View Full Version : Какво да направя,когато..
Antistopp
08-11-2010, 22:57
най-накрая след толкова разочарования открих моята половинка.. след толква момчета когато най-малко очаквах в най-гадния ми период открих Момчето.. въпроса е там, че не можем да се виждаме заради километррите , но поне прекарахме 10 незабравими дни на морето.. още първия ден в който се запознахме там просто нещата си потръгнаха и имам чувсвото че се познаваме от години.. всеки един миг бяхме заедно, но решихме че е мн трудна връзката от разстояние, въпреки това колко се харесваме и не си разменихме никакви възможни контакти ( gsm,skype..) за да ни е по-лесно.. е да ама на мен не ми е и даже няма как да му го кажа .. просто наистина исках да споделя колко шибан е живота.. МЕРСИ
От това което си написала не можем да ти кажем друго освен кураж и да стискаш зъби вскичко ще премине !УСПЕХ
Доста кофти...знам какво е
Antistopp
08-12-2010, 08:01
радвам се , че има и др хора които знаят какво е.. наистина..
InloveAgain
08-12-2010, 08:28
Има ги и тези неща .. ;s жалко наистина..
zlonamerena
08-12-2010, 09:26
Спомняй си онези 10 дни.. :) и гледай само напред с високо вдигната глава ..
Правиш ли разлика между влюбване и временно увлечение :) ?Това че си намерила някой на когото да се опреш в труден момент не значи че си "намерила момчето на живота си",не му придавай толкова голямо значение.След седмица-две даже няма да му помниш и името.
Ако обаче между вас наистина има нещо повече от увлечение,наистина се получава кофти,но недей се сдухва ;) Може би няма да сте заедно сега,но след време кой знае ;)
Препоръчвам ти пусни гледай A lot like love,добър филм е.
И горе главата ;)
Antistopp
08-12-2010, 10:09
човек наистина беше много повече от привличане и за двамата иначе нямаше да ми пука и да ви занимавам и вас.. иначе филма е невероятен , мерси :)
Ем кофти ситуация, ама няма какво да направиш в тоя момент. Горе главата, ще мине. Ще срещнеш много други и тва ще ти остане просто забавен спомен за едни хубави 10 дни край морето.
venelinka
08-12-2010, 10:29
Въоръжи се с търпение, няма да ви бъде лесно да поддържате връзка от разстояние. Не се отчайвай, мисли за хубавите ви моменти заедно.
Успех!