Влез

View Full Version : Проблем с пениса

damNiT
08-11-2010, 16:27
Хора ! Имам сериозен преблем с пениса ,1вото което е че тои неможе да се уголва , и е зараснала кожичката , имам малки пъпцичи отгоре на кожичката , иначе ми е добре ... за сега кожата не е зараснала напулно , пак мога да ходя до тоалетна и да мастурбирам нормлано ! Но се пак моляви за помощ ! :? Даите съвет , за лекар ли съм или какво ?

MakeIT
08-11-2010, 16:30
Хора ! Имам сериозен преблем с пениса ,1вото което е че тои неможе да се уголва , и е зараснала кожичката , имам малки пъпцичи отгоре на кожичката , иначе ми е добре ... за сега кожата не е зараснала напулно , пак мога да ходя до тоалетна и да мастурбирам нормлано ! Но се пак моляви за помощ ! :? Даите съвет , за лекар ли съм или какво ?

Не се притеснявай за уголването.Като тръгнеш да си го вкарваш където му е мястото ще се уголва ,че и още ще иска.Колкото за пъпките се къпи по-често и всичко ще е наред \:D/

damNiT
08-11-2010, 17:18
Не.. Там е проблема че грам не може да го оголя .. като тругна да го оголвам не става просто ... и някак си е страно сякаш нещо липсва :-o

FeelMyPain
08-11-2010, 17:23
Не.. Там е проблема че грам не може да го оголя .. като тругна да го оголвам не става просто ... и някак си е страно сякаш нещо липсва :-o
Я кажи кво липсва, че ми стана интересно?

DarkTemplar
08-11-2010, 17:31
Отивай на доктор.

damNiT
08-11-2010, 17:38
добре.. накратко да оточня члена ми има главичка която е под кожата и има допълнителна кожичка ... но немога да го уголя сякаш е залепнал ... и няма мърдане ... а ме е страх да го друпна по силно ...

Sirius
08-11-2010, 18:25
И ние кво да ти помогнем, да дойдем да те дърпаме за пишката. :razz: :razz: :razz: Омотай си въжето на простора около пишката и скочи от балкона ако питаш мене! Наистина ДЕЙСТВА. 8-)

kpuckyy
08-11-2010, 18:49
по вероятное да имаш фимоза консултирай се с лекар

kosder
08-11-2010, 18:53
Най-вероятно имаш късо гемче има такава тема в "Здраве и болести", ако не се лъжа.

Harum_Scarum
08-11-2010, 19:02
+ ..:lol:

Hidalg0
08-11-2010, 20:54

Липсва пишката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kantonecApetur4
08-11-2010, 20:59

Липсва пишката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Липсва акъл вместо да седи във форума да отиде на лекар. :(