Влез

View Full Version : боли ли...?

nicoke2
08-09-2010, 10:30
до сега не съм правила секс и искам да питам момичетата дали първия път е боляло и какво е усещането :-) :oops:

OneGuy
08-09-2010, 10:31
пробвай да седнеш на кракЪ на стола ... с оная си работа .... и ела ни кажи боли ли

UNITED2
08-09-2010, 10:36
:razz: :razz: :razz:

dimitar_ak
08-09-2010, 10:39
до сега не съм правила секс и искам да питам момичетата дали първия път е боляло и какво е усещането :-) :oops:

Аз пък ще ти отговоря сериозно. Ако имаш съответната нагласа и възбуда, а партньора ти е достатъчно внимателен няма да усетиш болка.

xinfamous
08-09-2010, 10:47
БОЛИИИИ ВЕЕ!!! НЕДЕЙ,КЕ УМРЕШ! Усещането е сякаш те режат с нож отвътре! Малко хора са оцелявали след подобна зверщина!

In_my_dreams
08-09-2010, 10:50
делеее няма такъв смях :D Май има хора,които си правят разни теми,колкото да отбиват скуката :D

LDto
08-09-2010, 10:51
Оставиги тези кво приказват .... Еми ако момчетоти те предостави много добре и ти се отпуснеш няма да усетиш болка а по-скоро удоволтвие :grin: :grin: :grin: :grin: :-P

K0rTexXx
08-09-2010, 10:52
Момичетата казват, че е ужасяваща болка.....няма бе, майтапя се, хахаха

DarkTemplar
08-09-2010, 10:52
Всъщност на колко си авторке?

bebe7o
08-09-2010, 11:05
Всъщност на колко си авторке?

Има друга тема дето пише, че се дразни на някаква нейна приятелка , 'щото имала цикъл пък тя не.. :-D Едва ли е на повече от 12.

DarkTemplar
08-09-2010, 11:09
Има друга тема дето пише, че се дразни на някаква нейна приятелка , 'щото имала цикъл пък тя не.. :-D Едва ли е на повече от 12.
Мда, забелязах. И за какъв секс е тръгнала да мисли, като е още дете и дори не й е дошло? Понякога сериозно се изумявам...

LDto
08-09-2010, 11:14
Мда, забелязах. И за какъв секс е тръгнала да мисли, като е още дете и дори не й е дошло? Понякога сериозно се изумявам...

детето бърза че идва 2012 и няма да може да се начеша .... Лапешка работа

FunkyBoy
08-09-2010, 12:18

това обяснява тъпия й въпрос :?

zority7
08-09-2010, 12:21
А бе какво и да говорите и да е нежен и да е бавно пак си боли,и момчетата ще ми обесняват ,че не боли изпитайте го вие да видите :x ,не е болка за умиране търпима болка е но си боли, :?

Hilary_
08-09-2010, 12:23
:shock: :shock: :lol:

Авторке на колко си всъщност? :-o
.. защото ако наистина нямаш поне 15 (в което силно се съмнявам) за къде си се разбързала?! ..

xoxi
08-09-2010, 12:28
По всичко се вижда, че на авторката и е рано за секс.
Представете си колко информация има по въпроса, щом още се тормози от това, дали боли. Ако беше поразровила поне малко в този раздел, щеше да намери най-малко 50 теми, отговарящи на нейният въпрос.

Bebetu1
08-09-2010, 21:10
Виж.. нормално е да боли, но ако смяташ да правиш нещо избери най подходящото мочме .. не го казвам като някаква мечтателка или нещо такова просто ако той е подходящия 1 ... ще знае какво да прави и 2.. когато те заболи или ще спре за малко или ще напрви всичко възможно да не те боли толкова .. замисли се по този вапрос .. :) знам че мислиш че трудно ще разбереш кои е подходящия, но не е така .. не барзай .. когато дойде момента ще разбереш че това е той.. на мен лично ми се случи така .. :)

аа и един съвет .. не планирай нощо .. остави нещата сами да се развият така удоволствието ще е пално .. повярваи ми ще се изненадаш какви неща можеш да правиш дори без д аси мислила за това :D

Nicoletee
08-10-2010, 10:22
Ами естествено, че боли, че то първия път няма толкова удоволствие, пък и при мин свърши много бързо ии .. нищо не разбрах освен, че ме боля 5-10 мин :-o

t0d1t0
08-10-2010, 10:34
зависи

ScorpionGirl
08-11-2010, 12:38
Всичко зависи от нагласата. Ти трябва да се отпуснеш, а партньора ти да е опитен и внимателен. И най-вече не мисли как примерно ще те боли и т.н., защото като си го внушиш, няма да ти бъде никак приятно. Ще започнеш да се стягаш и тогава партньора ти няма да може да проникне в теб и наистина ще започне да боли много.

iw0na
08-11-2010, 12:42
Излагаш се .. :lol: :lol: :lol: :lol:

didi0804
08-11-2010, 14:28
Аз пък ще ти отговоря сериозно. Ако имаш съответната нагласа и възбуда, а партньора ти е достатъчно внимателен няма да усетиш болка.

elito0o0o0
08-11-2010, 14:35
Купи си една бормашина ... изпробвай я и кажи дали боли.. :lol:

ivanko70
08-11-2010, 15:33
стига сте се гаврили с лапето
ми може да боли, може и да не боли, но ако те отворят с някой здрав и дебел чеп, повярвай ми няма начин докато ти го вкарат да не те заболи, но повярвай после ще ревеш от кеф, пък и 100% ще те отвори първия път

Wasilewaa
08-11-2010, 19:46

+1

Искам да кажа, че не е болка за умиране... лично мен не ме боля много, усещането е приятно, но със всеки следващ път е все по-хубаво :)

BouH
08-11-2010, 19:54
До колкото разбирам искаш просто да се усведомиш "авторке" когат съм отварял дествено ...извода е, че в началото усещането е като лек натиск и постепенно удоволствието натделява ..но щом си се разбързала си намери някой и виж дали ще боли не можем да ти помогнем :razz:

Princessani
08-11-2010, 20:06
до сега не съм правила секс и искам да питам момичетата дали първия път е боляло и какво е усещането :-) :oops: Мен нито първия ,нито втория ,нито третия път ме е боляло ,имаше малко кървене и първия път неусетих ,кои знае какво ,но с времето стана доста приятно :oops:

nicoke2
08-12-2010, 18:24
нито съм тръгнала да правя секс нито нищо... просто исках да разбера какво е усещането :booooomb: :(

InloveAgain
08-12-2010, 18:29
нито съм тръгнала да правя секс нито нищо... просто исках да разбера какво е усещането :booooomb: :(

И разбра ли какво е 8-) .Почувства ли,докато чете ? ,,

mnogoznaikO
08-12-2010, 19:04
Още една тема пуснете :-x

Яяя не се звери бе :)

Нормално е да те боли първия път , но ще свикнеш :)

CrystalEye
08-12-2010, 19:13
Ammmiiii ... use6taneto e naistina stranno ... nooo men li4no izob6to ne me bolq ^^ pri vseki e razli4no ... s16to taka zavisi i ot mom4eto ... I bih kazala 4e nai-vajni sa 4uvstvata !!! Trqbva da si sigurna 4e p1rviq p1t 6te e s nqkoi specialen ... aa neee da re6i6 4e prosto iska6 ve4e da si qka (kato ne si devstvena) ii da havne6 nqkoi da te iz*uka ^^ gledai toi da e v/u teb kato ti e za pr1v p1t ^^ :razz: :P

obichamgo
08-12-2010, 19:22
ем..ако си достатъчно възбудена едвали ще боли може да усетиш някаква болка но е съвсем нормално... при мен не боля , защото ссъм с човека който обичам , а й ме възбуди достатъчно :oops: хих

mar7iness
08-12-2010, 19:30
:shock: :shock: :lol:

Авторке на колко си всъщност? :-o
.. защото ако наистина нямаш поне 15 (в което силно се съмнявам) за къде си се разбързала?! ..

Иска го момичето :D ;-)

---------------------------------------------
Tъпo e da se NaPiem i da pъlzim пo zemqta,kogato mojem da se NaPuShim i da letim v nebesata :)

mnogoznaikO
08-12-2010, 19:32
Ammmiiii ... use6taneto e naistina stranno ... nooo men li4no izob6to ne me bolq ^^ pri vseki e razli4no ... s16to taka zavisi i ot mom4eto ... I bih kazala 4e nai-vajni sa 4uvstvata !!! Trqbva da si sigurna 4e p1rviq p1t 6te e s nqkoi specialen ... aa neee da re6i6 4e prosto iska6 ve4e da si qka (kato ne si devstvena) ii da havne6 nqkoi da te iz*uka ^^ gledai toi da e v/u teb kato ti e za pr1v p1t ^^ :razz: :P

Първият път специално , ще е по-добре , ако ти си му отгоре :) ще оставя сама да се досетиш защо :)

kissmewhileisleep
08-13-2010, 19:50

Не е вярно и да си най - възбудения човек на света пак си има болка :wink:

BiGBaDWolF
08-13-2010, 21:33
Много като тебе вече плакаха ..

pentxayc
08-13-2010, 23:22
много

GregoryHouse
08-14-2010, 19:45
Още една тема пуснете :-x

Яяя не се звери бе :)

Нормално е да те боли първия път , но ще свикнеш :)
Писна ми всеки ден да пускат по 10 такива теми..
Тъпи ли са? Или неграмотни? Има си търсачка! :x ;

п.п.
Не ми казвай к'во да правя. :)

Shut up biatch ! Лапай и гълтай, за тва си направена!

По темата: No pain,no gain!

Punisherrr
08-14-2010, 20:47
Айде да не отваряме чат стая.

nicoke2, може би вече си добила представа как стоят нещата от няколкото сериозни отговора в темата, но ако трябва да се каже на кратко - ЗАВИСИ.
Зависи от това дали си достатъчно възбудена,отпусната, дали момчето те предразполага и се отнася внимателно, дали му имаш доверие, дали правиш секс с чувства или просто, за да видиш какво е и т.н. Но дори всички тези фактори да са благоприятни не е гаранция, че няма да усетиш някаква болка. А ако се усети - тя обикновено е в началото за малко и ако имаш позитивна нагласа за всичко, болката ще мине и замине без да разбереш.