View Full Version : Мъжа ми иска да ме напусне заради сви...а
Здравейте.
Пиша тука защото имам един проблем с мъжа си и исках да чуя вашите мнения.
Проблема е че мъжа ми иска да му правя орален секс а на мене ми е гадно и все се караме за това. Дори сме си говорили за развод...
Та не мога да разбера, как е възможно заради някакви си св**ки да си съсипем брака.
Обичаме се и всичко друго върви добре и само заради това че не искам да му практикувам орален секс ...,
Предполагам че има много жени като мене и вашите мъже със сигурност не ви натискат така, както моят.
Моля споделете ми вашите мнения.
CrystalEye
08-13-2010, 10:26
:? :? :? Ам това някаква шега ли е ?? :razz:
CrystalEye
08-13-2010, 10:27
еее ако го обичаш .... прежали се за две свирки , а той трябва да е много смахнат ако те насилва :Д
Не, не е шега. Просто съм отчаяна и незнам какво да правя и затова споделям тука за да ви попитам вас момичета, дали това което иска е нормално или си пада малко..., незнам.
Докато ходихме и първите месеци от брака ни му правех, но след това вече някак си ми е гадно. И сега изобщо не мога. Не ми е приятно, дори да се е къпал и да е иделано чист. Някак си не ми харесва действието.
Вие момичета какво мислите? Вярвам че има много като мене които не правят и вашите мъже, приятели ви разбират нали?
DarkTemplar
08-13-2010, 10:33
Наистина доста странна причина, за да мислите за развод. Що се отнася до свирките - всеки мъж ги обожава и се предполага, че жена му би трябвало да му доставя това удоволствие. Намерете някакъв компромисен вариант. Не си заслужава да се разделяте заради такава глупост.
Да, така е. И аз това му казвам. Постоянно спорим и се караме за това. Все това ми повтаря, че преди като съм му правела, колко му харесвало и много му липсвали.
Ако ме обича, ще ме обича и без да му правя. Нали затова е секса....
CrystalEye
08-13-2010, 10:37
Естествено че е нормално !!! :) Трябва да се жертваш :) със сиг ще го оцени !
Пиши в бгмама ...защо пишеш в тийнфорум?
Пиши в бгмама ...защо пишеш в тийнфорум?
Опитах се да обясня там проблема си и помислиха че се бъзикам и махнаха темата. Според тях нямало жена да не прави свирки.
А темата наистина е сериозна и ми тежи.
Защото любовта не е само секс и свирки, не е ли така?
А секса ни е добре. Проблема е само свирките....
Whoopdedoo
08-13-2010, 10:46
Според мен се прежали и го направи щастлив, не толкова заради брака ти, но колкото и да ти е гадно, мисля че ще ти стане по-добре като го видиш, че се превива от кеф...
TheBeliever
08-13-2010, 10:53
Казваш, че преди си му правила орална и не е имало проблеми. Какво според теб поражда сегашната ти ненавист към този акт? Някакво кофти преживяване? Чула си разказ, който те е погнусил? Трябва да има нещо, което те е накарало да си промениш държанието.
Незнам, просто сега не изпитвам желание.
А и съм сигурна че много жени не го правят, не е ли така?
Не е ли той егоист да мисли само за себе си?
Просто ме побърква мислта че са толкова важни за него свирките. Сигурна съм че другите мъже разбират жените си и не ги карат.
DarkTemplar
08-13-2010, 11:00
^Е, той не ти ли "говори на френски"? Обикновено тоя процес е двустранен и е част от любовната игра. Защо трябва да се споменават неща като егоизъм и едва ли не принуда?
Бих казал, че доста жени го правят. По-скоро тези, които НЕ го правят са дефицит.
Казваш, че преди си му правила орална и не е имало проблеми. Какво според теб поражда сегашната ти ненавист към този акт? Някакво кофти преживяване? Чула си разказ, който те е погнусил? Трябва да има нещо, което те е накарало да си промениш държанието.
Мда, 100% има нещо на психическа основа. Все пак това е човекът, когото обичаш и за когото си омъжена, не би трябвало да те е гнус от него.. :-o
TheBeliever
08-13-2010, 11:07
Както той е егоист в твоите очи, така ти си в неговите. Нормално е да си иска удоволствието, което преди време е получавал. Постави се за малко на негово място. Ти го лишаваш от нещо, на което той държи и което е приемал за нормална част от сексуалния ви живот.
Според мен решението е компромис и от двама ви. Колкото и да ти е неприятно (по неизвестна за нас причина) може да се прежалваш от време на време. А той трябва да уважава решението ти и да не те насилва. Но не е правилно и двамата да настоявате за своето без да се съобразявате с желанията и чувствата на половинката.
Ами, да си призная честно, може и вината да е в мене,
да, прави ми френска, но не защото аз го карам, а защото по време на любовната игра, той ме издебва и се спуска...., и...., просто нямам сили да го махна.
И точно в този момент той ми прави намек и аз да му правя и ми става гадно и не мога. Малко гадно от негова страна. Прави ми френска, за да си иска после и аз да му правя....
0y7ofCon7roL
08-13-2010, 11:09
Ми прав си е човека тва живот без свирки живот ли е :(
TheBeliever
08-13-2010, 11:14
Може би проблемът е в това, че начинът по който си го иска те кара да се чувстваш задължена да го правиш? И от там да идва това чувство на принуда и нежелание?
DarkTemplar
08-13-2010, 11:17
Ами преди всичко трябва да си говорите повече и по-откровено. Кажи му какво мислиш и какво те притеснява, би трябвало да те разбере. Не мисля, че се спуска с език надолу само и само да те накара да му върнеш жеста. Според мен просто му харесва и го приема като нещо нормално (ако знаеш колко мъже се правят на луди и отказват с кви ли не тъпи причини тая дейност). Бъдете по-директни по тези теми, това е част от напасването между партньорите.
От колко време сте женени?
Ами, винаги като ми прави френска, сякаш после и аз трябва да му правя.
Той ми прави защото иска.
Аз не му правя защото не искам, и това е. Всеки прави това което му е приятно.
Той казва че като ми прави френска се кефи и не му е гадно. Дори му харесвало да ми прави и да ме гледа. Е, еми щом му харесва добре, но нито го карам нито го моля. Той го прави защото той ИСКА.
А аз, не искам и ми е гадно. Значи ли това че не го обичам?
Натам бия, че могада обичам без да правя свирки, нали така.
Това, което той иска, е НОРМАЛНО.
А темата е ебавка. :-D
TheBeliever
08-13-2010, 11:24
В случая обичта няма нищо общо. Щом се стига до скандали на тази тема, значи мъжът ти се чувства ощетен в сексуално отношение. Ти трябва или да положиш усилие и да му даваш, това което иска, или да се надяваш той да се примири и да не потърси другаде това, от което го лишаваш.
Това, което той иска, е НОРМАЛНО.
А темата е ебавка. :-D
Това не е вярно.
не съм седнала тука да си губя времето ако не исках искренни мнения от млади момичета да ми споделят какво чустват те като правят това на мъжете си. Това искам да знам. И на вас ли ви е гадно или има начин да преодолея това.
А как може на него да му приятно да ми прави френска, кара ме да мисля че нещо му става.
На каква възраст сте ти и мъжът ти?От колко време сте женени?
Развод заради свирка?! :shock:
.. или темата е ебавка, или не ти трябва такъв мъж!!! .. :?
На каква възраст сте ти и мъжът ти?От колко време сте женени?
На около 27.
Женени сме от близо 3 години.
TheBeliever
08-13-2010, 11:31
По въпроса дали ми е приятно да правя свирки на гаджето си - да. Не толкова самото действие, колкото това, че ми е приятно да му доставям удоволствие. Не мисля, че има нещо извратено или аморално в оралната любов и не мисля, че е ненормално някой да й се наслаждава.
По твоя случай се сетих за една сентенция, над която е добре да помислиш. Тя гласи "Когато имаш нужното и не му даваш необходимото,оставаш с нищото и чак тогава осъзнаваш същността на малкото,което е трябвало да дадеш ..."
DarkTemplar
08-13-2010, 11:32
А как може на него да му приятно да ми прави френска, кара ме да мисля че нещо му става.
Извинявай, ама това изречение издава супер остаряло и закостеняло мислене. Не те обвинявам, но френската любов е нещо НАПЪЛНО НОРМАЛНО. Не е нито перверзно, нито извратено.
В случая обичта няма нищо общо. Щом се стига до скандали на тази тема, значи мъжът ти се чувства ощетен в сексуално отношение. Ти трябва или да положиш усилие и да му даваш, това което иска, или да се надяваш той да се примири и да не потърси другаде това, от което го лишаваш.
По-точно не бих могъл да го кажа. Мерси.
Ако случайно се разведа един ден, ще гледам да не обича свирките, за да нямам повече такива проблеми.
Но за сега ще гледам да запазя брака си, все пак това са си почти 3 години.
Но за сега ще гледам да запазя брака си, все пак това са си почти 3 години.
.. и точно, защото са 3 години и се предполага, че сте вече израстнали хора, а не деца не би трябвало такова нещо да създава проблеми между вас!!!! :?
чакай сега, значи той на теб може да ти прави орална любов, ти на него не можеш? хъх, голяма си егоистка явно? И кое му е гадното? Ако спазва добра хигиена е същото както той като те лиже отдолу......
чакай сега, значи той на теб може да ти прави орална любов, ти на него не можеш? хъх, голяма си егоистка явно? И кое му е гадното? Ако спазва добра хигиена е същото както той като те лиже отдолу......
Както казах вече аз не го карам. Даже не му давам. Той го прави единствено когато съм много възб...и не мога да се контролирам и той тогава слиза и...., ах, там вече не издаржам и го оставям. Просто нямам сила да го спра. Но съм му казвала хиляди пъти че не искам като сме си говорили.
Последно ме заплаши че щял да намери момиче което обичало оралният секс и щял да и предложи колкото иска и така и той щял да получи, дори без да иска.
Хехе, това не ме притеснява, защото кое момиче ще се хване с един мъж само заради орален секс...Това е само в мъжкава глава.
TheBeliever
08-13-2010, 11:50
Последно ме заплаши че щял да намери момиче което обичало оралният секс и щял да и предложи колкото иска и така и той щял да получи, дори без да иска.
Хехе, това не ме притеснява, защото кое момиче ще се хване с един мъж само заради орален секс...Това е само в мъжкава глава.
Ето това имах предвид. Той все някак ще намери начин да получи това, което ти не му даваш. И не се самозалъгвай - момичета всякакви. Някои за 20лв и почерпка ще му духат цяла нощ.
Ето това имах предвид. Той все някак ще намери начин да получи това, което ти не му даваш. И не се самозалъгвай - момичета всякакви. Някои за 20лв и почерпка ще му духат цяла нощ.
Познавам го. Той не би дал пари нито за секс нито за свирка. Това е под неговата чест да плати за да получи нещо в замяна. По-скоро би предложил други неща, но нали това казвам, момичетата не са като момчетата, да мислят с другата си глава. Така че не вярвам да успее да свали момиче с това че е добър с френската...
TheBeliever
08-13-2010, 12:02
Много си наивна. Чак не е за вярване. Ако го реши винаги може да си намери с коя да ти изневери. Независимо дали със или без заплащане.
Много си наивна. Чак не е за вярване. Ако го реши винаги може да си намери с коя да ти изневери. Независимо дали със или без заплащане.
Ако го направи, значи ще докаже че не ме обича, нали така?
И това ще е край на брака ни.........
Princessani
08-13-2010, 12:12
Познавам го. Той не би дал пари нито за секс нито за свирка. Това е под неговата чест да плати за да получи нещо в замяна. По-скоро би предложил други неща, но нали това казвам, момичетата не са като момчетата, да мислят с другата си глава. Така че не вярвам да успее да свали момиче с това че е добър с френската... Това е супер наивно и глупаво от твоя страна ..колко момичета биха го правили ?Лично аз страшно много обичам да ме лижат или по скоро 69 и не виждам нищо нередно в това.Така както ти се гърчиш от удоволствие докато те лиже и те подлудява,така и той като мъж си иска своето.Толкова ли не можеш да се прежалиш? Пробвайте взаймно в тази поза 69 и съм почти сугурна ,че и двамата ще сте доволни.А колкото до това в днешно време е супер лесно да си намериш някой за една ,две,пет вечери и то само за ебане.По баровете и дискотеките е пълно с хора на който яко им се чука.Имам и аз моменти,когато изощо нямам желание да правя свирка,но когато е двустранно удоволствие се подлудявам. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Princessani
08-13-2010, 12:19
И това ще е край на брака ни......... Ти пак много ще разбереш като го направи ,като гледам мисленето ти едва ли би го усетила какви ги върши.пф като че ли кой знае какво иска от теб?! На мен ако мъжа ми каже ,че няма да ме лиже повече няма видя ебане повече от мен пак квото и да става..Явно и той мисли така.Пак и любовта е само временно чувство после остава само уважението :D :D :D :D Няма ли добър секс в една връзка няма и дълго бъдеще за един брак.
Да не би мъжа ти да го прави много грубо и да ти притиска главата ти прикалено много към пениса му и от там да е проблема??? Как се чувстваш ,когато правиш секс с него?
Аз мисля, че това е най-разумното решение - да си намери някоя за свирки. Пък от теб - любов.
И как стана така, че преди му правеше, пък сега - не. Върза го в брак - защо да се стараеш повече.
Princessani
08-13-2010, 13:20
Аз мисля, че това е най-разумното решение - да си намери някоя за свирки. Пък от теб - любов.
И как стана така, че преди му правеше, пък сега - не. Върза го в брак - защо да се стараеш повече.Не мисля ,че намирането на някоя друга е решение.
Ами не знам какво да кажа. Не че го пъха много на вътре. Иска да му смуча цялата глав. а тя е големичка. По-големият проблеме е че действието ми е гадно.
Ще се научи да живее без свирки ако наистина ме обича.
Princessani
08-13-2010, 13:47
Ами не знам какво да кажа. Не че го пъха много на вътре. Иска да му смуча цялата глав. а тя е големичка. По-големият проблеме е че действието ми е гадно.
Ще се научи да живее без свирки ако наистина ме обича. Колко пък да е голяма?!
lady__bird
08-13-2010, 13:51
Ако те обича наистина,би трябвало да уважава твоето мнение.Не си длъжна да го правиш,щом не искаш.Много глупаво от негова страна.Явно е доста голям егоист и е по-добре да се разделите сега..Не мисля,че заслужаваш такъв човек до теб. :x
Във всеки проблем има две страни. На първо място, обаче, ще припомня нещо, което често съм казвал по други поводи: в една връзка, границите се определят съвместно. Идеалният случай е, когато и двете страни имат едни и същи представи за това как трябва да изглеждат интимните им отношения. В описания случай се е получило нещо доста неприятно. Нека не бъде приемано като мъжка солидарност, но първоначално границите са поставени там, където са желани и от двете страни, а после единият партньор(питащата) ги е изместила. Това със сигурност е много неприятно за партньора. Аз лично бих го изтълкувал като загуба на чувства. Самата дума "гадно", която не е споменавана в началото, при самата промяна би ме наранила доста. Истината е, че са много малко жените, които не практикуват орална любов. Аз съм срещал само едно такова момиче до сега. В някои случаи практикуват, но не желаят да бъде до края. Това е може би, линията на компромиса.
Към питащата, преди да продължа: кое точно е гадно за нея при оралната любов: самото "лапане" изобщо или свършването?
FuckedUp
08-13-2010, 14:00
Колкото 5 кг. диня сигурно :D
В една връзка ВИНАГИ трябва да се правят компромиси и от двете страни!!!
Какво толкова ще ти стане ако веднъж на няколко акта му правиш свирка?! :?
В случая и ти,и той сте егоисти ...
Нищо няма да ви стане ако седнете и поговорите.Обясни му,че не ти е приятно,но все пак си съгласна да му доставяш това удоволствие веднъж на няколко акта.Мисля,че ще се съгласи.
MetalZone
08-13-2010, 14:05
Какви драми... какво нещо. Просто му направи една свирка и готово. Мъж ти е все пак. Няма да ти окапе устата. Айде стига толкоз. Захващай се... по-добре ще е така... отколкото тук да четеш някви на по 16-17... да ти дават съвети... да ги послушаш... и да сгрешиш от съвета на някоя девственица... голям човек си... и се предполага да помислиш малко повече от пуберите тук... айде успех ти желая в брака! :)
Princessani
08-13-2010, 14:23
Колкото 5 кг. диня сигурно :D :D :D :D :D :D
Както казва един приятел не познаваш човек докато незаживееш с него и при вас е такъв случая.Правила си всичко ,за да те харесва и си му угаждала и вече като сте се оженили се показва кой какъв е.И ти вече си себе си.
Към питащата, преди да продължа: кое точно е гадно за нея при оралната любов: самото "лапане" изобщо или свършването?
Разбира се че лапането. То ми е гадно.
Озобщо не става дума за свършването. Ако ми свърши в устата, ...., сигурно ще повърна. А и той знае че не ми е приятно така че не това е проблема.
Доколкото виждам от начина ти на писане, ти си от по-затворения(консервативен) тип жени. Според мен, разбира се. В такъв случай, отговори съвсем честно: дали в началото ти беше също толкова неприятно, но го преодоляваше или тогава не ти пречеше и изведнъж нещо се преобърна. Ако не отговориш честно, най-вероятно ще продължим в неправилната посока и няма да има никакъв смисъл за теб.
Вероятно добре си го разбрала, но не си прави илюзии: ако не намерите решение на проблема, чака ви развод с много, много голяма вероятност...
Princessani
08-13-2010, 16:42
Озобщо не става дума за свършването. Ако ми свърши в устата, ...., сигурно ще повърна. А и той знае че не ми е приятно така че не това е проблема.аве чак да повърниш пф бати да те е гнус от мъжа ти :shock: Ти май не живееш в 21 век.
LovEsIckk
08-13-2010, 16:56
Ебаси ебавката,честно!
Не вярвам да е шега, затова отговарям сериозно. Няма смисъл да осъждате момичето. Такава е, каквато е. По-важното е да се разбере защо се получава така. За мен няма съмнение, че мъжът й ще развали брака по един или друг начин, ако нещата не се изяснят и поправят. Не напразно по-старите хора се шегуват, че спре ли да скърца креватът, започват да скързат отношенията...
FuckedUp
08-13-2010, 17:46
Озобщо не става дума за свършването. Ако ми свърши в устата, ...., сигурно ще повърна. А и той знае че не ми е приятно така че не това е проблема.
Ти се гнусиш от приятеля ти...от къде на къде..? :booooomb:
krem4et0
08-13-2010, 18:10
Да уточня,че подобен проблем нямам, защото 3 дни преди да правия секс правих френска любов. Беше ми странно, но ми хареса. Повече от самия секс. От друга страна с мои колежки по онова време сме си говорили и от група от 6-7 момичета, само аз правех на половинката си свирки. Явно има и жени, които не правят. Честно казано се учудвам, че това може да те погнуси, да ти е гадно, а от свършването в устата да ти се догади. Не казвам, че всичко обожавам в партньора си. Имам си граници, дори и в секса, но от пениса му не мога да се погнуся. Това е просто...нещо с кожа. А де факто само нея усещам. Дали го целувам по корема или педя по-надолу, разлика няма. Все е неговата кожа, нговата плът. Не може точно пенисът му, онази част, която ВЛИЗА в мен, да ми е гнусна. Значи, че и сексът би бил гнусен. Погледни го така - устата е по-мизерно място от пениса му,от влагалището и най-важното - дори от ануса ти. Повече трябва да се притесняваш какво си пъхаш в...катеричката, отколкото в устата. Сори за натуралистичния пост.
Вариантите са 2 - превъзмогваш себе си от време на време или не го правиш и чакаш последствия. Тялото си е твое, но както вече казаха по-горе, ти си изместила границата и той не мисли, че сега свирката е проблем, след като преди не е била.
Преди гнусеше ли се? Какво усещаше?
Здравейте.
Проблема е че мъжа ми иска да му правя орален секс а на мене ми е гадно и все се караме за това. Дори сме си говорили за развод...
Та не мога да разбера, как е възможно заради някакви си св**ки да си съсипем брака.
Обичаме се и всичко друго върви добре и само заради това че не искам да му практикувам орален секс ...,
Предполагам че има много жени като мене и вашите мъже със сигурност не ви натискат така, както моят.
Мале жено сгазила си лука! :razz: На колко години сте с мъжа ти???
Къв мъж ти е тоя заради една свирка...да те оставя?!?? Абе жегата явно не действа добре :razz:
Значи говорихме сериозно по темата с мъжа ми и каза че за развод изобщо не мислил и че ме обича и иска да бъдем заедно но се ми се моли за свирки,
Направо ме подлудява.
Какво толкова му харесват. Нали правим секс.
Това не мога да разбера. Нещо май не е добре си мисля за да иска свирки. Вие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?
Значи говорихме сериозно по темата с мъжа ми и каза че за развод изобщо не мислил и че ме обича и иска да бъдем заедно но се ми се моли за свирки,
Направо ме подлудява.
Какво толкова му харесват. Нали правим секс.
Това не мога да разбера. Нещо май не е добре си мисля за да иска свирки. Вие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?
Абе никак сериозно не звучиш!Май си правиш майтап с хората!Изобщо ми се струва,че те хапе щъркела,ако наистина е вярно това,какъв мъж имаш и ти каква жена си??!??!? Ужас
obichamgo
08-13-2010, 18:39
Вие момичета имате ли същият проблем, вашите мъже все да ви искат френска?
Значи .. моя приятел и той иска , но ми отвръща с друго хубаво нещо :-D .. значи и аз не съм по тия неща , но го обичам и сум му го казала , че за него ще напарвя всичко.Искат се жертви в тоя живот за хората който обичаме :) .. а за МОЯ определено ще направя всичко :-) :-)
Креми и мен едно време,с предишните ми приятели ме беше гнус дори да си представя,че им правя свирки :?
Преди да тръгна със сегашния ми приятел бях правила 1-2 пъти орална само на предишния ми приятел и ми беше неприятно,но знаех,че на него му харесва и реших да му доставя това удоволствие.
Сегашния ми го задоволих орално някъде към 5-я месец,но не му позволявах да свършва в устата ми,защото самата мисъл за нещо подобно ме отвръщаваше ... :?
Сега му правя свирки с голям кеф и му позволявам да свършва в устата ми.Само като му видя физиономията се възбуждам на макс :)
Тааа мисълта ми беше,че много зависи от нагласата на човек и от партньора му.
Не мога да повярвам че жена ми е написала всичко тука за нашият интимен живот, ужасссссссссс
Половината неща не са вярни и изобщо незнам какво ви давам обяснения. Не мога да повярвам че ми е погодила този номер.
Та и от компютри не разбира, щом оставя толкова следи........
JakesInsanity
08-13-2010, 19:02
Ако ме обича, ще ме обича и без да му правя. Нали затова е секса....
Да бе, той да се лиши нали, за цял живот от нещо яко щото на тебе ти било "гадно"? Казвай му да си измие патката супер яко, и му направи една свирка, повечето момичета го обожават и си е възбуждащо и яко и за двата пола, съвземи се малко, претенцийке.
И ако трябва да се защитя като мъж аз им правя страхотна френска докато свърши. Викам му 3 в 1. Език на клитор и навлажнени пръстчета на зрънца, гърчи се и за 2,3 мин, ако искам свършва, а ако искам я държа в несвяст 30 мин.
А тя...., един минет не иска да прави.
Сега ще говоря с нея, как така ми сяда на компютъра и пиши каквото им падне. Направо щях да припадна като видях. :-x
Не мога да повярвам че жена ми е написала всичко тука за нашият интимен живот, ужасссссссссс
Половината неща не са вярни и изобщо незнам какво ви давам обяснения. Не мога да повярвам че ми е погодила този номер.
Ти кой си,мъжа и ли ??? Абе бях права,правите си майтап с хората,изобщо просто нямам думи !
Като те гледам..и ти разбираш от компютри колкото жена ти....
Предполагам,че си някое 13 - 14 годишно пишлеме,което си няма работа и занимава хората с пубертета си! :-x
Шизофренията е тежка болест. :(
krem4et0
08-13-2010, 19:13
3oPuTy, хората се женени от 3 години. Предполагам, че поне от 3-4 години са и интимно заедно. За 3-4 години интимен живот с някого задръжките постепенно падат. И на мен ми е било странно и непонятно. Преди да го направя изобщо не мислех, че ще го направя някога. Дори стана леко на шега. Престраших се и го направих. Не мога да си представя нормално сексуално общуване, ако партньорите имат прекомерно големи задръжки къде точно да целуват и облизват партньора си. Да му лапна пениса или пръста за мен разлика няма. За него обаче има. Не знам, не мога да си представя да живея с някого и да имам точно тези задръжки. От друго естество може би. Като знам, че му е кеф, просто не мога да се спра. Честно казано съм противоположност на авторката не мога да си представя любовен акт без френска любов.
BlackCross
08-13-2010, 19:13
(не съм чел всиките коментари)
Прежали 1-2 може да му мине мерака ,но щом така настоява и само зариди това да си развалите брака.Та едва ли брака е за някакви с**рки... той вместо да мисли да си продължи рода той мисли за с**рки може би иска да разбере какво е за това дай от себе си каквото можеш ,но не прекалявай ,защото все пак го правиш недоволно. :)
Princessani
08-13-2010, 19:24
Ти кой си,мъжа и ли ??? Абе бях права,правите си майтап с хората,изобщо просто нямам думи !
Като те гледам..и ти разбираш от компютри колкото жена ти....
Предполагам,че си някое 13 - 14 годишно пишлеме,което си няма работа и занимава хората с пубертета си! :-x Аве няма те ли си друга работа да занимавате хората ,за една свирка като ,че ли с бор машина ще ти бъркат в гъза ,че толкова се гнусиш от човек ,които те ЧУКА.
ебати свинята е тоя :shock:
Темата е ебавка....
Ако не е... просто оставам без думи...
MarietaS
08-13-2010, 21:11
Здравейте.
За едната свирка да си развалиш семейството ли?
Дано темата е ебавка!
Smrazqvashta
08-13-2010, 21:23
Подкрепям.
BiGBaDWolF
08-13-2010, 21:32
Живота си е ебало майката брато ...
FuckedUp
08-13-2010, 22:40
Оф, сложете ключ вече на тая проста тема, че ми писна да я гледам.. :-x
TykaSePisheNick
08-13-2010, 22:44
И това ще е край на брака ни.........
И тя спря да пише, след като той я сбара на кампючера.И после той се напи като дърво, намери си загоряла к**ва, яли, пили и се е**ли 3 дена и на 4-тия се разведе с жена си.Край.
Имаш 2 възможности:
1. Зарязваш го.
2. Лапаш.
Имаш 2 възможности:
1. Зарязваш го.
2. Лапаш.
:razz: :razz: :razz:
Тази тема е направоооооо :shock: :razz: :razz: :razz:
DarkTemplar
08-14-2010, 11:01
Тук сеирът е на ниво. :D :D
Doomevil
08-14-2010, 20:01
сайта се казва TEENproblem :x !!! ходете на брачен консултант.
teen от англ.ез. thirdTEEN,fourTEEN,fifthTEEN,sixTEEN и изобщо всички години до 19 - демек хора над 19г. нямат място в тоя форум :D
UnaBletoLoVeU
08-14-2010, 23:09
На бас, че си някой малък лигльо, на когото му е писнало да цъка CS и да гледа порно, та се чуди къде и с кого да приказва за секс...
Хайде моля ти се, изтрили били темата от bg-mama.
Обичала го била, та той с какво право иска свирка, тя все пак го ОБИЧА, това заменя всичко друго.
Той не плаща за секс...може и да не плаща, но както казаха има много момиченца, които се чудят с кого да си направят кефа за нощта.
Ако й изневери, значи не я обича и това е край с брака им. Ало, той ти казва, че има проблем. Щом не му помагаш с решението, той сам се опитва да се справи и търси другаде...не значи, че не те обича. Просто значи, че иска свирка твърде много - нормално, щом преди е получавал. Като цяло - НОРМАЛНО!
здр,аз съм мъж и наистина мисля че си малко егоистка,и ние така с приятелката ми се караме все за глупости и най вече защото тя иска на неиното да стават някой неща но като аз поискам нещо започва,ама това така не мога не искам,смятам че щом се обичате и ако наистина го обичаш ще го направиш за него поне веднъж и ще е доволен а също така като иска човек и другия се дърпа ,искаш се по силно и се по силно,един път го направи,два пъти го направи и ще се успокои и няма да те пришпорва повече.
все пак сте женени,ако ти не го правиш кои,а моята приятелка е луда по свирките,даже само свирка ми прави и ме изпразва,много и харесва а в случая аз се дърпам малко защото искам повече секс :D
Целия проблем, може би идва от това, че в началото си му правила, той си е мислел, че всичко е перфектно и изведнъж след кат осе жените се оказва, че ти не искаш, по неизвестни за него причини. Вина имате и двамата, ти защото не искаш да се жертваш за него сякаш ще ти стане нещо, а той защото те кара и ти повтаря за това, но твоята вина определено е в повече. Ако още в началото му беше казала така и така, може би нямаше да има проблем. За това най-редното сега е ти да се жертваш по някои и друг път вместо да си разваляте брака или пък той да тръгне да търси това от друга жена.
miss_kiss181
08-15-2010, 18:06
Ами според мен трябва да поговорите, но без да се карате и ти да му обясниш или поне да се опиташ да му обясниш защо вече не ти е приятно. Според мен ако направиш компромис ненавистта ти ще мине след 2-3 път. Мисля, че и двамата сте егоисти в случая, но в този случай поне според мен ТИ трябва да отстъпиш и да му доставиш това удоволствие.
Добро начало би било ако ти е гадно да си вземеш гел с някакъв мирис (ягода, банан и т.н.) зависи какво обичаш. Така мисля, че ще ти е по-приятно. :)
А що се отнася до мен и приятеля ми: и аз имам моменти, в които не ми се занимава с орална любов, но това се случва рядко и не е проблем. :)
miss_kiss181
08-15-2010, 18:11
сайта се казва TEENproblem :x !!! ходете на брачен консултант.
teen от англ.ез. thirdTEEN,fourTEEN,fifthTEEN,sixTEEN и изобщо всички години до 19 - демек хора над 19г. нямат място в тоя форум :D
Темата може и да е ебавка, но не ти определяш, кой има право и кой не да пише в форума. Може да е и на 30 и пак да има нужда от съвет и тя си решава от кой да го вземе, дали от ТЕЕН или от бг - мама. :-x
Хахахха , няма други тийнове глупави като българските , хаха .Темата е 90 % ебавка .Момичето е неграмотна загубенячка , която няма какво по-хубаво да прави , рофл
не е сигурно дали е момиче :lol: особено като се включи мъжът и беше суперррр,личи си как си прави сеира :razz:
Изобщо тая тема е за ключ :razz:
Callisto
08-15-2010, 20:48
И на мен в началото свирките ми бяха неприятни, но с времето даже ти доставят удоволствие. Честно казано аз колкото и да обичам приятеля си, ако той не ми прави орална любов след време ще започна да се заглеждам по други мъже...може да не направя нищо повече, но може и да направя. Не смятам, че си струва да си разваляте брака, заради една тъпа свирка. Кажи му просто да мине преди това през банята да си го измие или го изненадай след душ. :) Много ще ти се израдва, а и на теб ще ти е приятно. Ако нещо не ти е удобно просто сменете позата или ползвайте подобно спрейче: http://www.amazon.com/Comfortably-Numb-Deep-Throat-Spray/dp/B001JIC0D2/ref=pd_sim_hpc_1 Ако пък проблемът е във вкусът пробвайте различни спрейове и лосиони с различни вкусове или просто го прави през презерватив. Ето това е добро: http://www.mit.bg/rw/items/SexB9802z64-erotichni-artikuli-oralen-lusion.html/browse/?page=1&cat=802 Пробвай 1/2 пъти и после реши дали да продължиш или да му ги откажеш.
Жена ми повече няма да пише в този форум.
Ника и вече е мой.
DarkTemplar
08-18-2010, 08:17
А почна ли да лапа, без да се оплаква? :lol:
henrietta
08-18-2010, 08:40
Отиди на психолог. Ако преди си могла и сега нещо те спира, проблемът е психологически.
Не.
Голям инат е.
А и вече няма да я карам.
Ще чакам търпеливо надяваки се един ден за почне.
DarkTemplar
08-18-2010, 08:41
Пробвай с попърс, продават го в почти всеки сексшоп. ;)
Ами когато говорихме последно, каза че проблема не бил нито миризма нито вкус, а просто това било много лично за нея и не била готова.
Чудя им се, на това изказване.
henrietta
08-18-2010, 08:58
И аз нямам обяснение защо жените не желаят да правят орална любов.
Въпросът доста често се корени в морални догми, налагани от семейството, посредством неправилно възпитание и прочее. Друг път е психологическа травма, която дори не се налага да се дължи пряко от действие, свързано с проблема.
Не, не е шега. Просто съм отчаяна и незнам какво да правя и затова споделям тука за да ви попитам вас момичета, дали това което иска е нормално или си пада малко..., незнам.
Докато ходихме и първите месеци от брака ни му правех, но след това вече някак си ми е гадно. И сега изобщо не мога. Не ми е приятно, дори да се е къпал и да е иделано чист. Някак си не ми харесва действието.
Вие момичета какво мислите? Вярвам че има много като мене които не правят и вашите мъже, приятели ви разбират нали?
Значи първите месеци може, ама вече като си го вързала не може. Ще духаш, докато той те издържа. :D
Извън кръга на шегата май наистина трябва да се замислите върху целта на брака си, защото целта не е ти да му правиш с**рки. Но от друга страна ти си пълна лигла. Щом си могла преди, можеш и сега. Като карането на колело е.
kalpazanka
08-18-2010, 12:26
И аз нямам обяснение защо жените не желаят да правят орална любов.
Въпросът доста често се корени в морални догми, налагани от семейството, посредством неправилно възпитание и прочее. Друг път е психологическа травма, която дори не се налага да се дължи пряко от действие, свързано с проблема.
Ако проблемът беше във възпитанието, тя изобщо нямаше да прави орална! Няма как последиците да се изявят след брака при положение, че и преди това са били интимни и нещата са вървяли. ;) Догмите не вършат работа в случая- щеше да си ги има и преди брака, и след него.
Седем страници с глупости изписахте.Има си конкретен въпрос:
Въпрос:Какво да правя?
Отговор:Прави свирки.
Това е.Когато се е омъжвала какво си е мислела,че задълженията и ще бъдат само и единствено да "чисти и готви" ли?Щом си готов за брак,значи си готов за всички неща които включва,включително и секса.Това че имате разминавания във вижданията си е ваш проблем,трябвало е да си ги изясните преди това,а не сега да пускате теми от този род.
И все пак мисля че темата си е ебавка.
PoRcHeTaTa1
08-18-2010, 14:05
Т. 6
kalpazanka