Влез

View Full Version : Низорал ..

daru6a1
08-14-2010, 20:07
Таа , питането ми беше дали някога сте ползвали шампоана Низорал и дали ви е помогнал ..

П.с. Имам кожен проблем на главата .. От много време [ година и половина ] ми се лющи самата кожа на главата , но не е точно пърхут .. Майка ми ми е купила този шампоан и е доста скъпичък , но дали ще има ефект .. ??

Благодаря предварително за отговорите и моля БЕЗ подигравателни и злобни коментари :]

vampire_girl_
08-14-2010, 20:08
след като вече,така или иначе ти го е купила - пробвай

j_adore2
08-14-2010, 20:09
Е пробвай .. при положение,че вече го имаш.Аз съм чувала,че против пърхота помага.При твоито положение не знам дали ще свърши работа.

Valento
08-14-2010, 20:11
тя и моята се люпи , ама мойто е от друго,секи ден я минавам с машинката и за това сигурно е така,ама на последък ми изчезнаха и съм спкоен,пробвай и ти да я пострижеш 0 номер може да ти мине :D

slynchoo
08-14-2010, 20:15
аз не съм го ползвала,но баща ми го беше ползвал преди време и знам,че остана много доволен.
Пробвай!

daru6a1
08-14-2010, 20:18
тя и моята се люпи , ама мойто е от друго,секи ден я минавам с машинката и за това сигурно е така,ама на последък ми изчезнаха и съм спкоен,пробвай и ти да я пострижеш 0 номер може да ти мине :D

Най-доброто решение .. Иначе не мерси .. С дълга коса се чувствам пълноценно :razz: :razz:

Ами да .. ще опитам още утре .. обаче ми беше любопитно да видя и да чуя , че някой е останал доволен и че е подействало ;dd

DisturbiaV
08-14-2010, 20:19
Имам същият проблем като теб и ако не се изкъпя с този шампоан http://www.expresschemist.co.uk/pics/products/10480/2/selsun-blue-200ml.jpg положението си е наистна трагично.Вярно е,че е скъпичък към 13 лв,но само той ми помогна :)

Minerva
08-14-2010, 20:20
Казвали са ми, че за пърхута помага ако в обикновен шампоан си сложиш някакъв антибиотик (или аспирин) . Не се сещам кое от двете беше.

bloodfrozen
08-14-2010, 20:33
Използвала съм го, ама получих алергия и прекратих употреба. 8-)

vagarious
08-14-2010, 20:36
И брат ми го използва.Много е доволен, а и си личи така, като го гледам.. 8-) ПОложението му беше наистина много кофти и само това му помага. :)

daru6a1
08-14-2010, 21:03
И брат ми го използва.Много е доволен, а и си личи така, като го гледам.. 8-) ПОложението му беше наистина много кофти и само това му помага. :)

Йеееееее :grin: ;dd

7227
08-14-2010, 21:29
Аз не съм доволна,ама при всеки човек е различно,опитай :)

meriLinka
08-15-2010, 09:06
Беше ми се получил пърхут от един шампоан ( elseve total repair 5) използват низорала веднъж и се оправих.

LipSy
08-15-2010, 09:25
Таа , питането ми беше дали някога сте ползвали шампоана Низорал и дали ви е помогнал ..

П.с. Имам кожен проблем на главата .. От много време [ година и половина ] ми се лющи самата кожа на главата , но не е точно пърхут .. Майка ми ми е купила този шампоан и е доста скъпичък , но дали ще има ефект .. ??

Благодаря предварително за отговорите и моля БЕЗ подигравателни и злобни коментари :]

Значи и аз имах същия проблем преди година,2 и изпробвах какви ли не шампоани, но нищо не стана. Отидох в един козметичен магазин и казах за какво става въпрос и ми препоръчаха шампоана Garnier Fructis. От тогава се мия само с шампоаните на Garnier, защото от другите пак ми се появява това нещо. Пробвай ако искаш и с Низорал. Аз него лично не съм го пробвала. Още се чудя обаче тези неща на главата от какво се появяват?! :-o

mlakniwe2
08-15-2010, 09:36
Това лющене е болест и се казва себорея или себореен дерматит -аз отидох на лекар и лекарката ми изписа някъв шампоан от 30 лева и ми мина някъв френски беше, и каза че ако не съм бил отишъл на време, щяло да започне цялото тяло да се лющи, което е ужаснооооооооо! Бързо отивай на кожен инъче първо по главата, после по лицето и надоло :shock: това е много гадна болест, аз само на главата имах, добре, че отидох на време :( и ако е тази болест за която си мисля, ти трябва специален шампоан като моя

4o4ina
08-15-2010, 19:24
Имам същият проблем като теб и ако не се изкъпя с този шампоан http://www.expresschemist.co.uk/pics/products/10480/2/selsun-blue-200ml.jpg положението си е наистна трагично.Вярно е,че е скъпичък към 13 лв,но само той ми помогна :)

И аз имам този проблем ползвала съм този шампоан лекарката ми го предписа,не ми хареса особено.

http://prikachi.com/images.php?images/29/2426029u.jpg това е моето спасение Excipial U Lipolotion \:D/