.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Случката е следната.

Достатъчно голяма съм вече сама да си ходя на гинеколог и съм достатъчно образована,но има моменти,в който не се чувстваш убеден в себе си или партньора.
    Вече към същината на проблема:Аз и приятеля ми решихме да правиме тази вечер без презерватив.Всичко беше точно,но в един момент той не успя да свърши поради някакви негови причини.Редовно как да каже "го почиствах " с устни по врене на акта . След като той не успя да свърши спряхме.В този момент се промъкна доза несигурност смисъл относно другите течности,които мъжете изхвърлят.Въпроса е ясен има ли риск от забременяване и какъв процент е той.Допълнението е 4е преди 3-4 дена беше последния ден от меструацията ми.Благодаря предварително,за милите и не до там мили,които ще дадът мнението си за тази случка.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Не си бременна миличка,спокойно! Не бе сериозно .. не ми се вярва да си бременна,и все пак след няколко дена (не знам точно кога) си направи един тест , ама сега няма смисъл защото е рано и няма да ти отчете вярно И все пак щом не се е изхвърлил пича 98% можеш да си сигурна че не си бременна !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ха , ест , че може

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    може,ако има ебати плувците
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Като си достатъчно голяма и образована, защо нас питаш?

Както вече казах,просто има случай,в които просто се панираш дори да няма нищо.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не мисля, че е възможно да си бременна. Шансът е под 10%.

Re: Случката е следната.

Цитирай Първоначално написано от fuklata
    Достатъчно голяма съм вече сама да си ходя на гинеколог и съм достатъчно образована,но има моменти,в който не се чувстваш убеден в себе си или партньора.
    Вече към същината на проблема:Аз и приятеля ми решихме да правиме тази вечер без презерватив.Всичко беше точно,но в един момент той не успя да свърши поради някакви негови причини.Редовно как да каже "го почиствах " с устни по врене на акта . След като той не успя да свърши спряхме.В този момент се промъкна доза несигурност смисъл относно другите течности,които мъжете изхвърлят.Въпроса е ясен има ли риск от забременяване и какъв процент е той.Допълнението е 4е преди 3-4 дена беше последния ден от меструацията ми.Благодаря предварително,за милите и не до там мили,които ще дадът мнението си за тази случка.
    Не си бременна и няма начин да си в овулация.
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от fuklata
    Достатъчно голяма съм и съм достатъчно образована,,но има моменти,в който не се чувстваш убеден в себе си или партньора.
    Ко речи ? Аз що ли ти нямам вяра за първото изречение...
    Естествено, че има шанс то дори има шанс и с презерватив и на противозачатъчни и на всичко.
    100% ГАРАНТИРАНА ПРОТЕКЦИЯ ПРОТИВ БРЕМЕННОСТ НЯМА !!!!

При всичко останало шанс има...
    Като минат 2 седмици направи си тест за бременност.
    Ако ти закъснее цикъла (ако си в паника бъди сигурна, че ще закъснее) си направи тест. Ако продължаваш да имаш притеснения, ми отиди на гинеколог...

Супер фен Аватара на Shia
    Не всички свършват от орална
    дали си бременна-Ти как го чувстваш,ако не си толкова сигурна в себе си ходи на генеколог

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Колко дни е МЦ? Как го отгатна това?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Добре де,омръзна ми ..
    Всеки ли който прави секс без презерватив,трябва да пусне след това тема дали може момичето да е бременно .
    Винаги има шанс,това е . Стига глупости вече,слагайте презервативите и стига с тва безпокойство,освен ако не сте готови за бебе.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Колко дни е МЦ? Как го отгатна това?
    И аз това се запитах... Има жени при които овулацията съвпада с месечното кървене и тогава ходи, забременявай ако можеш...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    LadyDi, има и такива случаи, но просто не видях някъде авторката да е упоменала продължителност на МЦ, а това е важно детайлче.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    100% Си бременна ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    LadyDi, има и такива случаи, но просто не видях някъде авторката да е упоменала продължителност на МЦ, а това е важно детайлче.
    Да де, именно
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

BiGBaDWolF ти пък шашна момичето ... да не си я обременил ти , че си толкова сигурен ? Момичето пита дали има шанс , а не дали е ... според мен , не че имам много опит в това , но ако имаш такива големи притеснения си направи тест . Ако е отрицателен , радвай се и си ползвай шушляците след това, за да не стане белята.

Кирилица!!!
    kalpazanka

Девствена съм , не разбирам от тези неща , но ако бях на твое място , за да съм сигурна щях да взема ескапел и край на притесненията

спокойно всичко ще бъде наред
    има точно 30% даси "късметлийка" ако искаш си направи кръвен тест,но все още е рано.За най сигурно ескапел,но после ще има размествания в цикъла.Но спокойно не мисля че има нещо *лично мнение.

Кирилица!!!
    kalpazanka

Ще ме уморите Досега да си ходила до аптеката и да си си пила апченцата и да си си зимала един тест. Умната следващия път да не забременееш от клавиатурата

Цитирай Първоначално написано от teodorakehaiova
    Девствена съм , не разбирам от тези неща , но ако бях на твое място , за да съм сигурна щях да взема ескапел и край на притесненията
    Ами като не разбирате-защо давате съвети ??
    Да не си се объркала да пиеш тва хапче (то вече е свършило де-минали са 3 дни). То най-лесно е -,,Пий Ескапел, за да си спокойна"...хах..Това хапче се пие, когато едно момче е свършило вътре - НО ехооо..момчето даже не е свършвало. + това тъкмо ти е свършил цикъла !
    Бъди спокойна- почти никакъв шанс няма да си забременяла.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Цитирай Първоначално написано от smallbab
    спокойно всичко ще бъде наред
    има точно 30% даси "късметлийка" ако искаш си направи кръвен тест,но все още е рано.За най сигурно ескапел,но после ще има размествания в цикъла.Но спокойно не мисля че има нещо *лично мнение.
    ...ии как го определи това ,,ТОЧНО" 30 % ? Кажи формулата, че ми стана интересно
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си