- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случката е следната.
Достатъчно голяма съм вече сама да си ходя на гинеколог и съм достатъчно образована,но има моменти,в който не се чувстваш убеден в себе си или партньора.
Вече към същината на проблема:Аз и приятеля ми решихме да правиме тази вечер без презерватив.Всичко беше точно,но в един момент той не успя да свърши поради някакви негови причини.Редовно как да каже "го почиствах " с устни по врене на акта . След като той не успя да свърши спряхме.В този момент се промъкна доза несигурност смисъл относно другите течности,които мъжете изхвърлят.Въпроса е ясен има ли риск от забременяване и какъв процент е той.Допълнението е 4е преди 3-4 дена беше последния ден от меструацията ми.Благодаря предварително,за милите и не до там мили,които ще дадът мнението си за тази случка.
Не си бременна миличка,спокойно!![]()
Не бе сериозно .. не ми се вярва да си бременна,и все пак след няколко дена (не знам точно кога) си направи един тест , ама сега няма смисъл защото е рано и няма да ти отчете вярно
И все пак щом не се е изхвърлил пича 98% можеш да си сигурна че не си бременна !
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ха , ест , че може![]()
може,ако има ебати плувците![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Както вече казах,просто има случай,в които просто се панираш дори да няма нищо.
Не мисля, че е възможно да си бременна. Шансът е под 10%.
Не си бременна и няма начин да си в овулация.Първоначално написано от fuklata
![]()
sleda ot lubovta
Ко речи ? Аз що ли ти нямам вяра за първото изречение...Първоначално написано от fuklata
Естествено, че има шанс то дори има шанс и с презерватив и на противозачатъчни и на всичко.
100% ГАРАНТИРАНА ПРОТЕКЦИЯ ПРОТИВ БРЕМЕННОСТ НЯМА !!!!
При всичко останало шанс има...
Като минат 2 седмици направи си тест за бременност.
Ако ти закъснее цикъла (ако си в паника бъди сигурна, че ще закъснее) си направи тест. Ако продължаваш да имаш притеснения, ми отиди на гинеколог...
Не всички свършват от орална
дали си бременна-Ти как го чувстваш,ако не си толкова сигурна в себе си ходи на генеколог
Колко дни е МЦ? Как го отгатна това?Първоначално написано от Princessani
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре де,омръзна ми ..
Всеки ли който прави секс без презерватив,трябва да пусне след това тема дали може момичето да е бременно.
Винаги има шанс,това е . Стига глупости вече,слагайте презервативите и стига с тва безпокойство,освен ако не сте готови за бебе.
И аз това се запитах... Има жени при които овулацията съвпада с месечното кървене и тогава ходи, забременявай ако можеш...Първоначално написано от kalpazanka
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
LadyDi, има и такива случаи, но просто не видях някъде авторката да е упоменала продължителност на МЦ, а това е важно детайлче.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да де, именноПървоначално написано от kalpazanka
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
BiGBaDWolF ти пък шашна момичето ... да не си я обременил ти , че си толкова сигурен ?Момичето пита дали има шанс , а не дали е ... според мен , не че имам много опит в това , но ако имаш такива големи притеснения си направи тест . Ако е отрицателен , радвай се и си ползвай шушляците след това, за да не стане белята.
Кирилица!!!![]()
kalpazanka
Девствена съм , не разбирам от тези неща , но ако бях на твое място , за да съм сигурна щях да взема ескапел и край на притесненията![]()
![]()
![]()
спокойно всичко ще бъде наред
има точно 30% даси "късметлийка" ако искаш си направи кръвен тест,но все още е рано.За най сигурно ескапел,но после ще има размествания в цикъла.Но спокойно не мисля че има нещо*лично мнение.
Кирилица!!!![]()
kalpazanka
Ще ме уморите![]()
![]()
![]()
Досега да си ходила до аптеката и да си си пила апченцата и да си си зимала един тест. Умната следващия път да не забременееш от клавиатурата
![]()
Ами като не разбирате-защо давате съвети ??Първоначално написано от teodorakehaiova
![]()
Да не си се объркала да пиеш тва хапче (то вече е свършило де-минали са 3 дни). То най-лесно е -,,Пий Ескапел, за да си спокойна"...хах..Това хапче се пие, когато едно момче е свършило вътре - НО ехооо..момчето даже не е свършвало.+ това тъкмо ти е свършил цикъла !
Бъди спокойна- почти никакъв шанс няма да си забременяла.
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
...ии как го определи това ,,ТОЧНО" 30 % ? Кажи формулата, че ми стана интересноПървоначално написано от smallbab
![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!