- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се отразява секса на връзката ви ?
Искам да ви попитам - променил ли е секса нещо във връзката ви ? (за тези,които са спали вече с половинката си) С приятеля/приятелката, с когото/която сте в момента каква беше връзката ви преди да си легнете и с какво се различава сега ? Сближава ли ви, отдалечава ли ви или всичко е както постарому ?
Определено ги зближава .. според мен няма нищо лошо да правим секс със половинките си ..Дори това може би е една важна част от вашата връзка .. !!
![]()
Станахме някък си по-близки и започваш да гледаш на нещата по различен,някък си 'олекотен' начин![]()
Can It All Be So Simple ?
Преди бяхме просто Friend сега сме Best friends forever !![]()
Сближихме се, и понеже той ми е първия а аз на него не, мога да кажа, че съм по привъзана към него и чувствата ми са по-силни от преди.. но за него не знам .....
99% Секса влияе перфектно на връзката...сближава двойката....
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
абе 100% си влияе положително!![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Сближава, и то доста.Ама не одобрявам "секса за сдобряване".
![]()
![]()
![]()
![]()
Едни познати /вече не са заедно, но ениуей/ само такъв секс правеха ... Понеже пичът се хвалеше наляво - надясно с подвизите си, затова знам. Ама колкото му е голяма устата - толкова му е малка пишката и не става.
Хвалипръцко, все тая.
I'm inlove with a criminal...
Ами не мога да кажа каква е била връзката ни преди да правим секс, понеже всичко тръгна наопаки...първо секс, после ми предложи и накрая целувки...Измина година от този момент и сме все още заедно. Правим секс редовно и бих казала, че сме станали много по-отговорни от преди. Сексът ни сближава, кара ни да споделяме, да се чувстваме по-близки, по-щастливи, задоволени и обичани.
Имаме си традиция, ако сме в тази къща да излизаме вечер след секс на балкона голи, лягаме в/у едно одеало на земята, палим по една цигарка и, докато я пушим се си задаваме въпроси за сексът и се редуваме. Въпроси от типа:
-какъв е вкусът
-някога би ли направила това ....и тн.Благодарение на тези въпроси съм опознала много добре приятели си и знам отлично желанията му за разлика от други хора, които ги е срам да говорят за подобни неща.
и засилва чувстватаПървоначално написано от K0rTexXx
))
Секса може да породи и т.нар. "сексуално заслепяване". Започваш да си мислиш, че обичаш дадения човек без да си даваш сметка, че всъщност харесваш да правиш секс с него. За това е хубаво секса да се забави за да има период на опознаване.
Много точно изказване! Подкрепям![]()
Доста ни сближава и даже се притеснявам, че го правим прекалено често и някак мн енергия хвърлям (еп поне потдържам форма лятно време)
![]()
мм дам..определено така си имаме по голямо доверие всичко е в +![]()
Няма ли добър секс ,няма и добра връзкаПървоначално написано от make_you_mine
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от LadyDy
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Една приятелка ми каза "То вашето - ненормална работа ... 20 пъти в седмицата" и аз "Чак пък 20" и тя "Е добре - 7"... Та 6-7 пъти в седмицата .. желанието не изчезва и у двамата, всеки път се искаме все повече, само нови и интересни неща ни хрумват, сексът става някак си по-истински (поне за мен), става ми ясно какво означава израза "Да правиш любов". Няма как такъв секс да не ни сближи.
Иначе и ние като при Callisto тръгнахме малко наобратно, всичко започна със секс. И определено сексът е много различен от тогава. Ако не правим секс 2 седмици се отразява супер на връзката ни ... побъркваме се от желание. Но надвишим ли 2 седмици, вече започваме да се отклоняваме психично.Радвам се, че намерих човек като мен - с желание за новости, с желание да опита от всичко и най-вече с много желание за секс.
Dimitar_ak, колко според теб трябва да продължи този "период на опознаване"?
Кремче, няма точно определено време. Тогава когато с този човек ти е приятно и без да мислиш за секс с него.
Преди да го направим за 1ви път - всичко си беше нормалнопосле вече , чрез секса започнахме да се сближаваме все повече и повече
хубаво е
![]()
Сближихме се още повече.![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мисля, че те разбирам, но това положение с моя го постигнахме след като правихме секс. Вече ни е приятно заедно не само при секс. Така че може би зависи.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Сближава![]()