PDA

View Full Version : Тя ме харесва, аз не!

mivigas
08-09-2010, 21:10
Здравейте, това е профила на един приятел, който ми го даде, за да пиша. Изглежда и на двамата не ни върви. :D

Проблема ми е следния, ако така мога да го нарека. На 16 години съм и всичко върви перфектно. Но в моя клас има едно момиче, което ме гледа през цялото време. Погледна ли я и аз тя започва да се подхилква и спира да ме гледа, като спра, пак започва. Това е постоянно, през часовете, междучасията, на идване в училище... Изглежда има някакви симпатии към мен. Тук идва проблема - аз не я харесвам. Даже ме изнервя това, че постоянно погледа и е към мен, или пък "фъфлещото" говорене от нейна страна, не мога да я слушам! Та питам за съвет тук, как мога да я одрежа, че да спре да ме гледа и да се откаже от мен, ако съм и някаква цел. Не ме съветвайте да тръгвам с нея или да опитвам, защото просто няма да стане и не искам да я заблуждавам и да си създава грешни впечатления. Споделете ефикасен метод. Не съм опитвал да говоря с нея, защото не ми се занимава, и както казах, не мога да я слушам как говори.

Надявам се, че не съм сбъркал раздела, защото това се води някаква любов или не знам... 8-) Чакам препоръки. :)

Jumbie483
08-09-2010, 21:16
Няма как да я отрежеш, ако не говориш с нея. Прежали се за 2-3 минути. Питай я дали има да ти казва нещо, та те гледа непрекъснато. Кажи също, че това те дразни и я помоли да престане.

mivigas
08-09-2010, 22:13
И другите мнения ли са като горното? Ако е така, ще трябва да я псувам...

Jumbie483
08-09-2010, 22:17
От какъв зор?

MaLkaTa_LaDy
08-09-2010, 22:22
http://www.vbox7.com/play:326b2540
Dude, това е писано за теб!
Ти сериозно ли по средата на лятото се сети за момичето от даскало? :D

mivigas
08-09-2010, 22:24
http://www.vbox7.com/play:326b2540
Dude, това е писано за теб!
Ти сериозно ли по средата на лятото се сети за момичето от даскало? :D
На няколко пъти я срещнах, тези дни, и дадох примери от училище.

lady__bird
08-09-2010, 22:34
Е..стиаа бе .Сигурно доста те харесва.Не бъди много груб и не я псувай :D Кажи и :"Забелязах,че непрекъснато ме гледаш и ми се усмихваш,но това ме дразни,по-добре спри да го правиш." :D Кратко точно и ясно.Няколко секунди и ще се избавиш от "проблема" А и да не я залъгваш,щото и случайно да си я погледнал,тя може даси мисли,че си лудо влюбен в нея.-има ги и такива :D :D

mivigas
08-09-2010, 22:39
Мерси, явно без да говоря с нея няма да стане. Ще изчакам да започне даскалото и ще и кажа. За сметка на това, съм си 'аресал една момЪ, ако и тя ме харесва, може да се завърже нещо и може онази да спре да ме гледа, само другото да не ревнува, че ще стане по-зле. :o Благодаря за съветите!

EDIT: И все пак някой ако предложи друг начин, няма да е зле. Ще следя темата.

Поздрави!

umri
08-10-2010, 00:50
Недей слуша кво ти говорят. Просто я игнорирай и с времето ще и писне. Недей и го казва, първо, защото вероятно ще и стане кофти, второ...някой път може да ти потрябва нещо. Погледни от друг ъгъл на нещата. От един клас сте и ще си гледате скапаните мутри, докато навършите 19, така че можеш да подходиш умно, вместо да й разбиваш вече разбитото самочувствие. Игнорирай и тва е... Така си оставяш отворена врата. Един ден след 2-3 години, ако стане готина мастия, пък ти още си стоиш девствен, спокойно можеш да и го подариш между краката, докато ако я нараниш сега... ща мрази много. Помисли си хуу.

пп. Гони ме инсомнияяяяяяяяяяяяяя

xinfamous
08-10-2010, 01:29
Недей слуша кво ти говорят. Просто я игнорирай и с времето ще и писне. Недей и го казва, първо, защото вероятно ще и стане кофти, второ...някой път може да ти потрябва нещо. Погледни от друг ъгъл на нещата. От един клас сте и ще си гледате скапаните мутри, докато навършите 19, така че можеш да подходиш умно, вместо да й разбиваш вече разбитото самочувствие. Игнорирай и тва е... Така си оставяш отворена врата. Един ден след 2-3 години, ако стане готина мастия, пък ти още си стоиш девствен, спокойно можеш да и го подариш между краката, докато ако я нараниш сега... ща мрази много. Помисли си хуу.

Words of a master.

SonataArctica
08-10-2010, 05:47
Отрежи я :lol:

InloveAgain
08-10-2010, 07:18
Игнориранеее ! Тва е най-доброто. (:
Нито я гледай ,нито нищо . Като види,че не й обръщаш внимание,предполага се, би трябвало да спре..

silvana95
08-10-2010, 08:18
ейй най накрая и на вас момчетата да ви се случва това..

неговоря специално за теп но ако харезваш момиче не го гледай както тя те гледа непрекъснато виждаш сам колко е дразнещо

Sofff
08-10-2010, 08:23
Просто отиди и й го кажи например " ако имаш някакви симпатии към мен, не искам да те обидя, но харесвам друго момиче " или нещо такова, ако става много досадна й кажи всичко в прав текст .

Nakadah
08-10-2010, 09:07
A после хората се оплаквали че не им вървяло в любовта :lol: :lol:

venelinka
08-10-2010, 09:34
Много просто - поговори с нея, кажи й, че не ти е приятно нейното поведението спрямо теб и че не я харесваш, ако е умно момиче ще те разбере и ще спре. А ако не спре просто не й обръщай никакво внимание, прави се, че не я забелязваш и т.н.

Paramour
08-10-2010, 09:45
И при мене се случи така в даскало... само че едно момче седи и ме зяпа.. както и да е.
Според мен наистина е по-добре да я игнорираш. Ти не споменаваш нищо за опити да те заговори или нещо такова, а само, че те гледа. Просто не й обръщай внимание. А ако дойде и те заговори и започне да обръща темата към това, че те харесва и кажи, че няма да се получи иии така. :) :)

п.п.
ейй най накрая и на вас момчетата да ви се случва това..

неговоря специално за теп но ако харезваш момиче не го гледай както тя те гледа непрекъснато виждаш сам колко е дразнещо
Страшен правопис имаш, човек!! ;д

GossipGirl89
08-10-2010, 10:09
Абе недей да й казваш нищо. Ще се получи доста неловко за нея. А и както каза umri - ще се гледате още бая време и няма смисъл ... Най-добре я игнорирай и като види, че не й обръщаш внимание сама ще се откаже. Или пък си хвани гадже - като те види с друго момиче ще е на ясно, че не я харесваш и т.н.

pamii
08-10-2010, 10:53
Е не разбирам какво толкова ти пречи, че момичето просто те гледа?! Както и да е.. Щом толкова те притеснява просто като започне отново да те зяпа й кажи:
- " К'во има бе, (името й) ?
И теейй :Д :Д

ScorpionGirl
08-10-2010, 12:49
Попитай я какво има, ако има да ти казва нещо - да го каже. Ако пък не ти се говори много много, просто като те погледне, погледни я и ти с въпросителен поглед ( един вид "Кво зяпаш?" ) Понякога е нужно да бъдеш малко груб, за да разбере, че си сериозен, а не че просто се базикаш. Все пак има уникални нахалитети, които не разбират от дума.

mivigas
08-10-2010, 17:19
[i]И при мене се случи така в даскало... само че едно момче седи и ме зяпа.. както и да е.
Според мен наистина е по-добре да я игнорираш. Ти не споменаваш нищо за опити да те заговори или нещо такова, а само, че те гледа. Просто не й обръщай внимание. А ако дойде и те заговори и започне да обръща темата към това, че те харесва и кажи, че няма да се получи иии така. :) :)
Мерси много за съветите!

Относно цитата по-горе, от време на време говори и се обръща към мен, но не и обръщам внимание и става така, че сама си говори. :D:D Иначе аз я поглеждам, защото като се е втренчила в мен и някакъв инстинкт ли е, какво е, ме кара да я погледна за 1 сек. и веднага да спра. Имаше един празник по време на завършването и аз не отидох, и по снимките после разбрах, че тя е била там, дано да се е разсърдила. :D Мерси отново, ще видим какво ще стане. Само да не ми предложи нещо, че тогава ще трябва искам не искам да я одрежа директно.

kissmewhileisleep
08-10-2010, 19:12
Мм трябва да говориш с нея найстина! Иначе няма как да те остави ха познато е чувството незная при тебе как е момичето, но при мене момчето беше мазен, потен, окосмен по лицето и миризлив.. Успех 8-)

soul1199
08-10-2010, 19:58
абе от къде си? 8-)

tuzaro
08-10-2010, 20:07
разчекни я от сeкс мейна

mivigas
08-10-2010, 20:11
абе от къде си? 8-)
Не бих искал да споделям. Защо питаш?

разчекни я от сeкс мейна
То да ми беше кеф, щях, ама тая не можеш я докосна...

Charmine
08-10-2010, 20:12

пп. Гони ме инсомнияяяяяяяяяяяяяя

Ти си ми идола братле, винаги алтернативни отговори :D :D :D :lol: 8-)

tuzaro
08-10-2010, 20:13
абе от къде си? 8-)

разчекни я от сeкс мейна
То да ми беше кеф, щях, ама тая не можеш я докосна...много ли е грозна мейна?

soul1199
08-10-2010, 20:15
абе от къде си? 8-)

разчекни я от сeкс мейна
То да ми беше кеф, щях, ама тая не можеш я докосна...много ли е грозна мейна? :razz: :razz: не си ти,а не нищо,помислих та за един,ама не си :razz: :razz:

mivigas
08-10-2010, 21:19
абе от къде си? 8-)

разчекни я от сeкс мейна
То да ми беше кеф, щях, ама тая не можеш я докосна...много ли е грозна мейна?
Много! Ако не беше, мислиш ли, че щях да я оставя. Ако има някой друг метод, споделяйте! ;)

soul1199
08-10-2010, 21:21
:razz: направо ме разбивате :razz: и кво толкова мислиш за нея,при положение,че има 1 месец до дск?! :lol: абе прекарвай си хубаво и да не ти пука 8)

tuzaro
08-10-2010, 21:21
чупи и муцуната с лопата 8-)

soul1199
08-10-2010, 21:23
чупи и муцуната с лопата 8-) :razz: :razz: ама и ти няаш ко да кажеш начи :lol: :lol:

djipsito
08-10-2010, 21:33
Да не би тя да те кефи някво, пък заради тва че не е мн привлекателна да не искаш да имате нещо.. така де дори и разговор да проведете, за да не почнат ДРУГИТЕ да те бъзикат... щото и тва го има, аз не бих се сетила за досадник от класа посред лято, камо ли да мисля как да го накарам да спре да ме дразни... пък и като почнете даскало може вече да не те гледа както те е гледала преди...

mivigas
08-10-2010, 21:44
Да не би тя да те кефи някво, пък заради тва че не е мн привлекателна да не искаш да имате нещо.. така де дори и разговор да проведете, за да не почнат ДРУГИТЕ да те бъзикат... щото и тва го има, аз не бих се сетила за досадник от класа посред лято, камо ли да мисля как да го накарам да спре да ме дразни... пък и като почнете даскало може вече да не те гледа както те е гледала преди...
Не, нямам АБСОЛЮТНО никакви симпатии към нея. Казах, че я срещнах на скоро и се сетих, за това.

cucetyy
08-12-2010, 11:23
Прекалено много се филмираш :? ... Не обръщай чак толкова голямо внимание на това, говорил ли си с нея, че на 100% да си сигурен,че те харесва? Аа да, на теб ти е прекалено неприятно да говориш с нея... Моят съвет е, да не й обръщаш внимание, като я забележиш пак да те гледа я попитай, дали има да ти казва нещо. Ако си замълчи, просто кажи, аз мислех, че имаш и това е... Разговор за по-малко от минута :? . А ако ти каже например, че те харесва, внимателно й обясни "Не си мой тип, съжелявам", а недей да я базикаш и да се държиш грубо, както повечето на твоята възраст правят. Не се знае, кога и на теб ще ти се случи да попаднеш на нейно място ;). Успех...

neocide
08-12-2010, 13:05

Sladurchoo
08-12-2010, 13:11
прави като мене (само дето аз го правя с момчета ;Д) режиииии

nimfernal
08-12-2010, 16:13
Най-лесното решение - недей да ходиш на даскало така ша си решиш много проблеми .. 8-)

987654
08-12-2010, 16:57
Ако не искаш да говориш с нея следващия път като те гледа така, пусни едно отегчено и изнервено оффффф, пък ако не се досети сама, ще трябва да говориш. 8-)
Честно, представих си я тая, сигурна е много смотана.

987654
08-12-2010, 16:58
Само по заглавието ще ти отговоря..

`Тя ме харесва, аз ~ не.`

след време ще пишеш тема :

Аз я харесвам, тя мене ~ не. :)

п.п.

Вкарвам едно `клише` .. чист пример :

Тя го харесваше,
той нея не.
Тя го обичаше,
той нея не.
Тя го прегръщаше,
той нея не.
Тя го целуваше,
той нея не.
Тя го забрави,
той нея не ! :)
Много филми гледаш.
Верно е голямо клише.

7227
08-12-2010, 17:13
Що, виждаш,че тя те гледа значи и ти я гледаш :lol: не и обръщай внимание ,прави се че не я виждаш или направо и кажи!!!

sonsta
08-12-2010, 20:14
абе вие луди ли сте,говоря за тия дето казвате "говори с нея" или пък "прави се,че не я забелязваш" ..ама нека да я остави да го гледа бе....даже и той ако и хвърля по някой поглед ще се получи перфе...ами да,вие знаете ли,че ако кажеш на момиче,че не я харесваш,тя как ще се почувства или пък дори и с намек да я игнорирате.... а ти дразнещия се просто се прави,че ти е симпатична,хвърляй и по един поглед,говори си с нея междучасията,тя най-вероятно ще си мисли,че я харесваш ама на тебе кво ти пука,важното е-колкото повече женки,толкова по-добре....поне така мисля аз :D :D :D много странно,на момче да му досажда поглед на момиче,абе я се огледай всички за това мечтаят.... :-P :-P :D :D :D

Nicoletee
08-12-2010, 21:08
Говори с нея и й обясни спокойно, че наистина не я харесваш и те притеснява с постоянното си досадно преследване, но все пак се съобразявай докато й говориш, не бъди груб, ще ъ стане супер кофти все пак

zlonamerena
08-12-2010, 21:26
хаха най-добре й кажи нещо на криво,на което няма да се зарадва, и ще почне да те гледа на криво... :D

sonsta
08-13-2010, 08:08
хаха най-добре й кажи нещо на криво,на което няма да се зарадва, и ще почне да те гледа на криво... :D

Ти не си добре :D :D ...може да почне да го гледа на криво,ама т'ва ще е временно и после ще почне да го харесва повече и повече,защото ще вижда,че я отбягва... абе нека я гледа...к'во толко му пречи :D :D :P :P

zlonamerena
08-13-2010, 08:58

Ти не си добре :D :D ...може да почне да го гледа на криво,ама т'ва ще е временно и после ще почне да го харесва повече и повече,защото ще вижда,че я отбягва... абе нека я гледа...к'во толко му пречи :D :D :P :P

хаха правилно.. е щом не е тръгнала все още да ти звъни и да те преследва.. добре е.. :D не се занимавай,нека си гледа.. с гледането ще си остане :P

b0bet0o
08-13-2010, 09:05
Не четох по-горните мнения,но според мен щом те дразни кажи й го и тя ако има поне малко акъл ще спре! 8)