PDA

View Full Version : Мъжете правят парите или парите правят мъжете??

amnessia
08-09-2010, 16:43
Споделете вашето мнение относно въпроса.Да разберем голата истина за мъжете :D

sh3_1s_7h3_0n3
08-09-2010, 17:33
Жените правят мъжете! 8)

zlonamerena
08-09-2010, 18:03
Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕ и създаде РИСУВАНЕТО,
Жената откри РИСУВАНЕТО и създаде ГРИМА.
Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.
Жената откри ДИАЛОГА и създаде КЛЮКИТЕ.
Мъжът откри ИГРИТЕ и създаде КАРТИТЕ.
Жената откри КАРТИТЕ и създаде ТАРО.
Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО и създаде ХРАНАТА
Жената откри ХРАНАТА и създаде ДИЕТАТА.
Мъжът откри ЧУВСТВАТА и създаде ЛЮБОВТА,
Жената откри ЛЮБОВТА и създаде СВАТБАТА.
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ,
Жената откри ПАРИТЕ И ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!! :D :D :D :-D

FuckedUp
08-09-2010, 18:29
Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕ и създаде РИСУВАНЕТО,
Жената откри РИСУВАНЕТО и създаде ГРИМА.
Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.
Жената откри ДИАЛОГА и създаде КЛЮКИТЕ.
Мъжът откри ИГРИТЕ и създаде КАРТИТЕ.
Жената откри КАРТИТЕ и създаде ТАРО.
Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО и създаде ХРАНАТА
Жената откри ХРАНАТА и създаде ДИЕТАТА.
Мъжът откри ЧУВСТВАТА и създаде ЛЮБОВТА,
Жената откри ЛЮБОВТА и създаде СВАТБАТА.
Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ,
Жената откри ПАРИТЕ И е** МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!! :D :D :D :-D
Т'ва е брутално :) :razz:
ПТ:Много интересен въпрос, но според мен е - "Мъжете правят пари, но парите не правят мъже" :)

GregoryHouse
08-09-2010, 20:58
Парите са мерна единица, ако на някой не му е ясно...сещайте се за какво, ако можете...

7227
08-09-2010, 21:00
Мъжете правят парите,а жените ги харчат :D а по принцип според повечето жени мъж без пари не е мъж... :lol:

zlonamerena
08-09-2010, 21:10
Един мъж дори да бъде мултимилионер.. ако има жена до него, ще фалира много бързо :-)

ThePowerOfLove
08-09-2010, 21:14
и от двете по малко

Jumbie483
08-09-2010, 21:19
Мъжете правят парите. Парите са способни само да разкрият истинската страна на тоя мъж.

OneGuy
08-09-2010, 21:49
Странно ... мисля че парите правят мъжа да изглежда мъж(не само това разбира се) но мъж без пари не е никакъв мъж ...

ThePowerOfLove
08-09-2010, 22:14
общо взето парите развалят човека :?

naQkataRaota
08-09-2010, 23:06
Парите правят мишките да изглеждат лъвове в очите на други мишки.
А прадядовците ви като са блъскали цял ден на полето или в гората, за да могат да издържат семейството си, дали са по-малко мъже от "нещото" с прилепналата розова тениска и скубаните вежди в новата S-класа, придобита от 2-3 лапвания или защото продал земите на същите тези прадядовци??? Мъж е този, който се грижи и защитава своите хора (семейство, приятели), изправя се пред трудностите, държи на думата си.
А ако има инструмент, който прави мъжа, това е казармата. И за да не звуча, че хуля "днешната младеж", давам пример: аз съм от първия набор, за който падна задължителната военна служба и резултатът е, че се навъдиха пълни п*тьовци, които се лигавят на мах и не са постигнали нищо сами. А двама мои приятели, синове на военни, са едни от най-точните хора, които познавам. Никога не се отмятат като кажат нещо, отбраняват позицията си, във всяка ситуация знаят какво да се направи.
Затова съм твърдо против, че парите правят мъжа. Възможно е той да прави пари, ако е успял да постигне нещо, но с труд, ум и упоритост, а не някой да му дава на готово

bratignat
08-10-2010, 06:32
Парите правят мишките да изглеждат лъвове в очите на други мишки.
А прадядовците ви като са блъскали цял ден на полето или в гората, за да могат да издържат семейството си, дали са по-малко мъже от "нещото" с прилепналата розова тениска и скубаните вежди в новата S-класа, придобита от 2-3 лапвания или защото продал земите на същите тези прадядовци??? Мъж е този, който се грижи и защитава своите хора (семейство, приятели), изправя се пред трудностите, държи на думата си.
А ако има инструмент, който прави мъжа, това е казармата. И за да не звуча, че хуля "днешната младеж", давам пример: аз съм от първия набор, за който падна задължителната военна служба и резултатът е, че се навъдиха пълни п*тьовци, които се лигавят на мах и не са постигнали нищо сами. А двама мои приятели, синове на военни, са едни от най-точните хора, които познавам. Никога не се отмятат като кажат нещо, отбраняват позицията си, във всяка ситуация знаят какво да се направи.
Затова съм твърдо против, че парите правят мъжа. Възможно е той да прави пари, ако е успял да постигне нещо, но с труд, ум и упоритост, а не някой да му дава на готово

Много добре казано! Ако един мъж няма занимание - професия, не се труди или поне дългогодишно хоби, то той е исипаняк. Защото колкото и пари да имаш, ако нямаш занимание удряш дъното (справка - големите играчи по улицата). Парите поправило развалят - много малко от тях или много от тях. Нужен е баланс.

strave
08-10-2010, 08:15
Нужен е баланс. [/b] Именно,парите са едно от средствата които е възможно да доведе до щастие,но всичко с мярка.Две неща е важно да научим хората и те са основните за парите-не падат от дърветата и единственият честен начин да ги притежаваш е труд.Другото,ако можеш всеки месец да спестяваш пари винаги е добре и от полза.[/quote]

Nakadah
08-10-2010, 09:25
Интересно! :lol:

sasha_90
08-10-2010, 10:34
Мъжете правят парите,а жените ги харчат :D а по принцип според повечето жени мъж без пари не е мъж... :lol:
Вярно е,че мъжете носят парите и ние харчим.Но не съм съгласна,че мъж без пари не е мъж!

kalpazanka
08-10-2010, 10:35
Или е мъж на място, или не е. Ако е от втория тип- дайте му пари и му гледайте сеира!

Paramour
08-10-2010, 10:49
Жената прави мъжа. Мъжа прави пари. 8-) 8-)

nikoll4479
08-10-2010, 11:06
Един мъж дори да бъде мултимилионер.. ако има жена до него, ще фалира много бързо :-) Мда ,, амаа ако нямаше жена до себе си каде щеше да ги вре сичките тея пари :grin: :grin: сичко си ее измисленно още пред време ,, :D :D

settingSun
08-10-2010, 12:35
Парите нищо не могат да те направят вътрешно, а само външно.

amnessia
08-10-2010, 20:42
Различни мнения.Интересно :D В очите на повечето жени един мъж без пари, е като мъж без оная му работа.. сега всичко живее и мисли само за пари..С мисълта че парите ще им оправят живота :-o

tuzaro
08-10-2010, 21:06
кви маже кви пари майна, у раздела едва ли има повече от 10-15 момчета които изкарват сами пари, едно е родителите ти да ти дават по 4-5 леда на ден, друго е да знаеш че имаш сяка седмица 200 лева и са си твои и ги правиш квото искаш. А пък момичетата тука къв стандарт на живот водят че да гонят мъже с пари?? 1,2,3 кафета на ден и кутия цигари 15 лева стават, не ми се вярва да са свикнали всяка вечер по дискотеките майна и да носят някви бутикови дрехи...
тая тема не е за тука мейна

amnessia
08-10-2010, 21:26
Така е :razz: