.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Мъжа ми иска да ме напусне заради сви...а

Здравейте.
    Пиша тука защото имам един проблем с мъжа си и исках да чуя вашите мнения.
    Проблема е че мъжа ми иска да му правя орален секс а на мене ми е гадно и все се караме за това. Дори сме си говорили за развод...
    Та не мога да разбера, как е възможно заради някакви си св**ки да си съсипем брака.
    Обичаме се и всичко друго върви добре и само заради това че не искам да му практикувам орален секс ...,
    Предполагам че има много жени като мене и вашите мъже със сигурност не ви натискат така, както моят.
    Моля споделете ми вашите мнения.

Ам това някаква шега ли е ??
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

еее ако го обичаш .... прежали се за две свирки , а той трябва да е много смахнат ако те насилва :Д
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Цитирай Първоначално написано от CrystalEye
    Ам това някаква шега ли е ??
    Не, не е шега. Просто съм отчаяна и незнам какво да правя и затова споделям тука за да ви попитам вас момичета, дали това което иска е нормално или си пада малко..., незнам.
    Докато ходихме и първите месеци от брака ни му правех, но след това вече някак си ми е гадно. И сега изобщо не мога. Не ми е приятно, дори да се е къпал и да е иделано чист. Някак си не ми харесва действието.
    Вие момичета какво мислите? Вярвам че има много като мене които не правят и вашите мъже, приятели ви разбират нали?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Наистина доста странна причина, за да мислите за развод. Що се отнася до свирките - всеки мъж ги обожава и се предполага, че жена му би трябвало да му доставя това удоволствие. Намерете някакъв компромисен вариант. Не си заслужава да се разделяте заради такава глупост.

Да, така е. И аз това му казвам. Постоянно спорим и се караме за това. Все това ми повтаря, че преди като съм му правела, колко му харесвало и много му липсвали.
    Ако ме обича, ще ме обича и без да му правя. Нали затова е секса....

Естествено че е нормално !!! Трябва да се жертваш със сиг ще го оцени !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Пиши в бгмама ...защо пишеш в тийнфорум?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Пиши в бгмама ...защо пишеш в тийнфорум?
    Опитах се да обясня там проблема си и помислиха че се бъзикам и махнаха темата. Според тях нямало жена да не прави свирки.
    А темата наистина е сериозна и ми тежи.
    Защото любовта не е само секс и свирки, не е ли така?
    А секса ни е добре. Проблема е само свирките....

Според мен се прежали и го направи щастлив, не толкова заради брака ти, но колкото и да ти е гадно, мисля че ще ти стане по-добре като го видиш, че се превива от кеф...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Казваш, че преди си му правила орална и не е имало проблеми. Какво според теб поражда сегашната ти ненавист към този акт? Някакво кофти преживяване? Чула си разказ, който те е погнусил? Трябва да има нещо, което те е накарало да си промениш държанието.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Незнам, просто сега не изпитвам желание.
    А и съм сигурна че много жени не го правят, не е ли така?
    Не е ли той егоист да мисли само за себе си?
    Просто ме побърква мислта че са толкова важни за него свирките. Сигурна съм че другите мъже разбират жените си и не ги карат.

^Е, той не ти ли "говори на френски"? Обикновено тоя процес е двустранен и е част от любовната игра. Защо трябва да се споменават неща като егоизъм и едва ли не принуда?

Бих казал, че доста жени го правят. По-скоро тези, които НЕ го правят са дефицит.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Казваш, че преди си му правила орална и не е имало проблеми. Какво според теб поражда сегашната ти ненавист към този акт? Някакво кофти преживяване? Чула си разказ, който те е погнусил? Трябва да има нещо, което те е накарало да си промениш държанието.
    Мда, 100% има нещо на психическа основа. Все пак това е човекът, когото обичаш и за когото си омъжена, не би трябвало да те е гнус от него..

Както той е егоист в твоите очи, така ти си в неговите. Нормално е да си иска удоволствието, което преди време е получавал. Постави се за малко на негово място. Ти го лишаваш от нещо, на което той държи и което е приемал за нормална част от сексуалния ви живот.
    Според мен решението е компромис и от двама ви. Колкото и да ти е неприятно (по неизвестна за нас причина) може да се прежалваш от време на време. А той трябва да уважава решението ти и да не те насилва. Но не е правилно и двамата да настоявате за своето без да се съобразявате с желанията и чувствата на половинката.

Ами, да си призная честно, може и вината да е в мене,
    да, прави ми френска, но не защото аз го карам, а защото по време на любовната игра, той ме издебва и се спуска...., и...., просто нямам сили да го махна.
    И точно в този момент той ми прави намек и аз да му правя и ми става гадно и не мога. Малко гадно от негова страна. Прави ми френска, за да си иска после и аз да му правя....

Ми прав си е човека тва живот без свирки живот ли е
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Може би проблемът е в това, че начинът по който си го иска те кара да се чувстваш задължена да го правиш? И от там да идва това чувство на принуда и нежелание?

Ами преди всичко трябва да си говорите повече и по-откровено. Кажи му какво мислиш и какво те притеснява, би трябвало да те разбере. Не мисля, че се спуска с език надолу само и само да те накара да му върнеш жеста. Според мен просто му харесва и го приема като нещо нормално (ако знаеш колко мъже се правят на луди и отказват с кви ли не тъпи причини тая дейност). Бъдете по-директни по тези теми, това е част от напасването между партньорите.

От колко време сте женени?

Ами, винаги като ми прави френска, сякаш после и аз трябва да му правя.
    Той ми прави защото иска.
    Аз не му правя защото не искам, и това е. Всеки прави това което му е приятно.
    Той казва че като ми прави френска се кефи и не му е гадно. Дори му харесвало да ми прави и да ме гледа. Е, еми щом му харесва добре, но нито го карам нито го моля. Той го прави защото той ИСКА.
    А аз, не искам и ми е гадно. Значи ли това че не го обичам?
    Натам бия, че могада обичам без да правя свирки, нали така.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Това, което той иска, е НОРМАЛНО.

А темата е ебавка.

I'm inlove with a criminal...

В случая обичта няма нищо общо. Щом се стига до скандали на тази тема, значи мъжът ти се чувства ощетен в сексуално отношение. Ти трябва или да положиш усилие и да му даваш, това което иска, или да се надяваш той да се примири и да не потърси другаде това, от което го лишаваш.

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Това, което той иска, е НОРМАЛНО.

А темата е ебавка.
    Това не е вярно.
    не съм седнала тука да си губя времето ако не исках искренни мнения от млади момичета да ми споделят какво чустват те като правят това на мъжете си. Това искам да знам. И на вас ли ви е гадно или има начин да преодолея това.
    А как може на него да му приятно да ми прави френска, кара ме да мисля че нещо му става.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На каква възраст сте ти и мъжът ти?От колко време сте женени?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Развод заради свирка?!

.. или темата е ебавка, или не ти трябва такъв мъж!!! ..

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    На каква възраст сте ти и мъжът ти?От колко време сте женени?
    На около 27.
    Женени сме от близо 3 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си