View Full Version : Как реагирате,когато някой ви каже че е влюбен във вас?
wukktoruQ
08-09-2010, 18:00
И също каква би била реакцията ви,ако и вие изпитвате/не изпитвате същото към този човек?
brutaLxxbunny
08-09-2010, 18:28
Ако изпитвам,ще отвърна,че и аз го харесвам,ще му отвърна на целувката или т.н.
Ако не го харесвам зависи от човека - ако е добър и мил ще му кажа,че съм заета или,че за сега не искам гадже т.е. може би ще излъжа :? ,а ако е някой надут отворко евентуално му отговарям "И аз се харесвам..." или някоя друга затапваща реплика .. 8-)
JustMe92
08-09-2010, 19:59
Ако изпитвам,ще отвърна,че и аз го харесвам,ще му отвърна на целувката или т.н.
Ако не го харесвам зависи от човека - ако е добър и мил ще му кажа,че съм заета или,че за сега не искам гадже т.е. може би ще излъжа :? ,а ако е някой надут отворко евентуално му отговарям "И аз се харесвам..." или някоя друга затапваща реплика .. 8-)
Много е гадно тъй 8-)
ShtrudeL
08-09-2010, 20:08
И в двата случая ще ми е забавно. ^^
ХИПОТЕТИЧНО ако бях свободно и някой ми каже,че е влюбен в мен и ако аз също го харесвам ще се ухиля и ще го целуна и после ще го гушкам много и ще му щипя бузите,ще се кефя,ще си се радваме един на друг и т.н.
Ако не го харесвам също ще се ухиля,но по-прилично и траурно. Пак ще му щипя бузите,ще го гушна и ще му кажа,че можем да скачаме в локвите също толкова готино,колкото и преди. ^ Сигурно ще му спестя това,че е непривлекателен,но като цяло се съмнявам да имам за приятел момче и да не го харесвам като повече от приятел. ^
И тъй.
soul1199
08-09-2010, 20:15
каза ми го човек,на който казах,че го хар само,като приятел,еми нищо,отдръпнах се от него
Ще ми стане ясно,че или се бъзика,или иска нещо от мен (материално) .
Blondityy
08-10-2010, 11:08
е, ясно е кво ш правя, ако е взаимно
ако не е, ще ми стане много неудобно (аз съм си такава) и ще му кажа, че е мн як фр, но дотам... 8)
sasha_90
08-10-2010, 11:19
Ако и аз изпитвам нещо към него,ще се зарадвам,че любовта ми е споделена.
Еми ако я харесвам, ще я гушна, целуна. :) А ми се е случвало хубаво момиче, което съм смятал само за приятелка да ми го каже, тогава също често отговарям :D
zlonamerena
08-10-2010, 14:16
Аз бих поговирила с човека и бих му обеснила,по най безболезния начин, че не е за мен и аз за него, и че има много други момичета който биха иска ли да са с него,повече от приятелски чувства м/у нас не може да има :-o винаги са разбира ли като съм им кажела..при мен това не е голям проблем :) Ако е човек към който и аз имам симпатии.. бих проверила до колко иска да е с мен и тогава бих постъпила по най-добрия и за двама ни начин :-P
Ако го харесвам, ще се зарадвам.
На мен са ми го казвали. :D Изсмях се. Много съм зла. Той си го заслужаваше. :)
LuxurySk0B
08-12-2010, 17:59
нз никой не ми е казвал нито аз
не са ми го казвали до ся, незнам как ще реагирам.
pandelka
08-12-2010, 18:11
Васко,пак лъжеш :(.
ForzaFelipe
08-12-2010, 18:13
Ем ако и аз я харесвам ще е супер(егати невъзможното за мен,момиче влюбено в мен :D )ще я прегърна целуна и т.н.
Ако не я харесвам...много гадно,ще гледам да съм тактичен и да й обясня че не я харесам.
Васко,пак лъжеш :(.къде се изгуби е звезда, не лъжа 8)
pandelka
08-12-2010, 18:18
Реших да падна от небето вече.
Абе знам те аз тебе.. 8-) .
Абе знам те аз тебе.. 8-) .ако се срешнем на живо още по добре ше се опознаем 8-)
уау кибер свалки...тамън ми стана скучно :razz:
pandelka
08-12-2010, 18:24
Абе знам те аз тебе.. 8-) .ако се срешнем на живо още по добре ше се опознаем 8-)
о не се и съмнявам. 8-)
Тихо бе!
уау кибер свалки...тамън ми стана скучно :razz: добре че сме ние да ти е забавно, че иначе ше почнеш за глупости да мислиш
Със сигурност ще ми стане смешноо :grin: обаче ако и аз харесвам човека ще се притесня,но и ще се зарадвам и от там нататък сценария е ясен :razz:
уау кибер свалки...тамън ми стана скучно :razz: добре че сме ние да ти е забавно, че иначе ше почнеш за глупости да мислиш
да майна направо какви мисли ми прибягват нямаш на представа
моля продължете не се срамувайте 8-)
HandOFDooM
08-12-2010, 19:48
ми как искаш да ти го кажат беее? като натрупаш 10000 мнения и станеш известен тогава се надявай ... бива ли да седиш 24/7 във форума и да спамиш и да се надяваш да ти го кажат ..?
отностно темата не ми се е случвало винаги аз казвам ...
ми как искаш да ти го кажат беее? като натрупаш 10000 мнения и станеш известен тогава се надявай ... бива ли да седиш 24/7 във форума и да спамиш и да се надяваш да ти го кажат ..?
отностно темата не ми се е случвало винаги аз казвам ...
Едва ли си му на пичките на този пич ... тихо не давай такива крайни мнения ... 45 мнения имаш във форума и вече много знаеш за хората ... не те знам от кой спам форум комплексарски идваш ама си трай баба за хубост
teddyx33
08-12-2010, 20:10
Ами обще взето казвали са ми го и първоначално нали WTF :lol: ама обикновено си играйкам с момчетата и такам ;дд
Иначе реакцията ми общо казано е такава -> :shock:
PurpleGirl
08-12-2010, 20:42
Aми ако и аз го харесвам е ясно какво ще стане.Прегъдки,целувки :-D
А ако не го харесвам ли ? Ами случвало ми се е и преди и сега преди няколко дни пак ми се случи.Един приятел ми призна,че бил влюбен в мен и честно казано ми стана адски кофти,защото аз пък съм влюбена в момента в един и си представям какво ще ми е ако ме отреже.Така,че доколкото може деликатно му обясних,че не ми се занимава с гаджета и да не прибързваме. :(
отностно темата не ми се е случвало винаги аз казвам ...вече спокойна ли си? седя по 25 часа във форума 8)
GossipGirl89
08-12-2010, 21:28
Ами последния път, когато чух "Обичам те" се уплаших много и започнах да разубеждавам човека и да му казвам, че не е така и че е невъзможно :D Харесвах го много - все още го харесвам, той е настоящият ми приятел, но тогава все още изпитвах страх да се влюбя, защото преди това бях преживяла доста голямо разочарование... Постепенно се поотпуснах и нещата се наредиха както трябва :)
Правя секс с нея ... хахахаах
Ако изпитвам нещо му казвам същото... а ако не изпитвам просто благодаря и толкова...
K_O_L_E_V
08-12-2010, 22:14
Ще кажа: " Е ?!? "
valdesbg
08-12-2010, 22:19
Ако е момче ще се изнеса по най-бързия възможен начин.
Ако е момиче има два варианта:
1. Ще кажа супер, и ще я целуна.
2. Ще и кажа "Знам." И ще я разкарам.
DqVoLsKoJeLaNiE
08-12-2010, 22:21
Ами, ако са ми го казали неочаквано гледам така: :shock:
...,ако преди това е имало свалки, намеци, закачки и пак свалки, изглеждам така: :-)
:lol: :lol: 8-) 8-) 8-)
Чудя се защо мъжката част е толкова груба ....
valdesbg
08-12-2010, 22:26
OneGuy ти към женската ли е броиш?
Директни сме. Просто е :)
Зависи кой ми го казва.Ако е някой,към който не изпитвам същото,но ми е приятел му обяснявам нормално с разбиране,че при мен нещата са други,ако е някой,който ме дразни...обяснявам на кратко кво става...пък ако е човека,когото обичам и аз-тогава всичко е супер.
OneGuy ти към женската ли е броиш?
Директни сме. Просто е :)
Не към мъжката се броя ... ама е малко прекалено ..
valdesbg
08-12-2010, 22:33
Просто е - жените не харесват пyткенски характери и момчета льольовци до себе си.
Груб е толкова разтегливо понятие че.. нямаш си и на идея къде се набута.
А по начало ти на колко години си ... доста обективен ми се виждаш ... а как ти се вижда просто ей така да я разкараш ... ще я заболи повече ... нз вие си знаете
valdesbg
08-12-2010, 22:40
Е.. що ще я заболява като.. изобщо нищо не сме имали?
Няма за какво да я заболи просто.. ще и одраскам малко егото и това е. Ако това е световен проблем.. закъде сме тръгнали се питам?
Иначе.. на малко над тийн годините съм.
Е.. що ще я заболява като.. изобщо нищо не сме имали?
Няма за какво да я заболи просто.. ще и одраскам малко егото и това е. Ако това е световен проблем.. закъде сме тръгнали се питам?
Иначе.. на малко над тийн годините съм.не съм се замислял колко си дърт... над 20?
valdesbg
08-12-2010, 22:45
Ми.. малко над 20-така съм :) Пенсионер, вече..
и аз натам отивам... разправят ми че съм пенсионер в младо тяло майна...
и аз натам отивам... разправят ми че съм пенсионер в младо тяло майна...
Време за реклама
valdesbg
08-12-2010, 22:49
Тузарчо - тио с твоита мома какво направи?
Тузарчо - тио с твоита мома какво направи?неска не издържах майна и и звъннах, викам да дойда ли да те прибера и тя вика няма проблеми ела тва към 10 става, и аз докато мина да си зема цигари и докато ида стана към 11 без 20, а тя е до 11 и ми вика ти само за 20 минути ли дойде... закарах си я и спирам пред блока и тя вика няма да те целуна, нали сме разделени и аз и викам няма проблеми разбирам те и така. Утре ше гледам вечерта да се отрежем някъде и да не мисля много за нея.
Тузарчо - тио с твоита мома какво направи?неска не издържах майна и и звъннах, викам да дойда ли да те прибера и тя вика няма проблеми ела тва към 10 става, и аз докато мина да си зема цигари и докато ида стана към 11 без 20, а тя е до 11 и ми вика ти само за 20 минути ли дойде... закарах си я и спирам пред блока и тя вика няма да те целуна, нали сме разделени и аз и викам няма проблеми разбирам те и така. Утре ше гледам вечерта да се отрежем някъде и да не мисля много за нея.
кофти раута бро :Д
valdesbg
08-12-2010, 22:58
Тузи я вземи докажи че ташажите ти не са за украса. Скъсайте културно с девойката официално.. и си намери някоя друга.
Ако питаш.. що - щото жена реши ли един път да те къса.. това си остава перманентна мисъл. И да се бориш срещу това е като да пикаеш срещу вятъра.
най вероятно така ще стане, ама с нея сме 3 месеца тва за мене е супер много време и ся ми трябват няколко дена.
valdesbg
08-12-2010, 23:04
Кофти е.. ще го преживееш :)
Кофти е.. ще го преживееш :)ем да, не се случва за първи нито за последен път
remix1912
08-12-2010, 23:11
Не съм чувал такива слова,а ако чуя няма да и повярвам.
AcrossYourFace
08-13-2010, 09:26
Абе на по 14-15, дори 16 години любов :? ...Само като си го помислиш и звучи смешно : /
tania1912
08-14-2010, 23:04
Правя секс с нея ... хахахаах тцтц.. момиче ти казва че е влюбена в теб а ти за секс мислиш само :smt018
unbreakabl3
08-14-2010, 23:08
Много ми е трудно, когато ми го каже някой, в когото не съм влюбена. Последното, което искам е да нараня нечии чувства, но съм го правила. :( Момчетата бяха съсипани направо. Беше ми гадно, но какво съм виновна, че нямах никакви чувства?!
Иначе, когато сегашният ми приятел ми каза, направо се разтреперих цялата. Беше ми толкова хубаво. :smt008 Макар че на мен ми беше трудно да му кажа, че и аз изпитвам нещо към него. Но вече цяла година сме си заедно. :grin:
Ще я питам,защо? :? :smt036
ако не я познавам достатъчно ще я накарам да почака да я опозная иначе ако се знаем отдавна и поддържаме връзка и ако ми е симпатична ми що не :D
Еми много ясно,че когато някой ти сподели,че е влюбен във тееб и ти испитваш съсщото да му отвърнеш или поне да подскажеш по няккъв начин за същите си чувства към него :-D Но когато дори не го харесваш по такъв начин тука вече ставаа лошо :D На мен лично ми се е случвало няколко пъти,но за съжаление аз не бях на същата вълнаа и се получава доста кофти :D
Ако го харесвам и аз ще кажа: ' еми добре. . и ще го прегърна /може би/
Ако пък не ще кажа: ' в момента не ми е до сериозни връзки или ще кажа, че аз не съм човека за него :-|
ForzaFelipe
08-17-2010, 09:17
"Момиче бягай,не знаеш какво си причиняваш с мен :D "
Ем ако я харесвам ще я прегърна,целуна и т.н. :)
За момента отговорът ми ще е отрицателен по простата причина, че съм заета ..
.. но ако съм свободна и все пак не го харесвам ще се стресна доста и ще се опитам по най - деликатния начин да му кажа как стоят нещата пък вече ще оставя на него решението дали ще останем приятели или не .. :-o
PerfectLie
08-17-2010, 10:17
Абе ти друсан ли си? :shock: :D
В момента искам да чуя тия думи само от един човек.. и ако той е човекът,който ми ги казва, първо ше го навикам защо по дяволите е чакал толко дълго да ми ги каже,а след тва ше му се метна на врата и поече няа го пусна!
Ако не е той.. ше му обясня как стоят нещата :)
Ако симпатиите ни не са споделени ще му обесня,че вмомента неискам нищо по-сериозно .. не бих давала напразни надежди :)
skilletxx
08-17-2010, 12:59
еми зависи от човека ... ако е някой як ... може би ще съм донякъде възгордяна .. но нищо повече , а ако е някой по - забил или както се казва някой който не ми е по вкуса ... незнам .. може би ще му кажа добре и точка . Мене на няколко пъти едно момче от класа ми съобщава че ме харесва и ми предлага ... и всеки път го отрязвам ... вече незнам какво да правя... ама ... мисля да си продължа така .. няма да се оставя :lol: 8-) :-D [/b]
при случая в който не е нило взаимно,диалога протече така
-Харесвам те,наистина
-Аз пък не :D :D :D 8-)
Другия случай е ясен
SisinkaS
08-17-2010, 15:44
хах наскоро ми се случи това и се получи малко тъпо за момчето ама сори, какво да направя :lol: Един приятел от другия край на България, пишем си поне от 3год. ии само приятели нали неможе да става въпрос за нещо друго особено пък сега след като си имам и приятел.. миналата година си бяхме ударели една среща на морето, заедно по барчета по плажа насам натам и така.. Супер точно момче нали, много ме разбира, мога за всичко да говоря с него, обачеее много обичам да го бъзикам или дразня за някви пълни глупости, защото адски пали и на мен ми става супер смешно.. Беше ми споделил, че тая година и той щял да пуска документи в Пловдив и се надявал там да се виждаме..ама всичко остана така.И наскоро нещо какво беше спрял да ми пише и аз взех нарочно да го дразня на тая тема, че и да пише и да не пише все тая, че и без това изобщо не се сеща за мен и вървя към забравяне и така ии няма и да забележи ако аз се спра с писането ..нещо от тоя род.И след малко ми звъни и запалил яко ..като взе да ме хули "уу кви са тия глупости дето ми ги пишеш" така така.. как ще те забравям акъл имаш ли и нещо кво завъртя разговора и само ми вика "аз и да искам немога да те забравя защото си ми голяма тръпка и наистина се надявам адски много на това да ни приемат и двамата в Пловдив" .. и аз в първите секунди греда и само като ми каза "както ти на мен така и аз на теб съм ти тръпка" .. мале като ме напуши един смях :lol: :lol: :lol: Викам ужас тоя за какъв се е взел при положение че знае за приятеля ми колко много държа на него и го обичам и така и така.. Увасно брутално му се изсмях по телефона ама.. не беше нарочно #-o :lol: