View Full Version : Проблем НЕпременно
silvermoon
08-16-2010, 09:33
преди 12 дена имах проблем със сърцето преди 3 дена ми мина ходих на лекър и ми казаха че е на нервна почва (психично) мина ми.. с хапчета и сега почна да ме боли дясната страна на гръдния кош :( като се присвия боли ... :( разболявам ли се или нещо сериозно моля ви кажете защото тука прегледа е 20 лв и накрая да ми кажат нищо ти няма.. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ ИЗВИНЯвам се че е в тема секс вие само тука гледате.................
От кой град си?Ако си от някой по-малък и много се притесняваш,отиди до най-близкия по-голям град и си направи преглед.Пък и предполагам по-добре да дадеш някакви пари и да разбереш,от колкото само да се притесняваш.
silvermoon
08-16-2010, 09:38
От кой град си?Ако си от някой по-малък и много се притесняваш,отиди до най-близкия по-голям град и си направи преглед.Пък и предполагам по-добре да дадеш някакви пари и да разбереш,от колкото само да се притесняваш.
сл бряг брат.. до бургас е 5 лева и пак искат и връщане 5 същия хуй
Qnkishhh
08-16-2010, 09:46
Е, ти пък искаш съвсем без пари да минеш - не става така. За здравето ти става дума все пак. Ние не сме врачки, че да ти кажем какво ти е и как да се справиш с евентуалната болест. Върви на свестен лекар!
silvermoon
08-16-2010, 09:47
Е, ти пък искаш съвсем без пари да минеш - не става така. За здравето ти става дума все пак. Ние не сме врачки, че да ти кажем какво ти е и как да се справиш с евентуалната болест. Върви на свестен лекар!
няма свестни :)
Момче,по-добре ли е да си седиш у вас и да пълниш форумите с една и съща тема,докато всеки ти казва да отидеш на лекар?Никoй от тук няма да ти даде точна диагноза.Може би нямаш много пари,не знам,но здравето е най-важното нещо.Като се разболееш и станеш по-зле ще ти се иска да даваш луди пари за лекарства и т.н но може да няма оправия.Прежали 10-20 лв и отиди на лекар като нормален човек.
Qnkishhh
08-16-2010, 09:51
няма свестни :)
Прав(а) си до някаква степен и все пак ние, като прости съфорумници, няма какво друго да ти кажем, не мислиш ли? :-D
Един раздел е ПОВЕЧЕ от достатъчен. От там нататък спамиш, а това подлежи на наказание.
Имай го предвид.