View Full Version : 10 причини да не се отказваме от секса
Етоо изрових това от един сайт, реших че може да е интересно и наий вече полезно
Причина 1
Сексът е красиво поведение. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека.
Причина 2
Ако правиш нежен и отпускащ секс, това би намалило вероятността да получите дерматити и акне. Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща.
Причина 3
Сексът изгаря всички натрупани калории… дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра...
Причина 4
Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки...
Причина 5
Сексът е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие.
Причина 6
Колкото повече правим секс, толкова повече можeм да правим. Секскуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.
Причина 7
Сексът е най-доброто успокоително на света. Той е 10 пъти по-ефикасен от валиума.
Причина 8
Ежедневните целувки Ви предпазват от зъболекаря. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите Ви и намаляват количеството на киселините, които разрушават зъбния емайл.
Причина 9
Сексът облекчава главоболието. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.
Причина 10
Правенето на любов, може да излекува и носната Ви секреция. Секса е естествен антихистамин. Може да Ви помогне при астма и пролетни алергии. :) :) :) :) :) :) :)
venityyy95
08-13-2010, 22:02
хубава тема :grin: :grin:
truculent
08-13-2010, 22:16
Иб*му билката тва нещо секса е :D :D
Да е .. егаси сиропа баце .. тогава щом помага да спре главоболие защо жените когато ги боли глава не искат да правят секс .. :D
tanch3t093
08-14-2010, 08:43
Извод - правете секс! :grin: :D
И със и без 10 причини,хората няма да спрат да правят секс поради единствената причина,че е може би най-голямото удоволствие на света. 8-) 8) :oops:
xinfamous
08-14-2010, 09:20
'Ше та чукам' ,само това ми дойде на акъла 8)
Дааа :razz: :grin: :-P
DarkTemplar
08-14-2010, 11:17
Не виждам защо въобще бих се отказал от секса. 8)
секс=здраве и щастие > :grin:
cvetinka95
08-14-2010, 18:48
Разрез с т.10
kalpazanka
K0rTexXx
08-14-2010, 19:03
И със и без 10 причини,хората няма да спрат да правят секс поради единствената причина,че е може би най-голямото удоволствие на света. 8-) 8) :oops:
И бахти оръфляка ще е тоя, дет ш откаже само щот до ся не е знаел десет причини.. :lol:
едит: повечето неща не ги знаех темата е хубава. ;)
сексът още повече :-D
95 набор и правиш секс?Еха...
DarkTemplar
08-14-2010, 19:39
Бате, те вече 97-98 имат повече бройки от нас, ти ми говориш за 95....
K0rTexXx
08-14-2010, 19:44
Бате, те вече 97-98 имат повече бройки от нас, ти ми говориш за 95....
Майко мила...
К'во бе брат некаф проблем с 95 ли имаш :o ... когато виа сте били по на 15 год.. едва ли сте били по напред от нас 8) не бих спрял секса ...как ще го спра то спирка неа щом почнеш един път ... :razz:
GerradPique
08-15-2010, 14:50
Хехе,добре е :-D
а аз се чудя защо се разпадам от както не го правя :D
Иб*му билката тва нещо секса е :D :D +1 8-)
Callisto
08-15-2010, 21:09
Аз пък бих спряла да правя секс само и единствено, ако гаджето ми е далеч от мен. Принципно живеем заедно и правим секс 2/3 пъти на ден. Опредлено по време на секс се чувствам освободена, задоволена и щастлива, а след секс много успокоена. Докато правим секс изпитвам чувството, че м/у нас протича много силна енергия и се сливаме в едно цяло. Чувството е, все едно наблюдаваш фойверги пръскащи се в тъмното небе. :)
За възрастта нищо не мога да кажа, понеже гаджето ми е по-малък от мен с 3 години, но това не му пречи да се представя 10 пъти по-добре от момчетата на моята възраст (18). Като им се прави секс да си правят, но да се пазят. Твърдо съм съгласна , че сексът е отличен фитнес. Навремето тренирах като луда бойни изкуства, за да си задържам 40кг, но сега по цял ден ядем пица, не тренирам и пак съм си 40кг. :) Сега това за кожата нз до колко е вярно. Аз лично си обяснявам изчистването на лицето ми с това, че съм минала одавна годините 14/15, когато кожата е доста мазна, но явно има и друго обяснение.
krem4et0
08-16-2010, 07:32
Причина 1
Сексът е красиво поведение. Научни тестове показват, че жена, която има сексуална връзка произвежда голямо количество естроген, което прави нейната коса лъскава и мека.
Не съм забелязала такова нещо. Костата ми винаги си е била такава,каквато е сега.
Причина 2
Ако правиш нежен и отпускащ секс, това би намалило вероятността да получите дерматити и акне. Отделянето на пот почиства порите и прави кожата блестяща. Не съм имала дерматит и акне по принцип, но от потенето и жегите може да се обрина...
Причина 3
Сексът изгаря всички натрупани калории… дори и тези, които може да поемете по време на любовната игра...
По-пълна съм сега, отколкото преди да почна да правя секс. Да не говорим, че след оргазъм искам сладко или месо...
Причина 4
Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки...Нееднократно след секс ми е ставало лошо, получавала съм сърцебиене и даже съм припадала...Особено в жегите е ад.
Причина 5
Сексът е мигновен цяр срещу леката депресия. Той освобождава ендорфина в кръвта и създава усещане за мигновено щастие.
Може би, но не винаги...
Причина 6
Колкото повече правим секс, толкова повече можeм да правим. Секскуално активното тяло освобождава големи количества феромони. Този пронизителен аромат възбужда противоположния пол.
При мен не е така. Рядко след секс ми се прави пак секс. не правя секс всеки ден, нищо, че живеем съвсем самички с половинката.
Причина 7
Сексът е най-доброто успокоително на света. Той е 10 пъти по-ефикасен от валиума. Обезболяващо по-скоро.
Причина 8
Ежедневните целувки Ви предпазват от зъболекаря. Целувките помагат на слюнката да почисти зъбите Ви и намаляват количеството на киселините, които разрушават зъбния емайл.
Целуваме се много. Моите зъби са ок, а и не полагам особени грижи. Той ги мие 3 пъти дневно по 3-4-5 минути, ползва вода за уста, конец и всички екстри и има много по-лоши зъби от мен и повече кариеси. Генетично е.
Причина 9
Сексът облекчава главоболието. Всеки път, когато правим любов се освобождава напрежението в мозъка.
Това да, но ако ме боли много глава не можеш ме накара да правя секс.
Причина 10
Правенето на любов, може да излекува и носната Ви секреция. Секса е естествен антихистамин. Може да Ви помогне при астма и пролетни алергии. :) :) :) :) :) :) :)Не помага!
Нещо хич не съм съгласна с тия неща...
И определено обичам да правя секс, но не това е най-хубавото нещо на света...Понякога други неща ми доставят по-голямо удоволствие. Бих разменила сексът срещу много други дейности.
Повече от 3 пъти секс седмично ми е нанагорно и определено желанието ми намалява. Не мога да си представя да правя ежедневно секс (освен в кратък период) или да го правя по 2-3 пъти на ден. Не, че има и кога де....30-40 минути сутрин и на обед и 3 часа вечерта ни е времето заедно...Няма само да се сексим я?
FunkyBoy
08-16-2010, 15:30
че кой е тръгнал да се отказва 8-)
Причина 8 вярна ли е каот цяло? :-D :D
Иначе темата си супер !!
Apoloncho
08-17-2010, 09:06
не бих се отказъл от секса за нищо на света
xinfamous
08-17-2010, 09:22
не бих се отказъл от секса за нищо на света
Въпреки че си девствен,нали..
Не ме блазните .. :D
п.с. Не е лоша темичката .. ама повечето неща и сега ги нямам .. :lol:
Добра тема ама с повечето неща не съм съгласна !
BananaMan
08-20-2010, 22:18
стига сте давали повод на малките момиченца да се пляскат имаме си достатачно 14 годишни майки
d3d0ks7eR
08-21-2010, 15:48
Начи викате да дам 20 лева за курва , отколкото за лекарства така ли ? :D
tempting
08-21-2010, 16:33
Josefinne
08-21-2010, 16:37
Боже, това е най-смотаната статия, която съм чела. Наистина ли това са причините, поради които можем и трябва да правим секс? Секс наместо носна кърпчка, секс наместо ... абе това е просто смехотворно!
:lol: :razz:
"Причина 4
Сексът е една от най-безопасните спортни дисциплини. Той укрепва и тонизира цялата мускулатура. И е значително по-приятен от 20 дължини на басейна. Освен това, не са ти нужни и специални обувки... "
А вие с какви обувки плувате?
dPa3HuTeJl
08-21-2010, 20:29
Начи викате да дам 20 лева за к***а , отколкото за лекарства така ли ? :D Точно ! :lol:
BabyBluee
08-22-2010, 01:32
кой е казал че ще се отказвам?
darkPaladin
08-22-2010, 07:55
11 без секса няма да има тъпи теми в този раздел
AllenWalkerr
09-02-2010, 17:09
Най - накрая 1 много ама мноого свясна и полезна тема ...
JUSTniki
09-02-2010, 20:52
Причина 11:
НОСИ НЕСРАВНИМО УДОВОЛСТВИЕ
banan4ireloaded
09-03-2010, 01:15
кой е тръгнал да се отказва бре :D :D :razz: няма начин
BigFakeSmile
09-03-2010, 01:24
Сексът е велико нещо, две мнения няма...
miss_kiss181
09-03-2010, 05:21
И без това не бих се отказала от секса, но темата определено е яка. :grin: :grin: :grin:
ChalgaBoy
09-03-2010, 11:46
ебe ми се
Така като гледам.... на целия форум му се ебе :D :razz:
Начи викате да дам 20 лева за к***а , отколкото за лекарства така ли ? :D
Като се замисля така излиза :D :D
ебe ми се
Така като гледам.... на целия форум му се е** :D :razz:
аз съм специален,напук го правя
ScarletBite
09-03-2010, 22:59