View Full Version : препоръчайте ми ужас
препоръчайте ми някой ужас, от който наистина да ме побият тръпки, щото вече доста съм гледала и съм свикнала с разните му там страшни сценки. та ако знаете някой, дето да е наистина, ама наистина страшен..... а и ако може да ми кажете някой сайт, откъдето да го дръпна :)
Paramour
08-11-2010, 12:02
the ring
the ring 2
the unborn
Jennifer's body
... за други в момента не мога да се сетя.
starburst
08-11-2010, 12:03
SAW I до VI
Drag me to hell
Halloween
Дяволът в емили роуз
Призрачна бленда-страхотен!
Stay Alive
сега за тези се сещам :)
The Shining :smt007
The Doll Master
Rose Red
Alone
Paramour
08-11-2010, 12:41
Кървавият свети Валентин :)
wukktoruQ
08-11-2010, 13:42
о не,в никакъв случай Jennifer's body!Това беше най-тъпия филм,който съм гледала от много време насам :shock:
Иначе A Nightmare on Elm Street,The Unborn са хубави
Гледай някой японски ужас,те са си наистина страшни..като например Гротеска
ок, мерси. веднага почвам да ги тегля :) някой да заключи темата
starburst
08-11-2010, 14:40
о не,в никакъв случай Jennifer's body!Това беше най-тъпия филм,който съм гледала от много време насам :shock:
най-гадния японски филм на ужасите - Guinea Pig 8-)
да не пускам нова тема ,мнения за 'The hitcher' :-o
mustangg
08-11-2010, 19:55
Аз съм фен на old school horror movies на Ромеро
vaniliika
08-11-2010, 20:26
ами аз съм чувала,че този е направо де да знам... психопатия от всякъде :lol: ... The art of the devil .... ммм... лично не съм го гледала но само по коментарите се отказах... не че не е ужас.. ами те тея са били изпаткали нещо... само кат гледах картинките и не знамм :D ...абе гледай го ако не ти са гледат некви обикновенни уш ужаси и кажи после.... дали става или нищо общо с това което съм чела за него... :D ...
предлагам ти да видиш само няколко постерчета от него и ще разбереш :D
Unendlich
08-11-2010, 23:01
Гротеска е по-скоро гнусен, отколкото страшен.
December
08-12-2010, 09:05
Гротеска е най-скучният филм който съм гледала.Колко го хвалеха,че бил много гнусен,нямало да мога да го изгледам докрая :lol:
Оня им разя разни неща и кво?Същата е работата и на докторите.
И нямаше никакъв вложен смисъл.Оня миришел и кво?Ми да се изкъпе бе мамка му.
Тялото на Дженифър също е адски тъп и не страшен.Обаче на мене ми хареса заради Меган Фокс и онази русата Аманда.Никакъв хорър не е,просто някакъв тийн. И OST- то има супер песни :grin:
Значи вълчи залив(Wolf Creek).Мноого ми хареса.По истински случей е направен,а и доста добър.Много добри кадри имаше.Операторът си е знаел работата.
Друг хорър който ми е харесъл е cannibal holocaust.Доста отрицателни коментари бях чела и се чудих дали да го гледам,но много ми хареса <33 Има много смисъл в този филм,просто някои хора не и правят труда да се замислят над посланието на режисьора.Аз по-точно бих определила филма като драма - за това което сме били,за това това което сме постигнали,за това което сме разрушили, и най-вече за това в което сме се превърнали. В края на филма професорът се пита "Чудя се кои са истинските канибали" ... и аз също :?
vaniliika
08-12-2010, 10:39
хайде бе хора няма ли навити да гледат The art of devil,че да ми каже някой наистина ли е толкос изтрещял :D ... искам да го гледам ама чакам преди т'ва някой друг .... че не съм много по страшните... и де да знам... и без т'ва търсите някой страшен еми на ето... :D ..
хайде бе хора няма ли навити да гледат The art of devil,че да ми каже някой наистина ли е толкос изтрещял :D ... искам да го гледам ама чакам преди т'ва някой друг .... че не съм много по страшните... и де да знам... и без т'ва търсите някой страшен еми на ето... :D ..
Обещавам да го гледам след няколко дена. 8-) Ще пиша как е бил.
vaniliika
08-12-2010, 11:17
о yes тогава 8-) .... ще чакам..
да не пускам нова тема ,мнения за 'The hitcher' :-o
:-o
как може да не споменете
The Grudge
The echo
Очудих се че никой не е казал ОГЛЕДАЛА :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
След тоя филм съм гледала поне 5 ужаса и съм се смяла :) ...
Преди минута го изгледах. 8-) Има брутални моменти,кръв,призраци,абе от всичко по малко. Може да се каже,че е доста объркан,ама все пак се разбира горе-долу за какво става дума.Не е нещо невиждано или пък прекалено брутално.Гледай го,средна работа. 8-) Поздрави :-)
mustangg
08-12-2010, 20:25
http://www.vbox7.com/play:74e7b132 - DAY OF THE DEAD
Един от любимите ми ужаси
vaniliika
08-12-2010, 21:29
Преди минута го изгледах. 8-) Има брутални моменти,кръв,призраци,абе от всичко по малко. Може да се каже,че е доста объркан,ама все пак се разбира горе-долу за какво става дума.Не е нещо невиждано или пък прекалено брутално.Гледай го,средна работа. 8-) Поздрави :-)
а мерси... еми добре може да се престраша тогаз 8-)
1.Hills Have eyes 1/2
2.Dead snow
3.Mirrors
4.The Grudge
5.One Missed call
6.Wrong Turn
7.Friday 13 (2009)
8.Grim Reaper
9.House of Fear
10.The Day of Dead
11.House of The dead 1/2
12.House of wax
13.House
14.House of Blood
15.The last house on the left
darksunset
08-13-2010, 23:01
1.the ring
2.the grudge
3.wrong turn
Предизвестена смърт (1, 2) и Пропуснато обаждане са с г/д еднакъв сюжет. И двата не ме впечатлиха особено, нито ме стреснаха. Да не говорим, че заспах (буквално) на втората част на ПС. :-D
Неродения .. този не е лош. Най-гадно ми беше, когато оня и бръкна в корема 8-) Е тва си беше брутално.
Никой не е споменал Огледала, може би защото не е чак такъв 'ужас'.
Hills Have eyes 1/2 < този е хубав. Погрешен завой също не е лош, но като го гледаш с голяма компания е по-скоро комичен, отколкото страшен.
Паранормална активност също много го хвалеха, много страшен бил.. е ние се скъсахме да се хилим 8-)
Мълчанието на агнетата не е ужас, но пък е много добър.
Друг вариант >
1.Замунда>каталог
2.. Маркираш Ужаси в покленцето горе
3. Сортираш по най-теглени
4. Появяват ти се най-хубавите 8-)
Енджой :-P
vaniliika
08-15-2010, 17:40
Предизвестена смърт е нищо... влиза в категория страшни (уш ) 8-) но НЕ и в ужаси.. въпреки че с такъв сюжет много ме кефят..
unknown7
08-15-2010, 17:55
THE HITCHER - уникален филм много го харесах различен от останалите. Убиецът не е някакъв обезобразен и лицето и самоличността му се вижда още от началото на филмът. Харесва ми как е направен Актьорите са супер наистина много го харесах :)
По темата..
1. Паранормално активно -Paranormal Activity - филмът който ми влезе направо под кожата .. не бях спала с дни след като го гледах 2ри път не искам и да го виждам но ти претендираш за страшен филм ( бтв не искам коментари като " да бе баси тъпия филм все пак аз изказвам мнение :) ) И отново на първо място ( ЗА МЕН ЛИЧНО ) ЕКЗОРСИЗМЪТ НА ЕМИЛИ РОУЗ - така и не доизгледах филма.. изядох си дрехите, доста страшен но зависи как го гледаш ... в началото го гледах с надсмешка.. но посредата вече станах сериозна и неиздържах докрая много гадни моменти ии + това като знаеш, е е по деиствителен случай направо да ти замръзнат краката :D
2. Тексаско клане - Texas Chainsaw 2003 - 1вият ми филм на ужасите г/д когато излезе харесах го и сюжета е супер :)
3. Окото - The eye - страшен и в същото време много жален филм особено накрая даже поучителен :) .. заслужава си да го гледаш :) ..
4. Гняв - The Grudge (1 2 и може би 3 останалите части затъпяха ) - Ако си фен на стряскащите моменти това си е филм за теб
5. Виждам че никой (повечето) не харесва Предизвестрена смърт аз пък суъм му фенка особено на Самара Морган много ме кефи това момиче :D
6. Огледала - Mirrors - забелязах, че само 1 човек ого е споменал ... много добър филм много го харесах завършва така, че да искаш 2ра част :)
7. Минало Beneath - интересн филм с голями обрати ..
8. Восъчната Къща - House of wax - не е чак толкова страшен но пък като сюжет е уникално добрият пък и музиката и актьорите привличат вниманието :)
9. Порода - The breed - интересен филм аз лично го изтеглих защото на снимката имаше кучеета/вълци и доста ми хареса :)
10. Обладаният - The creep - имаше една част в която даже мистана смешно но иначе доста впечатляващ филм.. :)
Това са си филми за мен :) ..
unknown7
08-15-2010, 18:00
а мерси... еми добре може да се престраша тогаз 8-)
БТВ бях го гледала не го харесах много изкуствен филм ми изглежда превъртах го наляво надясно но ми затъпя много и го делнах :D
vaniliika
08-15-2010, 18:40
THE HITCHER - уникален филм много го харесах различен от останалите. Убиецът не е някакъв обезобразен и лицето и самоличността му се вижда още от началото на филмът. Харесва ми как е направен Актьорите са супер наистина много го харесах :)
По темата..
1. Паранормално активно -Paranormal Activity - филмът който ми влезе направо под кожата .. не бях спала с дни след като го гледах 2ри път не искам и да го виждам но ти претендираш за страшен филм ( бтв не искам коментари като " да бе баси тъпия филм все пак аз изказвам мнение :) ) И отново на първо място ( ЗА МЕН ЛИЧНО ) ЕКЗОРСИЗМЪТ НА ЕМИЛИ РОУЗ - така и не доизгледах филма.. изядох си дрехите, доста страшен но зависи как го гледаш ... в началото го гледах с надсмешка.. но посредата вече станах сериозна и неиздържах докрая много гадни моменти ии + това като знаеш, е е по деиствителен случай направо да ти замръзнат краката
оо да т'ва за екзорсизма си е страшна работа :shock: .. и наистина повечето от тея ужасии дето ги гледаме ,знаем,че няма да ни се случат( може би :D..сякви ги има) или че не са истина... но това като го гледаш и знаеш че е действително няма начин да не настръхнеш дори и да си някакъв манияк ;d :? .. не знам.. за този филм нямам смелост да го гледам... :lol:
angeldark86
08-15-2010, 18:43
Mirrors е жесток филмл.Нз колко е страшен но има смисъл и е доста интригуващ.При всички случаи недей да гледаш тесксастко клане и the hills have eyes.Гледай също и the unborn, the uninvited и my bloody valentine.Тези са филмите който са най яки според мен. 8-) 8-) 8-) :) дано и ти мислиш така.
vaniliika
08-15-2010, 18:45
btw мисля че авторката отдавна ни е забравила тъй че остава...да споделяме опит :lol:
unknown7
08-15-2010, 21:28
По темата..
1. Паранормално активно -Paranormal Activity - филмът който ми влезе направо под кожата .. не бях спала с дни след като го гледах 2ри път не искам и да го виждам но ти претендираш за страшен филм ( бтв не искам коментари като " да бе баси тъпия филм все пак аз изказвам мнение :) ) И отново на първо място ( ЗА МЕН ЛИЧНО ) ЕКЗОРСИЗМЪТ НА ЕМИЛИ РОУЗ - така и не доизгледах филма.. изядох си дрехите, доста страшен но зависи как го гледаш ... в началото го гледах с надсмешка.. но посредата вече станах сериозна и неиздържах докрая много гадни моменти ии + това като знаеш, е е по деиствителен случай направо да ти замръзнат краката
оо да т'ва за екзорсизма си е страшна работа :shock: .. и наистина повечето от тея ужасии дето ги гледаме ,знаем,че няма да ни се случат( може би :D..сякви ги има) или че не са истина... но това като го гледаш и знаеш че е действително няма начин да не настръхнеш дори и да си някакъв манияк ;d :? .. не знам.. за този филм нямам смелост да го гледам... :lol:
хаха напълно си прав.. в началото на филма нямаше такъв смях от моя страна всички мълчаха започнах да се ебавам с това което се случва там ама по едно време почнаха СЕРИОЗНИТЕ моменти и аз реших, че повече няма и да погледна тоя филм дори го спряха заради мене :D .. бтв истинското момиче се казва Анелиз Мичъл може да не съм гледала филма но това не значи, че не мога да се интересувам :D ии май всичко е станало в Тексас ако не се лъже не помня :-D ..
vaniliika
08-16-2010, 08:45
По темата..
хаха напълно си правA .. в началото на филма нямаше такъв смях от моя страна всички мълчаха започнах да се ебавам с това което се случва там ама по едно време почнаха СЕРИОЗНИТЕ моменти и аз реших, че повече няма и да погледна тоя филм дори го спряха заради мене :D .. бтв истинското момиче се казва Анелиз Мичъл може да не съм гледала филма но това не значи, че не мога да се интересувам :D ии май всичко е станало в Тексас ако не се лъже не помня :-D ..
:D
изгледала съм всички ужаси, трилъри и тем подобни и ще ти кажа, че за мен има само един ужас Тексаско клане и от там нататък всичко е смешка :-|
selenasky
08-22-2010, 11:06
The HillHave Eyes 1 & 2
Silent Hill
Jennifer's Body
Wrong Turn 2
The Shortcut
The Unborn
The Uninvited
:) надявам се да се харесат, защото са уникални :grin: аз полудях докато ги гледах и съм ги гледала дори по няколко пъти :)
KoRnFlAkE
08-23-2010, 23:12
28 days later, [rec] (испанския), saw(само първия препоръчвам).
а, да, paranormal activity също е силен филм, типп the blair witch project e.
bootyboy
10-23-2010, 19:21
The Human Centipede (2010) ето ти един от новите ама е доста гнусничък