.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен

Как се отразява секса на връзката ви ?

Искам да ви попитам - променил ли е секса нещо във връзката ви ? (за тези,които са спали вече с половинката си) С приятеля/приятелката, с когото/която сте в момента каква беше връзката ви преди да си легнете и с какво се различава сега ? Сближава ли ви, отдалечава ли ви или всичко е както постарому ?

Град
    Плевен
    Определено ги зближава .. според мен няма нищо лошо да правим секс със половинките си .. Дори това може би е една важна част от вашата връзка .. !!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Станахме някък си по-близки и започваш да гледаш на нещата по различен,някък си 'олекотен' начин
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Преди бяхме просто Friend сега сме Best friends forever !

Град
    Bulgaria
    Сближихме се, и понеже той ми е първия а аз на него не, мога да кажа, че съм по привъзана към него и чувствата ми са по-силни от преди.. но за него не знам .....

99% Секса влияе перфектно на връзката...сближава двойката....
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Голям фен Аватара на glamouros
    абе 100% си влияе положително!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе като няма к'во да правим к'во да правим?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Сближава, и то доста. Ама не одобрявам "секса за сдобряване". Едни познати /вече не са заедно, но ениуей/ само такъв секс правеха ... Понеже пичът се хвалеше наляво - надясно с подвизите си, затова знам. Ама колкото му е голяма устата - толкова му е малка пишката и не става. Хвалипръцко, все тая.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на Callisto
    Ами не мога да кажа каква е била връзката ни преди да правим секс, понеже всичко тръгна наопаки...първо секс, после ми предложи и накрая целувки... Измина година от този момент и сме все още заедно. Правим секс редовно и бих казала, че сме станали много по-отговорни от преди. Сексът ни сближава, кара ни да споделяме, да се чувстваме по-близки, по-щастливи, задоволени и обичани.

Имаме си традиция, ако сме в тази къща да излизаме вечер след секс на балкона голи, лягаме в/у едно одеало на земята, палим по една цигарка и, докато я пушим се си задаваме въпроси за сексът и се редуваме. Въпроси от типа:
    -какъв е вкусът
    -някога би ли направила това ....и тн. Благодарение на тези въпроси съм опознала много добре приятели си и знам отлично желанията му за разлика от други хора, които ги е срам да говорят за подобни неща.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    и засилва чувствата ))

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Секса може да породи и т.нар. "сексуално заслепяване". Започваш да си мислиш, че обичаш дадения човек без да си даваш сметка, че всъщност харесваш да правиш секс с него. За това е хубаво секса да се забави за да има период на опознаване.

Супер фен
    Много точно изказване! Подкрепям

Град
    Pleven
    Доста ни сближава и даже се притеснявам, че го правим прекалено често и някак мн енергия хвърлям (еп поне потдържам форма лятно време )

мм дам..определено така си имаме по голямо доверие всичко е в +

Re: Как се отразява секса на връзката ви ?

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Искам да ви попитам - променил ли е секса нещо във връзката ви ? (за тези,които са спали вече с половинката си) С приятеля/приятелката, с когото/която сте в момента каква беше връзката ви преди да си легнете и с какво се различава сега ? Сближава ли ви, отдалечава ли ви или всичко е както постарому ?
    Няма ли добър секс ,няма и добра връзка
    sleda ot lubovta

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Цитирай Първоначално написано от K0rTexXx
    и засилва чувствата ))
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Една приятелка ми каза "То вашето - ненормална работа ... 20 пъти в седмицата" и аз "Чак пък 20" и тя "Е добре - 7" ... Та 6-7 пъти в седмицата .. желанието не изчезва и у двамата, всеки път се искаме все повече, само нови и интересни неща ни хрумват, сексът става някак си по-истински (поне за мен), става ми ясно какво означава израза "Да правиш любов". Няма как такъв секс да не ни сближи.

Иначе и ние като при Callisto тръгнахме малко наобратно, всичко започна със секс. И определено сексът е много различен от тогава. Ако не правим секс 2 седмици се отразява супер на връзката ни ... побъркваме се от желание. Но надвишим ли 2 седмици, вече започваме да се отклоняваме психично. Радвам се, че намерих човек като мен - с желание за новости, с желание да опита от всичко и най-вече с много желание за секс.

Dimitar_ak, колко според теб трябва да продължи този "период на опознаване"?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Кремче, няма точно определено време. Тогава когато с този човек ти е приятно и без да мислиш за секс с него.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Преди да го направим за 1ви път - всичко си беше нормално после вече , чрез секса започнахме да се сближаваме все повече и повече хубаво е

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Сближихме се още повече.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Кремче, няма точно определено време. Тогава когато с този човек ти е приятно и без да мислиш за секс с него.
    Мисля, че те разбирам, но това положение с моя го постигнахме след като правихме секс. Вече ни е приятно заедно не само при секс. Така че може би зависи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си