View Full Version : Не изпитвам удоволствие от секса :x
hriskaAa
08-09-2010, 15:54
Здравейте, казвам се Христина, на почти 18 години съм, от Самоков, живея от година и половина в Норвегия.
Проблемът ми е следният: с приятелят ми започнахме да правим секс преди 5 месеца (и двамата бяхме девствени), а аз все още не съм изпитала никакво удоволствие. Възбуждам се страшно много всеки път, и в момента, в който ми го вкара, усещам болка, която постепенно намалява, в повечето случаи напълно спира, но удоволствие не се появява :(.
Ужасно е, просто не мога да си представя, че секса е удоволствие. Търся причината за това в себе си, защото приятелят ми прави всичко, абсолютно всичко, за да ми е хубаво.. а на мен просто не ми е. В началото мислех, че само първите няколко пъти ще е така, но вече 5 месеца, средно по 2 пъти на седмица опитваме и не става.
Преди около 6 месеца имах гъбички, но се излекувах, питам се дали не е от това, въпреки че се излекувах.
Знам, че трябва да се обърна към лекар,(но както споменах по-горе, съм извън страната и няма да си идвам скоро) и, че вие няма как да знаете какво ми е, но ако на някой случайно му се е случвало или знае нещо по въпроса, ще съм му много благодарна да сподели с мен, защото ми е много тежко, тъй като и приятелят ми страда от това, че аз страдам :(
Предварително благодаря на всички!
K0rTexXx
08-09-2010, 17:13
Здравейте, казвам се Христина, на почти 18 години съм, от Самоков, живея от година и половина в Норвегия.
Проблемът ми е следният: с приятелят ми започнахме да правим секс преди 5 месеца (и двамата бяхме девствени), а аз все още не съм изпитала никакво удоволствие. Възбуждам се страшно много всеки път, и в момента, в който ми го вкара, усещам болка, която постепенно намалява, в повечето случаи напълно спира, но удоволствие не се появява :(.
Ужасно е, просто не мога да си представя, че секса е удоволствие. Търся причината за това в себе си, защото приятелят ми прави всичко, абсолютно всичко, за да ми е хубаво.. а на мен просто не ми е. В началото мислех, че само първите няколко пъти ще е така, но вече 5 месеца, средно по 2 пъти на седмица опитваме и не става.
Преди около 6 месеца имах гъбички, но се излекувах, питам се дали не е от това, въпреки че се излекувах.
Знам, че трябва да се обърна към лекар,(но както споменах по-горе, съм извън страната и няма да си идвам скоро) и, че вие няма как да знаете какво ми е, но ако на някой случайно му се е случвало или знае нещо по въпроса, ще съм му много благодарна да сподели с мен, защото ми е много тежко, тъй като и приятелят ми страда от това, че аз страдам :(
На норвежчето да не му е малка патката?Колко санта е?
mnogoznaikO
08-09-2010, 17:18
Едва ли му го е мерила :D Виж сега. Аз още 1вия път докато го правих си зададах въпроса " и какво , това ли е секса ?!" и аз не чувствах удоволствие. Смятам , че се получава така защото не съм влюбен в приятелката си и липсва страстта при секса :) иначе си мина идеално ама ... >>> :)
Extremescream
08-09-2010, 17:21
По принцип се заяждам в повечето теми,но толкова рядко се случва тук да има такава нормална тема.
Може да е от гъбичките.Когато боледувам (даже и след като ми е минало) ми е необходимо известно време,за да имам сексуално желание.Но при теб може и да не е от това.Отиди на лекар,тази болка ми се струва притеснителна.Ако и лекарят ти каже,че нямаш никакви физически проблеми,то тогава е на психическа основа.
Тогава остава само да поговориш с приятеля си и да се опитате да разрешите този проблем заедно.Съвет-опитаите по-спонтанно,не да си имате уговорено време за секс всяка седмица.Ако не го очакваш,може това притеснение да изчезне.
Успех :)
K0rTexXx
08-09-2010, 17:22
Едва ли му го е мерила :D Виж сега. Аз още 1вия път докато го правих си зададах въпроса " и какво , това ли е секса ?!" и аз не чувствах удоволствие. Смятам , че се получава така защото не съм влюбен в приятелката си и липсва страстта при секса :) иначе си мина идеално ама ... >>> :)
Е това да не ти доставя удоволствие като усетиш как проникваш в тясното п и ч е....еми тва не го разбирам, какви момчета сте, хаха :)
DarkTemplar
08-09-2010, 17:36
И аз бих ти препоръчал същото като Extremescream. Големият въпрос е дали е на чисто физологична или на психическа основа.. :-o
А когато сама си доставяш удоволствие?
monincetyyy
08-09-2010, 19:53
Всички по-горе са прави и, за да не се повтарям, само ще добавя, че според мен е добре да разнообразявате всякакви различни пози и т.н... Щом си възбудена, както казваш, а после като го вкара не изпитваш удоволствие, може би той не може да ти го достави както трябва. Все пак и той е бил девствен и няма голям опит, така че е добре да имаш търпение и заедно да откриете по какви начини да си доставите най- голямото удоволствие от секса. И може би, ако не мислиш за това, а се отпуснеш повече и не си казваш: "Айде няма ли да ми стане яко вече?!", ще е по-лесно :) Успех!
Awesomness
08-09-2010, 20:38
Мацката изпитва болка, а вие спамите дали не му е малък или дали момчето е некадърно :razz: :razz: ...
Имаш няколко варианта избери си и ги тествай.
1ви - Вероятността причината да е заради гъбичките не е малка и я има, опитай да изчакаш, консултирай се онлайн с някой доктор.
2ра - Приятеля ти е надарен и все още си тясна което води да болка опитайте с допълнително лубрикант.
3ти - Опитайте когато си възбудена приятеля ти да си вкара пръста (единия) ако те заболи то тогава или вариант 1, някакъв проблем или психическа нагласа... Ако проблеми няма леко да забързва и да вкара 2ри пръст, ако почнеш да усещаш хубаво - приятеля ти е надарен и ще трябва по внимателно :)
4ти - Как стоят нещата при самозадоволяването ? Пак ли боли ?
Успех !
Болката може да е от това,че путката и не е влажна.Не я заблуждавай,че хуя може да е прекалено голям,никога не е достатъчно голям.
Булка,аз ще те посъветвам да пробваш с някой друг,който те привлича,може момчето ти просто да не може.
А може пък и да е някой докторски проблем,стискам палци да не е.
Awesomness
08-09-2010, 20:51
Мацката изпитва болка, а вие спамите дали не му е малък или дали момчето е некадърно :razz: :razz: ...
1ви - Вероятността причината да е заради гъбичките не е малка и я има, опитай да изчакаш, консултирай се онлайн с някой доктор.
2ра - Приятеля ти е надарен и все още си тясна което води да болка опитайте с допълнително лубрикант.
3ти - Опитайте когато си възбудена приятеля ти да си вкара пръста (единия) ако те заболи то тогава или вариант 1, някакъв проблем или психическа нагласа... Ако проблеми няма леко да забързва и да вкара 2ри пръст, ако почнеш да усещаш хубаво - приятеля ти е надарен и ще трябва по внимателно :)
Успех !
Аз тва за на баба ми чорапа ли го пиша ? Четете бе маааму стара..
това ще реши проблема с болката,а не с удоволствието
Не може да е от гъбичките,щом си ги излекувала.Ти май нямаш желание за този секс?? Или нямаш желание към този човек с когото си????
Според мен всичко е от човека.Имах връзка с едно момиче,което буквално ми намокри целия чаршаф след 5-6-тия път и ми каза,че за 4 години връзка с приятеля си не и се е случвало такова нещо.
MaLchYyY
08-09-2010, 22:38
Имам го същия проблем .... :( Ужасно е :(
hriskaAa
08-10-2010, 09:49
Успех !
за 1вия вариант: питахме наш познат, който учи медицина, и той каза, че е почти 100% сигурен, че е заради гъбичките, и казва, че едва ли съм се излекувала, защото веднъж пипнеш ли гъбички, трудно можеш да се отървеш :((
за 2рия: приятелят ми наистина е доста надарен, и да, ще опитаме с повечко лубрикант
за 3тия: когато ми вкарва само 1 пръст, не ме боли изобщо, а когато вкара 2рия болката е съвсем кратка, даже понякога изобщо я няма, и след известно време даже усещам приятно чувство.
за 4тия: не боли, но пак го няма удоволствието.
P.S.: благодаря ти за компетентния отговор :-)
hriskaAa
08-10-2010, 10:06
Успех !
за 1вия вариант: питахме наш познат, който учи медицина, и той каза, че е почти 100% сигурен, че е заради гъбичките, и казва, че едва ли съм се излекувала, защото веднъж пипнеш ли гъбички, трудно можеш да се отървеш :((
за 2рия: приятелят ми наистина е доста надарен, и да, ще опитаме с повечко лубрикант
за 3тия: когато ми вкарва само 1 пръст, не ме боли изобщо, а когато вкара 2рия болката е съвсем кратка, даже понякога изобщо я няма, и след известно време даже усещам приятно чувство.
за 4тия: не боли, но пак го няма удоволствието.
P.S.: благодаря ти за компетентния отговор :-)
hriskaAa
08-10-2010, 10:10
Не може да е от гъбичките,щом си ги излекувала.Ти май нямаш желание за този секс?? Или нямаш желание към този човек с когото си????
напротив, имам голямо желание, и знам, че точно това е човека, с когото искам да го правя. Явно, проблемът си е от мен, той няма никаква вина
Защо не се обърнеш към местните гинеколози?Недей чака да се върнеш тук.
hriskaAa
08-10-2010, 10:39
Всички по-горе са прави и, за да не се повтарям, само ще добавя, че според мен е добре да разнообразявате всякакви различни пози и т.н... Щом си възбудена, както казваш, а после като го вкара не изпитваш удоволствие, може би той не може да ти го достави както трябва. Все пак и той е бил девствен и няма голям опит, така че е добре да имаш търпение и заедно да откриете по какви начини да си доставите най- голямото удоволствие от секса. И може би, ако не мислиш за това, а се отпуснеш повече и не си казваш: "Айде няма ли да ми стане яко вече?!", ще е по-лесно :) Успех!
имам търпение, поне до сега имах голямо търпение, но като си помисля "5 месеца?!?" и се отчайвам.
Мерси :-)
hriskaAa
08-10-2010, 10:42
Защо не се обърнеш към местните гинеколози?Недей чака да се върнеш тук.
защото още не съм пълнолетна и майка ми може да разбере (лекаря има право да й се обади, след като не съм пълнолетна),а в BG няма значение, поне до сега като съм ходила не е имало никакви проблеми
Ами голяма си вече,сексът е нещо нормално и майка ти ще ти влезне в положението.Става дума за здраве,не е хубаво да чакаш,не знаеш какво може да стане,ако не се лекува продължително време!
Не ти казвам да споделяш с майка ти,обясни и,че имаш проблем и искаш да се консултираш с доктор,но не искаш да споделяш с нея.
Просто те съветвам,решението си е твое!Желая ти успех! :)