- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос относно височината ми
Здравейте, teenproblem. Тъй като форума ви е, за да помагате на тинейджърите, реших да попитам тук. На 15 год. (тази година ще правя 16) съм и съм висок 1.78-1.81м. Искам да попитам, защото никога не съм бил с момиче, дали е проблем при момичето, ако съм толкова висок. Гледам момичетата са много по-ниски от мен и дали подходящата, с която си паснем не може да ме зареже заради височината. Те са попринцип по 1.65-1.70 (тези, които познавам). Иначе пък не си пасва момичето да е по-високо от момчето, поне на мен не ми се връзва някак си, знам ли...
стани волейболист, баскетболист и ше се оправиш мейна. Той и Крауч е 202 см. ама ходи с едно дупе дето му е до пъпа.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
кви са тия нереални въпроси дето питаш бе деба ...
и аз съм толко ама съм релефен което за мене си е много добре
височината се смята със теглото ако си по малко от 60-65 трябва да дигаш килата
едно момиче би искало да си по-голям по-силен от нея да може да я защитиш а не да си 1.50 путак ... дано си разбрал накъде бия и да си избиеш тая глупост от главата
би трябвало да се пиресняваш ако си малък не висок
Сега се примерих и съм 69 кг.Питам поради това, че не съм имал момиче до себе си, освен приятелките и за това не съм имал проблем с височината. Не знам в днешно време какво харесват точно...
пари, коли и наркотици кво друго може да харесват.Първоначално написано от victimboy
не не, тва е олд скуллПървоначално написано от iveetyy
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Има още хора от олд скулла , майна. *както ти се изразяваш*Първоначално написано от tuzaro
има, ама той е на 15 и евентуално ше му върже момиче на неговата възраст или по малка, а те хич не са от наща класа майна.
Майна..и аз съм на 15. xD 16 без няколко дни , но все пак . .Първоначално написано от tuzaro
Баси аз обожавам високи мъже,ти си се притеснил....Пък и не си чааак толкова висок...
Шофирай разумно - стигни жив!
Ъ?Бахти въпроса аз съм 195 висок и съм на 16 ... къде е проблема ...
Благодаря ви за коментарите, просто не знаех и реших да се допитам. Мерси отново!
Първоначално написано от mArMaLaDkA
аха-истинско мъчение...и дилемата е наистина ужасяваща
![]()
Абе бате .. кое момиче търси гадже 1.50,я не се излагай.. много си си добре,момичетата това харесваме ..трябва да си много тъпо парче ,че да зарежеш момче,защото е високо,ама какво да ти кажа -всякви ги има.
![]()
Не се притеснявай, момичетата обичат по-високите мъже...![]()
спокоо... аз нопример си падам по момчета над 1.70 .... нисичките направо ги игнорирвам :Pза това растете повече и хич да не ви пукаа :P
На къде повече, аз съм ебахти мутанта. xDПървоначално написано от nelly46
![]()
... омгпо-добре висок, отколкото нисък....
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Моя приятел е 1,84 , аз съм 1,66. Мисля, че като височина е идеално, не пречи нито на единия, нито на другия. Тъй че ако си си харесал някоя, която е колкото мен горе долу, мисля, че ще си отивате и няма да има проблем.![]()
Височината няма никакво значение.. нещо не си добър в подходите към момичетата..излизай повече .. :P
ми аз предпочитам високите (самата аз съм към 1.70 - ставам за модел) и повечето момчета, с които излизам са около 1.75 - 1.80 и вярвай ми никога не бих излязла с някви по 1.60 дето са. затова се радвай, че имаш височината и напрай тяло- така буквално ще тичат след теб
![]()
Прочете ли темата - че не става дума за това колко си висока. Нещо всеки пост дето ти срещам е реклама, колко си красива. Дали не ти липсва нещо?Първоначално написано от Sladurchoo
Пич, ако искаш някоя действай. Това нещо само с практика ще го развиеш. И не се притеснявай от неуспехите - това са си само тактически отстъпления.