View Full Version : Хора, притеснявам се
Seductress
08-17-2010, 07:28
Докато ходех с бившия си приятел, имаше едно момче от неговата компания, което ме харесваше. Макар, че вече от почти 2 месеца не излизам с тази компания, имам чувството, че това момче е обсебено от мен. Преди няколко дни се съгласих да идем да тичаме заедно. Той се държа съвсем нормално, но всеки ден ми пише в скайп по няколко пъти, вчера ми изпрати клип с изцяло мой снимки. :shock: Попринцип той е малко странен и понеже аз съм един от малкото хора, които се държат мило с него, той се е лепнал за мен. Нямам нищо против да сме приятели, но не мисля, че той е на това мнение. Държанието му ме притеснява. Кажете какво да правя.... :(
Може би те смята за много добър приятел,щом казваш,че ти си от малкото хора,които се държат мило с него!
radeberger
08-19-2010, 11:12
Кажи му , че не искаш да сте нещо повече от приятели .
mArMaLaDkA
08-19-2010, 11:12
Дистанцирай се. Ограничи контактите си с него до минимум. Режи го, и то не по деликатния начин - нека разбере, че не ти е приятно да си с него и да се научи да приема отказ.
SummerDream
08-19-2010, 11:17
Поговори с него, като за начало ?!
mnogoznaikO
08-19-2010, 11:29
Кажи му всичко което мислиш :)
Дистанцирай се. Ограничи контактите си с него до минимум. Режи го, и то не по деликатния начин - нека разбере, че не ти е приятно да си с него и да се научи да приема отказ.
Тя не е казала че и е неприятно с него ... а че не иска повече от приятелство ...
Backspace93
08-19-2010, 13:13
Така като гледам на живо нямате проблеми, държи се нормално. Проблеми имате в интернет пространството. Решение - направи нов скайп или стой инкогнито :lol: На твое място не бих му казала, че досажда или че искаш да сте само фр, щото не си сигурна, че те харесва. Може би си е просто такъв.
sasha_90
08-19-2010, 16:33
Обясни му,че искаш единствено и само приятелство от него.
Занимавате се с хора, които лесно стигат до маниакалности, виждате, че са от онзи тип характери, на които като им подадеш пръст ти отхапват ръката, но въпреки това се държите мило с тях и им давате надежди. Следващият път не се занимавай с някви си там, дето не разбират от намеци и се влюбват в първото момиче, което им каже здрасти.
А сега просто директно го отрежи и му кажи какви са ви отношенията да сте на чисто. Кажи му истината - че тези клипчета и това постоянно натрапване ти се струва малко ненормално.
soul1199
08-19-2010, 18:55
Seductress
08-19-2010, 19:11
Благодаря за отговорите :)