.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не изпитвам удоволствие от секса :x

Здравейте, казвам се Христина, на почти 18 години съм, от Самоков, живея от година и половина в Норвегия.
    Проблемът ми е следният: с приятелят ми започнахме да правим секс преди 5 месеца (и двамата бяхме девствени), а аз все още не съм изпитала никакво удоволствие. Възбуждам се страшно много всеки път, и в момента, в който ми го вкара, усещам болка, която постепенно намалява, в повечето случаи напълно спира, но удоволствие не се появява .
    Ужасно е, просто не мога да си представя, че секса е удоволствие. Търся причината за това в себе си, защото приятелят ми прави всичко, абсолютно всичко, за да ми е хубаво.. а на мен просто не ми е. В началото мислех, че само първите няколко пъти ще е така, но вече 5 месеца, средно по 2 пъти на седмица опитваме и не става.
    Преди около 6 месеца имах гъбички, но се излекувах, питам се дали не е от това, въпреки че се излекувах.
    Знам, че трябва да се обърна към лекар,(но както споменах по-горе, съм извън страната и няма да си идвам скоро) и, че вие няма как да знаете какво ми е, но ако на някой случайно му се е случвало или знае нещо по въпроса, ще съм му много благодарна да сподели с мен, защото ми е много тежко, тъй като и приятелят ми страда от това, че аз страдам
    Предварително благодаря на всички!

Re: Не изпитвам удоволствие от секса :x

Цитирай Първоначално написано от hriskaAa
    Здравейте, казвам се Христина, на почти 18 години съм, от Самоков, живея от година и половина в Норвегия.
    Проблемът ми е следният: с приятелят ми започнахме да правим секс преди 5 месеца (и двамата бяхме девствени), а аз все още не съм изпитала никакво удоволствие. Възбуждам се страшно много всеки път, и в момента, в който ми го вкара, усещам болка, която постепенно намалява, в повечето случаи напълно спира, но удоволствие не се появява .
    Ужасно е, просто не мога да си представя, че секса е удоволствие. Търся причината за това в себе си, защото приятелят ми прави всичко, абсолютно всичко, за да ми е хубаво.. а на мен просто не ми е. В началото мислех, че само първите няколко пъти ще е така, но вече 5 месеца, средно по 2 пъти на седмица опитваме и не става.
    Преди около 6 месеца имах гъбички, но се излекувах, питам се дали не е от това, въпреки че се излекувах.
    Знам, че трябва да се обърна към лекар,(но както споменах по-горе, съм извън страната и няма да си идвам скоро) и, че вие няма как да знаете какво ми е, но ако на някой случайно му се е случвало или знае нещо по въпроса, ще съм му много благодарна да сподели с мен, защото ми е много тежко, тъй като и приятелят ми страда от това, че аз страдам
    На норвежчето да не му е малка патката?Колко санта е?
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Едва ли му го е мерила Виж сега. Аз още 1вия път докато го правих си зададах въпроса " и какво , това ли е секса ?!" и аз не чувствах удоволствие. Смятам , че се получава така защото не съм влюбен в приятелката си и липсва страстта при секса иначе си мина идеално ама ... >>>

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    По принцип се заяждам в повечето теми,но толкова рядко се случва тук да има такава нормална тема.
    Може да е от гъбичките.Когато боледувам (даже и след като ми е минало) ми е необходимо известно време,за да имам сексуално желание.Но при теб може и да не е от това.Отиди на лекар,тази болка ми се струва притеснителна.Ако и лекарят ти каже,че нямаш никакви физически проблеми,то тогава е на психическа основа.
    Тогава остава само да поговориш с приятеля си и да се опитате да разрешите този проблем заедно.Съвет-опитаите по-спонтанно,не да си имате уговорено време за секс всяка седмица.Ако не го очакваш,може това притеснение да изчезне.
    Успех
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от mnogoznaikO
    Едва ли му го е мерила Виж сега. Аз още 1вия път докато го правих си зададах въпроса " и какво , това ли е секса ?!" и аз не чувствах удоволствие. Смятам , че се получава така защото не съм влюбен в приятелката си и липсва страстта при секса иначе си мина идеално ама ... >>>
    Е това да не ти доставя удоволствие като усетиш как проникваш в тясното п и ч е....еми тва не го разбирам, какви момчета сте, хаха
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    И аз бих ти препоръчал същото като Extremescream. Големият въпрос е дали е на чисто физологична или на психическа основа..

А когато сама си доставяш удоволствие?

Град
    Maina Town
    Всички по-горе са прави и, за да не се повтарям, само ще добавя, че според мен е добре да разнообразявате всякакви различни пози и т.н... Щом си възбудена, както казваш, а после като го вкара не изпитваш удоволствие, може би той не може да ти го достави както трябва. Все пак и той е бил девствен и няма голям опит, така че е добре да имаш търпение и заедно да откриете по какви начини да си доставите най- голямото удоволствие от секса. И може би, ако не мислиш за това, а се отпуснеш повече и не си казваш: "Айде няма ли да ми стане яко вече?!", ще е по-лесно Успех!
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Мацката изпитва болка, а вие спамите дали не му е малък или дали момчето е некадърно ...
    Имаш няколко варианта избери си и ги тествай.
    1ви - Вероятността причината да е заради гъбичките не е малка и я има, опитай да изчакаш, консултирай се онлайн с някой доктор.
    2ра - Приятеля ти е надарен и все още си тясна което води да болка опитайте с допълнително лубрикант.
    3ти - Опитайте когато си възбудена приятеля ти да си вкара пръста (единия) ако те заболи то тогава или вариант 1, някакъв проблем или психическа нагласа... Ако проблеми няма леко да забързва и да вкара 2ри пръст, ако почнеш да усещаш хубаво - приятеля ти е надарен и ще трябва по внимателно
    4ти - Как стоят нещата при самозадоволяването ? Пак ли боли ?
    Успех !

Болката може да е от това,че путката и не е влажна.Не я заблуждавай,че хуя може да е прекалено голям,никога не е достатъчно голям.
    Булка,аз ще те посъветвам да пробваш с някой друг,който те привлича,може момчето ти просто да не може.
    А може пък и да е някой докторски проблем,стискам палци да не е.
    Говнааааааааааа

Цитирай Първоначално написано от Awesomness
    Мацката изпитва болка, а вие спамите дали не му е малък или дали момчето е некадърно ...
    1ви - Вероятността причината да е заради гъбичките не е малка и я има, опитай да изчакаш, консултирай се онлайн с някой доктор.
    2ра - Приятеля ти е надарен и все още си тясна което води да болка опитайте с допълнително лубрикант.
    3ти - Опитайте когато си възбудена приятеля ти да си вкара пръста (единия) ако те заболи то тогава или вариант 1, някакъв проблем или психическа нагласа... Ако проблеми няма леко да забързва и да вкара 2ри пръст, ако почнеш да усещаш хубаво - приятеля ти е надарен и ще трябва по внимателно
    Успех !
    Аз тва за на баба ми чорапа ли го пиша ? Четете бе маааму стара..

това ще реши проблема с болката,а не с удоволствието
    Говнааааааааааа

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Не може да е от гъбичките,щом си ги излекувала.Ти май нямаш желание за този секс?? Или нямаш желание към този човек с когото си????

Според мен всичко е от човека.Имах връзка с едно момиче,което буквално ми намокри целия чаршаф след 5-6-тия път и ми каза,че за 4 години връзка с приятеля си не и се е случвало такова нещо.
    Говнааааааааааа

Re: Не изпитвам удоволствие от секса :x

Цитирай Първоначално написано от hriskaAa
    Имам го същия проблем .... Ужасно е
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

Успех !
    за 1вия вариант: питахме наш познат, който учи медицина, и той каза, че е почти 100% сигурен, че е заради гъбичките, и казва, че едва ли съм се излекувала, защото веднъж пипнеш ли гъбички, трудно можеш да се отървеш (
    за 2рия: приятелят ми наистина е доста надарен, и да, ще опитаме с повечко лубрикант
    за 3тия: когато ми вкарва само 1 пръст, не ме боли изобщо, а когато вкара 2рия болката е съвсем кратка, даже понякога изобщо я няма, и след известно време даже усещам приятно чувство.
    за 4тия: не боли, но пак го няма удоволствието.

P.S.: благодаря ти за компетентния отговор

Успех !

за 1вия вариант: питахме наш познат, който учи медицина, и той каза, че е почти 100% сигурен, че е заради гъбичките, и казва, че едва ли съм се излекувала, защото веднъж пипнеш ли гъбички, трудно можеш да се отървеш (
    за 2рия: приятелят ми наистина е доста надарен, и да, ще опитаме с повечко лубрикант
    за 3тия: когато ми вкарва само 1 пръст, не ме боли изобщо, а когато вкара 2рия болката е съвсем кратка, даже понякога изобщо я няма, и след известно време даже усещам приятно чувство.
    за 4тия: не боли, но пак го няма удоволствието.

P.S.: благодаря ти за компетентния отговор

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Не може да е от гъбичките,щом си ги излекувала.Ти май нямаш желание за този секс?? Или нямаш желание към този човек с когото си????
    напротив, имам голямо желание, и знам, че точно това е човека, с когото искам да го правя. Явно, проблемът си е от мен, той няма никаква вина

Защо не се обърнеш към местните гинеколози?Недей чака да се върнеш тук.
    Говнааааааааааа

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Всички по-горе са прави и, за да не се повтарям, само ще добавя, че според мен е добре да разнообразявате всякакви различни пози и т.н... Щом си възбудена, както казваш, а после като го вкара не изпитваш удоволствие, може би той не може да ти го достави както трябва. Все пак и той е бил девствен и няма голям опит, така че е добре да имаш търпение и заедно да откриете по какви начини да си доставите най- голямото удоволствие от секса. И може би, ако не мислиш за това, а се отпуснеш повече и не си казваш: "Айде няма ли да ми стане яко вече?!", ще е по-лесно Успех!

имам търпение, поне до сега имах голямо търпение, но като си помисля "5 месеца?!?" и се отчайвам.

Мерси

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    Защо не се обърнеш към местните гинеколози?Недей чака да се върнеш тук.
    защото още не съм пълнолетна и майка ми може да разбере (лекаря има право да й се обади, след като не съм пълнолетна),а в BG няма значение, поне до сега като съм ходила не е имало никакви проблеми

Ами голяма си вече,сексът е нещо нормално и майка ти ще ти влезне в положението.Става дума за здраве,не е хубаво да чакаш,не знаеш какво може да стане,ако не се лекува продължително време!
    Не ти казвам да споделяш с майка ти,обясни и,че имаш проблем и искаш да се консултираш с доктор,но не искаш да споделяш с нея.
    Просто те съветвам,решението си е твое!Желая ти успех!
    Говнааааааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си