKiFlA
11-18-2010, 10:54
За
мен ми е нещоо като фантазия секс в училище.. и понякога си преставям :oops:

Saphire
11-18-2010, 10:56
Авторке представата ти кога и как трябва да станат нещата е напълно правилна. Опитах се да се хвана за нещо, което не е така, но не можах...
Бъди сигурна, че вече знаеш кога, как и защо относно секса ... мнението на останалите може да ти помогне, но се надявам да не те отдалечи от твоето...

LiRRRa
11-18-2010, 11:02
Тия определения и изисквания един ден изобщо няма да важат. Когато срещнеш човека и дойде момента, няма дори да се сетиш за тези неща.. В смисъл колко време ходите, къде кво що.. ; ))

juveteam
11-18-2010, 13:09
Според мен няма значение на колко си,а дали ти харесва и дали няма да съжаляваш след това(което се случва при не малко момичета....)

nick12
11-22-2010, 21:43
Аз съм за над 16, така че ми остават две години (сега навършвам 14 а и не искам да бързам) 8)