View Full Version : Обезкосмяване с кола маска
OchoBocho
08-18-2010, 07:23
Писна ми от бръснача реших да опитам с кола маска. Купих си и пробвах сам,но това ужасно много хиперр боли :shock: И реших да питам тук за нещо,което ще ослаби малко космите и ще ги направи по-тънки защото съм се бръснал с години и са станали доста дебелии ... Чувал съм за Перхидрол,че нещо изрусявал космите и ги правел по - тънки... Препоръчайте ми нещо и ще ви помоля без подигравки, темата е сериозна.
И да, пиша в мъжки род защото съм МОМЧЕ! :-o
Qnkishhh
08-18-2010, 07:29
Първо, забрани си да се бръснеш там, за където става дума. Второ, перхидролът, доколкото знам, само изрусява космите, не ги прави по-тънки. И трето, щом като си се бръснал с години, няма какво друго да направи космите по-нежни, освен да стискаш зъби и да дърпаш лентичките...
Anonimen00
08-18-2010, 09:29
Пич аз съм в абсолютно същото положение и пробвах сас кола маска виж сега как притапявах болката , но успях само до коляното на 2та крака . Значи първо чети внимателно лентите ако са на veet то там си показва как трябва да ги затоплиш сас раце ( да ги притискаш и т.н.) аз като бях в банята преди да дарпам си поливам друга част от тялото сас студена вода за да ми се отклони вниманието и тогава дарпах . Внимавай да не попадне вода на самото лепило ли какво е че при мене ми лепнеше 2 дена и не се миеше ... :x и след като СЕ МИНЕШ С КОЛАТА МАСКА СИ ДЕЗИНФЕКЦИРАЙ КРАКАТА с каквото и да е , но го направи , защото мене ме домарзя на десния крак и сега от 1 седмица целия ми е в едни папки и го мажа направо мармалад ....и над коляното на горе мисля да си ги махна сас крем veet и да не се занимавам повече.
Сас този крем също стават по меки и избиват след седмица/две , ако много те боли направо сас него
АРЕ КЪСМЕТ :D
Whoopdedoo
08-18-2010, 11:22
Краката ли ПАК...
xinfamous
08-18-2010, 11:30
А някой да знае каква кола маска мога да ползвам за корем и гърди ?
Qnkishhh
08-18-2010, 11:32
Каквато и да е, би трябвало да ти свърши работа според мен.
бал съм ви в новото поколение,какви мъже сте щом от кола маска те е страх,та чак и теми пускаш...що спряха казармата бе :?
OchoBocho
08-18-2010, 11:33
Краката ли ПАК...
Съжалявам, че не съм пояснил че не е на краката, а на ('айде да не ползвам цинизми) интимните части.
Qnkishhh
08-18-2010, 11:35
То си е за страх, бе! :-D То тва е егати злото! Аз окрещявам блока, като използвам такива приспособления. :oops: А момче с по-груби и здрави косми - не ща да си представям какво е!!
Whoopdedoo
08-18-2010, 11:41
Краката ли ПАК...
Съжалявам, че не съм пояснил че не е на краката, а на ('айде да не ползвам цинизми) интимните части.
Аа... щото на краката е яко гей.
Иначе там недей, по безболезнено е тир да ти мине през краката. 8-)
по-добре недей.Ако си се бръснал с години вече толко ще боли,че ще ти се прииска да се самокастрираш,вместо да търпиш това.За мен решение няма :? стискай зъби
slafgirl
08-18-2010, 16:31
Защо не пробваш с епилатор?? Боли зна4ително по-малко… :)
InfinityLife
08-18-2010, 19:00
Много ми е интересно, какво общо има колата маска и секса ?
1-Во помислих че става, въпрос за краката.. и пак си викам : Gay-Zone
8-)
А сега.. човек ти да не си, че ще ги махаш с кола маска. :shock: :shock:
При кура трява да се внимава много ! Щом си ги бръснал продължение на години, то дори вече няма смисъл кола маска (за което съм 100% ПРОТИВ) По-добре недей, че може да имаш проблеми. :)
Перхидролът, доколкото знам, само изрусява космите, не ги прави по-тънки. <-- Да това е вярно.
FuckedUp
08-18-2010, 19:26
И аз се каня да пробвам :D:D::D Мерак ми е :)
mnogoznaikO
08-18-2010, 20:05
С епилатор , но трябва постоянно с него да се обезкосмяваш :)
dakata123
08-18-2010, 22:17
Аз ги махам от около половин година с самобръсначка и сега се чудя с какво за да трае по-вече. Провал съм веднъж леко с епилатор ама ме заболя и се отказах. С кола маска сигурно много ще ме заболи там 8-) И вече незнам какво да правя .. утре ще пробвам с епилатора и ще пиша как е минало :lol: С лентички вийт много ли ще боли на интимните части :-o
Имам познат който с кола маска си мина мустаците или поне опита и после съжаляваше достааа месеци наред :D част от кожата остана въху колата маска (rofl) а пък през пениса да си минете с кола маска е = на бездетност и несравнима болка направо минете и през топките !!! баси народаа както толкова лошо е да се ходи С НЕ БРЪСНАТИ КРАКА ?:???????
Princessani
08-19-2010, 10:33
Писна ми от бръснача реших да опитам с кола маска. Купих си и пробвах сам,но това ужасно много хиперр боли :shock: И реших да питам тук за нещо,което ще ослаби малко космите и ще ги направи по-тънки защото съм се бръснал с години и са станали доста дебелии ... Чувал съм за Перхидрол,че нещо изрусявал космите и ги правел по - тънки... Препоръчайте ми нещо и ще ви помоля без подигравки, темата е сериозна.
И да, пиша в мъжки род защото съм МОМЧЕ! :-o Пробвай е епилатор.
OchoBocho
08-19-2010, 12:25
Много ми е интересно, какво общо има колата маска и секса ?
1-Во помислих че става, въпрос за краката.. и пак си викам : Gay-Zone
8-)
А сега.. човек ти да не си, че ще ги махаш с кола маска. :shock: :shock:
При кура трява да се внимава много ! Щом си ги бръснал продължение на години, то дори вече няма смисъл кола маска (за което съм 100% ПРОТИВ) По-добре недей, че може да имаш проблеми. :)
Перхидролът, доколкото знам, само изрусява космите, не ги прави по-тънки. <-- Да това е вярно.
Еми брат де да знам кво общо има,нали е на половите органи :D /Едит: Апък вече днешната младеж само тука четете.. /и изобщо не ме бъркай с ГЕЙ или некво такова подобно изчадие. Предпочитам да го направя с кола маска отколкото да се бръсна всеки ден, защото се бръсна от близо 5 години вече иии.. сещаш се..Започват да израстват всеки ден :wink:
InfinityLife
08-19-2010, 18:37
Еми брат де да знам кво общо има,нали е на половите органи :D /Едит: Апък вече днешната младеж само тука четете.. /и изобщо не ме бъркай с ГЕЙ или некво такова подобно изчадие. Предпочитам да го направя с кола маска отколкото да се бръсна всеки ден, защото се бръсна от близо 5 години вече иии.. сещаш се..Започват да израстват всеки ден :wink:
1. Ей това ме разцепи :D :razz: :razz: :lol: :lol:
А бтв изпуснал съм там на изречението: ти да не си - луд. ( Изпуснал съм луд 8-) ) Sry 8-)
Аха просто кажи че те, мързи вече да ги бръснеш. 8-) Но не съм променил мнението, НЕДЕЙ С КОЛА МАСКА :)
DarkTemplar
08-19-2010, 18:54
С лентички бих си минал гърдите и корема, но не и на друго място.
nefchi_bs
08-19-2010, 19:09
Отидете на козметик 10 лв ще ви вземе и ще го направи много по-добре отколкото сами...Не боли чак толкова какво се лигавите и аз бях така,първия път не ме боля изобщо.
ElectricFuneral
08-19-2010, 19:53
Бръсненето не ги прави по-дебели.
OchoBocho
08-20-2010, 06:55
Бръсненето не ги прави по-дебели.
Пич ела го кажи на мойте косми. Може па тебе да те слушат. И ти ако се бръснеше 5 години през няколко дни а последната година и всеки ден щеше да си имаш представа какво е.
svetlasun
08-23-2010, 12:15
не си ли обмислял да се довериш на професионалист.Не само жените посещават козметичните салони за тази процедура (кола маска) а и за много други.Там преди да ти направят процедурата могат да ти словат и обезбляващо та да ти е по малка болката. Съвет гледай само козметичката да е якичка а не някоя готина мацка дето да няма грам мускул и да дърпа и маже по сто пъти -тогава мооооооооооого боли . Ако го правиш редовно на 25 -30 дни най болезнен ще е първият път а после постепенно се разреждат. Успех
ScarletBite
08-23-2010, 13:10
бал съм ви в новото поколение,какви мъже сте щом от кола маска те е страх,та чак и теми пускаш...що спряха казармата бе :?
+++
epicfailbg
08-23-2010, 13:51
Късмет! :)
Princessani
08-23-2010, 14:03
И да, пиша в мъжки род защото съм МОМЧЕ! :-o пробвах с кола маска веднъж и повече не съм въпреки ,че съм момиче.Лепвам ги съвсем ликички ,краката ми станаха червени ,че и сини на места все едно някой ме е бил.Повече неща и да чувам за такива нещо.Пробвай с епилатор.
mlakniwe2
08-23-2010, 14:28
Аз си купи няква кола маска от 8 лева но тя доникъде не ми стигна :D напрайх си само оназ работа, мишниците, над устната и малко краката-предложете няква по-евтина че ся имам 10 лева и искам да си взема възможно най-много за тез пари :D пък и за морето тряя да съм гладък отвсякъде :D и да ми се вижда хубаво тена :D
FuckedUp
08-23-2010, 15:00
Късмет! :)
Пробвах сигурно с 4 ленти - нищо не става, а боли адски много...Отказах се и се обръснах :D:D Не пробвайте, че много боли, а ефекта е минимален (поне при мене)
То/ази дето каза за козметик..тука в БГ козметиците са толкова зле, че да не ти обяснявам..
xinfamous
08-23-2010, 16:56
над устната
Да го е*а..
mlakniwe2
08-23-2010, 17:00
над устната
Да го е*а..
:D е ко? Още не искам да се бръсна всеки ден-една кола маска и към месец и полвина нямам нищо и не се занимавам с тва поне
Josefinne
08-23-2010, 17:10
Няма как - боли. Аз лично ползвам епилатор, добро вложение е! За по-безболезнено обезкосмяване, препоръчвам ти депилатоар. Това е нещо като кремче , което се нанася върху кожата. След това трябва да изчакаш от 5 до 20 мин в зависимост от указанието върху кутията и с помощта на шпатулка ( обикновено приложена в опаквоаката ), да изтържеш в посока обратна на растежа на космите крема. Косъмчетата падат. Това е безболезнено и определено след това израстват не толкова дебели косъмчета както при бръсненето.
shushula
08-23-2010, 23:39
Страх те е. Ами нас момичетата кои ни пита по двапати в мецеца на кола и то на всякъде. Ама след третия път космите стават по тънки и не боли толкова, такаче стискай зъби и тарпи.! :)