Влез

View Full Version : Към момичетата..

Daveyjones
08-14-2010, 22:38
Здравейте,това е 1вия ми пост тук , откраднах регистрацията от 1 фр реши да не я ползва повече..Та така , доста често момичетата се исказват не само във форума ами и на други места,с неща от сорта " свестни момчета вече няма " , и просто ми е чудно, какво точно ще рече няма свестни момчета ? И какво ще рече " Всички са еднакви " , защото доста често го казвате,имам чуството вече,че го повтаряте само , щото го казват често по американските бози наречени филми .. естествено исключвам някой от днешните момчета,който вместо с нежност отговарят по друг начин на симпатията на "Гаджетата" си .. от сорта , "Щ'та скъсам ве " , или отиват при приятелите си и почват " уф леле тая я прсънах напраоооо няяшшшш си на представа кфоо я напраих малии " , тия утрепки ги исключваме .. та така .. ако не сте разбрали какво питам..ето още веднъж .. какво разбирате под "свястно момче".

Освен това ако имам правописни грешки съжалявам,особено такива със "З" .. просто не ми работи.

OneGuy
08-14-2010, 22:43
Каква точно е цента на темата?

DenBr
08-14-2010, 23:07
8-)

xdennyx
08-14-2010, 23:25
Абее моля ти се напълно еднакви сте, с колко тъпанари се сблъсках,всеки ми казва,че ще намеря точния човек,е къде е бе? Всички искате само "СЕКС" за мъжете думата "любов" не съществува.Всеки,който се държи мило с момиче,смятате за "нежен".НЯМА СВЕСТНИ МОМЧЕТА МАЙНА!

Daveyjones
08-14-2010, 23:29
Да,ти с тва ограничено мислене сигорно си на 13..

xdennyx
08-14-2010, 23:34
М,не позна на 16 съм и мога да ти кажа,че съм научила достатъчно от живота.И всички искат само да те наебът и да те остаят,нито едно момче не съм виждала да плаче,или да ОБИЧА.

OneGuy
08-14-2010, 23:34
Абее моля ти се напълно еднакви сте, с колко тъпанари се сблъсках,всеки ми казва,че ще намеря точния човек,е къде е бе? Всички искате само "СЕКС" за мъжете думата "любов" не съществува.Всеки,който се държи мило с момиче,смятате за "нежен".НЯМА СВЕСТНИ МОМЧЕТА МАЙНА!
Не знам майна ... ама си от Бургас майна ... пък лафиш на майна, майнааааааа. .... има свястни момчета разбира се ... всеки който вас ви къса е несвястен ...

xdennyx
08-14-2010, 23:38
Добре като сички около мен са такива какво да ти кажа е..ама всички до един!Няма изключения.

xdennyx
08-14-2010, 23:42
Лол , спокойно , `сички минаваме през този период .Но си остава факт , че свестно момчета и момичета има , малко но има ;]

Е,добре тука постигаме съгласие.Възможно е.

mnogoznaikO
08-15-2010, 04:48

Порасни :)

teddyx33
08-15-2010, 06:00
всички само секс искат...
на мен обаче ми е whatever..

venelinka
08-15-2010, 06:20
Смятам, че има свестни момчета, но те са рядкост. Свястното момче трябва:
-да не е наркоман, побойник или пияница;
-да ме цени такава,каквато съм т.е. да ме харесва и като външност и характер;
-да не е с мен заради пари или секс;
-да не ме лъже, да не изневерява и да не крие важни неща от мен;
-да ми дава достатъчно свобода;
:)

jumpin
08-15-2010, 06:50
Е какво искаш от мъж в природата ни е да ни се прави секс,това че някой са идиоти и го показват пряко си е друг върпос :wink: Все еднo да се оплаквам защо вие жените обичате да пазарувате :lol:

tarlyo
08-15-2010, 06:53
Здравейте,това е 1вия ми пост тук , откраднах регистрацията от 1 фр реши да не я ползва повече..Та така , доста често момичетата се исказват не само във форума ами и на други места,с неща от сорта " свестни момчета вече няма " , и просто ми е чудно, какво точно ще рече няма свестни момчета ? И какво ще рече " Всички са еднакви " , защото доста често го казвате,имам чуството вече,че го повтаряте само , щото го казват често по американските бози наречени филми .. естествено исключвам някой от днешните момчета,който вместо с нежност отговарят по друг начин на симпатията на "Гаджетата" си .. от сорта , "Щ'та скъсам ве " , или отиват при приятелите си и почват " уф леле тая я прсънах напраоооо няяшшшш си на представа кфоо я напраих малии " , тия утрепки ги исключваме .. та така .. ако не сте разбрали какво питам..ето още веднъж .. какво разбирате под "свястно момче".

Освен това ако имам правописни грешки съжалявам,особено такива със "З" .. просто не ми работи.

Я се скрий е, смешен. Утрепки сме, ама сме виждали повече женско от тебе, нещастник.

Punisherrr
08-15-2010, 07:04
Това е просто една често употребявана заучена реплика от момичетата в тази възраст, които винаги се забъркват с едни и същи лекета, и после се чувстват прецакани. Въпрос на преценка и търпение е да се сдобиеш със ''свестно'' момче. Друг е въпроса, че момичетата най-често говорим за тия момчета, като в същото време ги подминаваме по улицата като пътен знак. ако разбирате какво имам предвид...

anonymous708973
08-15-2010, 07:13
М,не позна на 16 съм и мога да ти кажа,че съм научила достатъчно от живота.И всички искат само да те наебът и да те остаят,нито едно момче не съм виждала да плаче,или да ОБИЧА.

Видяла много от живота... Хъх, колко са ми смешни разни като теб. Ако беше видяла много, щеше досега да си проумяла, че общият знаменател важи в адски малко ситуации. :wink: Ама от друга страна, си от Бургас. А там свестните момчета са тоооолкова малко, масово са някви пълни селяни. Това, разбира се, не ти дава повод да се правиш на разбираща и да лепиш етикети :)

Някои момичетата използват общия знаменател, когато са разочаровани от постъпката на дадено момче, защото не са го преценили правилно. И за да има как да се оправдаят, казват, че всички момчета са еднакви, което е глупаво и наивно. А всъщност не е никак трудно да намериш свястно момче. Просто едва ли ще го откриеш в чалга дискотеката. (Нищо лично към почитателите и аз не ходя на друга дискотека освен такава). За да намериш свястно момче, обкръжението ти не трябва да се изчерпва с хората, с които ходиш на кафе/напиваш се по купони (което почти всички сме правили, райт?)... Свестните момчета ги има по свестни места. Те имат нещо между ушите, умеят да дискутират свестни теми и се държат свястно. Не са изтривалки, но не се правят и на много оборотни. Не ходят зад нечий гъз и си държат на достойнството, но не се правят не железни пичове. Те са умни, подкрепящи, тактични, но честни. Умеят да ценят компанията на човека отсреща и си подбират обкръжението (Убедила съм, че това е печеливша тактика, за да общуваш с наистина готини и заслужаващи си вниманието хора). Не са прекалено скромни, знаят много добре колко струват, но не се фукат. Не се преструват, че знаят всичко, но имат над средната обща култура. Имат смелостта да те погледнат в очите и да си признаят за грешка, умеят да се извинят, когато се налага и да простят, когато е необходимо.

Интересното е, че въпреки привидно многото критерии, такива момчета се срещат често. Естествено, и те имат недостатъци като всички нас, но далеч не са толкова малко, колкото понякога ги представят някои момичета. Просто трябва да се огледаш и да търсиш на правилните места. :wink:

obichamgo
08-15-2010, 07:14
казваме ,че всички са еднакви ,защото почти на всеки не му пука за никой и нищо уж мн я обича , а на др ден вече му омръзнала и скъсал с нея.. е затва наестина останаха малко .. :) ..е затва пък се радвам ,защото моето момче не е такова :smt007 то е от тези грижовните на който им пука.. :smt007

Panterra
08-15-2010, 11:27
Не всички момчета са еднакви, въпросът се стига до там на какъв ще попаднеш и какво ще направиш,че той да се влюби в теб.С моя приятел ходим от 3 месеца, а през първата седмица си мислих, че ще е поредния, но си казах защо да не си дам шанс с него.И направих така,че това момче да се влюби в мен.Бяхме се скарали един път много сериозно и той беше виновен и аз просто му казах да не ме търси повече и той дойде до нас извика ме да излезна за малко и почна да реве и да ми се моли да му простя защото неможел без мен. :) Така,че немисля че няма свястни момчета и момчета който да искат само секс и т.н.

SummerDream
08-15-2010, 11:35
Повечето момичета го казват, наранени от някого или от нещо..и по тоя начин лепват "етикета" на всички.И да, xdennyx, има свестни момчета, но не е толкова лесно да ги намериш (:

бтв, наясно ли си въобще защо употреяваш "майна", като не си от Пловдив? -.-

soul1199
08-15-2010, 12:35
свестен,наричам момче,което е умно,разбрано,добро и честно

loliii
08-15-2010, 13:41
Общо взето свястно момче е всеки, който се държи добре с теб, мисли те за красива и умна и в същото време е достатъчно готин, че да не го подминеш на улицата, защото често момичетата наричат добрите момчета "загубеняци" /включително и аз/. С няколко думи - хем да е готин, хем да ти се кланя, хем да не ти омръзне. :D Еми как да са много свястните момчета, като то нашите представи за тях са някви невъзможни. :-o 8-) Принцът на бял кон.

Иначе аз познавам свястни момчета и то доста. С някои от тях не се разбирам, но се опитвам да бъда обективна и ако погледна трезво на нещата те наистина са пичове, независимо, че не ме харесват. Общо взето, като някой ви нарече тъпа п*тка вместо да го нарочите като "идиот" или "говедо", се замислете, че ... може би е прав. ;)

drakon44
08-15-2010, 14:12
Общо взето свястно момче е всеки, който се държи добре с теб, мисли те за красива и умна и в същото време е достатъчно готин, че да не го подминеш на улицата, защото често момичетата наричат добрите момчета "загубеняци" /включително и аз/. С няколко думи - хем да е готин, хем да ти се кланя, хем да не ти омръзне. :D Еми как да са много свястните момчета, като то нашите представи за тях са някви невъзможни. :-o 8-) Принцът на бял кон.

Иначе аз познавам свястни момчета и то доста. С някои от тях не се разбирам, но се опитвам да бъда обективна и ако погледна трезво на нещата те наистина са пичове, независимо, че не ме харесват. Общо взето, като някой ви нарече тъпа п*тка вместо да го нарочите като "идиот" или "говедо", се замислете, че ... може би е прав. ;)
Това което казваш е истина и е мн жалоко че е така.Въпросът които трябваше да се зададе трябваше да пресдтавява нещо подобно "Има ли свестни момичета" защото честно казано свестни момичета са мн малко вече всички са тъпи кифли с 2 см фондиотен,къси поли и празни кофи ](*,) а най-тъпото е ,че тези свестни момчета дето толкова търсите ги подминавате по уллицата,клас,където и да е и ги наричате "зубаир" "загубеняци" и какви ли не още цветушти прилагателни,а това е наистина жалко.Ловите си "яките пичове" е*ат ви за*бват ви и после ревете,ами ще ревете ве.Научете се да търсите човека в човек а не смао външноста.Вярно е всяко момче трябва да е добре потдържано,но при вас ако не е "супер пича" дето е*е и бега него щете.Знам че темата беше за момичета та но несе сдържах да напиша това което мисиля и виждам наистина! :-o :-o

loliii
08-15-2010, 14:26
drakon44, момичетата, че си падат по "готините пичове" е така, обаче не всички са надути кифли с фон-дьо-тен. Има и готини момичета, които са красиви, секси, умни и имат така да се каже "мъжки качества". Не са някви лигави завистливи кокошки, а напротив - отворени са за разговори на всякакви теми, имат чувство за хумор, не се замесват в интриги. Просто момиче или момче, какъвто и пол да е човек, трябва да си намери подходяща компания и да се заобиколи с хора от неговия тип. Като си заобиколен от кифлоци, нормално да си мислиш, че целия свят е като пекарна. ;)

bebe7o
08-15-2010, 14:36

Видяла много от живота... Хъх, колко са ми смешни разни като теб. Ако беше видяла много, щеше досега да си проумяла, че общият знаменател важи в адски малко ситуации. :wink: Ама от друга страна, си от Бургас. А там свестните момчета са тоооолкова малко, масово са някви пълни селяни... Това, разбира се, не ти дава повод да се правиш на разбираща и да лепиш етикети :)

Алооооооо дай да не спорим къде има масово селяни и къде не,а? От Бургас ли си, че да говориш така? Познаваш ли всички момчета в Бургас? Не. Нещо май ти се правиш на много разбираща. :?

По темата: Не всички са еднакви. Има и свестни момчета.

drakon44
08-15-2010, 14:37
drakon44, момичетата, че си падат по "готините пичове" е така, обаче не всички са надути кифли с фон-дьо-тен. Има и готини момичета, които са красиви, секси, умни и имат така да се каже "мъжки качества". Не са някви лигави завистливи кокошки, а напротив - отворени са за разговори на всякакви теми, имат чувство за хумор, не се замесват в интриги. Просто момиче или момче, какъвто и пол да е човек, трябва да си намери подходяща компания и да се заобиколи с хора от неговия тип. Като си заобиколен от кифлоци, нормално да си мислиш, че целия свят е като пекарна. ;)
Да вярно е познавам 1-2 свестни момичета и това е факт(2 мои братовчедки :D) и 1-2 съоченички,но всикчи останали са ***** ****** ***** който като седнеш да говориш с тях повтарят 2-3 неща.Имам момичета от моя калс дето се мисят за мн нещо а пък като седнем да говорим няма и 1 мин и садват(седат и ме гледат тъпо) и немогат да кажат нищо.Останалите свестни мимичета дето познавах се хванаха с някви "пичове" и станахе и те едни надувки,и сега и с тях неможе да се говори :Х.А за свестните момчета момчета оставата компутарите и учебниците защото на тях никой неим обръща внимание и те губят каквъвто и да е било стимол.И после били зубари,геимарчета,задрасте няци и всякакви такива нещица дето раждат празните ви главици.Ами така е вие си ги правите такива а после ги търсите.

loliii
08-15-2010, 14:43
Просто искам да ти кажа, че има и готини момичета, както и готини момчета. Аз лично съм си намерила моята си компания и свестни момчета, които са готини, отракани и в същото време са мили, добрички, не се правят на гъзари, даже не са от най-забележимите /не са биячите в даскало/ => щом сме си паснали и сме се сприятелили явно и аз не съм някоя надута кифла, тъй че всичко е ОК. Но докато си намеря такива приятели смених 3 компании само за последните 3 години, а пък преди това не знам през колко "приятели" съм минала. В момента съм на 16 и чак тази година се вместих в картинката. Имаш още много време - ще намериш подходящите хора, а покрай тях и подходящото момиче.

drakon44
08-15-2010, 14:53
Просто искам да ти кажа, че има и готини момичета, както и готини момчета. Аз лично съм си намерила моята си компания и свестни момчета, които са готини, отракани и в същото време са мили, добрички, не се правят на гъзари, даже не са от най-забележимите /не са биячите в даскало/ => щом сме си паснали и сме се сприятелили явно и аз не съм някоя надута кифла, тъй че всичко е ОК. Но докато си намеря такива приятели смених 3 компании само за последните 3 години, а пък преди това не знам през колко "приятели" съм минала. В момента съм на 16 и чак тази година се вместих в картинката. Имаш още много време - ще намериш подходящите хора, а покрай тях и подходящото момиче.
Несъм казал че си надувка,кифла и тн.А относно компанята моята компаня е доста страни хора :D има си сякакви дето се казва.Познавам и доста други свестни хора.Но знаеш ли каква е другата страна на монетата?Мога да ви разкажа какво стана с 1 мои познат.
Та той е мн свестен човек,може да се говори с него и всичко,но се запозна с 1 момиче.Тя беше **** и го накара да и "върви по свирката" както се казва,и представиси така изкараха 2-3 седмици.Той после се осети че тя го прави луд и тн и съвсем човекшки скъсаха.И тая тъпа п**ка започнала да разказва насам натам че той е бил гей и такива работи понеже се държал човекшки с нея :Х и на човека му излезна доста лошо име а не е такъв.И в крайна смета се оказва че имало само 3 типа момчета "Пичове" "Част от компанята" "Задръстеняци" и това го казва момиче дето се мисли за много нещо,а върпоса че са я отворили на 13 год е друг :Х.И ако сркоро момичетата неси променят мисленето като цяло невиждам просто как тееновете и хората въпбще ще общуват помеждуси след 20 год :Х
loliii това,че те цитирам няма нищо общо с тебе,от постовете тиличи че си разбран и свестен човек и неискам да спорим а просто споделям мнение :)

loliii
08-15-2010, 15:01
Еми като обобщим можем да си направим извода, че трябва да внимаваш с какви се събираш, защото колкото и да си готин винаги може да ти направят мръсно, а повечето са като овце и вярват на хорските приказки. Съжалявам за приятеля ти, ама сам си го е направил. Какво прави с няква си к*рвичка... Тя просто не е от неговия вид, така да се каже. Ако той беше турбо-гъзар тя нямаше да върти интриги, защото щеше да я е страх да не й чупи някъде муцуната. Ама като момчето е свястно кво прави с такава като нея. Човек трябва да си знае мястото.

TheJin
08-15-2010, 15:51

В момента съм малко объркан.. да се смея ли.. да плача ли ?? С този начин на мислене.. Хах !! Предполагам и държанието ти не се различава от него, е хайде чакай да си намериш момче което наистина да те цени и разбира.. Но все още немога да проумея това " на 16 съм и мога да ти кажа, че съм научила достатъчно от живота " Просто не се здържах да не напиша нещо. Съжалявам че не е по-темата !!

drakon44
08-15-2010, 19:18
Погледнете обективно нещата - ако сте загубеняк не може да намерите кифла , която да ви се радва. Кифлите си падат по полулярни пичове с мускули.Така е било и така ще бъде.Всяка жаба да си знае гьола.Имайте реална представа за себе си и за това , което може да постигнете.

към автора : За да говориш така ти си типа момче объркано от живота заради крехката възраст и неподходящо момиче.Мини 2-3 моми и ще се оправиш
вярно е прав си но и аз ходя 3 пъти в седмицата на фитнес,имам някакъв релеф(несъм 2х2 само мускол) ама кифлите неми се лепят.Да ти кажа ли защо ?Защото кифлите нехаресват по-интелигентните а по тъпичките дето са на тяхното ниво и точно заради това всяка жаба да си знае гиола е правилна тук.А относо чупенето на муцини едва ли е нужно,щото ако става на въпрос някоя кифла да ми направи мръсно,веднага мога така да я нахраня.че ще и държи доста дълго(което е по-добрия варянт ).И незнам какво имаш точно предвид под загубеняк,но аз ще ти кажа=(някоя кифла се хваща с някое нормално момче.Тои осъзнава,че тя не е за него и я реже.Тя е един вид "посрамена" че "някакъв" си я е зарязал,и решава,че е загубеняк щом я е изпуснал) :smt117 :smt117

LittleDirtySecret
08-15-2010, 19:27

повечето искат само секс .. тука си адски права.. но не всички момчета искат само това.. вярно, малко са, но все пак ги има тези които търсят любов.. аз лично познавам няколко.. дори едното е плакало пред мен.. и съм просто убедена че наистина ОБИЧА.. сигурно са 1/1000 .. но все пак ги има.. :)

xdennyx
08-15-2010, 23:18

В днешни дни е почти невъзможно да намериш такъв. :(

MegiBoOm
08-16-2010, 07:27
свястно момче - знаеш ли може би няма точно определение :D

bratignat
08-16-2010, 07:45
Погледнете обективно нещата - ако сте загубеняк не може да намерите кифла , която да ви се радва. Кифлите си падат по полулярни пичове с мускули.Така е било и така ще бъде.Всяка жаба да си знае гьола.Имайте реална представа за себе си и за това , което може да постигнете.

към автора : За да говориш така ти си типа момче объркано от живота заради крехката възраст и неподходящо момиче.Мини 2-3 моми и ще се оправиш
вярно е прав си но и аз ходя 3 пъти в седмицата на фитнес,имам някакъв релеф(несъм 2х2 само мускол) ама кифлите неми се лепят.Да ти кажа ли защо ?Защото кифлите нехаресват по-интелигентните а по тъпичките дето са на тяхното ниво и точно заради това всяка жаба да си знае гиола е правилна тук.А относо чупенето на муцини едва ли е нужно,щото ако става на въпрос някоя кифла да ми направи мръсно,веднага мога така да я нахраня.че ще и държи доста дълго(което е по-добрия варянт ).И незнам какво имаш точно предвид под загубеняк,но аз ще ти кажа=(някоя кифла се хваща с някое нормално момче.Тои осъзнава,че тя не е за него и я реже.Тя е един вид "посрамена" че "някакъв" си я е зарязал,и решава,че е загубеняк щом я е изпуснал) :smt117 :smt117

Не те харесват защото си безинтересен, всъщност бас държа, че си без момиче, независимо кифла или някоя дебеланка.

Спри да хленчиш. Твойте провали с жените са точно толкова твои колкото и успехите. Не е до пари. Не е нужно и да си Бекъм. Но е необходимо да си по-силен физически. Да преминеш защитата им и да ги разбиеш отвътре.

Не си падам по кифли освен физически, но от това което си излял срещу тях си личи, че ако можеше да гио сваляш, щеше да го правиш. Друг е въпросът, че не можеш.

Добрите момчета са емоционални тампони на момичетата.
Лошите момчета ходят с хубавите момичета.
И има още една група, не тези, които не се страхуват да са себе си - да аз харесвам сексът, не го крия и не се срамувам. Харесвами да съм силния, да закрилям момичето, но и не крия от нея, че една грешна стъпка и всичко свършва.

Заклчючение - бъди себе си и се развивай. С вайкане нищо не става.

notlike
08-16-2010, 08:18
Това е тема без отговор. Всеки ще напише мнение, ама не мисля, че някога ще стигнем до 100% извод. Моето мнение за този лаф "Всички мъже са еднакви" е съвсем просто - жените търсят един тип мъже и когато все гафят, мъжете са еднакви. Просто не търсят вината в себе си, а я прехвърлят. Не всички са такива, никога не може да се каже нещо със 100%, независимо дали така изглежда. Това е - огромна от част от женската част на тази планета търси мъже от един вид (например "Мачо). И, разбира се, тя не забелязва другите мъже (напр. интелигентните, романтичните и т.н.) и затова казва, че всички са от типа "мачо". Просто е "Сляпа" за останалата част на света. xdennyx, повърхностна работа. С вайкане не става, трябва работа. ИДЕАЛЕН МЪЖ?! - що за бисер? Такова понятие не съществува, просто към любимия винаги ще се нагодиш и ще приемеш недостатъците му. Нима има идеална жена, че да коментира идеален мъж? Има само 1 идеален и ние знаем кой е Той.

Elenichkaa
08-16-2010, 08:21
свястно момче - знаеш ли може би няма точно определение :D
Точно,за всеки определението е различно!

Всъшност докато четях ме наведохте на мисълта,че доста идеалистични представи сте си изградили.ИСкате свестен човек до себе си,ами вие такива ли сте???
И това,че казвате,че момчетата,който са т.нар. "зубари" са били свестни,според мен изобщо не е вярно.Може би за мен определението "зубър" е друго.Според мен те не знаят как да се държат с едно момиче,могат само да заучават,не и да разбират.

И може би свестния човек Е образованият 8-) ,интелигентен ТиП.,който да има няк'ви интереси...

Спрете да идеализирате образа на свестните момчета,представете си момичета вие също НЕ СТЕ цвете за миришене.

Пък и според мен (в 60% от случайте) отношението на другите към вас,си го пораждате Вие самите!

Аз също съм се разочаровала от момчета,но това все пак е помощ да изградиш реална представа за хора,с които искаш да си,и такива,с които Не искаш!

....ем общо взето се изказах 8-)

MaLkaTa_LaDy
08-16-2010, 08:46
Не разбрах само какво общо има това, че момичето живее в Бургас? Ще кажете, че тука свестните момчета са безследно изчезнали... Имаме си достатъчно!

Към автора: Всъщност защо се интересуваш от причината, поради която еди си кой казал, че нямало свестни момчета или момичета? Ти нали си знаеш, че има. Глупава тема, глупав израз, глупави хора...

sasha_90
08-16-2010, 08:51
На 16 си си и твърдиш,че не си срещнала точния мъж?Не си добре....Има хора,които срещат подходящият партньор по-късно(на 20,25,30 години),но не пишат,че всички са еднакви.Ти какво очакваш.Още си дете,а истинската любов искаш да разбереш какво е.Още не ти е дошло времето.

SorrowEyes
08-16-2010, 15:45

bebe7o
08-16-2010, 15:52
Не разбрах само какво общо има това, че момичето живее в Бургас? Ще кажете, че тука свестните момчета са безследно изчезнали... Имаме си достатъчно!

Е а де.. Ама ама една "гражданка" се обади и си каза тежката дума. :?

peshost
08-16-2010, 15:53
То по тая логика и свестни момичета няма, но съм сигурен, че има. :)

elfche3
08-16-2010, 15:58
Точно по тази тема наскоро започнах да пиша и аз.Защо в днешно време представата за мьж коренно се е променила?!Защо и те самите са променили мисленето си?!

iveeenceto
08-16-2010, 19:52

Ima takiva momcheta.....

sweetpunk
08-16-2010, 21:41
аз съм на мнение, че има свесни момчета, за да се стигне до ултиматома секс за любов и ние сме си виновни до някаква степен. Аз лично познавам много момчета, на който може да се разчита, много по зрели, уравновесени и забавни са от повечето момичета.
За изневярата не съм съгласна, защото според мен има 2 вида изневяра: телесна и духовна. Нямам нищо против момчето ми от време на време да разнообрази малко (по простата причина, че еднообразието убива духа), нали все пак на мен казва "обичам те", а нея просто я е минал, нямам проблем с това. За наркоман, пияница и т.н. горепосочени мога да кажа само едно като пиинеш ти е весело, падат задръжките и всичко е с една идея по лесно. За наркотиците ами всеки си изкарва проблемите по различни начини, не одобрявам пристрастените, но един коз на месец е нещо приемливо (мое мнение). Свясното момче за мен е различно, различава се от останалите с нещо, привлича вниманието, НО важен е характера, важно е как ще подходиш към човека, важно е те ужава иначе може да е най - свестния тип на света, няма ли уважение, ти си просто поредната бройка. Това ме навежда на мисълта, че не мъжете, а ние сме виновни за това положение "дебна да ебна". Повечето момичета незнаят как да си спечелят уважението на момчетата и стават просто нечия изтривалка и след това се чува само "Всички са еднакви", "Свестни вече няма" ... и т.н. :P

xdennyx
08-16-2010, 22:52
Да , PinkPan7her , ако обичаш , не намесвай Бургас , всякакви хора има там както и в другите градове..