View Full Version : Онзи нещастник просто я срина...
DqVoLsKoJeLaNiE
08-08-2010, 17:29
Здравейте всички... :) Аз съм дете на разведени родители..., раздялата между тях майка ми изживя най-тежко...След години, тя се съвзе и стана усмихната и моята любима МАМА,колкото и детско да звучи. С нея си споделяхме абсолютно всичко..И така тя си намери приятел миналата година, с него бяха много щастливи и аз се радвах много за нея..До днес. Тоя нещастник просто скъса с нея..Тя сега плаче и не допуска никого до себе си, споделяли сме си, че всичко е наред между тях, аз знаех всеки детайл от отношенията им, допреди малко прекрасни. Майка ми е страхотна жена, хубава фигура, хубава в лицето, умна..за мен е перфектната майка. Мила, възпитана..Просто не знам как да оправя нещата, аз я успокоих за малко, но сълзите й не секнаха. Тя просто се срина за секунди... Иска ми се да го намеря онзи и да го закопая някъде. Майка ми беше щастлива с него, а той изведнъж--КРАЙ! :o Не мога да приема майка си така, не искам да е съсипана заради мъж...,мъж, който дори не беше най-красивия,перфектния, добрия и любвеобвилен човек на света... Кажете как да си върна предишната майка.
Claymore
08-08-2010, 18:19
Колкото и странно да звучи ще е най-добре да отиде на психиатър, дори и за едно консултация.
FernandoTorresIkerCasilla
08-08-2010, 19:14
Claymore, май е права, щом е толкова зле да отиде при психиатър .. Мисля че наистина ще помогне... :)
Да, но ако аз бях на мястото на майка й.. не бих се почувстваала много добре ако детето ми предложи да ида на психиатър. Тя ще си поплаче и с времето всичко ще отимине. По-тежко го приема, защото преди този мъж има развод и изведнъж той я зарязва.. :? Дано се съвземе по-бързо. Бъди до нея и й помагай.
danibebi
08-08-2010, 19:56
Психиатър :shock: вие добре ли сте? По-скоро жената може да отиде на психолог,но не и на психиатър :? но не мисля,че има нужда от това.Просто с времето ще свикне и ще се оправи,нормално е сега да и е тежко.Ти просто бъди до нея и й помагай. :)
ibojilow
08-09-2010, 05:39
Да, но ако аз бях на мястото на майка й.. не бих се почувстваала много добре ако детето ми предложи да ида на психиатър. Тя ще си поплаче и с времето всичко ще отимине. По-тежко го приема, защото преди този мъж има развод и изведнъж той я зарязва.. :? Дано се съвземе по-бързо. Бъди до нея и й помагай.
Подкрепям на 100%. Времето ще оправи пак нещата, било то бавно или бързо.. :)
ExplosionsInTheSky
08-09-2010, 07:56
Да, ПСИХОЛОГ е правилната дума. Няма нищо срамно, и аз ако можех бих отишла 8-)
Майка ти просто изживява нещастна любов. Може би е влагала повече надежди в тази връзка и сега, когато него го няма, тя го понася по-трудно, отколкото на теб би ти се искало. Остави я да изживее мъката си и ще видиш, че след време всичко ще се оправи.
Claymore
08-09-2010, 09:32
Естествено...как не предвидих, че глезльовци, чиито родители винаги са били заедно и са имали по 5 скандала в годината ще насадят темата с коментари от сорта на "Психиатър? Да бе да". Разбира се вие сте много компетентни в това отношение...Извинете, но има ли човек, който беше против психиатъра и психолога, чиито родители да са разделени, които живеят с майка си, която пък по всяко време на денонощието решава да изпадне в криза и да реве безпричинно...НЕ, няма.
Има ли ли сте периоди, в които единственият звук в дома ви е бил плач...НЕ!
Значи не знаете какво й е. Защо да не й каже да се консултира с професионалист? Нали за това са те! :x Какво си мислите, че майка ще стане й ще и каже "ти да не ме мислиш за луда"...жената има нужда от помощ и дъщеря й няма как да и помогне с нищо, има си хора за тая работа.
какъв психиатър,как може да давате такива съвети???
Поставете се на мястото на жената,разведена,изживява го тежко,след това среща нова любов и там разочарование!! И как искате да реагира и да го преживее??? Да се смее ли??? Нормално е да и е тежко! С времето ще се оправи и ще е както преди :) Само трябва време.
JackSparrow
08-14-2010, 19:30
идете с нея на някое спокойно място, например на пикник, разкажи и за своите приятели - кой с кого ходи, кой какво си купил, къде ходил, за всекидневието ти, абе мотай локумите, докато се поуспокои.. помага..
Ако бях на твоето място, щях да взема една бухалка и да го строша от бой тоя :smt097 :smt097 Иначе съжалявам за майка ти, надявам се да се оправи по-бързо :-o
С времето ще й мине,но следващия път да опознае приятеля си по-добре,най-вече да разбере намеренята му.
StolenBliss
08-22-2010, 12:21
Claymore, май е права, щом е толкова зле да отиде при психиатър .. Мисля че наистина ще помогне... :)
Че защо при психиатър, трябва и психолог. Просто да и покаже как трябва да преодолее ситуацията, ако тя сама не може да го направи
FunkyBoy
08-22-2010, 12:33
Времето лекува :neutral: (банално, ама факт)... ти можеш да й помогнеш, като си до нея в моменти, като този. След време всичко ще отмине и мама ти пак ще си е усмихната :)