- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една тайна връЗЗЗЗЗЗЗзззззЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ка...
Здравейте!
Преди около седмица и нещо майка ми и баща ми ме накараха да скъсам с гаджето ми причини не ми казаха просто бяха категорични, че трябва да скъсам с него...Е аз го направих но ми е много гадно вчера се видяхме за 2мин нищо не си казахме и аз след това започнах да плача отвратително ми е а пък той сигурно няма да иска да имаме тайна връска при положение, че е много по голям от мен ... Кажете ми какво да направя не мога да говоря с него защото веднага започвам да плача не мога да му кажа искаш ли да имаме тайна връска защото това ми се струва твърде детинско и странно а не мога да го забравя защото той е единствения човек с който съм могла да говоря за всичко който ме е карал да се чувствам така който ме е обичал...
Моля ви кажете ми как да постъпя просто съм в много гадно положение ...
Мисля,че не трябва да говориш с приятелят си,а с родителите...Попитай ги какви са причините,може пък да имат право...
eми не мислиш ли, че би било добре да попиташ майка ти и баща ти какви са причините з ада те накарат да скъсаш с него, а и ако те не пожелаят да ти кажат йм кажи че ти имаш правото да знаеш![]()
Предполагам понеже е много по-голям от теб, затова не искат.. и все пак поговори с тях..
I'm not running, it's a little different now.. Cause one of us is going down..
Предполагам имаш поне 16 години, нали?
Ако е така попитай поне майка ти, защо ти забраняват. Не ти ли дадат задоволителен отговор - срещай се тайно с него.
Ми попринцип говорихме на тази тема и те ми казаха, че не харесват родителите му но според мен просто си измислиха тази причина просто еи така...От както си имам гаджета имам предвид откакто започнах да пораствам и да излизам с момчета те побесяха винаги ми казват, че не искат да излизам с момчето и си измислят тъпа причина поради която да не излизам с момчето но на мен не ми пука за родителите ми имам предвид не, че не ми пука а не ми пука конкретно в този случай за мнението им... Искам да бъда с това момче но не знам дали той ще иска това...
Е, тогава.. а той на колко е ??
На 20...Знам, че много от вас ще си помислят, че е смен само за секса или за нещо такова но мога да ви гарантирам, че не сме правили секс а бяхме заедно доста време и има много по значителни неща поради които да е с мен...
Да предположим че си на 14-15 щом нямаш 16, не смея да свалям годините още, както и да е !!Нормално е родителите ти да не искат да си с него.. та ти си още дете
![]()
Ами за кво си ги послушалаХубаво,приеми това,което ти казват като съвет,имай едно наум,когато ти говорят,обаче е тъпо да го скъсаш и сега да искаш да си с него.Един вид си се повлияла от техните думи.Казваш,че е човек,с когото можеш да си кажеш всичко..еми съветвам те да му обясниш..след като е по-голям,надявам се да те разбере.
Все пак извинявам се за тъпото си държание, InloveAgain изглежда права.. сутрин съм кисел просто![]()
Тъкмо мислех и аз да ставам заядлива ама няма![]()
Просто не мога да си намеря обща тема с моите връсници който са пълни тапаци не казвам, че аз съм някаква интелигентна и никои не може да ми стъпи на пръста просто имам малко повече мозък от моите връсници на които им бушуват хормоните и мислят само за секс...Не казвам, че и аз не мисля ама това е др тема![]()
Та така може да съм на 14години но имам малко повече мозък от другите и за това не мога да си хвана някои на моите години...
Знам, е не ми мислят лошото но ми писна да ми забраняват да излизам с момчета които харесвам по точно да ми забраняват да излизам с момчета странно е мисля, че мога и сама да преценявам хората...Първоначално написано от dimitar_ak
Просто знай че родителите ти искат най-доброто за тебДори понякога да ти се струва че се опитват да ти скапят целия живот
![]()
И относно това да ставаш заядлива, извиних се
А колкото до връзката ти с това момче, дано всичко в крайна сметка завърши с Happy End, пожелавам ти го
![]()
Проблемът се крие в това,че си малка и приятелят ти сигурно е доста по-голям.Вашите се тревожат за теб.
П.п. "връска" се пише връзка!
Ти си само на 14, той е на 20. Би било ненормално вашите да не са против тази връзка. Предполагам, че за теб "много време" са 5-6 месеца? И аз съм на мнение, че този път трябва да послушаш родителите си. Тепърва ще срещаш момчета, които да те карат да се чувстваш по този специален начин. Но на 14 си още прекалено наивна и едва ли би успяла да усетиш неискрените намерения на един мъж.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Ами да по принцип хубаво правиш,че гледаш към по-големите,защото както знаем всички момчета се развиват по-бавно .. и на един 16-годишен пич примерно акъла и действията му ще са като на някое 13-14 лапе,не винаги де.Първоначално написано от LoVe3e
Та като ще бъдеш с по-големи ,знай,че винаги родителите ти ще имат против до някаква степен.Ще мислят,че момчето понеже е доста голямо те иска за секс и т.н. Обаче ти може да оправиш нещата като седнеш и поговориш с тях,както и с него.Недей да пренебрегваш мнението им,защото няма да ти е в полза,но и не стигай до такива крайности заради тях.Все пак е важно какво искаш ти,а не те.
И все пак разликата си е разлика,никога не се знае как ще постъпи и дали ти ще усетиш намеренията му.
Ох,кифлъочета мили ..
кога ще разберете,че сте прекалено мънички, за да си уреждате живота сами?
Аз твърдо подкрепям родителите ти, но и много съжалявам,че не са по-строги.
Приведи се в ред и си изживявай детството. Не се занимавай с батковци.
Забелязал съм , че всички момичета като станете на 14 се мислите за много голями и за по- развити от другите на вашата възраст.
Излизаш с 20 годишното момче просто за да си мислиш , че си на един акъл с него. Това , че той се съгласява с твоето мнение не значи ,че те разбира.
Мога напълно да се съглася с родителите ти . Защо не си намериш някой на 15-16 ?![]()
Хахахахах, на 14 е и излиза с 20 годишен![]()
А вие колко време бяхте заедно?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
За мен това е прекалено!! Та, той е вече мъж. Неговите интереси, цели и живот са съвсем различни от твоите. Родителите ти са прави. Намери си някой на 16-17 и повярвай ми ще се чувстваш много по-добре![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)