Влез

View Full Version : Лятна любов- само "летен грип или нещо повече"

Janetkaa
08-15-2010, 20:45
Здравейте! Миналото лято когато бях на море, един чужденец ми се стори симпатичен. Бяхме няколко дена заедно и една вечер си пийнахме доста. Напрао бяхме дроб. Аз съм девствена и попринцип не бих искала да имам някакви сексуални контакти с това момче.. но алкохолът.. и така вече готова да правя секс с него... и от алкохола ли .. нз.. му падна. .. Гадно стана да, все пак се реших да го направя .. и .. Както и да е .. Това лято отново на морето..но този път някак си по реално , запознах се с едно момче. По- мил човек не съм срещала...И освен това... Го желая много. Определено не съм някоя схванта и безчувствена или претеснителна относно секса. Близките ми приятелки се шегуват с мен че съм най- опитната девственица, (Веднъж го правих с момиче, но не съм лезбийка ) Определено знам как да накарам ено момче да ме желае.. Та относно момчето.. Определено бих искала да правя секс с него , но той останал с впечатлението че не съм девствена... Доста го харесвам и бих искала да ми е първият .. той просто е нежен в страста си и е кавалер колкото и смешно да звучи...Тези дни пак заминавам на море... Как и кога да му кажа че съм девствена.. все пак трябва да знае. ...И въобще дали не се е държал така прекрасно с мен само за да ме изебе на морето?

Lincheto
08-15-2010, 21:18
Чисто и просто му казваш "девствена съм".
Не мисля, че има нещо срамно в тва.

SuNsEt
08-15-2010, 21:44
Момент,казваш,че миналото лято си се напила и си спала с един чужденец,после казваш,че си го направила и с момиче,а твърдиш,че СИ девствена?Как става тоя номер?Нещо не разбрах...

Lincheto
08-15-2010, 21:51
^ аз разбрах, че на оня му е паднал и не са го направили обаче сега като прочетох пак...тя наистина казва че са го направили :Д

Janetkaa
08-15-2010, 21:52
Момент,казваш,че миналото лято си се напила и си спала с един чужденец,после казваш,че си го направила и с момиче,а твърдиш,че СИ девствена?Как става тоя номер?Нещо не разбрах...

Не спах с онова момче, на него му падна нз дали от аклохола ... А момиче няма как да ме отвори . :)

SuNsEt
08-15-2010, 22:05
Ха...напротив,дори и ти сама можеш да се отвориш.В смисъл едно момиче може да се отвори по много начини без да е правила секс със МЪЖ-спорт,мастурбация или в твоя случай(ако др момиче си е пъхало там пръстите)-друго момиче.Един вид ти с нея си правила орална любов,което си е чисто и просто отваряне,само където мъжки член още не е влизал в теб.Ако ти е скъсана ципата(в което съм почти сигурна,че е така),когато спиш с него той сам ще го усети,вярвай ми.Мога да ти обясня как,но не мисля,че си толкова малка,че да не знаеш.
Ако се стигне до секс му кажи,че сама си се отворила и толкова,не е нужно да казваш,че си го правила с момиче или оная случка с чужденеца.Той няма как да разбере дали лъжеш или не.
Иначе ти на колко си години?Има значение,ако си по-малка,повечето хора,когато разберат,че момичетата вече не са девствени ii от там се вадят лоши заключения-ако той си мисли,че не си.
Някой път,когато си говорите сами,наблегни на тема "секс" ,но не се дръж така сякаш си направо готова да му пуснеш,просто...няма да си направиш добра услуга така.Питай го дали той е и си поговорете на тая тема,ако стане на въпрос дали ти си-кажи му "да,девствена съм" и толкова.Не мисля,че ще стане нещо фатално ако не си,но както и да е.

Janetkaa
08-15-2010, 22:38
Ха...напротив,дори и ти сама можеш да се отвориш.В смисъл едно момиче може да се отвори по много начини без да е правила секс със МЪЖ-спорт,мастурбация или в твоя случай(ако др момиче си е пъхало там пръстите)-друго момиче.Един вид ти с нея си правила орална любов,което си е чисто и просто отваряне,само където мъжки член още не е влизал в теб.Ако ти е скъсана ципата(в което съм почти сигурна,че е така),когато спиш с него той сам ще го усети,вярвай ми.Мога да ти обясня как,но не мисля,че си толкова малка,че да не знаеш.
Ако се стигне до секс му кажи,че сама си се отворила и толкова,не е нужно да казваш,че си го правила с момиче или оная случка с чужденеца.Той няма как да разбере дали лъжеш или не.
Иначе ти на колко си години?Има значение,ако си по-малка,повечето хора,когато разберат,че момичетата вече не са девствени ii от там се вадят лоши заключения-ако той си мисли,че не си.
Някой път,когато си говорите сами,наблегни на тема "секс" ,но не се дръж така сякаш си направо готова да му пуснеш,просто...няма да си направиш добра услуга така.Питай го дали той е и си поговорете на тая тема,ако стане на въпрос дали ти си-кажи му "да,девствена съм" и толкова.Не мисля,че ще стане нещо фатално ако не си,но както и да е.

На 16 съм. ... И аз зъм чувала за това за спорта... но дали... има .. разликата между 1 - 2 пръста и пенис :) незнам може и да си права

tuzaro
08-15-2010, 23:03
хората на 13 го правят мейна ти кво чакаш отще... и му се вика уй не пенис

Janetkaa
08-15-2010, 23:17
хората на 13 го правят мейна ти кво чакаш отще... и му се вика уй не пенис

:D:D на 13 какво бих разбирала :Д та това са деца на 13... нито ще осъзнае какво върщи .. Всеки си преценява. И аз онзи ден случайно чух две момиченца .. 4- 5 клас да си говорят "Дах да правим секс докато не ни е дошъл цикъла за да не забременяваме" :shock: :shock: :shock:

tuzaro
08-15-2010, 23:19
13 годишните са чукат повече отн мене майн а

Janetkaa
08-15-2010, 23:30
На там вървят нещата. Одивявам се все повече .. И то повечето са момиченца. Смятям че трябва поне някакво чувство да се влага.. независимо любов или страст..То няма ка да изпитваш любов към някой с който се познаваш от 1 ден :Д или поне аз немога!

SuNsEt
08-16-2010, 06:56
Има разлика в големината просто,хаха.Зависи от това как си отдолу,така да се каже.Има момичета,които супер трудно са били отворени,а има и такива,които са се отворили бързо.Това за спорта е вярно...Обаче някак си за 16 годишна не ми се струваш много запозната с тая тема "секс".Ти си само формално девствена ако ме питаш мен.

Janetkaa
08-16-2010, 08:03
Определено съм запозната със секса. Просто ми е тудно да повярвам , че има дори малка възможност да съм се отворила сама :Д незнам... но започвам тъка да си мисля вече . Ще видя някакси да му кажа на момчето че съм девствена.. пък ще видим какво ще стане .. дали съм се отворила или пък не.. дано само ако съм се отворила да не си помисли нещо ..

notlike
08-16-2010, 08:25
Не че нещо, ама то сама не можеш ли да разбереш? Ако ти не можеш, то ние как ще можем? :)

Janetkaa
08-16-2010, 08:42
Не че нещо, ама то сама не можеш ли да разбереш? Ако ти не можеш, то ние как ще можем? :)

:Д:Д труден въпрос :)

sarah
08-28-2010, 18:53
Ако питаш мен, смятам, че никой от нас не може да ти отговори на въпроса дали си девствена :D Но ако смяташ, че си, според мен просто трябва да кажеш на момчето, ти си на 16 така, че нито е нещо срамно нито е невероятно изненадващо.
P.S. А някой може ли да ми обясни това със спорта, защото за пръв път чувам, че можело така да си загубиш девствеността... :D

7227
08-28-2010, 20:11
Така го разбирам,че по принцип си девствена,не си спала с мъж ама..не си сигурна дали сама не си се отворила.Кажи му преди акта,че си девствена,какво срамно има?