View Full Version : Въпрос относно височината ми
victimboy
08-11-2010, 21:38
Здравейте, teenproblem. Тъй като форума ви е, за да помагате на тинейджърите, реших да попитам тук. На 15 год. (тази година ще правя 16) съм и съм висок 1.78-1.81м. Искам да попитам, защото никога не съм бил с момиче, дали е проблем при момичето, ако съм толкова висок. Гледам момичетата са много по-ниски от мен и дали подходящата, с която си паснем не може да ме зареже заради височината. Те са попринцип по 1.65-1.70 (тези, които познавам). Иначе пък не си пасва момичето да е по-високо от момчето, поне на мен не ми се връзва някак си, знам ли...
стани волейболист, баскетболист и ше се оправиш мейна. Той и Крауч е 202 см. ама ходи с едно дупе дето му е до пъпа.
HandOFDooM
08-11-2010, 21:39
кви са тия нереални въпроси дето питаш бе деба ...
и аз съм толко ама съм релефен което за мене си е много добре
височината се смята със теглото ако си по малко от 60-65 трябва да дигаш килата :D
едно момиче би искало да си по-голям по-силен от нея да може да я защитиш а не да си 1.50 путак ... дано си разбрал накъде бия и да си избиеш тая глупост от главата
би трябвало да се пиресняваш ако си малък не висок
mArMaLaDkA
08-11-2010, 21:40
мъка, мъкаа...
victimboy
08-11-2010, 21:52
Сега се примерих и съм 69 кг. 8-) Питам поради това, че не съм имал момиче до себе си, освен приятелките и за това не съм имал проблем с височината. Не знам в днешно време какво харесват точно...
Сега се примерих и съм 69 кг. 8-) Питам поради това, че не съм имал момиче до себе си, освен приятелките и за това не съм имал проблем с височината. Не знам в днешно време какво харесват точно...пари, коли и наркотици кво друго може да харесват.
Сега се примерих и съм 69 кг. 8-) Питам поради това, че не съм имал момиче до себе си, освен приятелките и за това не съм имал проблем с височината. Не знам в днешно време какво харесват точно...пари, коли и наркотици кво друго може да харесват.
Характер.
Характер.не не, тва е олд скулл
FuckedUp
08-11-2010, 22:14
мъка, мъкаа...
Характер.не не, тва е олд скулл
Има още хора от олд скулла , майна. *както ти се изразяваш*
има, ама той е на 15 и евентуално ше му върже момиче на неговата възраст или по малка, а те хич не са от наща класа майна.
има, ама той е на 15 и евентуално ше му върже момиче на неговата възраст или по малка, а те хич не са от наща класа майна.
Майна..и аз съм на 15. xD 16 без няколко дни , но все пак . .
Biskfitka
08-11-2010, 22:22
Баси аз обожавам високи мъже,ти си се притеснил.... :D Пък и не си чааак толкова висок...
Ъ?Бахти въпроса аз съм 195 висок и съм на 16 ... къде е проблема ...
victimboy
08-12-2010, 08:12
Благодаря ви за коментарите, просто не знаех и реших да се допитам. Мерси отново!
lipsvashh_mi
08-12-2010, 09:19
мъка, мъкаа...
8-) аха-истинско мъчение...и дилемата е наистина ужасяваща :lol:
InloveAgain
08-12-2010, 09:28
Абе бате .. кое момиче търси гадже 1.50,я не се излагай.. много си си добре,момичетата това харесваме .. :) трябва да си много тъпо парче ,че да зарежеш момче,защото е високо,ама какво да ти кажа -всякви ги има. 8-)
venelinka
08-12-2010, 10:57
Не се притеснявай, момичетата обичат по-високите мъже... :)
спокоо... аз нопример си падам по момчета над 1.70 .... нисичките направо ги игнорирвам :P :D за това растете повече и хич да не ви пукаа :P
victimboy
08-12-2010, 11:40
спокоо... аз нопример си падам по момчета над 1.70 .... нисичките направо ги игнорирвам :P :D за това растете повече и хич да не ви пукаа :P
На къде повече, аз съм ебахти мутанта. xD:D:D:D
Paramour
08-12-2010, 12:21
... омг :shock: по-добре висок, отколкото нисък.... :)
ScorpionGirl
08-12-2010, 12:35
Моя приятел е 1,84 , аз съм 1,66. Мисля, че като височина е идеално, не пречи нито на единия, нито на другия. Тъй че ако си си харесал някоя, която е колкото мен горе долу, мисля, че ще си отивате и няма да има проблем. :)
zlonamerena
08-12-2010, 12:41
Височината няма никакво значение.. нещо не си добър в подходите към момичетата.. :) излизай повече .. :P
Sladurchoo
08-12-2010, 12:54
ми аз предпочитам високите (самата аз съм към 1.70 - ставам за модел :-| ) и повечето момчета, с които излизам са около 1.75 - 1.80 и вярвай ми никога не бих излязла с някви по 1.60 дето са. затова се радвай, че имаш височината и напрай тяло- така буквално ще тичат след теб :-D
bratignat
08-12-2010, 14:11
ми аз предпочитам високите (самата аз съм към 1.70 - ставам за модел :-| ) и повечето момчета, с които излизам са около 1.75 - 1.80 и вярвай ми никога не бих излязла с някви по 1.60 дето са. затова се радвай, че имаш височината и напрай тяло- така буквално ще тичат след теб :-D
Прочете ли темата - че не става дума за това колко си висока. Нещо всеки пост дето ти срещам е реклама, колко си красива. Дали не ти липсва нещо?
Пич, ако искаш някоя действай. Това нещо само с практика ще го развиеш. И не се притеснявай от неуспехите - това са си само тактически отстъпления.
Backspace93
08-12-2010, 16:37
Па тва високо ли ти е :lol:
Lucky991
08-12-2010, 19:37
ХА-ха, това, че си висок може да бъде само в твой плюс. Има много момчета който дават всичко за твоята височина и пак не я постигат, направи си извода самм : )))
ми да,ето аз лично си падам по по-високите,тия ниските или са дебели и отпуснати или са напомпани като за световното и имат таралежи под мишниците дет се вика,така че за височината може да се радваш,относно момичетата-прави се на гъзар и показвай готин характер,не се свивай и не се срамувай.... :grin: :grin: :grin: ...ние жените това обичаме..... :P :P :razz:
На къде повече, аз съм ебахти мутанта. xD:D:D:D
НЕдей наистина си вкарвай филма че си висок ... знаеш ли още колко фурни хляб има да изядеш докато стигнеш мен ...
soul1199
08-12-2010, 20:48
аз сякви харесвам,даже съм имала повече 1.83-4 гаджета,от колкото по 1.65 и за мен няма значение,важното е да ми допадне човека
mrazqkindergarten
08-12-2010, 23:50
Ако познаваш само толкова високи момичета, значи не мисля, че са много по-ниски от теб..
П.П Хора, спрете с тая височина.. "много съм висок" "много съм ниска" .. Човек тряа да се приема такъв, какъвто е. :)
AcrossYourFace
08-13-2010, 09:31
П.П Хора, спрете с тая височина.. "много съм висок" "много съм ниска" .. Човек тряа да се приема такъв, какъвто е. :)
Тва в кой филм го чу :x ...
По темата: Няма определен критерий колко трябва да си висок : ) Така си добре, пък и сигурно още ще растеж.
съжалявам,но си твърде висок за да имаш връзка с момиче.. ;[
Според статистиката българския мъж е висок над 180 ...
victimboy
08-13-2010, 21:31
Мисля, че не съм като поредния заблуден потребител, който се регистрира. Чак толкова прост не съм. ;[ Поисках просто мнения, не бъзици, аман...
mrazqkindergarten
08-13-2010, 22:00
Тва в кой филм го чу :x ...
По темата: Няма определен критерий колко трябва да си висок : ) Така си добре, пък и сигурно още ще растеж.
Във филма на живота ;) Видях как ме възприемат хората като не се харесвам и като се харесвам и си направих извода ;)
Според статистиката българския мъж е висок над 180 ...
казах вече...
Мисля, че не съм като поредния заблуден потребител, който се регистрира. Чак толкова прост не съм. ;[ Поисках просто мнения, не бъзици, аман...
осъзнаваш ли малоумието на тая тема :/
victimboy
08-14-2010, 08:00
осъзнаваш ли малоумието на тая тема :/
Реших просто да попитам. :/
mynichka
08-14-2010, 09:51
по- добре е,че си висок :) и хахахаха това, че не си бил с момиче не се дължи на височината 8-)
victimboy
08-14-2010, 10:04
по- добре е,че си висок :) и хахахаха това, че не си бил с момиче не се дължи на височината 8-)
Не съм казвал подобно нещо, казвам, че не съм бил до сега и дали височината, може да ми изиграе шега.
eXxXciTeD
08-14-2010, 11:04
Аз съм 1.90 и винаги съм го смятъл за предимство...по тъпо оправдание за това, че не си си намерил момиче не можа ли да си внушиш? Стягай се :D
victimboy
08-14-2010, 12:49
Аз съм 1.90 и винаги съм го смятъл за предимство...по тъпо оправдание за това, че не си си намерил момиче не можа ли да си внушиш? Стягай се :D
Да ти кажа, от тези, които познавам си сменят момчетата през 3-4 дни до максимум една седмица. Как мога да си хвана момиче? То това тяхното... Трябва да го търся на другия край на града... Но да не се отклоняваме от целта на темата.
CrAzYanDlaZy
08-14-2010, 19:41
Аз пък да ти кажа, съм момиче и съм 1,80. 8)
bratignat
08-14-2010, 19:48
Аз пък да ти кажа, съм момиче и съм 1,80. 8)
А сега и телефона си прати и никой няма да забележи колко си оборотна :D
pepilota96
08-14-2010, 20:18
Не!.. Няма да ти изиграе шега.. зависи от момичето. А относно височината.. за мен няма значние.. но по някакви стандарти е прието мъжа да е по висок от жената .. да може да я пази и защитава ,.. а и не си толкова висок.. 180.. замислял ли си се над това че момичетата носят и токчета и понякога ставаме над 180 ..
Моят съвет е: Ако наистина си си набелязал момиче , давай смело напред! (:
ForzaFelipe
08-14-2010, 20:35
Абе височината няма значение,вообще не я мисли :)
silvencety
08-14-2010, 20:44
^ Съгласна съм ,няма значение .. но все пак предпочитам момчета към 1 и 90 ,карат ме да се чувствам жена..
victimboy
08-14-2010, 21:13
Благодаря за мотивацията. 8-) Не съм си набелязал, но всички ми казват "Леле, колко си висок...", "Ти само растеш", "Да не те дърпат за ушите..." (това го мразя като ми го кажат възрастните) И направих темата в случай, че утре изляза на заведение и срещна момиче и ми каже, че съм много висок и да ме зареже и да си остана с бирата. 8-) А и като ме заговори някоя и като я гледам отгоре, балкона и се вижда. :D Щом не е такъв проблем, остана мацката, което е по-сложно. :S
Благодаря за мотивиращите отговори!
^ Съгласна съм ,няма значение .. но все пак предпочитам момчета към 1 и 90 ,карат ме да се чувствам жена..
Ха... значи и в този параграф се вписвам идеално
pepilota96
08-15-2010, 08:04
мацката не е проблем.. просто бъди себе си и всичко ще е наред :smt023