PDA

View Full Version : Как се отразява секса на връзката ви ?

make_you_mine
08-10-2010, 15:12
Искам да ви попитам - променил ли е секса нещо във връзката ви ? (за тези,които са спали вече с половинката си) С приятеля/приятелката, с когото/която сте в момента каква беше връзката ви преди да си легнете и с какво се различава сега ? Сближава ли ви, отдалечава ли ви или всичко е както постарому ?

iw0na
08-10-2010, 15:33
Определено ги зближава .. според мен няма нищо лошо да правим секс със половинките си .. :D Дори това може би е една важна част от вашата връзка .. !! :-D

xinfamous
08-10-2010, 16:15
Станахме някък си по-близки и започваш да гледаш на нещата по различен,някък си 'олекотен' начин :)

BiGBaDWolF
08-10-2010, 16:29
Преди бяхме просто Friend сега сме Best friends forever ! 8-)

Wasilewaa
08-10-2010, 20:48
Сближихме се, и понеже той ми е първия а аз на него не, мога да кажа, че съм по привъзана към него и чувствата ми са по-силни от преди.. но за него не знам .....

K0rTexXx
08-10-2010, 20:50
99% Секса влияе перфектно на връзката...сближава двойката....

glamouros
08-10-2010, 21:32
абе 100% си влияе положително! :D

t0d1t0
08-11-2010, 01:20
а бе като няма к'во да правим к'во да правим?

Jessie
08-11-2010, 01:32
Сближава, и то доста. :) Ама не одобрявам "секса за сдобряване". :? :? :? :? :? Едни познати /вече не са заедно, но ениуей/ само такъв секс правеха ... Понеже пичът се хвалеше наляво - надясно с подвизите си, затова знам. Ама колкото му е голяма устата - толкова му е малка пишката и не става. :? Хвалипръцко, все тая.

Callisto
08-11-2010, 01:37
Ами не мога да кажа каква е била връзката ни преди да правим секс, понеже всичко тръгна наопаки...първо секс, после ми предложи и накрая целувки... :D Измина година от този момент и сме все още заедно. Правим секс редовно и бих казала, че сме станали много по-отговорни от преди. Сексът ни сближава, кара ни да споделяме, да се чувстваме по-близки, по-щастливи, задоволени и обичани. :)

Имаме си традиция, ако сме в тази къща да излизаме вечер след секс на балкона голи, лягаме в/у едно одеало на земята, палим по една цигарка и, докато я пушим се си задаваме въпроси за сексът и се редуваме. Въпроси от типа:
-какъв е вкусът
-някога би ли направила това ....и тн. :) Благодарение на тези въпроси съм опознала много добре приятели си и знам отлично желанията му за разлика от други хора, които ги е срам да говорят за подобни неща.

LadyDy
08-11-2010, 15:30
и засилва чувствата :)))

dimitar_ak
08-11-2010, 18:07
Секса може да породи и т.нар. "сексуално заслепяване". Започваш да си мислиш, че обичаш дадения човек без да си даваш сметка, че всъщност харесваш да правиш секс с него. За това е хубаво секса да се забави за да има период на опознаване.

LadyDy
08-11-2010, 19:28
Много точно изказване! Подкрепям :)

BouH
08-11-2010, 19:32
Доста ни сближава и даже се притеснявам, че го правим прекалено често и някак мн енергия хвърлям (еп поне потдържам форма лятно време :grin: ) :razz:

obichamgo
08-11-2010, 19:57
мм дам..определено така си имаме по голямо доверие всичко е в + :)

Princessani
08-11-2010, 20:12
Искам да ви попитам - променил ли е секса нещо във връзката ви ? (за тези,които са спали вече с половинката си) С приятеля/приятелката, с когото/която сте в момента каква беше връзката ви преди да си легнете и с какво се различава сега ? Сближава ли ви, отдалечава ли ви или всичко е както постарому ? Няма ли добър секс ,няма и добра връзка :D :oops: :oops: :oops:

doublet
08-11-2010, 21:27
и засилва чувствата :)))

kremen4eto
08-12-2010, 06:37
Една приятелка ми каза "То вашето - ненормална работа ... 20 пъти в седмицата" и аз "Чак пък 20" и тя "Е добре - 7" :grin: ... Та 6-7 пъти в седмицата .. желанието не изчезва и у двамата, всеки път се искаме все повече, само нови и интересни неща ни хрумват, сексът става някак си по-истински (поне за мен), става ми ясно какво означава израза "Да правиш любов". Няма как такъв секс да не ни сближи.

Иначе и ние като при Callisto тръгнахме малко наобратно, всичко започна със секс. И определено сексът е много различен от тогава. Ако не правим секс 2 седмици се отразява супер на връзката ни ... побъркваме се от желание. Но надвишим ли 2 седмици, вече започваме да се отклоняваме психично. :D Радвам се, че намерих човек като мен - с желание за новости, с желание да опита от всичко и най-вече с много желание за секс.

Dimitar_ak, колко според теб трябва да продължи този "период на опознаване"?

dimitar_ak
08-12-2010, 07:35
Кремче, няма точно определено време. Тогава когато с този човек ти е приятно и без да мислиш за секс с него.

mnogoznaikO
08-12-2010, 08:06
Преди да го направим за 1ви път - всичко си беше нормално :) после вече , чрез секса започнахме да се сближаваме все повече и повече :) хубаво е :grin:

pandelka
08-12-2010, 09:09
Сближихме се още повече. :)

kremen4eto
08-12-2010, 09:15
Кремче, няма точно определено време. Тогава когато с този човек ти е приятно и без да мислиш за секс с него.

Мисля, че те разбирам, но това положение с моя го постигнахме след като правихме секс. Вече ни е приятно заедно не само при секс. Така че може би зависи. :)

kissmewhileisleep
08-13-2010, 19:50
Сближава :-)