View Full Version : Съвет...
Здравейте, отново! Излизам с едно момиче от доста време и засега сме много добри приятели. Всичко е идеално, но едно нещо ме кара да се чуствам ТЪПО! Вече 2 пъти ми е правила подаръци с повод, а аз още нищо не съм и подарил, просто защото е нямало повод да го направя. Някак си се чувствам гузно... и сега може да се каже че има повод - на екскурзия в чужбина е и сигурно пак ще ми е взела нещичко, та като се върне искам да и върна жеста и ако се усмеля - да и кажа за моите чуства към нея, които пазя в себе си от доста време. Та по същество... посъветвайте ме за някакъв подарък за около 20лв (не съм много добре с финансите), който може да е и знак за това което изпитвам... Надявам се, че ме разбрахте...Хиляди благодарности, на всеки който ми помогне по какъвто и да е начин.... Искам да е нещо, което ще и напомня за мен, дори и да не се получи нещо повече между нас :)
За 20 лева бюджет,можеш да си позволиш доста неща,които да и напмнят за теб,аз ти препоръчвам:
Верижка с твоето/нейното име
Рамка за снимка (има доста добри рамки,с какви ли не гравюри отстрани и за всякакви поводи)
Освен това,може да е също нещо по-което си пада или е искала отдавна (книга,диск примерно),но не е имала възможност да си го вземе.
Успех ;)
Elenichkaa
08-18-2010, 14:50
Има едни герданчета който се разделят (такаде висулките на тях 8-) ) та може да вземеш две верижки и една "разделяща се" ввисулка(медальонче).
А може и гривничка,придружена с думите"Да ти напомня за мен,когато не съм тук!" :inlove: 8-)
Moже и книга на любим автор (до 20 лв.)...но това разбира се ако ти е споделя,че чете този автор...и изобщо ако чете!
ммммммммммммммай се изчерпах дотук....но има още хиляди неща,които могат да ти свършат работа,ако се сетя ще постна още ;) 8-)
Lincheto
08-18-2010, 15:44
Рамка за снимка (има доста добри рамки,с какви ли не гравюри отстрани и за всякакви поводи)
Успех ;)
+ ваша снимка вътре. Нещо, което определено ще й напомня за теб. И можеш още да й вземеш цветя с рамката (ако разбира се ще взимаш това)
sasha_90
08-18-2010, 15:58
Успех ;)
+ ваша снимка вътре. Нещо, което определено ще й напомня за теб. И можеш още да й вземеш цветя с рамката (ако разбира се ще взимаш това)
Да,съгласна съм.А може вместо цветя-кутия бонбони.Ние жените обичаме шоколад.
zlonamerena
08-18-2010, 16:21
Даа и аз съм съгласна за рамката, може да е нещо малко но да е от сърце, не е важно колко е голямо и какво е.. важно е да е от сърце и тя да се трогне и да се зарадва много.. :)
drakon44
08-18-2010, 17:37
Здравейте, отново! Излизам с едно момиче от доста време и засега сме много добри приятели. Всичко е идеално, но едно нещо ме кара да се чуствам ТЪПО! Вече 2 пъти ми е правила подаръци с повод, а аз още нищо не съм и подарил, просто защото е нямало повод да го направя. Някак си се чувствам гузно... и сега може да се каже че има повод - на екскурзия в чужбина е и сигурно пак ще ми е взела нещичко, та като се върне искам да и върна жеста и ако се усмеля - да и кажа за моите чуства към нея, които пазя в себе си от доста време. Та по същество... посъветвайте ме за някакъв подарък за около 20лв (не съм много добре с финансите), който може да е и знак за това което изпитвам... Надявам се, че ме разбрахте...Хиляди благодарности, на всеки който ми помогне по какъвто и да е начин.... Искам да е нещо, което ще и напомня за мен, дори и да не се получи нещо повече между нас :)
Пуши ли ?Ако да наскоро гледах едни страхотни запалки (имитаця са на зипоо но ставата за подарак)и на заплаклата можеш да ти гравират каквото пожелаеш,а + доставката и всичко ще ти излезне околко 20 лв.Според мене това е добър и практичен подарак.
Пуши ли ?Ако да наскоро гледах едни страхотни запалки (имитаця са на зипоо но ставата за подарак)и на заплаклата можеш да ти гравират каквото пожелаеш,а + доставката и всичко ще ти излезне околко 20 лв.Според мене това е добър и практичен подарак.
Пуши, но много рядко когато е в компания. Мерси за съветите! Чакам още!!!
gotic2oo9girl
08-18-2010, 20:48
еми аз ти препоръчвам висулките от стомана.. много са практични - не хващат ръжда, и са по-евтини от среброто.. повечето са китайски знаци аз имам такова и много си му се кефя.. Взимаш й знака, който означава Любов (ако разбира се това чустваш към нея) даваш и го с подходяща картичка или както казаха с бонбони и така.. Трябва да ме вземат да им рекламирам стоките :-D