View Full Version : приятелката ми ме дразни...
може да прозвучи тъпо но на приятелката ми и доиде по рано а тя е една год. по малка от мен .. сега само ми се хвали и ми обяснява колко ми е хубаво че още нямам този проблем .... опитвам се да не и обръщам внимание и й казвам че тя е прецаканата а не аз но тя продължава да ми се фука и на купона в последния ден когато бяхме на лагер заедно обяснява на всички как не трябва да пия алокхол защото още не съм била жена .... поговорих с нея и тя пак ми се прави на важна а няма как да я отбягвам защото сме съседки ... моля ви кажете как мога да и натрия носа или нещо такова :( :smt021 :smt022 :-k :neutral:
xinfamous
08-09-2010, 10:27
Изчезни.
lady__bird
08-09-2010, 10:30
По-добре,не се занимавай с нея.Едва ли ти е толкова голяма приятелка,щом се отнасяя така надменно с теб и си позволява да говори така за теб пред другите,че не си жена и т.н. ;)
Егати и темата,само за този раздел е :grin: :razz: :razz:
radeberger
08-09-2010, 10:45
На по 11-12 години ли сте :D
По-добре,не се занимавай с нея.Едва ли ти е толкова голяма приятелка,щом се отнасяя така надменно с теб и си позволява да говори така за теб пред другите,че не си жена и т.н. ;)
+1! И според мен истинските приятели не се отнасят така със познатите си! :?
DarkTemplar
08-09-2010, 10:56
Според мен и 2те ви тресе пубертета и се чудите как да се направите на интересни.
Споко бе мацке и ти ша сложиш памперс кефи се докато още нямаш :lol:
На по 11-12 години ли сте :D
Mного им е. :? Лапешка работа.
GreenFairy
08-09-2010, 11:02
А ти на колко си години? И понеже предполагам, че сте на не повече от 14 години какъв алкохол ще пиете, бре?! Замисли се дали наистина не сте прекалено малки! :-x А относно цикъла, спокойно, и на теб ще ти дойде. До тогава си живей детството.
Claymore
08-09-2010, 11:08
Ти да не си правила секс с твоята приятелка, че темата е тук?!
lifelesscorpse
08-09-2010, 11:30
Отново детски истории...Най-добре следващия път,когато ти заговори отново за нейната менструация,вземи най-близкия до теб предмет и й го забий в главата,та да млъкне...Ти пък вземи един нож,докато тя е още в безсъзнание,нарежи си веничките и събирай кръвта в една чашка.Когато тя стане й кажи "Ето!И аз вече имам менструация!..."....................
iloves3x
08-09-2010, 12:48
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Extremescream
08-09-2010, 13:31
Като ти е толкова зор,кажи й,че и на теб ти е дошло.Само не я разбирам тая какво толкова се фука..на мен ми дойде на 14 и бях адски нещастна.Боли,кървиш,лошо ти е...И това е повод за фукане?! :shock:
Claymore
08-09-2010, 13:33
Като ти е толкова зор,кажи й,че и на теб ти е дошло.Само не я разбирам тая какво толкова се фука..на мен ми дойде на 14 и бях адски нещастна.Боли,кървиш,лошо ти е...И това е повод за фукане?! :shock:
Един вид, че е жена и е по-голяма. :-D
Extremescream
08-09-2010, 13:35
Убийствена логика имат децата :D
K0rTexXx
08-09-2010, 15:42
може да прозвучи тъпо но на приятелката ми и доиде по рано а тя е една год. по малка от мен .. сега само ми се хвали и ми обяснява колко ми е хубаво че още нямам този проблем .... опитвам се да не и обръщам внимание и й казвам че тя е прецаканата а не аз но тя продължава да ми се фука и на купона в последния ден когато бяхме на лагер заедно обяснява на всички как не трябва да пия алокхол защото още не съм била жена .... поговорих с нея и тя пак ми се прави на важна а няма как да я отбягвам защото сме съседки ... моля ви кажете как мога да и натрия носа или нещо такова :( :smt021 :smt022 :-k :neutral:
Натрий носа и на нея...
хуя ми е 27 сантиметра,знаете ли
Един вид, че е жена и е по-голяма. :-D
На тая възраст е нормално да се "фукат" с това..защото ве4е може и да се "фака" :razz: не че ако няма не може ама... :razz:
MaLchYyY
08-09-2010, 22:44
Изчезни.
:razz:
Мисля, че не е за този раздел.
Мисля, че с това мнение темата е изчерпана. :D
Reaper93
08-10-2010, 10:10
Мисля, че с това мнение темата е изчерпана. :D
Няма кво повече да се добави.. 8-)
За мен винаги има какво да се каже още - красив съм,интелигентен,с чувство за хумор,умея да готвя,разбирам от електроника,от двигатели,от генно инжинерство,от музика (критик съм) и какво ли още не,ако се сетя нещо още за себе си,ще го добавя :)
За мен винаги има какво да се каже още - красив съм,интелигентен,с чувство за хумор,умея да готвя,разбирам от електроника,от двигатели,от генно инжинерство,от музика (критик съм) и какво ли още не,ако се сетя нещо още за себе си,ще го добавя :)
Манеееее де да бяха всички като тебееее... :D :grin:
не мисля,че е възможно,аз съм богопомазан
не мисля,че е възможно,аз съм богопомазан
Ееее извинете. :oops: :D
не се притеснявай,също така съм милосърден и отзивчив,разбирам от всякакви неща,ако нещо те притеснява-питай ме :)
Smrazqvashta
08-10-2010, 10:42
Що за приятелки сте вие ? Едната се прави на кифла пред другата, защото има цикъл, а другата се чуди как да и натрие носа ? Да ви няма човек приятелството на вас, представям си как обичате. ](*,)
InloveAgain
08-10-2010, 11:15
Абе ти пък и кажи ,че имаш оригинална кукла за 200 кинта ..дали па няма да е sad ;х
nikoll4479
08-10-2010, 11:33
,, ;) 1.во тфа за раздела ли е? кфо общо има приятелката ти с секса ? по темата - не ти е приятелка , :) ти и кажии да не прави секс до края на живота си щото може да забременеее ,, пъ като забременее не може да пиее ,, :D :D :D не бее бзкк ,, да не ти пука кфо ти викаа ,, малко я отбягвай докато и минее кефаа ,, ш видиии тя като ии доййдее еднаа болезнанна менструацияя ,, тогаз я питай искаш ли на басейн ? неска е хубав денн ,, :D :D бее когато ти е времето ии при тебе ще дойде ,, :) не ти е дотрябвало ,, ;);)
,, ;) 1.во тфа за раздела ли е? кфо общо има приятелката ти с секса ? по темата - не ти е приятелка , :) ти и кажии да не прави секс до края на живота си щото може да забременеее ,, пъ като забременее не може да пиее ,, :D :D :D не бее бзкк ,, да не ти пука кфо ти викаа ,, малко я отбягвай докато и минее кефаа ,, ш видиии тя като ии доййдее еднаа болезнанна менструацияя ,, тогаз я питай искаш ли на басейн ? неска е хубав денн ,, :D :D бее когато ти е времето ии при тебе ще дойде ,, :) не ти е дотрябвало ,, ;);)
мерси за отговора :)
BiGBaDWolF
08-12-2010, 21:19
Напусни къщата на Big Brother дебил такъв !
:lol: фука ти се щот има цикъл ебахти простотията човек такова нещо не бях чувала :lol:
miss_kiss181
09-04-2010, 06:57
Ами говори с нея или просто се дистанцираи от нея. :)
FuckedUp
09-04-2010, 12:11
:lol: фука ти се щот има цикъл ебахти простотията човек такова нещо не бях чувала :lol:
Мн си спряла,бе !! :-x К'фо връщаш стари теми..тъпи деца!
Е , на няколко места забрави да сложиш "аа" :? :? :? :?
Qnkishhh
09-04-2010, 13:58
Е , на няколко места забрави да сложиш "аа" :? :? :? :?
Съжалявам за спама, ама не мога да се сдържа...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FunkyBoy
09-04-2010, 19:45
т'ва к'во общо има със секса?
StolenBliss
09-04-2010, 19:49
Ти да не си правила секс с твоята приятелка, че темата е тук?!
:razz:
AllenWalkerr
09-04-2010, 20:23
ЪъЪъ... Щом сте съседки пусни и 1 C4 в двора да си поиграе малко :D :D :D
theexplorer
09-04-2010, 21:24
Е*и й майката..пък и какво ти пука толкова,радвай се даже..1 година без главоболие,болки в корема и памперси 7 дни в месеца... На мен първият път ми дойде лятото след 7 клас ии помня как се бях стресирала и ми беше гадно..надявах се още по-късно да дойде..Сега вече дори не ми прави впечатление.. :D да не ти пука,не ти е приятелка щом се опитва да те унижи/дори по такъв безсмислен начин,аз ако бях яко щеше да изяде нацепката :D /
FuckedUp
09-04-2010, 21:32
Пуснато на: Пон Авг 09, 2010 1:25 pm Заглавие: приятелката ми ме дразни...
Яко злета.. ](*,) ](*,)