Влез

View Full Version : менструация.Проблем

Nic3e3
08-10-2010, 22:35
Така..проблемът е такъв..идва ми по-рано отколкото трябва..веднъж да се случи добре ноо...трябваше да ми дойде на 30ти юли,но дойде на 20 ..и сега вместо са си мине месеца и тнт ми дойде пак на 8ми август като принципно трябваше да бъде на 18ти...и се получи нещо такова,че през 10 дни съм в цикъл,което мисля че не е нормално.Знам че под 18 е нормално да е нередовно ама чак пък толкова...имате ли идея защо може да се получава така,на вас случвало ли ви се е? :(

FreakBitch
08-10-2010, 23:04
Да, случвало ми се е. Последните 3 пъти ми беше през 15 дни, а сега закъснява (по нормата) .. 8-) Пропускало ми е и по 2 месеца. Нормално е първите 2 години да е нередовен, докато се нагласи организма.
Няя се плашиш, копеуе.. :lol:

пп: ама на мен ли ми се струва или си объркала раздела?? :-o

UNITED2
08-10-2010, 23:20
Благодаря ти тате,че си ме направил мъж.. :shock: :---)

OneGuy
08-10-2010, 23:23
Благодаря ти тате,че си ме направил мъж.. :shock: :---)
+1

Princessani
08-11-2010, 00:01
Така..проблемът е такъв..идва ми по-рано отколкото трябва..веднъж да се случи добре ноо...трябваше да ми дойде на 30ти юли,но дойде на 20 ..и сега вместо са си мине месеца и тнт ми дойде пак на 8ми август като принципно трябваше да бъде на 18ти...и се получи нещо такова,че през 10 дни съм в цикъл,което мисля че не е нормално.Знам че под 18 е нормално да е нередовно ама чак пък толкова...имате ли идея защо може да се получава така,на вас случвало ли ви се е? :( Нормално е ако си по на 12-13-14-15 към 16 вече трябва да се нормализира ,зависимост кога ти е дошло за първи път.Но първите две години е нормално да имаш такова зацапване.Не се притеснявай.

t0d1t0
08-11-2010, 01:19
иди на лекар,може да ти има нещо

darkPaladin
08-11-2010, 07:46
не се научихте че подобни теми не са за този раздел

имаш нередовен цикъл

как си с килограмите?

храниш ли се добре?

лекарства?

изнервена ли си?

LDto
08-11-2010, 10:05
не се научихте че подобни теми не са за този раздел

имаш нередовен цикъл

как си с килограмите?

храниш ли се добре?

лекарства?

изнервена ли си?

+1

П.П. и темата е за раздел: здраве и проблеми, тук се обсъждат сексуални проблеми ....

По темата

Нормално е да е нередовен, но за по сиг отиди на лекар.

Nic3e3
08-11-2010, 11:04
незнам дали не е за тая тема,защото сега ще ви кажа нещо друго...последния път като го правихме с приятеля ми ме болеше като го вкарваше,а никога не ме е боляло преди..пък и както казвате да ми е нередовно е нормално..но на мене винаги ми е бил редовен имало е 1-2 пъти да закъснее...с килограмите съм добре,храненето..незнам какво общо има,но се храня нормално според мен,лекарства не съм пила..напоследък имах проблеми и бях доста изнервена,но и преди съм имала проблеми,но не е ставало така...и никога не ме е боляло като сме го правили..

sevdalina91
08-12-2010, 15:03
незнам дали не е за тая тема,защото сега ще ви кажа нещо друго...последния път като го правихме с приятеля ми ме болеше като го вкарваше,а никога не ме е боляло преди..пък и както казвате да ми е нередовно е нормално..но на мене винаги ми е бил редовен имало е 1-2 пъти да закъснее...с килограмите съм добре,храненето..незнам какво общо има,но се храня нормално според мен,лекарства не съм пила..напоследък имах проблеми и бях доста изнервена,но и преди съм имала проблеми,но не е ставало така...и никога не ме е боляло като сме го правили..

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на лекар

Nagi
08-12-2010, 20:30
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на лекар

И човекът като ти го казва задължително наистина е така. Може да те е срам, да ти е неудобно, да искаш да изчакаш да мине, ама това не е причина да си съсипваш здравето. #-o
Сега докато още ти е нередовен цикълът е изключително важно да обръщаш на каквито и да е промени в тялото си, и да се консултираш със специалисти.