View Full Version : Случката е следната.
Достатъчно голяма съм вече сама да си ходя на гинеколог и съм достатъчно образована,но има моменти,в който не се чувстваш убеден в себе си или партньора.
Вече към същината на проблема:Аз и приятеля ми решихме да правиме тази вечер без презерватив.Всичко беше точно,но в един момент той не успя да свърши поради някакви негови причини.Редовно как да каже "го почиствах " с устни по врене на акта . След като той не успя да свърши спряхме.В този момент се промъкна доза несигурност смисъл относно другите течности,които мъжете изхвърлят.Въпроса е ясен има ли риск от забременяване и какъв процент е той.Допълнението е 4е преди 3-4 дена беше последния ден от меструацията ми.Благодаря предварително,за милите и не до там мили,които ще дадът мнението си за тази случка.
dPa3HuTeJl
08-15-2010, 01:53
Не си бременна миличка,спокойно! :-) :lol: Не бе сериозно .. не ми се вярва да си бременна,и все пак след няколко дена (не знам точно кога) си направи един тест , ама сега няма смисъл защото е рано и няма да ти отчете вярно :? И все пак щом не се е изхвърлил пича 98% можеш да си сигурна че не си бременна !
mnogoznaikO
08-15-2010, 04:50
Ха , ест , че може :)
ElinoOor
08-15-2010, 05:34
може,ако има ебати плувците :-o
iloves3x
08-15-2010, 06:12
Като си достатъчно голяма и образована, защо нас питаш?
Както вече казах,просто има случай,в които просто се панираш дори да няма нищо.
DarkTemplar
08-15-2010, 10:33
Не мисля, че е възможно да си бременна. Шансът е под 10%.
Princessani
08-15-2010, 10:36
Достатъчно голяма съм вече сама да си ходя на гинеколог и съм достатъчно образована,но има моменти,в който не се чувстваш убеден в себе си или партньора.
Вече към същината на проблема:Аз и приятеля ми решихме да правиме тази вечер без презерватив.Всичко беше точно,но в един момент той не успя да свърши поради някакви негови причини.Редовно как да каже "го почиствах " с устни по врене на акта . След като той не успя да свърши спряхме.В този момент се промъкна доза несигурност смисъл относно другите течности,които мъжете изхвърлят.Въпроса е ясен има ли риск от забременяване и какъв процент е той.Допълнението е 4е преди 3-4 дена беше последния ден от меструацията ми.Благодаря предварително,за милите и не до там мили,които ще дадът мнението си за тази случка. Не си бременна и няма начин да си в овулация. :oops:
Awesomness
08-15-2010, 12:42
Достатъчно голяма съм и съм достатъчно образована,,но има моменти,в който не се чувстваш убеден в себе си или партньора.
Вече към същината на проблема:Аз и приятеля ми решихме да правиме тази вечер без презерватив.Всичко беше точно,но в един момент той не успя да свърши поради някакви негови причини.Редовно как да каже "го почиствах " с устни по врене на акта . След като той не успя да свърши спряхме.В този момент се промъкна доза несигурност смисъл относно другите течности,които мъжете изхвърлят.Въпроса е ясен има ли риск от забременяване и какъв процент е той.Допълнението е 4е преди 3-4 дена беше последния ден от меструацията ми.Благодаря предварително,за милите и не до там мили,които ще дадът мнението си за тази случка.
Ко речи ? Аз що ли ти нямам вяра за първото изречение...
Естествено, че има шанс то дори има шанс и с презерватив и на противозачатъчни и на всичко.
100% ГАРАНТИРАНА ПРОТЕКЦИЯ ПРОТИВ БРЕМЕННОСТ НЯМА !!!!
При всичко останало шанс има...
Като минат 2 седмици направи си тест за бременност.
Ако ти закъснее цикъла (ако си в паника бъди сигурна, че ще закъснее) си направи тест. Ако продължаваш да имаш притеснения, ми отиди на гинеколог...
Не всички свършват от орална
дали си бременна-Ти как го чувстваш,ако не си толкова сигурна в себе си ходи на генеколог
kalpazanka
08-16-2010, 05:53
Не си бременна и няма начин да си в овулация. :oops:
Колко дни е МЦ? Как го отгатна това?
InloveAgain
08-16-2010, 08:32
Добре де,омръзна ми ..
Всеки ли който прави секс без презерватив,трябва да пусне след това тема дали може момичето да е бременно :? .
Винаги има шанс,това е . Стига глупости вече,слагайте презервативите и стига с тва безпокойство,освен ако не сте готови за бебе.
Не си бременна и няма начин да си в овулация. :oops:
Колко дни е МЦ? Как го отгатна това?
И аз това се запитах... Има жени при които овулацията съвпада с месечното кървене и тогава ходи, забременявай ако можеш...
kalpazanka
08-16-2010, 10:51
LadyDi, има и такива случаи, но просто не видях някъде авторката да е упоменала продължителност на МЦ, а това е важно детайлче.
BiGBaDWolF
08-16-2010, 10:55
100% Си бременна ...
LadyDi, има и такива случаи, но просто не видях някъде авторката да е упоменала продължителност на МЦ, а това е важно детайлче.
Да де, именно :)
nadiusha
08-16-2010, 19:07
BiGBaDWolF ти пък шашна момичето ... да не си я обременил ти , че си толкова сигурен ? :D Момичето пита дали има шанс , а не дали е ... според мен , не че имам много опит в това , но ако имаш такива големи притеснения си направи тест . Ако е отрицателен , радвай се и си ползвай шушляците след това, за да не стане белята.
Кирилица!!! :-x
kalpazanka
teodorakehaiova
08-19-2010, 15:55
Девствена съм , не разбирам от тези неща , но ако бях на твое място , за да съм сигурна щях да взема ескапел и край на притесненията 8-) :) :)
smallbab
08-19-2010, 16:01
спокойно всичко ще бъде наред
има точно 30% даси "късметлийка" ако искаш си направи кръвен тест,но все още е рано.За най сигурно ескапел,но после ще има размествания в цикъла.Но спокойно не мисля че има нещо :) *лично мнение.
Кирилица!!! :-x
kalpazanka
Ще ме уморите :lol: :lol: :lol: :lol: Досега да си ходила до аптеката и да си си пила апченцата и да си си зимала един тест. Умната следващия път да не забременееш от клавиатурата :D
sweety11
08-19-2010, 20:58
Девствена съм , не разбирам от тези неща , но ако бях на твое място , за да съм сигурна щях да взема ескапел и край на притесненията 8-) :) :)
Ами като не разбирате-защо давате съвети ?? :-x
Да не си се объркала да пиеш тва хапче (то вече е свършило де-минали са 3 дни). То най-лесно е -,,Пий Ескапел, за да си спокойна"...хах..Това хапче се пие, когато едно момче е свършило вътре - НО ехооо..момчето даже не е свършвало. :shock: + това тъкмо ти е свършил цикъла !
Бъди спокойна- почти никакъв шанс няма да си забременяла.
sweety11
08-19-2010, 21:01
спокойно всичко ще бъде наред
има точно 30% даси "късметлийка" ако искаш си направи кръвен тест,но все още е рано.За най сигурно ескапел,но после ще има размествания в цикъла.Но спокойно не мисля че има нещо :) *лично мнение.
...ии как го определи това ,,ТОЧНО" 30 % ? Кажи формулата, че ми стана интересно 8-)