.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Какво да направя,когато..

най-накрая след толкова разочарования открих моята половинка.. след толква момчета когато най-малко очаквах в най-гадния ми период открих Момчето.. въпроса е там, че не можем да се виждаме заради километррите , но поне прекарахме 10 незабравими дни на морето.. още първия ден в който се запознахме там просто нещата си потръгнаха и имам чувсвото че се познаваме от години.. всеки един миг бяхме заедно, но решихме че е мн трудна връзката от разстояние, въпреки това колко се харесваме и не си разменихме никакви възможни контакти ( gsm,skype..) за да ни е по-лесно.. е да ама на мен не ми е и даже няма как да му го кажа .. просто наистина исках да споделя колко шибан е живота.. МЕРСИ

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    От това което си написала не можем да ти кажем друго освен кураж и да стискаш зъби вскичко ще премине !УСПЕХ
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на razores
    Доста кофти...знам какво е

радвам се , че има и др хора които знаят какво е.. наистина..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Има ги и тези неща .. ;s жалко наистина..

Спомняй си онези 10 дни.. и гледай само напред с високо вдигната глава ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Правиш ли разлика между влюбване и временно увлечение ?Това че си намерила някой на когото да се опреш в труден момент не значи че си "намерила момчето на живота си",не му придавай толкова голямо значение.След седмица-две даже няма да му помниш и името.

Ако обаче между вас наистина има нещо повече от увлечение,наистина се получава кофти,но недей се сдухва Може би няма да сте заедно сега,но след време кой знае

Препоръчвам ти пусни гледай A lot like love,добър филм е.

И горе главата

човек наистина беше много повече от привличане и за двамата иначе нямаше да ми пука и да ви занимавам и вас.. иначе филма е невероятен , мерси

Ем кофти ситуация, ама няма какво да направиш в тоя момент. Горе главата, ще мине. Ще срещнеш много други и тва ще ти остане просто забавен спомен за едни хубави 10 дни край морето.

Въоръжи се с търпение, няма да ви бъде лесно да поддържате връзка от разстояние. Не се отчайвай, мисли за хубавите ви моменти заедно.
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си