Здравейте, казвам се Христина, на почти 18 години съм, от Самоков, живея от година и половина в Норвегия.
Проблемът ми е следният: с приятелят ми започнахме да правим секс преди 5 месеца (и двамата бяхме девствени), а аз все още не съм изпитала никакво удоволствие. Възбуждам се страшно много всеки път, и в момента, в който ми го вкара, усещам болка, която постепенно намалява, в повечето случаи напълно спира, но удоволствие не се появява .
Ужасно е, просто не мога да си представя, че секса е удоволствие. Търся причината за това в себе си, защото приятелят ми прави всичко, абсолютно всичко, за да ми е хубаво.. а на мен просто не ми е. В началото мислех, че само първите няколко пъти ще е така, но вече 5 месеца, средно по 2 пъти на седмица опитваме и не става.
Преди около 6 месеца имах гъбички, но се излекувах, питам се дали не е от това, въпреки че се излекувах.
Знам, че трябва да се обърна към лекар,(но както споменах по-горе, съм извън страната и няма да си идвам скоро) и, че вие няма как да знаете какво ми е, но ако на някой случайно му се е случвало или знае нещо по въпроса, ще съм му много благодарна да сподели с мен, защото ми е много тежко, тъй като и приятелят ми страда от това, че аз страдам
Предварително благодаря на всички!