View Full Version : Най-смешните скандали с родителите
Днес ми се случи нещо смешно и реших да споделя. И преди е ставала подобна комедия. А на вас дали се е случвало? Работата е там, че днес отидох да се подстрижа с един приятел, а баща ми вика дали не съм викал цяла делегация за едната простотия :D Така де, това е нищо в сравнение с лафове като "Ти тъп ли си, как ще простираш прането така неудобно" (не мога да си го обясня) или "Защо, за Бога, слушаш музика в тоалетната" или пък "Не пей в банята"... май най-големият гаф беше "Недей да спиш накриво" :razz: :razz:
ExplosionsInTheSky
08-13-2010, 14:51
Майка ми винаги ми казва да си сложа фиба, за да не ми пречи бретона и че ще стана кривогледа :D
vanio1015
08-28-2010, 17:34
ми начи нещо се бях заговорил по тела и майка ми почна да ми дудне нещо пък аз говорих по работа уж и накраа и викам "ае земи да млъкнеш малко" :Д:Д пък баща ми почна да се хили и се напикахме от смях :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Claymore
08-28-2010, 18:13
Първия път когато играеше билярд само ме молеше за помощ и по едно време се ядоса: "Ела тука ма...кажи ми как да ги цапна тия 2-те топки..." :lol:
После се скарахме и си говорихме разни...неща :lol:
FunkyBoy
08-29-2010, 13:25
Ами последно май исках да снимам баща си и той не ми даде... не си приказвахме почти седмица. Сега като се замисля ми е много смешно, ама бях бесен тогава.. яко се здърпахме :lol: :lol:
anonimchetou
08-29-2010, 14:07
ние с татко се "караме" кой ще седи на пс-то , а той е смешничък щото нищо не разбира ама пак спори с мене.. , онзи ден ми каза "изродка" ,което беше много потресаващо да се чуе от устата на един виетнамец.. Е беше на базик де ама все пак доста се смях..
babyy123
09-07-2010, 16:21
ами :D аз бях пред вратата и си обувах обувките и баща ми пак ли ще бягаш като пръдня из гащите :razz: спуках се да се смея
sToyAncHo
09-07-2010, 17:48
ние качваме един дивам и нещо го пущам да си починем, а крака му е под дивана и тои го пуща и си прискрипва крака и вика: Ебах си майката на краката :razz: