View Full Version : това момиче....
TranceMusic
08-18-2010, 22:18
Kолкото и банално да прозвучи темата е за едно момиче. Тя е красива,умна,забавна и мила и наистина знае как да се държи ii аз съм доста хлътнал по нея,познавам я от повече от 2 години ii тя ми обръщаше доста внимание,но аз се държах като идиот :( ;x има и други момичета които се навъртат okoly мен,но аз просто не мога да си изкарам от мислите това момиче,винаги където и да ида тя ми липсва,сякаш винаги съм живота ми е непълен без нея
Когато съм okoly нея сякаш имам всичко,което някога съм искал
Сега заради тази ваканция не съм я виждал повече от месец iii направо не могаа да си намеря място,никъде не ме свърта Почти съм сигърен че нямам шанс със нея защото яко оплесках нещата като я игнорирах и се правих на \"герои\" пред приятелите ми думите не стигат да опиша това което чуствам,просто незнам как това момиче ми взе сърцето: )
съжалявам за правопишните грешки,превеждал съм го със кирлизатор и имам проблеми със клавиятурата,както и да е казах това което мисля
ПС: на 15 съм
Aко искате казвайте това е само симпатия,нищо повече,но аз просто немога да ви опиша какво чуствам
:)
sladur4etyYy
08-18-2010, 22:25
ами, покажи й, че не си такъв идиот, ама внимавай да не усети колко много си хлътнал. и между другото, наистина е просто силна симпатия, филмираш се малко. :д
TranceMusic
08-18-2010, 22:29
ами, покажи й, че не си такъв идиот, ама внимавай да не усети колко много си хлътнал. и между другото, наистина е просто силна симпатия, филмираш се малко. :д
дано :)
FuckedUp
08-18-2010, 22:34
Леле..с това писане направо ме изкарваш от нерви, сериозно..
Та..какъв е проблема?
Nevyzmutim
08-18-2010, 22:35
Пропилял си си шанса - по-добре се съвземи по-бързо и си намери друга, преди да си си изгубил още 2 години в нещастна любов.
TranceMusic
08-18-2010, 22:39
Aми не е била "нещастна любов":)
Kакто казах има и други момичета със които съм бил през тези години,но тази просто не мога да си я изкарам от главата.
Nevyzmutim
08-18-2010, 22:42
Aми не е била "нещастна любов":)
Kакто казах има и други момичета със които съм бил през тези години,но тази просто не мога да си я изкарам от главата.
Аз не казвам, че е била, а че ще бъде, ако решиш да я гониш. Казвам ти го от личен опит, макар че ... дано нямаш моя "късмет".
anisummer
08-18-2010, 22:57
Ами моето мнение като момиче е, че ти трябва да си търпелив и при всеки възможен момент да и показваш чувствата си. Предложи и да правите нещо заедно- примерно една разходка до близкия парк!!! Прави и комплименти-примерно за косата и колко добре изглежда и колко добре ти се чувстваш с нея. Но недей да и досаждаш!!! В никакъв случай.След като не сте се виждали цял месец, пиши и в скаип колко много неща са ти се случили лятото и и ги разкажи. По този начин тя ще рабере, че ти е приятно да си комуникираш с нея. Успех.
mArMaLaDkA
08-18-2010, 23:11
Ше ти мине като на кученце.
Като си се прецакал,намери начин да оправиш нещата и да я спечелиш,вместо да се чудиш какви теми да пускаш.
Щом си оплескал нещата едва ли имаш шанс,но все пак опитай да си поправиш грешката!
soul1199
08-19-2010, 06:12
аз мисля,че имаш оше шанс,но се опитай да бъдеш по-мил с нея,не я унижавай и се опиtай да се сближите
InsertDumbNickHere
08-19-2010, 06:20
И аз съм в същата ситуация , обаче аз я виждам всеки ден ,и се опитвам да оправя нещата ама нз..
:D
sasha_90
08-19-2010, 08:38
Грешката ти е поправима.Просто трябва да намериш момичето и да й обясниш това,което и на нас.Може й да ти прости.
TranceMusic
08-19-2010, 22:31
Eдва ли ще имам шанса да се видя скоро с нея,защото тя живее във друг град,но очаквам срещата си с нея с нетърпение.Разбира се ще направя всичко възможно да я спечеля.
zwezzdichka
08-23-2010, 19:12
Щом си оплескал нещата едва ли имаш шанс,но все пак опитай да си поправиш грешката! правилно ;-)
Sladurchoo
08-23-2010, 20:52
ми опитай се да оправиш нещата, направи я част от живота си :)
FunkyBoy
08-23-2010, 23:05
Грешката ти е поправима.Просто трябва да намериш момичето и да й обясниш това,което и на нас.Може й да ти прости.
+
и аз съм в същата позиция :D
SemperFidelis
08-24-2010, 02:07
Стигнах до
се навъртат okoly мен,
и ме заболя главата...
Като искаш да ти влязат в положение, влез и ти в положение и пиши нормално.
Ами моето мнение като момиче е, че ти трябва да си търпелив и при всеки възможен момент да и показваш чувствата си. Предложи и да правите нещо заедно- примерно една разходка до близкия парк!!! Прави и комплименти-примерно за косата и колко добре изглежда и колко добре ти се чувстваш с нея. Но недей да и досаждаш!!! В никакъв случай.След като не сте се виждали цял месец, пиши и в скаип колко много неща са ти се случили лятото и и ги разкажи. По този начин тя ще рабере, че ти е приятно да си комуникираш с нея. Успех.
+ 1 :) просто започни да се държиш с нея, както е трябвало преди време и й покажи, че вече те е грижа.. а оттам нататък - решението е нейно.. но не я притискай !