Влез

View Full Version : ??? пиш

gospodinov
08-17-2010, 12:31
Таа пак съм аз :shock: гаджето ми сподели че след като правихме секс няколко дни вече и като отиде да пишка и усеща странно чувство подобно на това когато правим секс и го вкарам целия обаче я наболява леко и доста често взе да ходи до тоалетната а в една от основните теми пишеше че честото пишкане и липсата на апетит са признаци за бременност трябва да й дойде след 3 дни .. но ако не й дойде :? леко ме е бъз въпреки че го правим с презервативи...

xrusinka
08-17-2010, 12:33
Не мисля, че е бременна, може би и се пишка често, защото и го вкарваш целия и засягаш по някакъв начин пикочния мехур .. Спокойно не е бременна, щом ползвате кондоми няма как :)

gospodinov
08-17-2010, 12:36
ние правихме преди 5 дни последно.. а сега често й се пишка ..преди не е била така :(

xrusinka
08-17-2010, 12:48
А бе спокойно бе човек ..... Не може да е бременна след като сте ползвали презервативи! Не се паникьосвай! :) :) :P

gospodinov
08-17-2010, 12:56
Ъм може ли малко повече обяснение относно въпроса искам по-компетентно мнение 8-)

Jessie
08-17-2010, 12:58
И на мен ми се случва, макар че преди не е, само със сегашното гадже. :) Ходим от 8 месеца почти, отдавна го правим и почти винаги е било така и при мен с пишкането. Само че мен не ме наболява, а ми става приятно. :-D Не мисля, че имате някакъв проблем. :) Тъй като гледаш /едва ли, ма все пак/ - да съм пуснала тема - бременна съм?! ;D

gospodinov
08-17-2010, 13:00
аха благодаря :) между другото и на двете за бързите отговори 8-)

gospodinov
08-18-2010, 10:41
е да ама днес 7 пъти до обяд.. струва ми се нереално.. няма апетит.. не че преди имаше много но все пак ме притеснява имам ли основание да се притеснявам за нещо след като бяхме с презервативи всичките пъти :shock:

ThisWay
08-18-2010, 10:44
Може да е цистит,освен от настинка се получава и от много секс.Аз като имах редовен приятел постоянно имах!Ако я боли отпред и има чувството накрая,че не се доизпишква е това!Все пак обаче не съм лекар! :-o

gospodinov
08-18-2010, 10:48
мне е цистит тя ми каза че е имала цистит преди и не е било по този начин както сега .. тя пишка постоянно и чувства все едно малкия е в нея когато се натисна и го вкарам до край не я боли а я наболява лекичко :S

xrusinka
08-18-2010, 10:50
е да ама днес 7 пъти до обяд.. струва ми се нереално.. няма апетит.. не че преди имаше много но все пак ме притеснява имам ли основание да се притеснявам за нещо след като бяхме с презервативи всичките пъти :shock:

Нормално е да няма апетит, може да си е от нея нямането на апетит. Спокойно нищо и няма .. И моя приятел като ми стане нещо почва да се притеснява и направо му иде да изпотроши всичко и да не се беше случвало нещо такова .. :D

whysosad
08-18-2010, 10:53
Щом сте се пазили - няма как да е бременна.
А жегата може да е причината за липса на апетит.
На кой му се яде при тези градуси?!
Иначе според мен има някакво възпаление.
Симптомите, които си описал (често уриниране, болка) ме довеждат до мисълта, че е възможно да е цистит.
Не е гаранция, че като е имала един път - втори няма да има.
Изобщо не разчитай на това, че я "наболява лекичко"!
Продават едно чайче в аптеките "Мечо грозде". То е точно за това - бъбреци, цистит.
Нека да пие. Ако не й помогне да отиде на гинеколог.
Трябва да се гледа на тези неща сериозно, защото може да се стигне до доста усложнения. Като пишкане на кръв и тн.
И пиши по-четливо. Къде точка, къде запетайка... нищо не се разбира.
Успех!

gospodinov
08-18-2010, 10:55
Да, може би аз съм паника... когато преди месец го правихме без презерватив и й закъсня и аз бях полудял.. сега й се пишка.. въпреки че бяхме със пак се притеснявам! :(

xrusinka
08-18-2010, 11:07
Да, може би аз съм паника... когато преди месец го правихме без презерватив и й закъсня и аз бях полудял.. сега й се пишка.. въпреки че бяхме със пак се притеснявам! :(

Спокойно де човек, ако искаш да и помогнеш купи и онова чайче за което се спомена в по - горния пост! Подари и го и ,и кажи, че си се притеснявал и се надяваш да и помогне! :D :P Успехче!

gospodinov
08-18-2010, 11:09
мъъничко зор когато сме на 70 км един от друг... :shock:

xrusinka
08-18-2010, 11:18
мъъничко зор когато сме на 70 км един от друг... :shock:

:( Гадно от различни градове ли сте? :( Ми кажи и да си купи знам ли :( Много гадно така :(

gospodinov
08-18-2010, 11:31
да от различни градове сме.. по принцип трябва да й дойде след 1-2 дни а сега като отиде имаше малко кръв и то бледа не такава ярка кръв каквато е когато й идва и незнам от какво е дали от това че пишка или от тва че ще й дойде :??? ПОМОООЩ !! ;(

xrusinka
08-18-2010, 11:37
да от различни градове сме.. по принцип трябва да й дойде след 1-2 дни а сега като отиде имаше малко кръв и то бледа не такава ярка кръв каквато е когато й идва и незнам от какво е дали от това че пишка или от тва че ще й дойде :??? ПОМОООЩ !! ;(

Би трябвало да е от това, че скоро ще и идва и на мен ми се е случвало 1 - 2 дни преди да ми дойде. Човек много си се паникьосал ...

gospodinov
08-18-2010, 11:42
добре де кво да направя че се паникцосвам гадже съм й ако не се шашкам се едно не ми пука за нея :( охх незнам кво да направя :(

xrusinka
08-18-2010, 11:44
добре де кво да направя че се паникцосвам гадже съм й ако не се шашкам се едно не ми пука за нея :( охх незнам кво да направя :(

Знам кво ти е .. но не е нужно чак толкова да се притесняваш. Знам ли вземи иди при нея, че да се успокоиш. Не знам какво друго да ти кажа .. :? :?

Sh@d0w
08-18-2010, 11:47
Абе пич,имам чувството че се притесняваш повече от нея.Споко дишай малко,че ще получиш пристъп.На колко сте?Ако не е малка сигурен съм че знае как да се грижи за себе си,най-малкото което е че ще потърси професионална помощ,ако усеща че нещо не е наред.Брей дорасли да правят секс,ама имат акъл на 10 годишни...

Не е лошо да излезеш от филма

xrusinka
08-18-2010, 11:50
Абе пич,имам чувството че се притесняваш повече от нея.Споко дишай малко,че ще получиш пристъп.На колко сте?Ако не е малка сигурен съм че знае как да се грижи за себе си,най-малкото което е че ще потърси професионална помощ,ако усеща че нещо не е наред.Брей дорасли да правят секс,ама имат акъл на 10 годишни...

Не е лошо да излезеш от филма

Е не де, не така с лошо. Човекът е прав да се притеснява. Нормално е, и след като не живеят в един град и не се виждат толкова често, е още по - нормално да се притеснява.

Sh@d0w
08-18-2010, 11:53
Ако се притесняваше толкова за приятелката си,биха се обърнали за професионален съвет,поне така бих направил аз,а не да пуска теми в тийн форум където я му отговорят нещо смислено,я не.По-скоро си няма работа.

И не е с "лошо",просто някой трябва да му го каже ;) :-)

DarkTemplar
08-18-2010, 11:55
Аз не видях нищо лошо в коментара на Sh@d0w. Просто с последните си постове автора се държи крайно не-мъжки, а тва "ПОМОООЩЩ" по-добре да не го коментирам...

xrusinka
08-18-2010, 12:08
Да прави сте, извинете ме .. Не знам какво друго да му кажа, освен, ако я боли толкова много да я заведе на лекар, така и той ще се успокои и на нея ще и мине :)

gospodinov
08-18-2010, 12:18
Пичове първо не съм малък!Да скромните ми 17 години биха ме поставили в неудобна ситуация ако се заяждате за това но с тези 17 годинки имам повече сексуален опит от повечето мои връсници с гаджето ми се познаваме до съвършенство и потдържаме половия си живот на ниво просто когато нещо странно се появи когато всичко върви гладко ме кара да излизам извън релсите и да се притеснявам .. да вие няма да ме разберете защото може би не знаете какво е да сте далеч от половинката си .. таа това което каза много ме издразни.. аз несъм бебе ... разбирам от думичката секс и относно професионалната намеса не мисля че когато ти се счупи нокът трябва да ходиш на пластична операция .. незнам може би ти ще отидеш.. Иии ти като знаеш толкова много за форума.. не трябва ли да ми помагаш вместо да ме упрекваш :? А и още нещо ако за всичко свързано със секса ходехме на лекар..къв щеше да е смисъла от самия форум като тази тема е една от най-засягашите ни в тази възраст :?

Sh@d0w
08-18-2010, 12:25
не мисля че когато ти се счупи нокът трябва да ходиш на пластична операция

Много добър пример пич!Я сега кажи като ти се счупи нокът трябва ли да оревеш целия форум тогава,за нещо толкова незначително?

не трябва ли да ми помагаш вместо да ме упрекваш

Вече ти казах,какво да направиш ако си толкова загрижен.

gospodinov
08-18-2010, 12:31
"Пич" ако тва беше толкова незначително за мен нямаше да търся помощ от тинейджъри които може да са минали през това и могат да ми дадат съвет.. не вярвам на теб да ти е текло кръв от пут*ата така че ако обичаш спри да постваш безмислени коментари :X

whysosad
08-18-2010, 12:34
Момче, как можеш да напишеш това за счупения нокът.
След като си на 17 и казваш, че имаш сексуален опит... не е уместно да даваш такъв тъп пример.
И, да, щом нещо не е наред отдолу - трябва да се ходи на гинеколог.
На никой не му е приятно, но тези неща искат лечение.
Толкова ли не можете да го проумеете?!

gospodinov
08-18-2010, 12:38
Булка тва че се опитвам да разбера нещо повече относно това което ме засяга защото може да ми кажете нещо повече (тези от вас които са минали през тва нещо) не означава ,че няма да отиде на лекар.Никъде несъм казвал нещо подобно... Просто искам да разбера защо е така .. никога не се е случвало това когато сме правили секс .. Понякога много ме учудват потребителите на сайта :S

Sh@d0w
08-18-2010, 12:43
Учудваш се?Ти май бавно схващаш,ще се опитам да ти го обясня по-просто.

90% от потребителите на сайта са на възраст между 10 и17 години,повечето от тях-около 60% са си чикиджии,останалите са правили секс само на сън.Та ако наистина се интересуваш за приятелката ти и търсиш отговор мястото не е тук.Така че спри да се правиш на интересен.

Get it?

whysosad
08-18-2010, 12:51
не означава ,че няма да отиде на лекар.Никъде несъм казвал нещо подобно...
Аз останах с впечатлението, че намекваш нещо?!

разбирам от думичката секс и относно професионалната намеса не мисля че когато ти се счупи нокът трябва да ходиш на пластична операция ..

А и още нещо ако за всичко свързано със секса ходехме на лекар..

Както написах на предната страница - според мен е цистит.
Може и да не е. Ние няма как да знаем.
Но все пак ето ти малко информация:

Какво представлява цистита?
Циститът представлява възпалително заболяване на пикочния мехур. Заболяването може да се появи еднократно или през по-големи периоди от време, но може да се появява по-често и дори да стане хронично.
Какви са симптомите при цистит?
Циститът се изявява с чести позиви за уриниране, болки при уриниране, наличие на кръв и бактерии в урината.
Оплакванията започват с известен дискомфорт при уриниране.
Позивите за уриниране могат да станат много чести и неефективни, мъчителни и силно болезнени, парещи. Урината става мътна, с необичайна миризма и цвят, нерядко дори с наличие на кръв.
Възможни са повишаване на температурата, втрисания и обща отпадналост.
Какви са причините за заболяването?
Причинителите са най-често бактерии, по-рядко вируси, хламидии, микоплазми.
За възникване на цистита благоприятстват много фактори: охлаждане на организма, задържането на урина в пикочния мехур, запек, преумора, катетеризация, дефлорация, бременност, климакс и други.
Наличието на евентуални аномалии на отделителната система е допълнителен фактор с особено значение. Бъбречно-каменна болест, стесненията на пикочните пътища, увеличена простата при мъжете и други заболявания в малкия таз водят до притискане на пикочните пътища. Това са все причини, които затрудняват оттичането на урината.

Виж и тук:
http://www.evropea.com/cistitis.html[/code]

Gretel
08-19-2010, 18:11
Таа пак съм аз :shock: гаджето ми сподели че след като правихме секс няколко дни вече и като отиде да пишка и усеща странно чувство подобно на това когато правим секс и го вкарам целия обаче я наболява леко и доста често взе да ходи до тоалетната а в една от основните теми пишеше че честото пишкане и липсата на апетит са признаци за бременност трябва да й дойде след 3 дни .. но ако не й дойде :? леко ме е бъз въпреки че го правим с презервативи...

Да си чувал за термина "цистит" ??? Айде са да я заведеш на лекар, щот може да има възпаление. Чета простотиите ви и чак не мога да повярвам как без да сте чели и един ред за секса тръгвате да си давате акъли и съвети!

Edit: Видях, че е обяснен цистита, и ще добавя ощще нещо. Не вярвайте на всичко, което пише в интернет! Не прибягвайте и до самолечение. Доста мои "познати" останаха безплодни именно заради такива глупости, не си проваляйте живота!

Princessani
08-19-2010, 20:17
Таа пак съм аз :shock: гаджето ми сподели че след като правихме секс няколко дни вече и като отиде да пишка и усеща странно чувство подобно на това когато правим секс и го вкарам целия обаче я наболява леко и доста често взе да ходи до тоалетната а в една от основните теми пишеше че честото пишкане и липсата на апетит са признаци за бременност трябва да й дойде след 3 дни .. но ако не й дойде :? леко ме е бъз въпреки че го правим с презервативи... може да има цистит ,ако не и мине да утиди на лекар,но не е бременна.

sweety11
08-19-2010, 20:31
Спомням си, че и аз изпитвах нещо подобно, когато започнах да водя полов живот. Ако и момичето го прави отскоро, е възможно това да е причината.Но повече ми се струва, че е цистит (често уриниране, дискомфорт).Това, че преди го е имала , не означава, че пак няма да има.Иии щом е имала цистит-би трябвало да знае дали са същите симптоми.

FunkyBoy
08-19-2010, 21:12
прекалява с динята 8-)

anaujyram
08-19-2010, 22:09
лятно време за жените е нормално да нямат апетит.иначе за честото посещаване на тоалетната има няколко причини за това явление
настинка
болка в яйчниците
пиене на много бира :Д
или наистина е бременна .
и още мнг други заболявания
:)

Dosii
08-19-2010, 23:53
И при моята приятелка се случи преди време.....много често уриниране по няколко пъти на час и вечерта направо неможеше да спи после и кръвотечение.Ходи на гинеколожка и без да я приглежда по симптомите каза, че е цистит изписа и лекарства и на другия ден всичко вече беше ОК :-D Странното беше , че каза, че може да се е активирал от прекалено топлата вода при къпането...лекари те си знаят :oops: