View Full Version : Какво ми става ..
xXgogoXx
08-19-2010, 17:52
Почвам пак да харесвам бившата си , проблема е че я бях зарязал по начин който и аз не мога все още да осъзнея , без причина ,просто ей така ,и сега искам пак да съм с нея ,обаче ми е малко трудно да й го кажа , все пак аз съм виновника на цялата работа , та какво бихте ме посъветвали да направя ?? От месец и нещо някаде сме разделени ,само че през този период нито сме се намразили нито нищо .Подържаме си приятелски контакти ..И все пак ми е някакси срамно да й го кажа .. :( :(
Пич, извини се и кажи, че може да се изгаври с теб, да прави каквото иска, но само да бъдеш с нея :)
Сам си си виновен...сори!
Има шанс да тръгнете .. при много хора се е случвало.Просто подхвани някак си темата,обаждай й се,пишете си ( но не се натрапвай [-X ),излизайте и оттам ще потръгнат нещата .. късмет :)
soul1199
08-19-2010, 19:03
говори с нея
sasha_90
08-19-2010, 19:13
Поговори с нея.Зависи колко лошо си се държал с нея.Но лично аз трудно бих ти дала втори шанс.
zwezzdichka
08-23-2010, 19:16
Пф.. ебаси. Зарязвате пък после.. ти си си виновен!
Ако си я зарязал наистина гадно и няма как да ти прости.. просто се откажи. ;-)
kombarka
08-23-2010, 19:50
Човече, ти си прекалено заблуден и не знаеш какво искаш. Вразуми се и помисли реално. Ние, момичетата, имаме прекалено голямо его, за да се върнем при някого, който ни е зарязал. Think bout it. ;p
FunkyBoy
08-23-2010, 23:22
Колкото по-дълго сте ходили, толкова по голям е шанса отново да се съберете, но и толкова повече си я наранил... И все пак опитай, според мене има шанс ;)
Не е зле да й се извиниш..ако ти приеме извинението добре,но ако ли не..нищо не губиш (вече си го загубил)
lubomirky
08-23-2010, 23:58
защо ще си с нея пак, след като не я заслужаваш?
SemperFidelis
08-24-2010, 02:05
Хахахаха, почти всеки от изказалите мнение, само критикува..
В същото време са пускали по 359 теми в този раздел, на същата или почти същата тематика.
Извини й се, ако се смяташ за виновен. Ако имаш чувства пробвай отново. Най-малкото поговорете и се изяснете, без да правите трагедии като нормалните хора.
BladeOfMySoul
08-24-2010, 03:19
Като не е "твоя" вече, искаш да я върнеш... то си има мисъл за такива ситуации. :)
Седни и ПОМИСЛИ реално какво искаш преди да правиш каквото и да било, за да не се окаже, че след два дни пак си я зарязал.
Ако този път не ти е за едната прищявка и след като я получиш няма да я скъсааш пак от нищото . . говори с нея , няма какво да загубиш.Поне ще знаеш дали имаш шанс , което е много по-добре от простото чакане и чудене.
bratignat
08-24-2010, 08:57
Ти си мъж трябва да носиш отговорност. Сгрешил си - случва се. Но първо помисли дали я искаш просто, заради хубавото и тяло или за да ти се пооправи настроението. Защото ако пак и биеш шута по тоя начин си мухльо.
gabeto323
08-24-2010, 14:59
Аз лично не бих ти дала втори шанс дори и да си най-сладкия и най-печения,но естествено тя може да е все още влюбена в теб така че опитай ! Успех :)
valdesbg
08-24-2010, 15:29
ЯЯяя момче-мишка :)
Вземи си удари една и не мсили много за сложните работи, наречени човешки отношения. Явно е че разбираш от тях точно толкова колкото разбира настъпана жаба от атомна физика :)
HardlyAwakened
08-24-2010, 19:04
Първо се мисли, преди да се върши нещо ... Малко хора имат това умение и те са доста добре от към тази гледна точка ...