Влез

View Full Version : Много е странно , ненормално и ... смущаващо,абе ужасно е !

nadiusha
08-16-2010, 16:54
Хораа , здравейте ! Имам от скоро един проблем , който доста ме тревожи.Обичам свако си , но като свако и ми е готино да си бъбря с него , но понякога той се държи странно с мен.Още преди време бяха вкъщи с леля на гости и той искаше целувка.Цунках го по бузката , той каза,че искал муцунка (разбира се цитирам го) и просто го цунках по устните , а той ми пусна език :X ...тогава бях се паникьосала отвсякъде ... мина още малко време бяхме с майка в тях , леля и майка бяха в кухнята и ние гледахме един мач обаче лежахме на дивана . Бях малко болна и му казах да ми разтрие гърба,той обаче започна да ми прави масаж , като ме галеше и мен даже ме беше малко гъдел на някои места... после се насочи към една друга зона (мисля ,4е се досещате) , казах му да спре , но той продължи и в момента , в който влязоха леля и майка ми в стаята , той започна да ме разтрива по гърба , като коренно промени държанието си ... наистина не знам какво да си мисля вече, гадно ми е така , искам да спре и единствения начин е да се държа като пълно хлапе пред него иначе... нямам шанс , ужасно е плс дайте мнение и съвет,с който да опитам да променя нещата към по-добро естествено :S

FeelMyPain
08-16-2010, 16:57
Свако ти иска да удари младо яренце..
Ако го обичаш като роднина, си замълчи.Мисля, че ако кажеш нещо, ще разбиеш брака му.

mnogoznaikO
08-16-2010, 17:01
Мисля , че не трябва да казваш все още не родителите си. При следваш такъв случай със свако ти , го заплаши , че ако не спре , ще кажеш на вашите. Ако това не даде ефект вече говори с родителите си . Те ще направят каквото е необходимо :)

nadiusha
08-16-2010, 17:41
ами да ,съгласна съм , обаче ме е страх да не се отдръпне от мен ... в смисъл да му стане неприятно ,че го заплашвам така и да спре да се държи , както в повечето случаи , като "златния свако" ... ей тва ме плаши мен , а пък и ако нищо не направя , знам ли какво ще стане утрешния ден ,когато няма да ги има майка и леля да излязат от кухнятаа ? просто се ужасявам при тази мисъл :smt089 ...

Callisto
08-16-2010, 18:42
На колко си години?

Според мен няма какво да го чакаш да те пипне отново. Ако бях на твое място още при първият път да съм казала на родителите си. Не ме интересува дали ще си има ядове с тях или дали ще разбиеш бракът му, но ти имаш права, които трябва да бъдат защитавани. След като е решил да те целува или опипва явно не го интересува толкова много дали ще си съсипе бракът. Най-малкото ще направиш услуга и на себе си и на жена му, понеже ако не си ти, то ще бъде някоя друга.

nadiusha
08-16-2010, 18:54
ами почти на 16 години съм , той много пъти ми е казвал , че съм секси ала бала и подобни ,ама го приемам като комплимент от негова страна , а не като намек ... казах ,че обичам свако си , той ми е близък роднина и няма как да не ми пука дали ще съсипя брака му , но и няма как да не ме е страх от ставащото . Все пак засега съм чула само 4 мнения , а това не е много убеждаващо.

0y7ofCon7roL
08-16-2010, 19:03
Будала ли е свако ти 8-) а иначе сериозно, при първа възмомжност като останете насаме му кажи че се чувстваш неудобно от държанието му към теб и че ако продължи ще се принудиш да кажеш на родителите си, другото решение е да отбягваш всякви контакти с него апък да молиш за масажчета и дума да не става :?

FeelMyPain
08-16-2010, 19:30
Авторке, това е форум, а характерното за форума е, че ще получиш 100 различни мнения.Никога няма да бъдеш убедена в нещо.
Често ли се виждате със свако си?

nadiusha
08-16-2010, 19:35
Със свако се виждам всеки ден . Ами да , съгласна съм ,че е форум , но все пак доста хора от тук са си направили изводи и са взели решението,което са мислели , че трябва да вземат , след като са прочели какво са написали съфорумниците им. Та ,аз именно това казвам и за сега не съм много сигурна в действията , които трябва да предприема.

Callisto
08-16-2010, 19:47
Той ми е близък роднина и няма как да не ми пука дали ще съсипя брака му
Миличка...той си го съсипва сам и ти не си виновна за неговите действия. Понякога трябва да си леко егоист. Това, което прави той е незаконно и след време може да доведе до много травми от типа да не желаеш да те докосва мъж и тн. Баща ми така една възрастна жена го е опипвала непрестанно, когато е бил на 13. Това е довело до това, да го отблъскват даже и най-красивите жени до навършване на 27 му рожден ден. По-добре прекрати нещата още сега. Обади му се, пиши му по скайп или се вижте възможно най-скоро и поговорете. Кажи му, че той може и да не осъзнава, но действията му са ти неприятни и поискай от него да престане. Ако не разбере просто кажи на вашите и не се притеснявай за бракът му, понеже той си е виновен.

7227
08-16-2010, 19:53
Ти какво изпитваш към свако ти?Обич като роднина или нещо повече? Той на колко години е? Както по-горе казаха...... понякога човек трябва да е егоист и да мисли за себе си ,защото няма кой друг да помисли.. 8-)

nadiusha
08-16-2010, 20:00
Ти какво изпитваш към свако ти?Обич като роднина или нещо повече? Той на колко години е? Както по-горе казаха...... понякога човек трябва да е егоист и да мисли за себе си ,защото няма кой друг да помисли.. 8-)

Така , първо изтъквам , какво ВЕЧЕ казах , чувствам свако си като близък роднина , т.е. обичам го като роднина. Той е на 36 години. Други въпроси ?

FeelMyPain
08-16-2010, 20:07
Пак страничен въпрос ще ти задам, но се опитвам да съм максимално обективен.Защо се виждаш всеки ден със свако си?

nadiusha
08-16-2010, 20:13
Пак страничен въпрос ще ти задам, но се опитвам да съм максимално обективен.Защо се виждаш всеки ден със свако си?

Свако и леля имат магазин за кафе , който се намира в голяма близост до баба ми.Аз ходя там всеки ден и се засичаме просто.Пък леля ми ми е като сестра и съм свикнала свако да ми помага за разни неща като брат.Виждам го всеки ден по неволя просто, не си мислете ,че нарочно го правя.

7227
08-16-2010, 20:17

Така , първо изтъквам , какво ВЕЧЕ казах , чувствам свако си като близък роднина , т.е. обичам го като роднина. Той е на 36 години. Други въпроси ?
Бих ти дала съвет да поговориш с него,просто да изясните нещата,защото и ти си объркана.Нека просто един нормален разговор да проведете.Той да разбере какво мислиш,ти да разбереш той какви намерения има към теб и така.Друг начин няма.Недей казва на вашите,излишни проблеми са според мен.Разбери се с него. :)

FeelMyPain
08-16-2010, 20:21
Това ме интересуваше.И все пак мисля, че го правиш нарочно.Смисъл такъв, никoй не те е накарал на сила да ходиш при него.
Виж, свако ти е лош човек,човек който може да влезе в затвора,човек който бих смачкал, ако разбера, че има такива помисли към член от семейството ми.Знам, че не искаш да го осъзнаеш, но това си е простата реалност.
Моят съвет е да почнеш да се очуждаваш от него.Колкото и да го обичаш, винаги имай едно на ум, че той иска да се възползва от теб, а това е изнасилване, кръвосмешателство и педофилия.

nadiusha
08-16-2010, 20:22
Аз съм съгласна с това напълно, но има един проблем , че не знам как да подходя. Какво да му кажа , за да не стане конфузна ситуация или пък да не ми се обиди , пък и според мен трябва този разговор да започне при някой следващ път от похотливите му намеци ,които даже не знам какво са. Ммм просто се надявам да няма следващ път ....

calinca
08-16-2010, 22:37
[quote="nadiusha"] Какво да му кажа , за да не стане конфузна ситуация [quote]
Конфузната ситуация вече е станала, и не ти си я предизвикала. Колото и да го обичаш като твой свако, той те вижда по друг начин, и именно това е причината да се държи така с теб.

Ситуацията е грозна и тъжна, но е най-добре да се опиташ по някакъв начин да се примириш, че този страхотен човек няма да ти е приятел. Той не иска да ти е приятел. Той иска друго. И е по добре от теб да разбере, че няма да се случи.

И е по-добре и друг да го потвърди, по другия начин. Говори и с родителите си. Нека и те говорят с него.

Разбира се, не е добре да съсипеш нечие щастие (брак). То ако е щастие, добре. Говори с човека, и с когото още намериш за добре. И после го наблюдавайте, дано има промяна. Ако няма - той бракът така и така ще се съсипе с времето, ако участващите имат по малко акъл, говорете и с жената. И правете каквото намерите за добре.

Това са мойте 2 стотинки.

Smrazqvashta
08-16-2010, 23:04
Можеби е време да се замислиш, че твоят "златен свако" не е златен. Излез от тая заблуда, това си е страшно.

Thrasherr
08-16-2010, 23:33
Свако ти иска да удари младо яренце..
Ако го обичаш като роднина, си замълчи.Мисля, че ако кажеш нещо, ще разбиеш брака му.

ЗА ТОВА ДАВАЙ ! КАЖИ ! :D

vampire_girl_9
08-17-2010, 00:49
Извинявай предварително.Като те е толкова грижа за чувствата му,трай си,пък той ще си те изнасили и тогава ще ти дойде акъла.

xinfamous
08-17-2010, 01:01
Мома,прочетох само първите ти 3-4 мнения,свако ти е педофил и се опитва да пробва постепенно дали ще се навиеш..

Princessani
08-17-2010, 01:10
Аз ако съм ще му бия 2 шамара още първия път като те е целунал и няма изощо да го жаля и ще си му го кажа дерекно ,че е гаден ,мазен педофил и да стой на далече от мен и пф много мразя сбъркани хора. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb:

xinfamous
08-17-2010, 01:32
пф много мразя сбъркани хора. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb:

Ти си мома с наднормено тегло която претендира че е обратна,старая се да намеря начин да не те окачествя като 'сбъркана' :)

0y7ofCon7roL
08-17-2010, 04:42

Ти си мома с наднормено тегло която претендира че е обратна,старая се да намеря начин да не те окачествя като 'сбъркана' :) е тя може да мрази и себе си :razz:

DarkTemplar
08-17-2010, 06:27
Момиче, покажи му на тоя твой перверзен свако, че неговата няма да я бъде. Дали с поведение или с думи му отрежи квитанциите, щото следващия път като нищо ще те изнасили и положението става зле...

Ако продължи да те занимава, информирай вашите и леля ти.

reportera
08-17-2010, 07:20
ами не можеш да го оставиш да продължава да те опипва.ноо не е и много хубаво да му съсипеш брака :D предлагам ти да поговориш с него да го заплашиш или нещо такова да го накараш да спре без да казвош за да не го депресираш защото ако му съсипеш брака може да се озлоби и да се качи няколко стъпки понагоре от обарване :-|

Hilary_
08-17-2010, 08:21
Поговори с него насаме .. ако не разбира от дума кажи на родителите си .. :? Не си длъжна да търпиш такова отношение .. :?

nadiusha
08-17-2010, 08:31
Аз ако съм ще му бия 2 шамара още първия път като те е целунал и няма изощо да го жаля и ще си му го кажа дерекно ,че е гаден ,мазен педофил и да стой на далече от мен и пф много мразя сбъркани хора. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb:

Точно това не ми го направила , не те познавам , но съм сигурна , че не би , казваш го от странична гледна точка , ей за това ми писна от подобни мнения ... по - надолу пък Princessani написа:
пф много мразя сбъркани хора. Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Surprised

xinfamous:
Ти си мома с наднормено тегло която претендира че е обратна,старая се да намеря начин да не те окачествя като "сбъркана"

Като ще обиждаш недей пиши ! ( за принцесани)
А за xinfamous- Не съм с наднормено тегло , 48 кг съм. Не съм обратна,харесвам си момченца и няма нужда да се стараеш да търсиш начини да ме "окачествяваш" като сбъркана , понеже не си ти този , който ще ме окачествява като каквато и да била. Все пак благодаря ви за мненията , човек с какво ли не се сблъсква , търсейки най-удачното решение за проблема си.

Harum_Scarum
08-17-2010, 08:41
^Той / тя не говореше на теб.

nadiusha
08-17-2010, 08:45
Въй да , сега го прочетох правилно , вие между вас си там се нареждате , пък аз ... айде едно сори от мене ,ама паля се от такива работи и затова го писах .

Harum_Scarum
08-17-2010, 08:54
За мен,просто търсиш внимание.
Не мога да си го обесня в противен случай.Целува те 36 годишен чичко и ти пуска език (а може и баща да ти е) и ти продължаваш да ходиш у тях.Най-малкото дори и да не ти е роднина е гадно и отвратително.Не става въпрос да кажеш на вашите или не,ти си го търсиш , ама си го търсиш " с борината"..Продължаваш да ходиш до него и после цивриш,че те обарвал и прочие.
Какво ? Ще загубиш уважението и любовта му ли .. Леле той толкова те цени,ти така ще го нараниш , просто не е истина.

xinfamous
08-17-2010, 08:57
xinfamous:
Ти си мома с наднормено тегло която претендира че е обратна,старая се да намеря начин да не те окачествя като "сбъркана"

Като ще обиждаш недей пиши ! ( за принцесани)
А за xinfamous- Не съм с наднормено тегло , 48 кг съм. Не съм обратна,харесвам си момченца и няма нужда да се стараеш да търсиш начини да ме "окачествяваш" като сбъркана , понеже не си ти този , който ще ме окачествява като каквато и да била. Все пак благодаря ви за мненията , човек с какво ли не се сблъсква , търсейки най-удачното решение за проблема си.

Брехх! Eдин обиждам,2ма се засягат 8)

Dyvkaaa
08-17-2010, 09:05
Поговори с родителите си явно не е "златния чичо",който ти описваш

nadiusha
08-17-2010, 09:09
За мен,просто търсиш внимание.
Не мога да си го обесня в противен случай.Целува те 36 годишен чичко и ти пуска език (а може и баща да ти е) и ти продължаваш да ходиш у тях.Най-малкото дори и да не ти е роднина е гадно и отвратително.Не става въпрос да кажеш на вашите или не,ти си го търсиш , ама си го търсиш " с борината"..Продължаваш да ходиш до него и после цивриш,че те обарвал и прочие.
Какво ? Ще загубиш уважението и любовта му ли .. Леле той толкова те цени,ти така ще го нараниш , просто не е истина.

Що за изказване ! Мислиш , че търся внимание ?Аз се панирах отвсякъде последния път,когато направи това,което описах ,че е направил свако ми ,а ти ми казваш,че търся някакво внимание и едва ли не сама съм го искала.Мила ,ако го исках , нямаше да ми е гадно , да ме е страх и да се чувствам по този начин,нямаше да искам съвети от непознати,защото не съм сигурна какво точно да направя.Разбира се има различни гледни точки,нормално е да си помислиш какво ли не , тъй като темата е странна,едва ли има тука такива,които са го преживели , но повярвай ужасно е и недей да казваш , че е просто защото искам внимание или си нямам друга работа,напротив.

tarlyo
08-17-2010, 09:23
Наистина търси внимание, то тва още първия път като е станало е трябвало да предприеме нещо, а тя си е мълчала като пън.

Harum_Scarum
08-17-2010, 09:27
Какво правиш тогава там.. ?

Princessani
08-17-2010, 09:37

Ти си мома с наднормено тегло която претендира че е обратна,старая се да намеря начин да не те окачествя като 'сбъркана' :) е тя може да мрази и себе си :razz:ехаа 45 -50 кг съм , което е нормално , не съм обратна ,харесва си мъже и не мисля ,че съм нещо сбъркана.Просто мразя такива хора,с каква мисъл изощо тоя човек тръгва да я целува ,обарва ... та той е роднина преди всичко,а тя е и малка.А и може да направи нещо много повече от това ,ако тя си мълчи .Как да не са дразня на такива хора.Към авторката трябва сериозно да поговори с тоя човек и да му каже ,че така не става.Трябва да се вземи в ръце свакоти и да се спре всичко това.

nadiusha
08-17-2010, 09:47
Абе хора защо тръгвате с такава нагласа , какво сте тръгнали да ми се карате всички,като човек ви попитах за съвет , нямам нужда да споря с някой относно този въпрос.Ясно е какво мислите , не ми натрапвайте мнението си . Още по-малко да ме съдите за това , което съм направила, ами да , замълчах си , в такъв момент не знаех какво да направя, не ми се бе случвало , не избухнах, да така е , не отричам , че "мълчах като пън" , но все пак той ми е свако , а аз досега не съм чувствала такова отношение от негова страна.Мислех , че ще спре,но явно не .Извадих си необходимите изводи от прочетеното и мисля , че знам как да подходя,но нямам нужда от "съвети" под формата на обиди , упреци и тем подобни.Имаше хора,които гледаха обективно на нещата , както и хора,които просто минаваха да пишат, но благодаря на всички тия хора,които го направиха.

Harum_Scarum
08-17-2010, 09:49
Много съм обективна даже.
Съвета ми е : Недей да ходиш там , той ще схване намека. :)

xinfamous
08-17-2010, 09:57
ехаа 45 -50 кг съм , което е нормално , не съм обратна ,харесва си мъже и не мисля ,че съм нещо сбъркана.

http://prikachi.com/images/222/2430222r.png

Бах' тез 40 килограма,кво напраи ти бе мома?! Пък мога да ти цъкна поне 10 мнения където се изказваш кво отявлено лезбо си.

Princessani
08-17-2010, 10:13
ехаа 45 -50 кг съм , което е нормално , не съм обратна ,харесва си мъже и не мисля ,че съм нещо сбъркана.

http://prikachi.com/images/222/2430222r.png

Бах' тез 40 килограма,кво напраи ти бе мома?! Пък мога да ти цъкна поне 10 мнения където се изказваш кво отявлено лезбо си.Това да се забавлявам с жена далеч неозначава ,че съм лезбика.

Smrazqvashta
08-17-2010, 10:21
Авторке, мисля, че всички се опитваме да ти кажем, че няма смисъл дори да ни питаш какво да правиш. Ясно е, че трябва тотално да го одрежеш без абсолютно по-никакъв начин да ти пука как ще се почувства той и прочие. Ума ми не го побира, как при такива действия от страна на този изверг може да се замисляш как би се почувствал той. Въобще не го жали, нужно ли е да ти казвам, че в други държави това е подсъдимо дори и най-малкото, което може да му се случи е провален брак. Замисли се, че ще направиш и едно добро за своята свата, като и покажеш какъв човек има до себе си. За нея нима не те е грижа? Ако толкова не искаш да се "разчува" просто спри да ходиш там и го отпиши, като човек с който можете да бъдете близки, всъщност можете, но не и по начина по-който искаш ти.

FeelMyPain
08-17-2010, 10:38
Авторке, мисля, че всички се опитваме да ти кажем, че няма смисъл дори да ни питаш какво да правиш. Ясно е, че трябва тотално да го одрежеш без абсолютно по-никакъв начин да ти пука как ще се почувства той и прочие. Ума ми не го побира, как при такива действия от страна на този изверг може да се замисляш как би се почувствал той. Въобще не го жали, нужно ли е да ти казвам, че в други държави това е подсъдимо дори и най-малкото, което може да му се случи е провален брак. Замисли се, че ще направиш и едно добро за своята свата, като и покажеш какъв човек има до себе си. За нея нима не те е грижа? Ако толкова не искаш да се "разчува" просто спри да ходиш там и го отпиши, като човек с който можете да бъдете близки, всъщност можете, но не и по начина по-който искаш ти.
Ти си имала мозък в главата. :)
Само да те допълня, че и в България е подсъдимо.

Hiph0pgirl
08-17-2010, 11:19
аз мисля, че трябва да подадеш жалба или нещо подобно... това си е чиста педофилия... ако кажеш на леля си или на майка си, съм убедена че той ще отрече пред тях :?

Punisherrr
08-17-2010, 11:23
Мале как пък и го жали тоя педофил...
Стягай се и казвай на когото е нужно и да си решиш проблема преди да е станало по-лошо!
...Радвай се, че имаш идеалната възможност да разкараш тоя изверг от живота си, защото понякога психическия тормоз е много по-дълбоко скрит и повярвай ми, не е никак лесно да докажеш вината...

nadiusha
08-17-2010, 12:09
аз мисля, че трябва да подадеш жалба или нещо подобно... това си е чиста педофилия... ако кажеш на леля си или на майка си, съм убедена че той ще отрече пред тях :?

Именно заради това не исках да казвам , за да не каже , че си измислям и след това да ме е страх повече от него,защото като знае ,че мога да го издам ... ще промени тактиката.

skilletxx
08-17-2010, 13:25
прочетох внимателно всички коментари ... относно авторката ..
имаш правото да се страхуваш ... според мен ...би трябвало да поговориш относно това с някой по-възрастен ... имам предвид психолог , не защото си луда или нещо такова , а за да ти се даде най-правилният съвет ! ... :)относно чичо ти ... свако ти * ... изобщо не се замисляй за него , но ... ако искаш да споделиш нещо на майка си или на някой от родителите си първо се увери , че те ще ти се доверят ! Пределно ясно е , че свако ти ще отрече ! Това е ясно ... но по- добре побързай с мисленето , защото незнаеш какви могат да са следващите му действия ! .... Немога да ти кажа какво бих направила на твое място защото наистина щях да съм в твоята ситуация ... травмиращо е ... А и последни думи !! ... СПРЕТЕ ДА Я НАПАДАТЕ ... ЯСНО Е ЧЕ ДОПУСКА ГРЕШКА КАТО ОТИВА САМА ПРИ НЕГО И ТО НЕ БУКВАЛНО ЗАРАДИ НЕГО ИЛИ ПРИ НЕГО ! та така ... бъди смела и разкажи на някой , на когото имаш най- много доверие :) :) :) ... късмет

nadiusha
08-17-2010, 15:43
skilletxx , благодаря ти . Опитала си се да се поставиш на мое място и си разбрала , че е адски гадно. Засега смятам да се отдалеча малко от него , а в последствие ако и това не подейства , ще разговарям с него .Ако по-нататък имам пак проблеми с него , дори след този разговор , вече ще информирам нашите за това , а ако не ми повярват , ще подам жалба в полицията.Това са мерките ,които реших да взема.Благодаря на всички , които писаха по темата . :)

eatshitsfuckinbitchezhah
08-17-2010, 15:46
Казвай на майка си/леля си.

skilletxx
08-17-2010, 19:13
няма проблем :) ... просто за да помогнеш на някой трябва да му влезеш в положението ;) :P

playboyche
08-17-2010, 20:24
ами почти на 16 години съм , той много пъти ми е казвал , че съм секси ала бала и подобни ,ама го приемам като комплимент от негова страна , а не като намек ... казах ,че обичам свако си , той ми е близък роднина и няма как да не ми пука дали ще съсипя брака му , но и няма как да не ме е страх от ставащото . Все пак засега съм чула само 4 мнения , а това не е много убеждаващо.
охоо ти си на 16 аре човека е загорял ти не си малка остави го да бодне нещо пък и не е чужд човек ;)

pentxayc
08-17-2010, 21:51
секс , секс ,секс горе на черешата, чакай бе,то май не беше така

lentinko
08-17-2010, 22:07
прочетох внимателно всички коментари ... относно авторката ..
имаш правото да се страхуваш ... според мен ...би трябвало да поговориш относно това с някой по-възрастен ... имам предвид психолог , не защото си луда или нещо такова , а за да ти се даде най-правилният съвет ! ... :)относно чичо ти ... свако ти * ... изобщо не се замисляй за него , но ... ако искаш да споделиш нещо на майка си или на някой от родителите си първо се увери , че те ще ти се доверят ! Пределно ясно е , че свако ти ще отрече ! Това е ясно ... но по- добре побързай с мисленето , защото незнаеш какви могат да са следващите му действия ! .... Немога да ти кажа какво бих направила на твое място защото наистина щях да съм в твоята ситуация ... травмиращо е ... А и последни думи !! ... СПРЕТЕ ДА Я НАПАДАТЕ ... ЯСНО Е ЧЕ ДОПУСКА ГРЕШКА КАТО ОТИВА САМА ПРИ НЕГО И ТО НЕ БУКВАЛНО ЗАРАДИ НЕГО ИЛИ ПРИ НЕГО ! та така ... бъди смела и разкажи на някой , на когото имаш най- много доверие :) :) :) ... късмет

Напълно съгласен съм с теб. Всички вече почнахте да я нападате и да си обсъждате кой колко бил дебел и незнам си кво

skilletxx
08-18-2010, 06:31
playboyche <<<< ако ти беше на нейно място щеше ли да поискаш някой твой РОДНИНА да те опипва , обарва и прочие ?? ... камо ли да се възползва от теб ? ... явно и ти си като свако и ... :o :booooomb: :-x

henrietta
08-18-2010, 07:10
Не знам някой дали разбра, че на момичето му е интересно какво ще стане с любимия й свако, ако го остави да си прави каквото иска и се крие под купища оправдания.

britzy
08-18-2010, 07:23
OMG-Понякога се радвам,че моят чичо е най-готиният и същевременно ме обича само като племенница -.-.Виж какво ако не искаш да стане някакво кръвосмешение кажи на майка си примерно,защото повярвай ми говоренето насаме с него нищо няма да подобри.И ако ти се обиди-ами той губи и се държи просташки-първо затова,че те опипва,ЦЕЛУВА с език,после,че се сърди при положение,че си права.Как може и да си помисли да прави нещо такова с теб.Аз съм широкоскроена и отворена към новото,но връзка с член на семейството ми идва в повече ;)

Harum_Scarum
08-18-2010, 07:28
Не знам някой дали разбра, че на момичето му е интересно какво ще стане с любимия й свако, ако го остави да си прави каквото иска и се крие под купища оправдания.
ИЕП ! И аз си го мислих .

BigFakeSmile
08-18-2010, 08:08
На твое място веднага, ама веднага, още при първото..там квото е станало..бих отишла при майка ми и леля ми!!
Не защото обичам да.."портя" а защото това меко казано НЕ е нормално!
Той ти е роднина, ти си дете!!
Да чакаш да те изнасили ли?!
А и за леля ти е по-добре да знае що за съпруг има...и да го държи далеч от семейството :)

nadiusha
08-18-2010, 08:48

Да ,интересно ми е дали ще продължи , или като види ,че вече не му обръщам внимание ще спре.Наистина ми е интересно да видя реакцията му .Дано с това разбере , че каквото е направил то е до тук.

ако го остави да си прави каквото иска и се крие под купища оправдания.[/quote] - Ами първо , няма да го оставя да си прави каквото си иска , вече бях до тук и второ-тези "купища оправдания",които ти изтъкваш , са причини,поради които не ми е все едно.Ако беше друг човек нямаше да се държа така толерантно с него и най-малкото отдавна да го бях разкарала.Не знаете какви са били отношенията ни преди ,а именно свако - племенница и това много ме дразни , че ме нападате с някакви неща , които не са верни .Започвате да се задълбочавате не в решението , а тръгвате от изходната точка , т.е. аз .Е, не търсете в мен причината , не съм виновна аз ,че е станало така,както и не зависи само от мен дали ще продължи.Ако смятате да ме нападате още с идеи за това какво мисля и пр. , по-добре не пишете , няма смисъл да се обяснявам на хора,които си търсят "купища оправдания",за да кажат една свястна дума.

henrietta
08-18-2010, 08:55
Ти май не разбираш човек като ти обяснява нещо по деликатния начин. : )
Ставаше въпрос от морална гледна точка какво правиш ти за да защитиш достойнството си от посегателства и то точно от човек, за който твърдиш, че ти е близък. Занижена ти е границата за правилно и грешно, което е доста притеснително, впредвид че твърдиш, че не е така. Бъди благоразумно дете и се грижи за себе си.

loliii
08-18-2010, 08:58
ами да ,съгласна съм , обаче ме е страх да не се отдръпне от мен ... в смисъл да му стане неприятно ,че го заплашвам така и да спре да се държи , както в повечето случаи , като "златния свако" ... ей тва ме плаши мен , а пък и ако нищо не направя , знам ли какво ще стане утрешния ден ,когато няма да ги има майка и леля да излязат от кухнятаа ? просто се ужасявам при тази мисъл :smt089 ...
Ако не му се изрепчиш, ще разбереш, че твоя мил "златен свако" просто през цялото време е бил "дървен свако". ;)

skilletxx
08-18-2010, 09:21
тя може да му се изрепчи , но какви ще са последствията от това ? ... :( ... най - много да си докара още по-лошо на главата и да няма отърване от него ... :( както беше казало едно момиче от форума ... нали се сещате , че цититам " той е 36 годишен мъж и не му е проблем да я тръшне на леглото и да прави с нея каквото си поиска " ... :( :( :( :(

loliii
08-18-2010, 09:43
Значи според теб правилното решение е да го остави да й бърка по п*тката? Един шамар и е готов. Освен това, когато майка й и леля й са влезнали вместо да се прави на чук можеше да се развика "какво правиш??"! Женска работа. Ето затова жените биват насилвани.

nadiusha
08-18-2010, 10:00
Значи според теб правилното решение е да го остави да й бърка по п*тката? Един шамар и е готов. Освен това, когато майка й и леля й са влезнали вместо да се прави на чук можеше да се развика "какво правиш??"! Женска работа. Ето затова жените биват насилвани.

нямах смелост да го направя ... и не знам дори защо, а можех ... просто панирах се от тази цялата ситуация , не знам вие как бихте постъпили ако сте ама изцяло на мое място ... лесно е отстрани да се говори и да се кори , но дойде ли момента за действие не всичко опира до това дали можем да променим ситуацията по някакъв начин или да спрем всичко , не ви ли се е случвало понякога да искате да крещите , а да не можете просто... ей така ми е на мене. Малко по-назад писах какво смятам да направя и то по ред на действията , ако някой го интересува да прочете и да не мисли,че смятам да продължавам да стоя със скръстени ръце.

Qnkishhh
08-18-2010, 10:12
Ама и ти се изказа... :?
По темата, не мога да се поставя на твое място, признавам си, но ето какво мисля, че бих направила, ако се намирах в такава ситуация:най-най-напред всиячески започвам да се стремя никога да не оставам насаме с вуйчо си. По някакъв начин бих опитала да разбера как биха реагирали майка ми и леля ми, ако им споделя случилото се (дали изобщо ще ми повярват, дали ще тръгнат да ме нападат и т.н.). Оттам нататък следват два варианта:ако майката и лелята са склонни да ми повярват, най-напред говоря с тях, след което ги оставям те да се разправят с него. Ако не са склонни да ми повярват, споделям на друг доверен човек, най-добре възрастен, за да имам солидна подкрепа, и морална, и физическа, и всякаква, като междувременно прекъсвам всякакви контакти с вуйчо си...ама абсолютно всякакви!

loliii
08-18-2010, 10:17
Съжалявам, че се изказвам грубо, ама защо тя да е жертва? Тя не е насилена /все още/, нито пък е направено нещо против нейната воля. Имам въпрос към авторката - ти какво си напарвила до момента, че да спреш това? Нищо. Еми като не си направила абсолютно нищо започвам да си мисля, че ти е харесало. Хенриета е абсолютно права.

Qnkishhh
08-18-2010, 10:20
Аз пък си мисля, че е в паника. Когато човек е паникьосан, логичното и практично мислене не му се отдава особено, да ти кажа. Пък и въобще не е задължително изнасилването вече да е факт, за да се чувстваш като жертва.

loliii
08-18-2010, 10:28
Ама та тя сама каза, че изчаква да види докъде ще се стигне. Ако се чувства насилена до къде може да се стига повече? Момичето просто не е добре с психиката. То свако й е психопат, сигурно и леля й е психопатка... та кво остава за нея? Еми сори ама гените са си гени. А и щом тя няма доверие на собствените си родители да им се оплаче явно цялото й семейство не е стока. Не знам ама моите родители биха повярвали на всяка моя дума. Няма да слушат ши*ания ми свако!

nadiusha
08-18-2010, 10:33
Виж кво loliii изобщо няма да ти позволя да говориш така за леля ми , още по-малко за семейството ми.Вече казах , щом ще обиждаш и ще укоряваш , не пиши по темата.Нямам нужда от подобни мнения и хора , които ще описват семейството ми като психопати.Единствената психопатка си ти , понеже не искаш да видиш с очите си какво се случва и си измисляш разни глупости."Подкрепата ти" е напълно безсмислена. Вземи си промени ника на психо идиот , ще ти отива.

Qnkishhh
08-18-2010, 10:34
Абе, и ти си права, но ги има всякакви и никога не можеш да бъдеш на 100% сигурен нито, че момичето наистина е свястно, но не знае какво да прави, нито че е "психопатка по наследство" и всъщност се кефи...

loliii
08-18-2010, 10:41
Виж кво loliii изобщо няма да ти позволя да говориш така за леля ми , още по-малко за семейството ми.Вече казах , щом ще обиждаш и ще укоряваш , не пиши по темата.Нямам нужда от подобни мнения и хора , които ще описват семейството ми като психопати.Единствената психопатка си ти , понеже не искаш да видиш с очите си какво се случва и си измисляш разни глупости."Подкрепата ти" е напълно безсмислена. Вземи си промени ника на психо идиот , ще ти отива.
Първо, ако ще си променям ника ще бъде психо идиотКА щото съм момиче. И второ, ти защитаваш 36-годишен педофил, още по-зле за него, защото отгоре на това ти е и роднина, пък да не те помисля за психо ли? Чакаш да видиш дали ще спре? Мисля, че си достатъчно голяма, че да разбереш, че няма да спре. А и да спре - достатъчно извратено е това, което е направил. Тъй че остава алтернативата просто нещо да ти куца, щом още се чудиш и маеш кво да правиш. А и когато ти е казал да го целунеш по "муцката" си го напарвила, нали? Целуваш по устата свако си??? Ти направо си му се дала.
А и "подкрепата" ми не е безмислена, защото просто тя не съществува. Не те подкрепям - укорявам те, заради тъпите ти действия и затова, че сама не знаеш кво правиш.

loliii
08-18-2010, 10:46
Абе, и ти си прав, но ги има всякакви и никога не можеш да бъдеш на 100% сигурен нито, че момичето наистина е свястно, но не знае какво да прави, нито че е "психопатка по наследство" и всъщност се кефи...
Съгласна съм, но повече ми клони към второто. И не съм казала, че наистина се кефи. Просто има изкривени представи за интимните отношения между роднините. Не го приема за достатъчно извратено, че да направи нещо. Просто "уж" трябва да се направи нещо по въпроса, защото свако ти да те пипа отдолу и да те целува с език не е особено нормално, но... си мисли "е проблемът не е толкова сериозен, че да направя нещо адекватно по въпроса. Айде ще попитам във форума и ще мина метър. Така за себе си ще знам, че съм нормална, защото съм направила НЕЩО!" :?

Мойто момиче, ти всъщност нищо не правиш.

nadiusha
08-18-2010, 10:55
Откъде си толкова сигурна,че вече не съм взела мерки ?

loliii
08-18-2010, 10:58
Ами сигурна съм. Дори да ми кажеш, че си се оплакала на цру пак няма да ти повярвам

nadiusha
08-18-2010, 11:03
Ако щеш ми вярвай , решила съм какво да правя , пък ти ме укорявай ,колкото си щеш .Намерила с кой да се заяжда и обижда вече ... пиши си ,квото искаш.

Qnkishhh
08-18-2010, 11:19
Айдеее, стига сте се драпали. С каквото сме могли, като съфорумници, помогнали сме. Който искал да трови, тровил, който искал отговори, получил ги е! Край, точка, the end, Ende, конец, finito...!

whysosad
08-18-2010, 11:28
Ако това, което си написала е истина - значи си едно наистина тъпо момиченце. Това не е смешно, а жалко.
Жалки са хората като теб, които нямат смелост да се изправят и да потърсят помощ. А стоят като дървета и нищо не предприемат.
Не ми е ясно как това ще стане и ти няма да споделиш веднага на майка си или някой друг по-голям, който ще те защити.
Защото това, което е станало не е нормално. И колкото и да го обичаш това за мен не е свако, а един гнусен и болен човек.
Знам, сигурно си се панирала тогава, но това изобщи не те оправдава.
И знаеш ли защо? Защото ти сама си му дала втори шанс да се "изгарви" с теб, като си му казала да те разтрие.
Ако ти си едно нормално и умно момиче нямаше да постъпиш така.
Аман от боклуци.

loliii
08-18-2010, 11:32
Сега и whysosad ли ще оплюете, защото не успокоява авторката с трогателни думи и не е съпричастна на "болката" й?

П.П. Ок, Qnkishhh, спирам

nadiusha
08-18-2010, 11:36
Айде следващия ... оф писна ми , заключвайте я тая и тема и да се спре , щото пък АМАН ОТ МНОГОЗНАЙКОВЦИ. Много искам да ви видя тези хора ,които ме обиждате само как бихте постъпили, пак ще кажа , лесно е да се говори , да се укорява и пр. Действието е друго нещо.Вий пак сте тръгнали да ми се правите на големите разбиратели . Благодаря за компетентността , обаче ми писна да ви чета тъпотиите. Аз не съм била нормална ,аз това ,аз онова , много пък знаем дали вий сте нормални ... айде стига вече ,че съжалявам защо съм искала помощ от тука.То е ясно ,че сте тъпи тийнчета ,които само гледат да се нахвърлят на плячка .. пфф

DarkTemplar
08-18-2010, 11:37
Получи достатъчно съвети, укори, дори подигравки. Май верно е време за ключ.

Sh@d0w
08-18-2010, 11:41
авторке незнам какво се учудваш,ако си очаквала да получиш само позитвни отговори не си намерила мястото...

nadiusha
08-18-2010, 11:46
Напълно съм съгласна Sh@d0w , ама отрицателните отговори бих ги приела, ако бяха малко по-човешки. С тия нападки и обиди не мога да се примиря ,честно .Не съм пуснала темата ,за да се заяждам с някой или пък защото съм решила ,че съм луда и ей така да питам хората какво мислят... пфф тва въобще не е начина да кажеш на един човек ,че не е прав , не мога да върна времето назад , така че ... просто ще променя това време,което идва.

xercu
08-18-2010, 11:48
авторке незнам какво се учудваш,ако си очаквала да получиш само позитвни отговори не си намерила мястото...
Така е... Тук е пълно с расисти, сексисти, хейтъри а има и няколко фашиста.

iloves3x
08-18-2010, 11:55
Да whysosad
е прав/а само боклуци като теб не биха предприели мерки! Няма какво да се обиждаш така си е. ;)

nadiusha
08-18-2010, 12:05
:D ... въпрос на мнение , не ме познаваш,тръгваш да ме обиждаш , психопатка ли не бях ... сега боклук станах .. ае да сте живи и здрави .

FeelMyPain
08-18-2010, 12:11
Всички олигофрени, които обиждат авторката, защо не се опитате да се поставите на нейно място?Сигурно ще ви е много лесно да вкарате в затвора ваш близък човек или роднина, нали?Зад копчетата всички сте мега силните и давате адски добрите съвети, ама ако опре до вашия гъз се чудите в коя миша дупка да се скриете.Спрете да гледате телевизия и излезте от филма, щото наистина се помислихте за някакви. Вънка слънце пече, излезте,порадвайте му се, и се надявайте да ви удари някой слънчев удар.

kalpazanka
08-18-2010, 12:19
nadiusha, заключвам.