View Full Version : Важен върос.. ПОМОЩ
Здравейте.. много сажелявам ако вече има такава тема, но имам спешна нужда от помощ ..
Та такаа да си доидем на вапроса ..
Ппеди около месец с приятеля ми правихме секс .. на мен ми беше за 1 път и после след няколко дена повторихме .. Сега съм уплашена защото ми закаснява с 5 дни.. направих си 2 теста за бременност и двата са отрицателни, но на мен почти никога не ми закаснява и ако се случи е с по 1..2 дни ..
Моля ви обяснете ми знам че ще кажете просто ти закаснява но все пак ако имате някакво обяснение .. помогнете ми :( Благодаря много за отделеното време и се надявам д ами помогнете :) [/b]
Абе ти правопис нямаш..секс си тръгнала да правиш :lol:
Спокойно..то след някой месец ще си проличи :D
Ние какво можем да ти помогнем???
Awesomness
08-09-2010, 21:05
А какво ти костваше да прочетеш важните темички на тоя радел ? Разбирам, че нямаш достатъчно IQ но пък можеш да пишеш и евентуално четеш...
Когато момиче почне редовен полов живот в началото има вариант за промяна на цикъла. Също така колкото повече се притесняваш толкова по-късно ще ти дойде... А и при 2 теста за бременност ние кво да направим?
Extremescream
08-09-2010, 21:07
Има хиляди теми по тоя въпрос!ЧЕТИ ВАЖНИТЕ ТЕМИ!
Аман от мързеливи лигли....
Тестовете са шибани и се продават само с цел да ти вземат парите.Бременна си.
Охххх Боже Господиии.. Абе, моме нали си направила 2 теста и са били ОТРИЦАТЕЛНИ!!! Правила си го два пъти (от това , което аз разбрах) предполагам и двата пъти сте се пазили, затова излез от филма!! Стига си се притеснявала за простотии. :? И , да можеше да се поровиш поне малко.. :?
благодаря за грубия начин на отговаряне :)
Awesomness
08-09-2010, 21:21
Винаги 8)
Extremescream
08-09-2010, 21:24
Както обичам да казвам:I'll start being nicer when you start being smarter. :wink:
MarietaS
08-09-2010, 21:44
Здравейте.. много сажелявам ако вече има такава тема, но имам спешна нужда от помощ ..
Та такаа да си доидем на вапроса ..
Ппеди около месец с приятеля ми правихме секс .. на мен ми беше за 1 път и после след няколко дена повторихме .. Сега съм уплашена защото ми закаснява с 5 дни.. направих си 2 теста за бременност и двата са отрицателни, но на мен почти никога не ми закаснява и ако се случи е с по 1..2 дни ..
Моля ви обяснете ми знам че ще кажете просто ти закаснява но все пак ако имате някакво обяснение .. помогнете ми :( Благодаря много за отделеното време и се надявам д ами помогнете :) [/b]
Мисля,че няма място за притеснение,просто времето ти е повлияло.Аз също съм така -жега,хладно,дъжд,жега и ела ме виж ...
xinfamous
08-09-2010, 22:27
Ти за каква се имаш тука бе? Някаква форум шефка ли го вкарваш,как ?
svetlidim
08-09-2010, 22:29
Кажи им, Bro... :-x
моля
Extremescream
08-09-2010, 22:57
Не,имам се за глас на разума. :D
възможно е да има промяна в цикъла, както в датата когато идва, така и в периода на който идва, и в продължителността...
Nicoletee
08-10-2010, 10:08
Според мен няма нужда да се притесняваш. Твоята история ми напомня на моята, по същия начин беше, но за разлика от вас ние не се пазихме. В момента си притеснена и несъзнателно се филмираш. Успокой се!
Да ти кажа,това е заради секса вече не си дествена за да ти е нормален цикала както преди,след 2-3 месеца ще ти се регулира не се плаши :)
BiGBaDWolF
08-10-2010, 16:31
Разтвори си краката на 3 без 15 бръкни с 4 пръста ако усещаш нещо да те хапе значи си бременна ... Какво обяснение искаш ? Просто ти закъснява щом тестовете са отрицателни значи не си бременна ..
Нали и 2та теста са били отрицателни,споко нищо ти няма.. :)