PDA

View Full Version : Една тайна връЗЗЗЗЗЗЗзззззЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ка...

LoVe3e
08-16-2010, 08:00
Здравейте!
Преди около седмица и нещо майка ми и баща ми ме накараха да скъсам с гаджето ми причини не ми казаха просто бяха категорични, че трябва да скъсам с него...Е аз го направих но ми е много гадно вчера се видяхме за 2мин нищо не си казахме и аз след това започнах да плача отвратително ми е а пък той сигурно няма да иска да имаме тайна връска при положение, че е много по голям от мен ... Кажете ми какво да направя не мога да говоря с него защото веднага започвам да плача не мога да му кажа искаш ли да имаме тайна връска защото това ми се струва твърде детинско и странно а не мога да го забравя защото той е единствения човек с който съм могла да говоря за всичко който ме е карал да се чувствам така който ме е обичал...
Моля ви кажете ми как да постъпя просто съм в много гадно положение ...

Manik96
08-16-2010, 08:03
Мисля,че не трябва да говориш с приятелят си,а с родителите...Попитай ги какви са причините,може пък да имат право...

MegiBoOm
08-16-2010, 08:04
eми не мислиш ли, че би било добре да попиташ майка ти и баща ти какви са причините з ада те накарат да скъсаш с него, а и ако те не пожелаят да ти кажат йм кажи че ти имаш правото да знаеш :)

TheJin
08-16-2010, 08:05
Предполагам понеже е много по-голям от теб, затова не искат.. и все пак поговори с тях..

bratignat
08-16-2010, 08:12
Предполагам имаш поне 16 години, нали?
Ако е така попитай поне майка ти, защо ти забраняват. Не ти ли дадат задоволителен отговор - срещай се тайно с него.

LoVe3e
08-16-2010, 08:13
Ми попринцип говорихме на тази тема и те ми казаха, че не харесват родителите му но според мен просто си измислиха тази причина просто еи така...От както си имам гаджета имам предвид откакто започнах да пораствам и да излизам с момчета те побесяха винаги ми казват, че не искат да излизам с момчето и си измислят тъпа причина поради която да не излизам с момчето но на мен не ми пука за родителите ми имам предвид не, че не ми пука а не ми пука конкретно в този случай за мнението им... Искам да бъда с това момче но не знам дали той ще иска това...

LoVe3e
08-16-2010, 08:13
Предполагам имаш поне 16 години, нали?
Ако е така попитай поне майка ти, защо ти забраняват. Не ти ли дадат задоволителен отговор - срещай се тайно с него.

мм нямам 16 години :D

TheJin
08-16-2010, 08:15
Е, тогава.. а той на колко е ??

LoVe3e
08-16-2010, 08:18
На 20...Знам, че много от вас ще си помислят, че е смен само за секса или за нещо такова но мога да ви гарантирам, че не сме правили секс а бяхме заедно доста време и има много по значителни неща поради които да е с мен...

InloveAgain
08-16-2010, 08:21
Ами за кво си ги послушала :? Хубаво,приеми това,което ти казват като съвет,имай едно наум,когато ти говорят,обаче е тъпо да го скъсаш и сега да искаш да си с него.Един вид си се повлияла от техните думи.Казваш,че е човек,с когото можеш да си кажеш всичко..еми съветвам те да му обясниш..след като е по-голям,надявам се да те разбере.

TheJin
08-16-2010, 08:21
Да предположим че си на 14-15 щом нямаш 16, не смея да свалям годините още, както и да е !! :) Нормално е родителите ти да не искат да си с него.. та ти си още дете :x

TheJin
08-16-2010, 08:23
Все пак извинявам се за тъпото си държание, InloveAgain изглежда права.. сутрин съм кисел просто :oops:

dimitar_ak
08-16-2010, 08:28
Чуй родителите си. Не ти мислят лошо.

LoVe3e
08-16-2010, 08:28
Тъкмо мислех и аз да ставам заядлива ама няма :D
Просто не мога да си намеря обща тема с моите връсници който са пълни тапаци не казвам, че аз съм някаква интелигентна и никои не може да ми стъпи на пръста просто имам малко повече мозък от моите връсници на които им бушуват хормоните и мислят само за секс...Не казвам, че и аз не мисля ама това е др тема :oops:
Та така може да съм на 14години но имам малко повече мозък от другите и за това не мога да си хвана някои на моите години...

LoVe3e
08-16-2010, 08:31
Чуй родителите си. Не ти мислят лошо.

Знам, е не ми мислят лошото но ми писна да ми забраняват да излизам с момчета които харесвам по точно да ми забраняват да излизам с момчета странно е мисля, че мога и сама да преценявам хората...

TheJin
08-16-2010, 08:32
Просто знай че родителите ти искат най-доброто за теб :) Дори понякога да ти се струва че се опитват да ти скапят целия живот :) :) И относно това да ставаш заядлива, извиних се :) А колкото до връзката ти с това момче, дано всичко в крайна сметка завърши с Happy End, пожелавам ти го :)

sasha_90
08-16-2010, 08:36
Проблемът се крие в това,че си малка и приятелят ти сигурно е доста по-голям.Вашите се тревожат за теб.

П.п. "връска" се пише връзка!

TheBeliever
08-16-2010, 08:38
Ти си само на 14, той е на 20. Би било ненормално вашите да не са против тази връзка. Предполагам, че за теб "много време" са 5-6 месеца? И аз съм на мнение, че този път трябва да послушаш родителите си. Тепърва ще срещаш момчета, които да те карат да се чувстваш по този специален начин. Но на 14 си още прекалено наивна и едва ли би успяла да усетиш неискрените намерения на един мъж.

TheJin
08-16-2010, 08:40
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka

InloveAgain
08-16-2010, 08:40
Просто не мога да си намеря обща тема с моите връсници който са пълни тапаци не казвам, че аз съм някаква интелигентна и никои не може да ми стъпи на пръста просто имам малко повече мозък от моите връсници на които им бушуват хормоните и мислят само за секс...Не казвам, че и аз не мисля ама това е др тема :oops:
Та така може да съм на 14години но имам малко повече мозък от другите и за това не мога да си хвана някои на моите години...

Ами да по принцип хубаво правиш,че гледаш към по-големите,защото както знаем всички момчета се развиват по-бавно .. и на един 16-годишен пич примерно акъла и действията му ще са като на някое 13-14 лапе,не винаги де.
Та като ще бъдеш с по-големи ,знай,че винаги родителите ти ще имат против до някаква степен.Ще мислят,че момчето понеже е доста голямо те иска за секс и т.н. Обаче ти може да оправиш нещата като седнеш и поговориш с тях,както и с него.Недей да пренебрегваш мнението им,защото няма да ти е в полза,но и не стигай до такива крайности заради тях.Все пак е важно какво искаш ти,а не те.
И все пак разликата си е разлика,никога не се знае как ще постъпи и дали ти ще усетиш намеренията му ;).

MissChocolate
08-16-2010, 09:40
Ох,кифлъочета мили ..
кога ще разберете,че сте прекалено мънички, за да си уреждате живота сами?
Аз твърдо подкрепям родителите ти, но и много съжалявам,че не са по-строги.
Приведи се в ред и си изживявай детството. Не се занимавай с батковци.

radeberger
08-16-2010, 11:15
Забелязал съм , че всички момичета като станете на 14 се мислите за много голями и за по- развити от другите на вашата възраст.

Излизаш с 20 годишното момче просто за да си мислиш , че си на един акъл с него. Това , че той се съгласява с твоето мнение не значи ,че те разбира.

Мога напълно да се съглася с родителите ти . Защо не си намериш някой на 15-16 ? :)

tarlyo
08-16-2010, 11:44
Хахахахах, на 14 е и излиза с 20 годишен :razz:

Paramour
08-16-2010, 12:05
А вие колко време бяхте заедно?

mimka1912
08-16-2010, 12:13
За мен това е прекалено!! Та, той е вече мъж. Неговите интереси, цели и живот са съвсем различни от твоите. Родителите ти са прави. Намери си някой на 16-17 и повярвай ми ще се чувстваш много по-добре ;)

abi4kota
08-16-2010, 13:06
Искам да ти кажа, че аз съм на 15 само за информация.Имам приятелка на моята възраст, която се занимаваше с един младеж ше го нарека младеж, защото все пак е на 23, но по акъл не се различава по нищо от едно 15 годишно момче.Та така моята приятелка относно това, че си била бая време с това момче и не сте правили секс, моята фр излизаше с този младеж 6 месеца и не беше правила секс с него и беше убедена,също като теб, че това е човека, който я разбира, обича я угажда и постояннои тем подобни дивотии, докато накрая стана квото стана и той започна да се държи много гадно с нея! Таа мисълта ми е, че просто повечето мъже свалят звезди на всяка жена особено на момиченца, които виждат колко са наивни докато накрая не получат това което искат! Затова наистина си живей детството и живота по-пълноценно и слушай родителите си и няма да збъркаш! :)

Doomcryer
08-16-2010, 14:03
връЗка

zlonamerena
08-16-2010, 14:46
връЗка

:wink: :wink: :wink:

Относно темата: Не се занимавай с този човек, ще ти угажда, накрая ще си поиска нещо от теб,а ти за да него загубиш,ще му дадеш това нещо и така няколко пъти и после като не си му вече интересна ще те захвърли.. гледай си куклите и парцалките и си стой на дупето ;)

Wasilewaa
08-28-2010, 21:03
мацка извинявай, няма да ти пиша по темата щото гледам си писала че твойте връсници имат по-малко акъл от теб ОК така да бъде :D

HandOFDooM
08-28-2010, 21:12
На 20...Знам, че много от вас ще си помислят, че е смен само за секса или за нещо такова но мога да ви гарантирам, че не сме правили секс а бяхме заедно доста време и има много по значителни неща поради които да е с мен...
ти си поредната заблудена ... как може да имате 6-7 години разлика бе омг ... и да не е така ваще ще си помислят, че е някой гаден педофил примерно замисли се

TranceMusic
08-28-2010, 21:51
Ако си мислиш,че тази връзка е много важна за теб,опъни се на родителите си и им кажи,но внимавай това може да ти изиграе лош номер,така че избирай правилно..

ShowMeHowToLie
08-28-2010, 21:54
имам малко повече мозък от моите връсници на които им бушуват хормоните и

не е ли връЗка

Paramour
08-28-2010, 22:02

не е ли връЗка
:lol: :lol: :lol: :lol:
вече няколко човека й го казаха.

s0b1esk1
08-28-2010, 22:18
страхуват се че баткото ти ще иска секс от тебе

Smrazqvashta
08-28-2010, 22:33
много по голям от мен

Ето ти една причина поради която родителите ти може да не искат да си с него. Поговори с тях, ако трябва ги запознай с него, ако не се познават. Може да седнете да поговорите всички заедно с лъжи и тайни връзки нещата ще станат по зле, но не и по добре.

не мога да говоря с него...той е единствения човек с който съм могла да говоря за всичко

Тук си противоречиш. Ако можеш да говориш с него за всичко, значи може да му кажеш и това, което в момента каза на нас.

Успех

Sofff
08-28-2010, 22:36
по правописа ти
" връСка " не личи да имаш много повече мозък от връстниците си

gabiiTu
08-29-2010, 02:35
Нямате бъдеще ...

Hawy
08-29-2010, 03:35
Очевидно не си по-умна от връстниците си както твърдиш и нямате бъдеще с това момче, разликата в годините е прекалено голяма :?

7227
08-29-2010, 05:54
Нали имаш повече акъл от връстниците си?Тогава защо искаш мнения тук?Повярвай ми родителите ти виждат отстрани как стоят нещата и според мен са прави.Всички сме минали по този път..сега си увлечена,а след време ще си кажеш "как може да съм била толкова наивна?!" Ако си мислиш ,че това момче ще ти е единственото или че ще си с него цял живот се бъркаш!Ти сама ще се откажеш от него,ако родителите ти не успеят да те откажат.
Успех!

Wrathchild
08-29-2010, 06:27
Оставете връСката, вижте останалия "правопис"...
Дете, не се заблуждавай, че си много над другите. И аз на мястото на родителите ти нямаше да ти разреша да се виждаш с него. Също така щях да си измисля някаква причина, а не да ти кажа истинската - че си малка за 20-годишен. Но не бих ти казала истината, поради простата причина, че щеше да говориш същите неща, в които се опитваш да ни убедиш - че си зряла, по-умна от останалите и други в същия дух, които, за съжаление, са маааалко далеч от истината...

LadyDy
08-29-2010, 07:04
Ами при положение, че бил по-голям от теб, ето ти причината, поради която родителите ти да са против вашата връСка. И за момента ти нищо не можеш да направиш.

Bonita1991
08-29-2010, 07:53
Както другите споменаха вече, възрастта със сигурност е една от причините. Родителите ти са наясно с това, което се случва с днешното поколение и го правят за твое добро :)

GossipGirl89
08-29-2010, 08:45
Разликата н годините ви в този случай наистина се явява голяма и си оказва влияние... За момента може да си мислиш, че той е перфектния и ще направи всичко за теб без да иска нищо в замяна, но повярвай - не е така. Не си написала от колко време сте заедно, но бъди сигурна, че рано или късно момчето ще си поиска своето. Родителите ти са прави да се притесняват и да ти забраняват контакти с него... Най-добре ги послушай и продължи напред, търсейки си някой на твойта възраст. Не че там гаранцията, че няма да поиска секс е много голяма, во все пак ако не друго поне с родителите си няма да имаш проблеми

Biskfitka
08-29-2010, 11:25
Разликата не е голяма! Но да не си на 14.Затова родителите ти са против ;) На 13-14 и аз си мислех,че съм много над другите,сега ми е смешно като си помисля какви неща са ми били на акъла тогава

Jessie
08-29-2010, 11:55
Не знам за останалите, но на мен това заглавие: "Тайна връСка" направо ми бърка с вилица в мозъка .... :? :-x ](*,) ](*,) ](*,)

sonsta
08-29-2010, 12:18
Абе момиче,ти казваш,че имаш повече акъл от останалите.Еми като имаш повече,защо се заглеждаш по толкова големи батковци.Нали се сещаш,че ще бъде мил с тебе от днес до утре и после хоп,красивата приказка ще свърши и добрия принц всъщност ще излезе лошият вълк.И тогава на къде?Слушай родителите си или поне си хвани гадже,с което разликата от годините ще е малка.А относно правописа,пооправи си го още малко,нещо не само "връСката" куца,ами и запетайчиците.... :D :D

dreamon
08-29-2010, 12:42
Да всички разбрахме че е допуснала една маловажна грешка ! И какво !?!
И относно темата лично за мен не е важна разликата в годините ... важното е да се обичат ! И да лично я познавам и мога да ви кажа, че е доста по умна от повечето хора в тази тема !

LoVe3e
08-29-2010, 12:46
Така смятам, че темата е безполезна защото ние с приятеля ми се сабрахме...Тук освен големи разбирачи и завиждачи няма това, че правя правописни грешки не означава, че съм по-малко интелигентна или по-малко умна от вас всички знаете, че в интернет се пише на латиница и никой не забелязва правописните грешки...Мен не може да ме засегне нито един от заядливите коментари тук защото въпреки, че казвате, че съм малка за каквото и да е било то вие сте по големи максимум с 3години...Моля някой от модераторите да заключи темата смятам, че много малко хора дадаха компетентни отговори и съвети но все пак благодаря на всички които отговориха поне честно ! :)

radeberger
08-29-2010, 13:23
това, че правя правописни грешки не означава, че съм по-малко интелигентна или по-малко умна от вас

Аз не видях някой да е казал, че си по-тъпа от нас. Ти твърдиш, че си над всички на твоята възраст по акъл.Не забелязах нещо такова. :)

LoVe3e
08-29-2010, 13:35
това, че правя правописни грешки не означава, че съм по-малко интелигентна или по-малко умна от вас

Аз не видях някой да е казал, че си по-тъпа от нас. Ти твърдиш, че си над всички на твоята възраст по акъл.Не забелязах нещо такова. :)
Ох не съм казала, че съм по умна от вас или от тези на моята възраст просто има много ограничени момчета и момичета който не учат и не се интересуват за нищо повече освен игри в нета и някакви такива аз не съм такава може да съм се изразила доста общо за всички на моята възраст за което се извинявам...

YourFavouriteDrug
08-29-2010, 13:58
това, че правя правописни грешки не означава, че съм по-малко интелигентна или по-малко умна от вас всички знаете, че в интернет се пише на латиница и никой не забелязва правописните грешки...

да, значи. оправи си правописа ;)

а това че си се събрала с него е грешка...ще го осъзнаеш скоро.
една много близка приятелка беше по същия начин: тя на 14, той на 20 и нейните бяха против това. тя все пак успяваше да излиза с него ии какво стана? след по-малко от 2 месеца се наебаха, скъсаха и досега се търсят, само ако си потрябват един на друг за едното ебане. (да поясня и тя мислеше че го обича и че е единствения)

LadyDy
08-29-2010, 15:04
Като имаше проблем -търчиш тук да търсиш съвет и да ти казват други хора как да постъпиш. Когато се оправиха нещата с 'приятеля' ти, започна да викаш 'разбирачи' и 'завиждачи'.

Мила, мога на 100% да ти гарантирам, че никой не ти завижда. Не, това не е за завист, че ходиш с 6-7-8 години по-голям от теб. Това е за съжаление, бъди сигурна! В последните години, неграмотното писане мисля, че е достатъчно за почти изцяло изграждане на мнение за даден човек за това, какво знае и колко 'начетен' е той.
И не бъди наивна. Това, че не иска секс от теб (все още!!), не значи, че няма да си го потърси другаде, докато не му дадеш ти!

'Дадаха' или 'дадоха'...
И един съвет. Запетайките са нужни, защото се получават двусмислици.. :?

FreakBitch
08-29-2010, 16:11
Аз пък ще съм наопаки!!

Родителите ти са сдухани консерви. Разликата ви не е кой знае колко голяма, като се има в предвид, че на моите родители е 10 години. Т.е. майка ми е била на 14, баща ми на 24, но по здрава връзка от тяхната не съм виждала. За любовта възраст няма и родителите ти трябва да го осъзнаят. Ако искаш да бъдеш с това момче, бъди, по дяволите! Нито правиш секс с него, нито друго нередно нещо. Какъв им е проблема?
Седни и поговори с тях. Обясни им, че имаш акъл в малката си 14 годишна главица (не гарантирам де) и, че не правиш нищо нередно. Ако не се съгласят... виждай се с него тайно. Тръпката си е тръпка.. :grin:

kombarka
08-29-2010, 19:13
Родителите ти не искат да излизаш с него, защото е прекалено голям.

Ако това те наранява толкова.. Опълчи им се! Достатъчно си зряла, за да днаеш какво е най-добре за теб. НО!.. После си поемай последствията.

fastuka96
08-29-2010, 19:25
И да се виждаш с него тайно .. :o нали знаеш , че всичко излиза наяве рано или късно ще разберът , че се срещаш с него . Имай вяра ^___^

Всичко с времето си :oops:

natalidanailova
08-29-2010, 22:19
Хм, доста интересни коментари изчетох по тази тема. Та най-после се реших и аз да се включа заради скромния опит, който натрупах това лято с един голям "батко". Няма да се обяснявам надълго въпреки че има какво да се каже. Накратко аз съм на 15, а той на 23. Живее около блока на баба ми, където отидох на гости за лятото. Доста често сме се разминавали по улицата и всеки път му хвърлях по едно око, но не се бях замисляла за него тъй като не вярвах че изобщо ще се запознаем. Ама ето на, тъкмо пристигам при баба, излизам и вечерта по пътя за вкъщи го виждам на маса с още няколко момчета. Едно от тях се оказва мой познат,който ме извика при тях, чудно защо. И така някак се случи-запознахме се и не много късно след това тръгнахме. В началото имах много съмнения, защото всеки ми наливаше акъл в главата и ми подхвърляше разни коментари от сорта: "той ще спи с теб и ще те зареже", "много си малка за него, използва те". А и той наистина си беше типичния блейбой: руса коса, обеци, абее обичайния портрет(ама и аз като си падам по такива). И както и да е, бях доста предпазлива, подпитах го туй, онуй, той ми разказа за всички негови връзки, които всъщност са малко на брой и успя да ме оттърси от разубежденията на приятелите ми(аз съм си и наивна де). И съвсем скоро дойде и момента, в който засегнахме темата секс. Това бе най-деликатната тема за мен-тази от която най-много се страхувах. Аз му казах, че още не съм готова, той каза че ще ме изчака, абе всичко окей. Реших аз обаче да кажа на нашите понеже не може само да се крием я и им споделих. Майка ми остана :shock: . Баща ми е по-съвременен и го прие по-добре, като каза: "искам да се запозная с него". Уредихме там срещата, ама въпросният батко май се сплаши от предупрежденията на моя човек :D и лесно се отказал от мен. Не знам какво точно са си казали, ама с една дума се оказал от тея дето дебнат да ебнат. След време тоя същия "батко" се опитал да свали и други момиченца, които най-случайно се оказват мои приятелки. И така де, ревах, ревах ама го преживях. Сега да си призная още го харесвам, ама въпреки това, ако ми звънне с думите: "хайде да се съберем", ще му кажа: "сбъркал си номера, пич [-( ".
Та моят съвет е родителите ти да се опитат първо да го опознаят и тогава да си кажат тежката дума. Ако ли не, ходи с него, крийте се, но ВИНАГИ бъди предпазлива и очаквай неочакваното

lyfche
08-29-2010, 22:23
Говори с родителите си,каква е причината.

GregoryHouse
08-29-2010, 23:46
Get laid....

JustUnforgivable
08-31-2010, 03:22
Годините са проблем - най-малкото, че той е пълнолетен, а ти не.. ако ме разбираш :)

XTREMEFREERIDE
08-31-2010, 08:38
Докато не се опариш, няма да се дръпнеш. Те искат да не се опариш, сеш? Ама не става. Така сме устроени. Сега ти ще започнеш да правиш на пук, те ще ти забраняват, ти ще се криеш.. абе кофи работа. :> Поредната тийн история, всеки минава през това.
По темата аз също мисля, че трябва да слушаш вътрешния си глас, но не мисли, че родителите ти са срещу теб. Аз също не бих позволила на малката си дъщеря да ходи с 20 годишен, за колкото и "зряла" да се мисли.

Зелени тикви сте още. :)

linkinpark00
08-31-2010, 16:25

Да бе то се вижда!

Pippilotta
08-31-2010, 16:52
Мила, изтъкваш се като супер умна, а още не си се научила да пишеш.
Живей си детството и не се занимавай с глупости. Порастни още две три годинки и тогава тръгвай по гаджета. Ако наистина го обичаш, в което се съмнявам, и ако той теб обича, то ще намерите начин да сте заедно. Хайде, успех и слез малко на земята. :)

valdesbg
08-31-2010, 16:59
Абе мо'е ли толко неграмотно написано заглавие? :-o

LadyDy
08-31-2010, 17:31
Мо'е, мо'е. К'во се чудиш?! ......

NeverTheSame
08-31-2010, 21:47
Всички дето пишат в коментарите си `порасни` да си ебат майката...

Няма такива тъпи хора..сериозно.Осъзнайте се,че сте тъпи ве!
Относно въпроса на момичето нямам какво да кажа освен да си поговорите с вашите и да ги питаш какъв е проблема.