- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Важен върос.. ПОМОЩ
Здравейте.. много сажелявам ако вече има такава тема, но имам спешна нужда от помощ ..
Та такаа да си доидем на вапроса ..
Ппеди около месец с приятеля ми правихме секс .. на мен ми беше за 1 път и после след няколко дена повторихме .. Сега съм уплашена защото ми закаснява с 5 дни.. направих си 2 теста за бременност и двата са отрицателни, но на мен почти никога не ми закаснява и ако се случи е с по 1..2 дни ..
Моля ви обяснете ми знам че ще кажете просто ти закаснява но все пак ако имате някакво обяснение .. помогнете миБлагодаря много за отделеното време и се надявам д ами помогнете
[/b]
Абе ти правопис нямаш..секс си тръгнала да правиш![]()
Спокойно..то след някой месец ще си проличи![]()
Ние какво можем да ти помогнем???
А какво ти костваше да прочетеш важните темички на тоя радел ? Разбирам, че нямаш достатъчно IQ но пък можеш да пишеш и евентуално четеш...
Когато момиче почне редовен полов живот в началото има вариант за промяна на цикъла. Също така колкото повече се притесняваш толкова по-късно ще ти дойде... А и при 2 теста за бременност ние кво да направим?
Има хиляди теми по тоя въпрос!ЧЕТИ ВАЖНИТЕ ТЕМИ!
Аман от мързеливи лигли....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Тестовете са шибани и се продават само с цел да ти вземат парите.Бременна си.
Говнааааааааааа
Охххх Боже Господиии.. Абе, моме нали си направила 2 теста и са били ОТРИЦАТЕЛНИ!!! Правила си го два пъти (от това , което аз разбрах) предполагам и двата пъти сте се пазили, затова излез от филма!! Стига си се притеснявала за простотии.И , да можеше да се поровиш поне малко..
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
благодаря за грубия начин на отговаряне![]()
Както обичам да казвам:I'll start being nicer when you start being smarter.Първоначално написано от Bebetu1
![]()
Мисля,че няма място за притеснение,просто времето ти е повлияло.Аз също съм така -жега,хладно,дъжд,жега и ела ме виж ...Първоначално написано от Bebetu1
Ти за каква се имаш тука бе? Някаква форум шефка ли го вкарваш,как ?Първоначално написано от Extremescream
Can It All Be So Simple ?
Кажи им, Bro...Първоначално написано от xinfamous
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Не,имам се за глас на разума.Първоначално написано от xinfamous
![]()
възможно е да има промяна в цикъла, както в датата когато идва, така и в периода на който идва, и в продължителността...
Според мен няма нужда да се притесняваш. Твоята история ми напомня на моята, по същия начин беше, но за разлика от вас ние не се пазихме. В момента си притеснена и несъзнателно се филмираш. Успокой се!
Да ти кажа,това е заради секса вече не си дествена за да ти е нормален цикала както преди,след 2-3 месеца ще ти се регулира не се плаши![]()
Разтвори си краката на 3 без 15 бръкни с 4 пръста ако усещаш нещо да те хапе значи си бременна ... Какво обяснение искаш ? Просто ти закъснява щом тестовете са отрицателни значи не си бременна ..
Нали и 2та теста са били отрицателни,споко нищо ти няма..![]()