Здравейте всички... Аз съм дете на разведени родители..., раздялата между тях майка ми изживя най-тежко...След години, тя се съвзе и стана усмихната и моята любима МАМА,колкото и детско да звучи. С нея си споделяхме абсолютно всичко..И така тя си намери приятел миналата година, с него бяха много щастливи и аз се радвах много за нея..До днес. Тоя нещастник просто скъса с нея..Тя сега плаче и не допуска никого до себе си, споделяли сме си, че всичко е наред между тях, аз знаех всеки детайл от отношенията им, допреди малко прекрасни. Майка ми е страхотна жена, хубава фигура, хубава в лицето, умна..за мен е перфектната майка. Мила, възпитана..Просто не знам как да оправя нещата, аз я успокоих за малко, но сълзите й не секнаха. Тя просто се срина за секунди... Иска ми се да го намеря онзи и да го закопая някъде. Майка ми беше щастлива с него, а той изведнъж--КРАЙ! Не мога да приема майка си така, не искам да е съсипана заради мъж...,мъж, който дори не беше най-красивия,перфектния, добрия и любвеобвилен човек на света... Кажете как да си върна предишната майка.