Влез

View Full Version : Харесвам гаджето на приятелката си... :Ххх

inatche
08-20-2010, 09:02
Много гадно нали ? Харесвам гаджето на приятелката си той също ме харесва... Обръща на мен много по-голямо внимание и сам ми каза,че има чувства към мен . Но не мога да и го пречиня тва и да и го взема по най-гадния начин под носа... Знам какво е... приятел да отнеме човека до теб и е наистина отвратително .. Тя не живее в БГ а в Лондон идва си по 1път в годината за 1 месец максимум... И нали сега като замине няма смисал да устанат заедно тъй като не се знае кога пак ще се видят.. :o
Снощи му казах,че нали имам нещо към него и той ми каза ,че има време за всичко и всичко ще се нареди... Ох кво да правя... чудя се дали като замине.. и скъсат аз да тръгна с него :-x :oops: :? :o :-o :-o :-o

iveetyy
08-20-2010, 09:06
Грубо . .
Помисли колко добра приятелка ти е.Ако сте близки й кажи какво става вместо да се чудиш дали да й забиваш нож в гърба.Щом ходи с нея и се зарибява с теб откъде знаеш , че няма да ти скроява същите номера с някоя друга твоя приятелка.Ако толкова те харесва защо не говори с ,,гаджето си,, сега ?
Ако го харесваш толкова много вече , за да можеш без проблем да нараниш човек , който е бил до теб в какви ли не моменти *приятелката ти* , добре.

loliii
08-20-2010, 09:08
Не смятам, че е добра идея да парвиш каквото и да е в момента, при положение, че все още ходят. Ако той прецени, че връзката им няма бъдеще и че иска да е с теб, нека я скъса пък тогава се сексайте.

obichamgo
08-20-2010, 09:09
рубо . .
Помисли колко добра приятелка ти е.Ако сте близки й кажи какво става вместо да се чудиш дали да й забиваш нож в гърба.Щом ходи с нея и се зарибява с теб откъде знаеш , че няма да ти скроява същите номера с някоя друга твоя приятелка.Ако толкова те харесва защо не говори с ,,гаджето си,, сега ?
Ако го харесваш толкова много вече , за да можеш без проблем да нараниш човек , който е бил до теб в какви ли не моменти *приятелката ти* , добре.

Доста добре казано +1 :) помисли не мисля ,че ако ти е добра приятелка трябва да и забиваш нож в гърба за някво момче което момже да постъпи с теб по същия начин , по-който е постъпил с приятелката ти

mimityy34
08-20-2010, 09:15
От друга страна приятелката ти от къде ще разбере че ходиш с него .. но е гадно и малко подло така да изчакаш тя да замине и ти да и го отнемеш вярно че вече ще са скъсали но е малко гадно само като си го помислиш .. Говори с приятелката си , защото после ще ти е кофти .. Най -добре Изчакай да видиш какво ще ти поднесе времето и тогава действайте : )

LuxurySk0B
08-20-2010, 09:15
приятелите са мн по-важни от гаджетата

inatche
08-20-2010, 09:19
Да ама и тя ми го е праила тва нещо... :-x

iveetyy
08-20-2010, 09:25
Нещо не те разбрах.
Какво е правила и тя ?

henrietta
08-20-2010, 09:33
Измъквала й е гадже под носа.
Оф, тва с връщането един път месечно, по-вероятно и двамата да са го преживяли. Връзка за един месец в годината няма бъдеще по какъвто и да било начин.
Още по-вероятно е тя да си има приятел в Лондон. Стига да не е някоя сдухана и да знае сносен английски, проблемът е нулев.

4o4ina
08-20-2010, 09:40
И ти е било гадно нали,знаеш колко гадно е постъпила тя и сега ще направиш същото,така ли? :?

inatche
08-20-2010, 09:40
Езика си го знае перфектно.. Когато се върна ми каза,че си има там приятел ,но скъсали докато е в БГ да си прави каквото иска.. Когато се прибере там пак щели да продължат връзката си... Иначе не е здухана напротив даже... :lol:

sasha_90
08-20-2010, 10:02
Езика си го знае перфектно.. Когато се върна ми каза,че си има там приятел ,но скъсали докато е в БГ да си прави каквото иска.. Когато се прибере там пак щели да продължат връзката си... Иначе не е здухана напротив даже... :lol:
Приятелката ти е луда,да не кажа и....Абе,не струва нищо.Такива като нея остават сами и им се връща тъпкано.

inatche
08-20-2010, 10:19
Приятелката ти е луда,да не кажа и....Абе,не струва нищо.Такива като нея остават сами и им се връща тъпкано. +1 :)

vas4e3to0
08-20-2010, 10:21
Поговори с приятелката си и й кажи какво изпитваш. Вярвам,, че ще те разбере:))

sasha_90
08-20-2010, 10:27
Не вярвам това да помогне.Приятелката й като е в БГ е с въпросното момче за 1 месец.А като е в Англия е с други.

vas4e3to0
08-20-2010, 10:34
Не вярвам това да помогне.Приятелката й като е в БГ е с въпросното момче за 1 месец.А като е в Англия е с други.Ами тогава какъв е проблемът? Не вярвам приятелката й да го харесва, щом стават такива маймунджалъци:))

fastuka96
08-20-2010, 10:34
И ти е било гадно нали,знаеш колко гадно е постъпила тя и сега ще направиш същото,така ли? :?

^
^
prava si ..
:) Ako ti e naistina dobra priqtelka zashto ti e da go pravish i da q naranqvash , kato znaesh kakva e bolkata :( Apuk ii s momcheto wse nqkoga shte skusate nqma vechna lubow .. no zatowa puk ima vechno priqtelstvo

TheOnee
08-20-2010, 10:39
абе ти не си добре бе :shock:
ей такива най-много ги обичам
последния път като разбрах щях да ги избия и дватама
толкова ли ви е яко да преебавате приятелите си и да ги прецаквате задарди някакви момчета?
гаджетата идват и си отива, а приятлеи остават...
можеш да забравиш Гошко, Пешо.. оня с коня
ама никога няма да можеш да забравиш едно приятелство ;)

дгд :smt098

eatshitsfuckinbitchezhah
08-20-2010, 10:41
приятелка>гадже
момчетата ги има много ..

inatche
08-20-2010, 10:44
Не вярвам това да помогне.Приятелката й като е в БГ е с въпросното момче за 1 месец.А като е в Англия е с други.
Мм да точно така е... :x

vas4e3to0
08-20-2010, 10:45
приятелка>гадже
момчетата ги има много ..
+1
Най-правилният избор. Пък каквото щеш прави:))

inatche
08-20-2010, 10:50
TheOnee по-внимателно с убидите ако обичаш . И на мене са ми го правили хиляди пъти това и ми е било адски гадно.. Но какво от това .. Значи хората могат да правят каквото си поискат с мен а аз не мога така ли.. Те могат да ме унижават а аз да не мога..съжалявам много но и аз мога да бъда гадна и да унижавам хората... Какво си мислиш ,че ако и ти си харесаш някое момче.. на твоя уж фр която ти е пр много гадно и така нататък и кво ще седиш и ше я гледаш айде моляти се... недей се прави на света вода ненапита че е тъпо .. ;] Що се отнася до темата ми.. Аз не изкам да ме убиждат просто дайте някво съветче :)

henrietta
08-20-2010, 10:52
Това гадже дори не й е гадже, бе хора. Какво гадже за месец в годината! Вика му се фиктивно гадже.
Ама пак е тъпо точно с него да се хванеш, все едно няма други момчета наоколо, пък точно с него. Малко-доста демонстративно изглежда.

TheOnee
08-20-2010, 10:52
:lol:

нали ти дадох съвет бе
още ко искаш?

inatche
08-20-2010, 10:54
Това гадже дори не й е гадже, бе хора. Какво гадже за месец в годината! Вика му се фиктивно гадже.
Ама пак е тъпо точно с него да се хванеш, все едно няма други момчета наоколо, пък точно с него. Малко-доста демонстративно изглежда.

Мм да така си е до някъде ,но пък незнам хем ме сърби хем ме боли.. Не искам да я предам... ще изчакам времето да покаже.. дали това е най-доброто решение.. :oops: :oops:

henrietta
08-20-2010, 10:59
Аз викам да прекарате още време заедно, да видите пасвате ли си като гърне и похлупак или почти, или пък не, пък каквото сабя покаже.

Дъ драма.

inatche
08-20-2010, 14:08
Да продължа историятаа прочутото момченце ,което УЖ ХАРЕСВАХ е уставил приятелката ми... и ся е с някво друго момиче.. Успех тва мометата били големи идиоти.. бахти пумияра са ще види за кво става въпрос вее... Муххахахах :-x :booooomb: :? :D :D

henrietta
08-20-2010, 15:58
То да беше само в "останат" проблема. :X
Добре, защо тръгвате да се занимавате с гадженца, като правописът ви е за боклука?

7227
08-20-2010, 16:04
До колкото разбрах приятелката ти има друг приятел,така ли? значи тя го лъже!? Няма какво да му мислиш,кажи и това ,недей зад гърба и,независимо от всичко.Това момче като има чувства към теб да я реже и тръгвайте и това е.Не се правете на по католици от папата :lol: :lol: :lol:

7227
08-20-2010, 16:05
Да продължа историятаа прочутото момченце ,което УЖ ХАРЕСВАХ е уставил приятелката ми... и ся е с някво друго момиче.. Успех тва мометата били големи идиоти.. бахти пумияра са ще види за кво става въпрос вее... Муххахахах :-x :booooomb: :? :D :D
Абе....лапешка работа...

soul1199
08-20-2010, 17:15
сподели на приятелката си,че го харесваш и че и той те харесва,нека тя сама реши дали да ви остави да сте заедно,иначе е доста гадно

FunkyBoy
08-20-2010, 18:36
откажи се!

BaffaLsc
08-20-2010, 18:42
абе ти не си добре бе :shock:
ей такива най-много ги обичам
последния път като разбрах щях да ги избия и дватама
толкова ли ви е яко да преебавате приятелите си и да ги прецаквате задарди някакви момчета?
гаджетата идват и си отива, а приятлеи остават...
можеш да забравиш Гошко, Пешо.. оня с коня
ама никога няма да можеш да забравиш едно приятелство ;)

дгд :smt098
Много добре казано ! :)

cvetinka95
08-20-2010, 19:46
ивена - без гаранция ..
:-D

inatche
08-21-2010, 09:45
Не искам повее да говоря по този въпрос.... Както и да е вече :)

Minerva
08-22-2010, 15:47
Абе, Авторке...недей така....не се отказвай!!!
Помисли си как ще си щастлива и да не ти пука!
Твоето щастие трябва да е най-важното нещо за теб в живота. Майната им на другите, когато те гледат себе си и своето щастие надали мислят за теб. Щом виждаш, че нещата между тях няма да ги бъде, давай!

alba29
08-23-2010, 10:22
нали знаеш ,че всичко рано или късно се връща-казвам ти го от личен опит 8)

Pascal
08-23-2010, 12:06
навий приятелката си на тройка и готово 8-)

Lincheto
08-23-2010, 12:50
бла бла дрън

Уоооуу :Д:Д дай да си гради щастието на чуждото нещастие, а?

djipsito
08-23-2010, 16:30
Абе вие не прочетохте ли че оня зарязал приятелката й и си хванал друго момиче...

Хич не се занимавай...

DqVoLsKoJeLaNiE
08-23-2010, 16:40
Ъ?! :lol: "Детство мое, реално и вълшебно...." :D

Земи го зарежи тоя гледай си живота, даскалото и приятелите и не ги замесвайте такива сапунки..

kombarka
08-23-2010, 20:36
Никой не заслужава това.
Хубавичко се замисли какво ще и причиниш и каква ще си в нейните очи.

DeNNichkA
08-23-2010, 20:49
Явно за нея това е някаква авантюра просто ... Имайки в предвид факта, че тя в Англия си има приятел явно връзката й с българското момче не е нищо сериозно и не би било проблем за нея предполагам ако след като си замине ти си уредиш нещата с това момче... Но все пак сигурно и на теб ти е кофти в момента да ги виждаш заедно и един вид да чакаш твоя ред... според мен хубаво си помисли дали наистина го харесвая, а не е някаква прищявка от твоя страна.

moonlightt
08-23-2010, 20:53
А заслужава ли си да изгубиш приятел точно заради него? Той.. заслужава ли си?