PDA

View Full Version : Преса за коса

RalittyYy
08-15-2010, 11:58
Извинявам се предварително, ако има такава тема, но искам да ви попитам дали е хубава тази преса за коса http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09024432 и да ли си струва да си я взема и какво е мнението ви за нея. И хубаво ли изправя и колко издържа косата след изправянето ( с лак и без лак ) Ако има такава същата тема, ако може да ми дадете линк към нея и да заключите тази тема, а ако няма ще чакам вашите отговори и мнения по въпроса. :)

j_adore2
08-15-2010, 12:22
Имам я от 4-5 години и съм много доволна.Изправя много хубаво,изпускала съм и щепсела в кофа с вода и не е мръднала :D

vivchu
08-15-2010, 19:13
да! ;]]

dqvolcheto9
08-15-2010, 19:25
дам хубава е и доста хора я хвалят :)

ri41
08-15-2010, 21:10
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09078852 а тази изправя ли хубаво и трайно :-o

LipSy
08-16-2010, 07:32
Да, много е хубава! :)

PepSsS
08-16-2010, 09:09
http://shop.elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=261 ...Някой има ли такава преса ? Хубава ли е ?

MidnightTornado
08-16-2010, 09:52
http://shop.elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=261 ...Някой има ли такава преса ? Хубава ли е ?

Една приятелка имаше. Не изправя трайно.

ri41
08-16-2010, 10:04
аз имам преса на елеком и нито е трайно, нито е като хората изсушава много косата, цъфти и се къса, направо е като слама, мога да кажа, че тая преса ми съсипа косата, не си вземай такава, дай малко повече пари, но да бъде преса а не подобие :D

Molzinka
08-16-2010, 11:31
имам първата, която пуснахте - тази на Браун и съм много доволна от нея :)

RalittyYy
08-16-2010, 16:05

А като се изправиш слагаш ли и лак или не ? И колко време ти издържа с лак или без лак ако не слагаш ? :)

sambadance94
08-16-2010, 17:27
от продуктите на Браун не съм много доволна, но незнам ...на Филипс са много добри имам тази http://www.philips.bg/c/haircare/salonstraight-sonic-220degreec-nano-diamond-ceramic-hp4666_00/prd/ .. съвсем наскоро си я купих ужасно съм доволна, паричките не са малко, но наистина си заслужава :-)

RalittyYy
08-20-2010, 11:37
Нещо темата замря :D Давайте мнения моля ви :D

EsteticLoff
08-20-2010, 11:41
Имам същата.Много съм доволна - загряваа моментално, и като се изправя (без лак) ми държи 2-3 дена. Но няма приставки за вафлички и разни такива, но като гледам ти май се интересуваш главно за изправянето.. :)

SmilezZz
08-20-2010, 11:48
Да,хубава е

titinkaa
08-20-2010, 12:00
За да не правя друга тема бих искала тук да попитам(дано авторката няма нищо против) за преса за коса.та въпроса ми е има ли някоя преса която да е 50-60-70лв,която да не е само за изправяне а и някоя представка за къдрене,защото както гледам всички нови преси,Филипс,Браун за само за изправяне,искам някоя на Филипс,която хем да е към 50-80лв хем и други приставки да има?!

dqvolcheto9
08-20-2010, 13:23

Имам я и си изправя супер..косата ми е малко над гърдите .. с един heat protector Syoss ми издържа до следващото къпане ;)

RalittyYy
08-20-2010, 13:30
Имам същата.Много съм доволна - загряваа моментално, и като се изправя (без лак) ми държи 2-3 дена. Но няма приставки за вафлички и разни такива, но като гледам ти май се интересуваш главно за изправянето.. :)

Ами да главно се интересувам за изправяне, защото аз имам отделно две маши, преса за вафлички, и ми остана само преса за изправяне, защото прическата ми е такава, че много и отива изправено и затова :)

RalittyYy
08-20-2010, 13:31
За да не правя друга тема бих искала тук да попитам(дано авторката няма нищо против) за преса за коса.та въпроса ми е има ли някоя преса която да е 50-60-70лв,която да не е само за изправяне а и някоя представка за къдрене,защото както гледам всички нови преси,Филипс,Браун за само за изправяне,искам някоя на Филипс,която хем да е към 50-80лв хем и други приставки да има?!

Нямам нищо против, не си единствената която използва темата ми за да пита нещо друго.. :lol: :lol: :lol:

EsteticLoff
08-20-2010, 13:33
Ами да главно се интересувам за изправяне, защото аз имам отделно две маши, преса за вафлички, и ми остана само преса за изправяне, защото прическата ми е такава, че много и отива изправено и затова :)
Значи ще ти върши чудесна работа!! ;)

RalittyYy
08-20-2010, 13:38

Нямам нищо против, не си единствената която използва темата ми за да пита нещо друго.. :lol: :lol: :lol:

Отностно въпроса ти ето една която открих малко е повече над изискванията ти но мисля, че е добра, нямам я ( няма и да си я купя защото имам всичсите приставки в отделни маши, вафли и т.н ),но виж я http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09014017 дано ти хареса, според мен не е лоша за такива пари толкова много приставки :)

RalittyYy
08-20-2010, 13:41
Значи ще ти върши чудесна работа!! ;)

ДА, ама трябва само сега да видя как да навия майка ми да ми я купи :D инече трябва да си я искам за РД-то ама то е далече ее чак декември, пък не ми се чака :D :D

titinkaa
08-20-2010, 14:07

Отностно въпроса ти ето една която открих малко е повече над изискванията ти но мисля, че е добра, нямам я ( няма и да си я купя защото имам всичсите приставки в отделни маши, вафли и т.н ),но виж я http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09014017 дано ти хареса, според мен не е лоша за такива пари толкова много приставки :)

Мисля,че ще е добра,ама нз дали ще ми е удобна да я държа такава голяма,ще ми отмаляват ръцете с нея ама може и да проверя да я видя в магазина.

EsteticLoff
08-20-2010, 14:16
ДА, ама трябва само сега да видя как да навия майка ми да ми я купи :D инече трябва да си я искам за РД-то ама то е далече ее чак декември, пък не ми се чака :D :D

Тогава за 15ти септември - най-ужасния ден за всички ни, та за утеха ;) :lol:

RalittyYy
08-20-2010, 14:18

Мисля,че ще е добра,ама нз дали ще ми е удобна да я държа такава голяма,ще ми отмаляват ръцете с нея ама може и да проверя да я видя в магазина.

ДА права си аз имам преса само за вафли и и тя е такава дълга и лошото е че тя много бавно загрява и ми отнема много време да я държа докато стене кичера и ми отмалява ръката и ме зъболи главата :( Ама то кте тези с многото приставки са все дълги.. :(

RalittyYy
08-20-2010, 14:20

Тогава за 15ти септември - най-ужасния ден за всички ни, та за утеха ;) :lol:

Ха, докато бях в старото даскало не исках да почна даскало, но сега тази година ще съм в гимназия и сега нямам търпение да почна, но майка ми.. хмм.. нз трябва да изпробвам един стар НО ефикасен ( засега) номер :lol: :lol: :D :D :D :D :D

EsteticLoff
08-20-2010, 15:05
Ауу.. наборка :D :D
Я сподели за ефикасния номер :-D

Molzinka
08-20-2010, 18:33

А като се изправиш слагаш ли и лак или не ? И колко време ти издържа с лак или без лак ако не слагаш ? :)

Не слагам лак никога, макар че имам. Стои 1 ден и не мога да кажа, че е супер права - аз не я правя да е супер права, а просто нормална, т.е. да не е къдрава 8-)

RalittyYy
08-21-2010, 08:09
Ауу.. наборка :D :D
Я сподели за ефикасния номер :-D

Ами уж започвам да събирам пари за нея ии така намеквам на майка ми че я искам :lol: И постоянно и казвам колко съм събрала :lol: И накрая ще и умръзне и ще ми я купи :lol: Обаче нещо снощи ми вика ще си изработиш пресета ( тоест ще трябва да и помагам за някои работи вкъщи :D УЖАС :lol: :( ) ама аз си направих углушка ии нз.. :D ама ако ще си я изработвам ще искам да ми плащат по 10 лева на ден и за 5-6 дена съм събрала и ще има нова пресаа.. :razz: :lol: :lol:

insane7
08-21-2010, 11:32
Според мен дай още 20 лв и си купи по-хубава. Имам я тази, върши ми работа, но не и перфектна. То зависи и с каква коса си, де. Аз честно да ти кажа сега май малко съжалявам, че си я купих, ама като си я купувах не бях толкова запозната с тези неща.

RalittyYy
08-21-2010, 13:54
Според мен дай още 20 лв и си купи по-хубава. Имам я тази, върши ми работа, но не и перфектна. То зависи и с каква коса си, де. Аз честно да ти кажа сега май малко съжалявам, че си я купих, ама като си я купувах не бях толкова запозната с тези неща.

Ами моята коса е малко над рамената и е на степени ии като я изправя седи много хубаво и много хора хвалят тази преса и затова :)
Инече ти коя би препоръчала като тази не ти харисва и ти в момнта с каква преса си???

insane7
08-21-2010, 22:17

Ами моята коса е малко над рамената и е на степени ии като я изправя седи много хубаво и много хора хвалят тази преса и затова :)
Инече ти коя би препоръчала като тази не ти харисва и ти в момнта с каква преса си???
Имах впредвид дали косата ти е чуплива/силно чуплива/къдрава.
Аз сега съм с тая на Браун, защото още ми върши д/г работа. Като тръгна да си купувам нова бих си купила http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity или нещо подобно.
И btw не знам защо, но на мойта преса плочите се изтъркаха. Смисъл само на едно определено място и т'ва много ме дразни.

RalittyYy
08-22-2010, 08:41

Аз сега съм с тая на Браун, защото още ми върши д/г работа. Като тръгна да си купувам нова бих си купила http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity или нещо подобно.
И btw не знам защо, но на мойта преса плочите се изтъркаха. Смисъл само на едно определено място и т'ва много ме дразни.

Косата не ми е чуплива, те права но не точно чисто права има си някой стърчащи връхчета иилл но инече в общи линии си е права :)

liim0nka
08-22-2010, 12:10
Ползвала съм я и не мога да кажа, че съм очарована..косата ми е чуплива. За тези пари си вземи на Ремингтън s2002 ..тази преса е една от най-хубавите, които съм ползвала.

Snejk0yy
08-22-2010, 12:42
http://appliances.market.dir.bg/product.php?sid=13&pid=103044&catid=7236
Моята е такава и съм много доволна :)

vIKToriYa
08-22-2010, 13:57
[quote="sambadance94"]от продуктите на Браун не съм много доволна, но незнам ...на Филипс са много добри.
+++ :) аз също не съм доволна

предварително се извинчвам, но не искам да правя нова тема - какво ще кажете за тази Bellissima Creativity B1 700 трайно ли изправя и после косата има ли блясък ? Моля да ми отговорят тези които я имат или са я ползвали :) :neutral:

insane7
08-22-2010, 21:24

Косата не ми е чуплива, те права но не точно чисто права има си някой стърчащи връхчета иилл но инече в общи линии си е права :)
Щом не ти е къдрава/много чуплива тогава тази ще ти върши работа.
Тогава няма смисъл да даваш пари за нещо повече, а да ти върши същата работа. Изправих се преди 2 дена и още държи. А моята коса е силно чуплива. Ти прецени.

RalittyYy
08-23-2010, 12:01

Щом не ти е къдрава/много чуплива тогава тази ще ти върши работа.
Тогава няма смисъл да даваш пари за нещо повече, а да ти върши същата работа. Изправих се преди 2 дена и още държи. А моята коса е силно чуплива. Ти прецени.

Хмм.. :neutral: незнам ще видя искам някоя която да ми държи поне 2-3 дена макар, че и лак ще си слагам сигурно ( нзм) :D ама незнам ще вида ще се консултилам и с майка ми .. :-D охх ама тази на Белисима май става като маша :?: :-P

OrdinaryGirl
08-23-2010, 19:42
Понеже видях темата и видях, че авторката питаше за пресата Rowenta SF 3012 и понеже и на мен тази преса ми хареса и мисля да си я купувам и реших да попитам, ако някой има такава да ми каже дали хубаво изправя, защото моята коса е чуплива. :)

stelSs21
08-25-2010, 14:02
А някой има ли на Филипс НР 8310, защото аз се чудя между тази на Браун и тази на Филипс.

MissNothing
08-25-2010, 14:52
Ползвала съм я и не мога да кажа, че съм очарована..косата ми е чуплива. За тези пари си вземи на Ремингтън s2002 ..тази преса е една от най-хубавите, които съм ползвала.
Тъй като имаш тази преса да те попитам. Имаш ли идея на различните точки колко градуса съответстват? Аз се изправям на второто и ми е чудно колко са.