Влез

View Full Version : искам да ходя на танци -.-

ElinoOor
08-17-2010, 11:47
Така.. момиче,на 15 съм.
Искам да ходя в школата The Center,вече от година и половина мрънкам.
Не ме пускат,защото баща ми смята,че това не е нещо полезно.
В смисъл, BULLSHIT! 8-)

Навити са да ме пускат на народни/латиноамерикански танци. Само и единствено това. Дори на волейбол не ме пускат 'защото не е нещо от което имаш полза'. Ползата от гореизброените неща,на които ме пускат е 'че можеш да танцуваш като те поканят в дискотеката'. Да,ама в дискотеката никой не танцува това. :)

Майка ми пък ми каза,че разрешава ако открия начин сама да си плащам таксата > 'няма да дам пари за нещо,което баща ти не одобрява'.

Старомодни идиоти са,да.
Но аз няма как да си плащам сама дори да си заделя всичкитте джобни за месеца. :(
От вас искам да ми дадете идея как да изкарвам по 50 кинта всеки месец или да се договоря с нашите.
:arrow:

П.П.
Тези тазнци са моята страст,няма да се откажа толкова лесно. Научила съм се сама на това-онова,но не е достатъчно. Искам да се развивам,да стигна до сцената.. и един ден аз да съм хореографът (:

Unendlich
08-17-2010, 13:02
- като за начало бъди директна с родителите си и им обясни, че това, което е било модерно при тях, не е като сега.
- Танците/волейболът винаги ще са ти полезни за тялото ти, защото го тренираш.
- колкото до таксата - нещо да ти увеличат малко джобните. Гледам, че си от Варна, трябва да има някаква работа като за теб - раздаване на брошури например, голям град сте и все трябва да се намери нещо такова по-леко. :-o
- с вашите можеш например да се договориш, че ще вършиш еди-коя си домакинска работа за повече джобни примерно и е такива.

BlindedAngel
08-17-2010, 13:22
Ако си в блок,пробвай с почистване на апартаментите на комшиите за по 2-5 лева... :)

Djuff
08-17-2010, 14:38
Кажи им, че на танците които искаш да ходиш са народни танци.Или пък, че ти трябват 50 кинта за уроци по нещо си.

SuNsEt
08-17-2010, 15:46
Е гледам,че си от Варна...Ако беше от София щях да ти предложа да отидеш в ДемДивас,където таксата е 30лв и са горе долу на същото ниво.
Попитай вашите освен латино танци на какво друго могат да те пуснат.След това обмисли внимателно и ако нещо от това,което ти предлагат ти се стори интересно запиши се.
:)

blueberryyy
08-17-2010, 17:45
Здрати :)
Относно The Center - правилно си се ориентирала . Обясни на ваще , че освен , че е нещо различно от висенето пред компютъра , е и вид движение , което със сигурност е много по-полезно от липсата на каквато и да било занимавка . Освен това се срещаш с хора , които , между другото , са адски свестни . Както казва нашия хореограф - "Нали идваме тук , за да ставаме по-добри хора ."
А за да им покажеш , че наистина е така , намери някои клипчета на The Center , от състезания , спектакли и т.н. , и им ги покажи . Ако не стане , помоли ваще да отидете и да погледате някоя тренировка . А още по-добре , заведи ги на спектакъла на The Center , който се организира всяка година .
Убедена съм , че няма как да не си променят решението . Просто The Center е такава емоция , толкова любов и такава веселба , че не е възможно да не удобрят :grin: