View Full Version : Най-големите ви издънки
anity1997
08-18-2010, 13:49
Мисля,че тази тема ще е интересна.Моля споделете издънките си. :D
В какъв смисъл?Имала съм много издънки...обаче като се сетя,по-добре да забравя. 8-)
dPa3HuTeJl
08-18-2010, 17:12
В какъв смисъл?Имала съм много издънки...обаче като се сетя,по-добре да забравя. 8-) Логиката ти понякога ме закопава в земята да знаеш ! :lol:
Сигурно имам много, но сега не се сещам за нито 1 ;D.
^^ ебаси скромността :D
Аз съм жива издънка.
SK0RP10N
08-18-2010, 23:09
Запознавам се с бъдещия (вече и настоящ) мъж на първата ми братовчедка.Той ме пита за политическите ми нагласи и ето какво следва:
Аз: - Ще гласувам за някоя ксенофобска партия, защото мразя цигани, турци, евреи и всякаква подобна измет.
Той: - Аз съм евреин.
epic fail
FuckedUp
08-18-2010, 23:42
Хаха , не ми напомняйте , че още ме хваща неконтролируем гняв само кат се сетя :Д
Same...
Запознавам се с бъдещия (вече и настоящ) мъж на първата ми братовчедка.Той ме пита за политическите ми нагласи и ето какво следва:
Аз: - Ще гласувам за някоя ксенофобска партия, защото мразя цигани, турци, евреи и всякаква подобна измет.
epic fail
ХАХХАХАХА. Немога... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
bunnypux
08-19-2010, 16:57
epic fail
oleee tova se kazva izdunka ;d
Claymore
08-19-2010, 17:04
SK0RP10N Много ми е интересно, вие не се гледате в очите, нали? :lol:
mixaela96
08-27-2010, 12:01
epic fail
бруталнооо :razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
08-27-2010, 13:17
има такава тема май, май :roll:
kokosety
08-27-2010, 15:55
Говоря си с приятелка как учителката по физе е дебела и аз се чудя как е станала учителка точно по този предмет и че е лоена топка и опа оказа се че е зад мен и ме слуша :D :D :D :D
TheNewReligion
08-27-2010, 23:09
Днеска беше най-прясната. Бях се пренавила да си пробия сама хрущяла на ухото, защото в последните дни само нерви и от единия мазохизъм. Отивам в някъв магазин ,'дето уж дупчат, за обеца и питам за такава, някво тъпо се получи, защото пиърсърът разбра, че искам да се дупча сама и нещо се заговорихме за абокатите. От чисто любопитство го питах нещо по тоя въпрос и той се изплаши, че ще му взема хляба от устата, ако се продупча сама и не му дам тъпите трийсет лева за тая услуга, и се опита да ме наплаши съответно за отмъщение и ми се стори, че си прави жалка реклама. Стана ми неудобно, защото не съм от решителните, просто исках да науча повече...та да, ако някой път имам сериозни намерения в т'ва отношение, просто няма да отида там. 8-)
TheNewReligion
08-27-2010, 23:47
А по-онзи ден имах даже по-голяма изцепка...С една приятелка висяхме на спирката, чакахме си рейса и се заливахме от смях. През това време идва някакъв човек, мургавичък, но не циганин. И ние продължавахме да се смеем, а човекът се приближи и ни попита нещо на някакъв език, турски ми се стори. И понеже бяхме разлигавени, не можахме да се стърпим, спогледахме се и продължихме да си се смеем, не можем да спрем просто. Стана ми някво гадно същевременно, защото изглеждаше все едно му се подиграваме, ама кой го е карал да ни прекъсва. И той се смути милият и пита същото няк'ва жена, 'дето също чакаше с нас. Тя го разбра, че говори на английски и му отговори съответно кога ще дойде рейса. Укротихме сме ние, а жената си тръгна и останахме тримата на спирката. И той ме попита дали може да седне до мен на английски и аз му отговорих, че може, и той се учуди, че знам. Аз му се извиних, че не сме го разбрали и след т'ва последва някъв супер странен разговор на английски. Принципно от една година не съм го учила, а преди това съм ходила на уроци 7 години и честно казано съм го позабравила. Разбирах какво ми казва, питах го там някакви неща, ама за отделни думи не се сещах и ги казвах на френски, така ми идваха просто. Та супер скапано се получи, защото аз устно не съм имала възможноста да си практикувам английския досега. Та човекът се оказа от Денмарк по работа в България и се изложих стабилно с някакви елементарни думи, адски ме хвана срам. 8-)
Когато бях малък (някъде 1,2 клас) в час по български език правим тест ! И аз предната вечер боб ли съм ял незнам, но по това време така ми се пърдеше и нямаше на къде .. понеже бях малък и неможех чак толкова да спирам газовете и накрая се изпотих целия и изкарах газа .. тогава ме хвана толкова много срам , целия станах като домат! EPIC :D
Когато бях малък (някъде 1,2 клас) в час по български език правим тест ! И аз предната вечер боб ли съм ял незнам, но по това време така ми се пърдеше и нямаше на къде .. понеже бях малък и неможех чак толкова да спирам газовете и накрая се изпотих целия и изкарах газа .. тогава ме хвана толкова много срам , целия станах като домат! EPIC :D
ненене :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
то тва ми се случвало и e ме е мн срам :oops:
толкова са много.. ама една от най големите е..
по миналата зима.. отиваме на летището.. и тогава видях че багажа ми липсва и .. баща ми се обади и ми каза че багажа ми е на леглото.. хDD
edi_koq_si
09-06-2010, 13:50
spexx, малеее :razz: :razz: :razz:
sunsunsunsun
09-07-2010, 07:36
хахах любимата ми издънка миналата година бях на рожден ден отидох към 20.30 и до 22.30 бях се натряскала доста с текила ,че чак счупих мивката в банята :D след това рожденничката ми се нацупи доста и си тръгнаг :oops: :D
ми в момента се сещам...8ми клас....и госпожата по английски една нисичка и съм на вратата и всички се изправят и аз 'за какво се изправяте,госпожата не идва' а тя била седнала на бюрото и не съм я видяла.. :lol:
sunsunsunsun
09-07-2010, 09:59
ми в момента се сещам...8ми клас....и госпожата по английски една нисичка и съм на вратата и всички се изправят и аз 'за какво се изправяте,госпожата не идва' а тя била седнала на бюрото и не съм я видяла.. :lol:
typa izdynka :D 8)
Такам преди няколко дена бях на рд и с моя фр решихме да си тръгваме, а то валеше навън и ние сме като за море амаа айде после ни казаха, че майката на рожденника като се върне ще ни закара и така чакахме 45 мин. и докато рожденника и братовчед му гледат нещо на компа аз бутам моя фр и той голяма е шматка чак накрая се обърна и му правя с ръце като кормило за да разбере, че майка му я няма и чакаме отдавна и през това време браточеда на рожденника се обръща и ме гледа и ми прай face to face пък аз си удрям бушника в ръката и след малко ни закараха :D
BlackEyedPeas
09-07-2010, 11:32
Говоря си с приятелка как учителката по физе е дебела и аз се чудя как е станала учителка точно по този предмет и че е лоена топка и опа оказа се че е зад мен и ме слуша :D :D :D :D
А, шит, мен, т'ва направо ме разби. И аз имам такъв случай, самоче не с мен. Едни приятелки си стоят на автобусната спирка и чакат рейса, а зад тях има само една жена, но не й обърнали внимание, и си говорят, как даскалката ни по БЕЛ е няк'ва тъпа, подиграва се за всичко и има смешен стил на обличане. И идва един рейс и жената зад тях става да се качи на него и им се обърнала към тях и им усмихва и според Вас, коя беше жената 8-) Сори, не ме бива много да разказвам.
омг аз съм най големия фейл на тоя свят , сериозно :lol:
начии класната ми обърка името на едно момиче и вика "еми извинявай аз малко забравям" и аз нз как можах да изтърся " аа еми то и мойта баба така" :lol: :lol: :lol:
аа веднъж бяхме на екскурзия някъде и сме при няква рекичка и гледаме с едни фр някво момиче носи едни котенца ама ги хванало си1 държи салами :D и тя отива нанякъде и аз само викам "оф къде отиде тая изродка бее" и сестра ми вика "майката на момиченцето е зад тебе беее" и се обръщам и гледам няква жена се смее и след малко тва момиченце отива при нея и вика "мамо, оставих ги под моста" хахахаа :D :D :D :D
веднъж бяхме на ресторант и аз обяснявах че сервитьора бил циганин и в същия момент той ни слага поръчките, :lol:
омг аз съм най големия фейл на тоя свят , сериозно :lol:
начии класната ми обърка името на едно момиче и вика "еми извинявай аз малко забравям" и аз нз как можах да изтърся " аа еми то и мойта баба така" :lol: :lol: :lol:
аа веднъж бяхме на екскурзия някъде и сме при няква рекичка и гледаме с едни фр някво момиче носи едни котенца ама ги хванало си1 държи салами :D и тя отива нанякъде и аз само викам "оф къде отиде тая изродка бее" и сестра ми вика "майката на момиченцето е зад тебе беее" и се обръщам и гледам няква жена се смее и след малко тва момиченце отива при нея и вика "мамо, оставих ги под моста" хахахаа :D :D :D :D
веднъж бяхме на ресторант и аз обяснявах че сервитьора бил циганин и в същия момент той ни слага поръчките, :lol:
:razz: