- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване с кола маска
Писна ми от бръснача реших да опитам с кола маска. Купих си и пробвах сам,но това ужасно много хиперр болиИ реших да питам тук за нещо,което ще ослаби малко космите и ще ги направи по-тънки защото съм се бръснал с години и са станали доста дебелии ... Чувал съм за Перхидрол,че нещо изрусявал космите и ги правел по - тънки... Препоръчайте ми нещо и ще ви помоля без подигравки, темата е сериозна.
И да, пиша в мъжки род защото съм МОМЧЕ!![]()
Първо, забрани си да се бръснеш там, за където става дума. Второ, перхидролът, доколкото знам, само изрусява космите, не ги прави по-тънки. И трето, щом като си се бръснал с години, няма какво друго да направи космите по-нежни, освен да стискаш зъби и да дърпаш лентичките...
Пич аз съм в абсолютно същото положение и пробвах сас кола маска виж сега как притапявах болката , но успях само до коляното на 2та крака . Значи първо чети внимателно лентите ако са на veet то там си показва как трябва да ги затоплиш сас раце ( да ги притискаш и т.н.) аз като бях в банята преди да дарпам си поливам друга част от тялото сас студена вода за да ми се отклони вниманието и тогава дарпах . Внимавай да не попадне вода на самото лепило ли какво е че при мене ми лепнеше 2 дена и не се миеше ...и след като СЕ МИНЕШ С КОЛАТА МАСКА СИ ДЕЗИНФЕКЦИРАЙ КРАКАТА с каквото и да е , но го направи , защото мене ме домарзя на десния крак и сега от 1 седмица целия ми е в едни папки и го мажа направо мармалад ....и над коляното на горе мисля да си ги махна сас крем veet и да не се занимавам повече.
Сас този крем също стават по меки и избиват след седмица/две , ако много те боли направо сас него
АРЕ КЪСМЕТ![]()
А някой да знае каква кола маска мога да ползвам за корем и гърди ?
Can It All Be So Simple ?
бал съм ви в новото поколение,какви мъже сте щом от кола маска те е страх,та чак и теми пускаш...що спряха казармата бе![]()
Съжалявам, че не съм пояснил че не е на краката, а на ('айде да не ползвам цинизми) интимните части.Първоначално написано от Whoopdedoo
То си е за страх, бе!То тва е егати злото! Аз окрещявам блока, като използвам такива приспособления.
А момче с по-груби и здрави косми - не ща да си представям какво е!!
Аа... щото на краката е яко гей.Първоначално написано от OchoBocho
Иначе там недей, по безболезнено е тир да ти мине през краката.![]()
по-добре недей.Ако си се бръснал с години вече толко ще боли,че ще ти се прииска да се самокастрираш,вместо да търпиш това.За мен решение нямастискай зъби
Усмихни се,живота е кофти
Защо не пробваш с епилатор?? Боли зна4ително по-малко…![]()
Много ми е интересно, какво общо има колата маска и секса ?
1-Во помислих че става, въпрос за краката.. и пак си викам : Gay-Zone
![]()
А сега.. човек ти да не си, че ще ги махаш с кола маска.![]()
![]()
При кура трява да се внимава много ! Щом си ги бръснал продължение на години, то дори вече няма смисъл кола маска (за което съм 100% ПРОТИВ) По-добре недей, че може да имаш проблеми.![]()
Перхидролът, доколкото знам, само изрусява космите, не ги прави по-тънки. <-- Да това е вярно.
И аз се каня да пробвам:
Мерак ми е
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
С епилатор , но трябва постоянно с него да се обезкосмяваш![]()
Аз ги махам от около половин година с самобръсначка и сега се чудя с какво за да трае по-вече. Провал съм веднъж леко с епилатор ама ме заболя и се отказах. С кола маска сигурно много ще ме заболи тамИ вече незнам какво да правя .. утре ще пробвам с епилатора и ще пиша как е минало
С лентички вийт много ли ще боли на интимните части
![]()
Имам познат който с кола маска си мина мустаците или поне опита и после съжаляваше достааа месеци наредчаст от кожата остана въху колата маска (rofl) а пък през пениса да си минете с кола маска е = на бездетност и несравнима болка направо минете и през топките !!! баси народаа както толкова лошо е да се ходи С НЕ БРЪСНАТИ КРАКА ?
??????
Пробвай е епилатор.Първоначално написано от OchoBocho
sleda ot lubovta
Еми брат де да знам кво общо има,нали е на половите органиПървоначално написано от InfinityLife
/Едит: Апък вече днешната младеж само тука четете.. /и изобщо не ме бъркай с ГЕЙ или некво такова подобно изчадие. Предпочитам да го направя с кола маска отколкото да се бръсна всеки ден, защото се бръсна от близо 5 години вече иии.. сещаш се..Започват да израстват всеки ден
![]()
1. Ей това ме разцепиПървоначално написано от OchoBocho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А бтв изпуснал съм там на изречението: ти да не си - луд. ( Изпуснал съм луд) Sry
Аха просто кажи че те, мързи вече да ги бръснеш.Но не съм променил мнението, НЕДЕЙ С КОЛА МАСКА
![]()
С лентички бих си минал гърдите и корема, но не и на друго място.
Отидете на козметик 10 лв ще ви вземе и ще го направи много по-добре отколкото сами...Не боли чак толкова какво се лигавите и аз бях така,първия път не ме боля изобщо.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Бръсненето не ги прави по-дебели.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Пич ела го кажи на мойте косми. Може па тебе да те слушат. И ти ако се бръснеше 5 години през няколко дни а последната година и всеки ден щеше да си имаш представа какво е.Първоначално написано от ElectricFuneral
не си ли обмислял да се довериш на професионалист.Не само жените посещават козметичните салони за тази процедура (кола маска) а и за много други.Там преди да ти направят процедурата могат да ти словат и обезбляващо та да ти е по малка болката. Съвет гледай само козметичката да е якичка а не някоя готина мацка дето да няма грам мускул и да дърпа и маже по сто пъти -тогава мооооооооооого боли . Ако го правиш редовно на 25 -30 дни най болезнен ще е първият път а после постепенно се разреждат. Успех