Влез

View Full Version : Много объркано,за да има заглавие

agapiseme
08-12-2010, 11:49
От ден на ден ставам все по-объркана.Когато се запознах с най-прекрасното момче,когато се влюбих в него,когато ..винаги съм вярвала в хепи енд-а.Вярвала съм,че съм героиня от якоя приказка,която да живее дните си спокойно и щастливо до любимия мъж.
Но това все не става и не става.

Не знам защо той е с мен.Не го правя щастлив.Не мога да го направя щастлив,вече си изчерпах идеите.Няма ми доверие,а не знам защо. Печеля адски бързо чуждото доверие..приех го за даденост,но при него не е така.Знам,че има много проблеми,знам го от други хора,но той никога не ми е споделял за тях.И много ми тежи. Имам сериозни основания да считам ,че на тях се дължи периодично лошото му настроение ,но винаги ми казва,че "няма нищо". И аз не мога да го опровергая.
В началото на връзката ни ми беше много тежко.Не знаех защо единия ден може да се държи с мен като с принцеса,а на другия - като с краставо куче.Но вече осъзнавам малко повече неща и не ми пука за самата мен,колкото за него.Може би не мога да помогна,да..но може и да мога!
Той не споделя с никого.Има двама добри приятели,но те дори не знаят за мен.И на мен вече ми е все тая,защото аз знам всичко за тях.Разбирате ли,той споделя с мен много,но не всичко.Затова стискам зъби и се моля..но дали е правилният подход?
Той винаги ми помага. Благодарение на него имам сили да се преборя с толкова много неща.Но и ми пречи за още толкова други.Не казвам,че лошите са повече от добрите.Не е така.Не мога да си представя да съм без него.
Но той е саможив.Не се вписвам в картинката напълно.И не зная дали не му преча.Искам само да е щастлив..нищо друго..но..как?

ScorpionGirl
08-12-2010, 12:11
Мило момиче, наистина нещата са доста объркани, но колкото и невероятно да ти звучи знам какво ти е. Аз съм горе долу така с моя приятел, но при нас има и караници и т.н. и т.н... не е за разказване.
Ти искаш твоето момче да е добре, но да забравяш за себе си заради него при положение, че той сякаш не иска другите да знаят за теб, според мен не си струва. Не зная какво иска да ти покаже с това негово държание, но знам, че не ти е приятно. Днес е един, утре - друг... това обърква теб самата. Седнете, поговорете, кажи му, че не ти е приятно да се държи така с теб. Опитай се да му вметнеш, че има вероятност да те изгуби. Тогава ако той изобщо не реагира... по-добре не се занимавай с него, защото такива хора не могат да бъдат променени... Не страдай, той никога няма да разбере болката ти. Не превръщай сълзите в ежедневие.....
Желая ти успех и дано нещата се оправят. \:D/

pentxayc
08-12-2010, 12:46
бля бля

sasha_90
08-12-2010, 12:55
Говори с него.Сподели с него това,което написа и на нас.Дано да има ефект.

Sladurchoo
08-12-2010, 13:05
еми кажи му го всичко тва на него
и си помисли много добре дали наистина ти е добре с него ? защото няма смисъл да страдаш и да се опитваш да му направиш живота по-хубав и в същото време да се съсипваш ;-)

agapiseme
08-12-2010, 13:14
"Говоренето никога не оправя нищо" - Д.И. (сиреч - той)

Добре ми е с него,искам да е щастлив и нищо друго..

ScorpionGirl
08-12-2010, 13:22
А от това, което си написала, разбирам, че не си щастлива ти. Значи той да е щастлив, а ти не... Странно... Вие си знаете.

agapiseme
08-12-2010, 13:30
Аз ще съм щастлива само тогава,когато той е.И цената на щастието му не ме интересува.Готова съм да жертвам нещо,но не го възприемам като грандиозна саможертва.Обичам го и искам да му помогна,но не знам къде бъркам.

987654
08-12-2010, 14:54
Не го правиш щастлива, изчерпала си всички варианти.
Какво повече?
Щом той не може, ти сложи край.

SunShinePearl
08-12-2010, 15:57
Аз ще съм щастлива само тогава,когато той е.И цената на щастието му не ме интересува.Готова съм да жертвам нещо,но не го възприемам като грандиозна саможертва.Обичам го и искам да му помогна,но не знам къде бъркам.
Аз съм на този принцип щом искам някой да е щастлив а виждам че не се получават просто нещата слагаш край.Щом толкова го обичаш радвай се ако е щастлив с друга,това е в случей че наистина обичаш някого

venelinka
08-12-2010, 17:25
Поговори с него. Кажи му, че може да ти се доверява, да ти споделя как се чувства. Обясни му, че не трябва да пази всичко в себе си и трябва да споделя, така и на него ще му олекне. В една връзка трябва да има и доверие. Все пак затова са приятелите - както да споделяте добрите моменти заедно така и да споделяте проблемите си. Дано всичко се оправи.
Успех! :)

sasha_90
08-12-2010, 19:08
"Говоренето никога не оправя нищо" - Д.И. (сиреч - той)

Добре ми е с него,искам да е щастлив и нищо друго..
Но на каква цена?Ти не си напълно щастлива.

zlonamerena
08-12-2010, 19:13
Не загърбвай твоето щастие,заради негово след като на него не му пука кой знае колко много.. ти как си,как се чувстваш.... :? ти само с присъствието си е трябвало да го правиш щастлив.. не се налага да правиш кой знае какво,че той да е добре.. явно не сте един за друг.. намери си някой с който взаимно ще сте щастливи :)