Влез

View Full Version : На 14 години ..

JUSTniki
08-20-2010, 13:29
Значи аз съм момиче на 14 , гаджето ми е на 15.
Заедно сме от 1 година и половина.От една седмица ме моли като се видим да си сваля тениската, за да ме видил по сутиен.В което аз не намирам смисъл, питах го защо, а той каза, че просто искал да ме види така.Аз все му отказвам, но той продължава да пита.И някак, когато му откажа му става кофти.Въпросът ми е да си сваля ли тениската или .. ?!

FuckedUp
08-20-2010, 13:32
:shock: :lol: :lol: :lol:

KumchoValcho
08-20-2010, 13:36
Ами вслушай се в себе си.
Ти искаш ли да я свалиш? Ако не искаш, НЕДЕЙ да я сваляш, независимо дали ти е гадно за момчето. От поста се разбира, че не искаш. Т.е. недей.
Уважавай себе си :)

Sh@d0w
08-20-2010, 13:38
http://dragonfire-bg.net/forum/images/smilies/lol.gif

По скоро бих казал вслушай се в себе си - ако не искаш да я сваляш,не я свалай,ако пък искаш-пак недей я сваляй.

thefreak
08-20-2010, 13:43
Нали ти е гаджето, иска да те види гола, какво лошо в това? Тейк да топ офф

JUSTniki
08-20-2010, 13:45
Исках само едно мнение като на човек
НОРМАЛНО ЛИ Е НА 14 ГОДИНИ ДА СИ СВАЛЯ БЛУЗАКА ПРЕД ГАДЖЕТО МИ !?!?!

0y7ofCon7roL
08-20-2010, 13:47
Исках само едно мнение като на човек
НОРМАЛНО ЛИ Е НА 14 ГОДИНИ ДА СИ СВАЛЯ БЛУЗАКА ПРЕД ГАДЖЕТО МИ !?!?! Да нормално е

Sh@d0w
08-20-2010, 13:48
Нали ти е гаджето, иска да те види гола, какво лошо в това? Тейк да топ офф

казано на английски

http://freon.shackspace.com/misc/tits_or_gtfo.jpg

henrietta
08-20-2010, 13:54
Покажи му само раменце и кажи "Повече като стана на 15." Тогава ще му покажеш друго раменце. ; )

xrusinka
08-20-2010, 14:05
Хах както желаеш, ние ли да ти кажем кво искаш? Ако искаш свали си я, ако искаш даже и гола се съблечи пред него, всеки е виждал голи момчета или момичета, така че няма нищо лошо в това ;)

henrietta
08-20-2010, 14:10
Недей да даваш такива съвети, че току виж се появила поредната тема "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?". :X

Qnkishhh
08-20-2010, 14:12
От една страна е напълно нормално, след като вече сте заедно от година и половина, гаджето ти да иска да те види без дрехи, от друга е тъпо да правиш нещо, което не искаш. Затова първо си изясни ти желаеш ли да се съблечеш пред него, или не и ако не, седни и му обясни като бял човек, че не си готова за това. Пък той, ако е свестен, ще те разбере.

thefreak
08-20-2010, 14:13
Айде айде стига драматизации.. щом за такова нещо пита, за другото едва ще започне да мисли след 3-4 години...

radeberger
08-20-2010, 14:19
Щом не искаш не го прави :) . Какво толкова се чудиш ?

Qnkishhh
08-20-2010, 14:28
Айде айде стига драматизации.. щом за такова нещо пита, за другото едва ще започне да мисли след 3-4 години... Тя да .. но гаджето и? Сега я кара блузка.. след две седмици панталонки.. след още две ще иска да я види без сутиен.. и след още две к'во? .. айде познай.. и тя може да не иска, но понеже сигурно го обича, ще го направи `за да не го загуби` .. тъпо е ама съм 80% сигурна, че ще стане така. -.-
xCutOutMyTearsx, ако е умна, няма да стане така, от нея зависи...
thefreak, това, че не иска да мисли за "такива работи" отсега и си държи на достойнството, не е равносилно на драматизация...според мен.

Hilary_
08-20-2010, 14:29
.. накарай го да си свали гащите пред всички и тогава да претендира!! ..
Изобщо не му се връзвай .. 8)

Qnkishhh
08-20-2010, 14:35
А дано! :)

.. накарай го да си свали гащите пред всички и тогава да претендира!! ..
Изобщо не му се връзвай .. Cool
Е, виж, за тоя вариант не се бях замисляла! Авторке, ако си падаш сеирджийка, вече знаеш какво да правиш! :-D

FunkyBoy
08-20-2010, 14:44
:razz: :razz: :razz: :razz: да ви имам проблемите :razz: :razz: :razz:

whysosad
08-20-2010, 16:12
Казвам се Николета ..
Имам приятел от доста време и сме оставали сами.
Проблемът ми е, че супер рядко ме пипа .. А го прави чудесно ..
Казва ми, че ме обича и това е най-важното за него.
Толкова много момчета са опитвали да ме пипат, а моето собствено момче - не иска .. Когато с овъртулки сме попадали на въпроса защо не го прави .. Той казва - Еми то това е най-лесно .. Важно е, че те обичам ..
Нима не всяко момче обича да пипа и прочие .. Аз съм на 14, той е на 15

ПС : Мои снимки по бански - http://prikachi.com/images/124/2298124F.jpg
http://prikachi.com/images/137/2298137E.jpg

На 14 съм, а гаджето ми е на 15.
Не иска да ме пипа, смисъл не съм грозна, дебела, мръсна. :D
Той много ме обича, познавам семейството му. Знам, че няма друга.
Като излезнем само за гъза ме хваща и то супер рядко ..
Защо ? Той ли не иска или в мен е проблема ?! Какво да правя .. ?

Май не си наясно със себе си.
Уж нищо не искал... а сега желае нещо от теб и ти се колебаеш как да постъпиш?!

7227
08-20-2010, 16:42
Казано направо иска да правите секс ,не се ли сещаш ?!? :shock: :razz: :razz:

xrusinka
08-20-2010, 16:56
Казвам се Николета ..
Имам приятел от доста време и сме оставали сами.
Проблемът ми е, че супер рядко ме пипа .. А го прави чудесно ..
Казва ми, че ме обича и това е най-важното за него.
Толкова много момчета са опитвали да ме пипат, а моето собствено момче - не иска .. Когато с овъртулки сме попадали на въпроса защо не го прави .. Той казва - Еми то това е най-лесно .. Важно е, че те обичам ..
Нима не всяко момче обича да пипа и прочие .. Аз съм на 14, той е на 15

ПС : Мои снимки по бански - http://prikachi.com/images/124/2298124F.jpg
http://prikachi.com/images/137/2298137E.jpg

На 14 съм, а гаджето ми е на 15.
Не иска да ме пипа, смисъл не съм грозна, дебела, мръсна. :D
Той много ме обича, познавам семейството му. Знам, че няма друга.
Като излезнем само за гъза ме хваща и то супер рядко ..
Защо ? Той ли не иска или в мен е проблема ?! Какво да правя .. ?

Май не си наясно със себе си.
Уж нищо не искал... а сега желае нещо от теб и ти се колебаеш как да постъпиш?!

Ето ти отговор!

danito0
08-20-2010, 20:17
:razz: :razz: :razz:
Извинявай ама вие имате сериозна връзка и е нормално да поиска да ти види сутиена..кво толкова се спичаш? :D

SuNsEt
08-20-2010, 20:37
Свали си тениската и дънките и прашките и сутиена...и обувките...

lifelesscorpse
08-20-2010, 21:14
Глупава работа...Явно и ти си поредната,която има предостатъчно свободно време да си измисля глупости по форумите :? :lol:

ToXiCtHeBeSt
08-20-2010, 21:32
Покажи му само раменце и кажи "Повече като стана на 15." Тогава ще му покажеш друго раменце. ; )

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

BiGBaDWolF
08-20-2010, 21:33
Моля свали си тениската и се хвърли през терасата ! Благодаря :}

mnogoznaikO
08-20-2010, 22:06
Ем, горкия .. година и половина ... още не може да те накара да си свалиш блузката :-D :(

0y7ofCon7roL
08-20-2010, 22:11
Ем, горкия .. година и половина ... още не може да те накара да си свалиш блузката :-D :( Смятай как го хранят френдовете като знаят че даже не я е виждал по шайби па камоли нещо по пикантно от това :(

cride
08-20-2010, 22:19
хахаха така се почва, после ше иска да ти види мааалко под сутиена на тъмно, после още малко и още малко и до месец те е наебал вече... прави си сметка искаш ли го или не, не бъди наивна и не вярвай на възбудено момче...

Nqk1fRealist
08-21-2010, 10:11
лад дъ фък :shock: .... от година и половина сте заедно и не щеш да си свалиш тениската... да съм те отсвирил отдавна... такива хора като него тряя да им дадете медал... :D :D а вие какво и пълните главата с глупости! щел да иска после и гащите и т.н ако иска тя ще си прецени дали да му пусне или не :grin: :grin: :grin:

DaNGeRousLy
08-21-2010, 11:15
http://www.hidden-smileys.com/img/mad-smileys-and-emoticons-23.gif

6sense
08-21-2010, 11:36
аз бих казал че е малка за сериозно гадже щом е толкова срамежлива и пита тук дали да си свали тениската - продалжението ще е дали да му го пипна :D това последното е базик

sweety11
08-21-2010, 11:39
Бахти дилемата :lol:

Passi0n
08-21-2010, 11:57
:lol:

4o4ina
08-21-2010, 12:36
Безмозъчно! :smt104

Stellsy
08-21-2010, 13:30
Ако ТИ искаш да я свалиш, я сваляй..

Bonbonka1
08-21-2010, 13:35
:lol: 1 година и половина сте заедно :twisted: свали на половина 8) другата половина другата година :smt001

sapphire5
08-21-2010, 13:55
eгати к`во толко се подигравате на момичето .. :( много ясно, че ще се притеснява .. :)

vanchetooo
08-21-2010, 14:29
аз като бях на 14 нечаках година и половина да си сваля блузката или нещо друго 8-) споко гадже ти е нете кара да му пуснеш а да си свалиш блузката :-P

0y7ofCon7roL
08-21-2010, 14:32
аз като бях на 14 нечаках година и половина да си сваля блузката или нещо друго 8-) споко гадже ти е нете кара да му пуснеш а да си свалиш блузката :-P И сигорно ся като си на повече години не чакаш покана да си свалиш гащичките :-D

FkMeImMonity
08-21-2010, 15:07
предпочитам такива теми от колкото на 14 бременна какво да прявя? :smt076 според мен недей даже се радвам,че не искаш да го правиш .. :)

FreakBitch
08-21-2010, 16:46
хах.. Значи се оплакваш, че не иска да те пипа.. пък после се притесняваш да си свалиш блузката.. :lol: Не те разбирам, но май ти и сама не се разбираш.. :?

Josefinne
08-21-2010, 16:49
Ммм, да :grin:

DrumNBass
08-21-2010, 20:13
И кво :D викаш си " я по добре другите да ми кажат какво да правя" ;D стегни се малко ;) имаш глва..предполагам и мозък в нея сама може да си решиш ше си сваляш ли тениската или не LOL :lol:

purehate
08-21-2010, 20:13
Емм..да хората са прави ако искаш го направи това е твойта воля! Ако момчето поиска и секс и ти не искаш ще му пуснеш ли?Трябва да ти идва отвътре не просто да искаш да задоволиш капризите му!
:smt011 :)

Callisto
08-21-2010, 21:04
Вече и аз не знам какво е нормално. За едни хора е нормално да се свалят дрехите на първата среща, а за други е нормално след пълнолетие...Аз заради това си карах жестоко детство с момчетата и сме правили бели. Много от тях са ми предлагали да сме гаджета, но аз съм им отказвала...не, че не съм ги харесвала, но до онзи момент за мен без гадже си ми беше по добре...няма скандали, ревност, въпроси от типа имам ли венерически болести или бременна ли съм и си напълно свободен. Одрязвах ги до 15 години и полувина и никой не ме е тормозел да си вдигам блузата...освен на купони, ама там като обърнем по 1 бутилка текила и оди си спомняй кой какво е видял. :D

Ти си решавай дали да го правиш. Моят съвет е доживей си свободна детството и бъди щастлива. Забавлявай се, а след време прави глупости и грешки, че да си вземеш поука...на кратко ....наживей се..първо детството, а после сексът.
Аз лично никога не бих баламосвала едно момче в продължение на 1 година да не му давам секс. Той може да те обича, може да е с теб, но си има нужди и не му е много яко сигурно без секс. Или го зарежи за негово добро, или му угоди с тениската...не е голяма саможертва.

TimeForHeadShot
08-21-2010, 21:16
:shock: :lol: :lol: :lol:

BabyBluee
08-22-2010, 01:31
http://dragonfire-bg.net/forum/images/smilies/lol.gif

fenasf
08-22-2010, 15:36
Заедно сме от 1 година и половина.От една седмица ме моли като се видим да си сваля тениската, за да ме видил по сутиен.В което аз не намирам смисъл, питах го защо, а той каза, че просто искал да ме види така.Аз все му отказвам, но той продължава да пита.И някак, когато му откажа му става кофти.Въпросът ми е да си сваля ли тениската или .. ?!

Свали я.

faced
08-22-2010, 15:58
Аз лично никога не бих баламосвала едно момче в продължение на 1 година да не му давам секс. Той може да те обича, може да е с теб, но си има нужди и не му е много яко сигурно без секс. Или го зарежи за негово добро, или му угоди с тениската...не е голяма саможертва.

Забога, момчето е на 15... надали е имал опит за да му е мъчно за него.

А на авторката вече и дадоха отговор - ако иска, да я сваля, ако не иска, да не я сваля. Няма го тоя момент, че той щял да иска още.. след като за година и половина не е - явно няма. А момичето изглежда не е глупаво, щом изобщо има колебания, а не я е свалила още на първия месец.. Явно ще може да прецени до къде да доведе нещата.

rammstein123
08-22-2010, 19:11
Мда, много ще види...

BibiKome
08-22-2010, 20:49
Значи свали си я , след това той ще поиска и панталоните да си свалиш. След това сутиена и бикините и след това ще се изчукате и ще сте като всички останали безмозъчни тийнове дето се ебат на по 14. :lol:

CTPAXX
08-22-2010, 22:51
Заедно сме от 1 година и половина.От една седмица ме моли като се видим да си сваля тениската, за да ме видил по сутиен.В което аз не намирам смисъл, питах го защо, а той каза, че просто искал да ме види така.Аз все му отказвам, но той продължава да пита.И някак, когато му откажа му става кофти.Въпросът ми е да си сваля ли тениската или .. ?! ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ :shock: :shock: :shock: ШОКИРАН съм не виждам нищо от това да си свалиш тениската се 1 си на басейн с бански..

m0nichka98
08-22-2010, 23:21
em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec :-D :-D

darkPaladin
08-23-2010, 05:04
ем по-добре късно от колкото никога

t0d1t0
08-23-2010, 07:54
и после какво стана? http://ugly.skicu.net/ugly/m150.gif

faced
08-23-2010, 08:46
em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec :-D :-D

то е за гордост да знаеш :D

jackoboy
08-23-2010, 10:13
Като прочетох преди какви притеснения си имала... Абе момиче, я се съвземи малкоооооооооооооо! На теб не може да ти се угоди, в всяко нещо намираш нещо странно.Не си първата тинейджърка на 14 години.Стига висиш по форумите да питаш за всяко нещо, като чели ние знаем на момчето какво му е в главата, ма като виждам май на теб в главата ти няма нищо, момчето си е добре.Първо не искал да я пипа, притеснена наща, сега пък искал да я види... пак в истерия.Живей си там, а не се чуди оо защо като ме ощипаха ме заболя.

jackoboy
08-23-2010, 10:14

А вие откога сте с приятеля ти.От 10 годишни? Ебахти и трагедията.

ScarletBite
08-23-2010, 13:12
Свали я, кво му мислиш? :)

faced
08-23-2010, 16:48

А вие откога сте с приятеля ти.От 10 годишни? Ебахти и трагедията.

Ако мене питаш - от 16 годишни? Не разбрах какво имаше предвид с това.

Macallan
08-23-2010, 17:19
ахаххахаххахаххахахха не мога да се събера от земята :lol:

SkylineDrift
08-23-2010, 18:26
Като дойде времето да правиш секс с този твой "приятел",преди да ти го вкара,ще му кажеш: Чакай да питам в teenproblem да ми го вкараш ли или да не ми го вкараш.
Ставате вече смешни с тия прости теми.Толкова ли си ТЪПА,че не можеш да преценяваш сама какво да правиш,а питаш в сайтовете.
ДА,ТЪПА СИ!!! :-x :-x :-x

viqnkababyy
08-23-2010, 20:48
Еми да, все едно си на басейн, какво толкова ? Сваляай

JakesInsanity
08-23-2010, 20:50
em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec funfunfun funfunfun

Момент да ми мине изумлението. Ама ти лапенце си гордо ли, че си само на 12 а вече някакво момче ти е гледало мястото където някой ден ще ти порастнат цицки? Трагедийка си, малкото... след няколко години ще си баси износения парцал гаден, както си тръгнало, че и ми се радваш.

mrawko1
08-24-2010, 21:14

Ами и аз съм на 14, но съм момче и така както аз си представям ситуацията мога да ти кажа, че той иска повече, но не смее да ти го каже и за сега се опитва да се самозадоволи с това.

lifelesscorpse
08-24-2010, 21:50
Всичко започва от тениската :shock: :lol:
(Честно казано не помня дали вече писах в темата...)

Относно колебанията ти...Първо порасни,пък тогава мисли на кого ще си показваш пълнежа на сутиена.Не,не говоря за годините.Говоря за акъла.

crazybebe
08-25-2010, 09:27

;dd .. откъде да се знае , може момичето да е надарено :d :lol: ... по темата : ти си решаваш , ние не сме в акъла ти и не можем да ти кажем ти какво искаш :) ..

suncho26
08-25-2010, 09:58
То и аз така казвах ... " абее свали си чорапите.... " , " ... не искам .. " и така си мина времето без да ги свали!

LifeFitness0
08-25-2010, 11:15
az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec :-D :-DАко сте още гаджета след 1-2години може да те види и със сутиен :lol:

YouDontKnowMe
08-25-2010, 11:17
Година и половина ... Ако ти не мислиш за секс, то момчето мисли и се чуди как да ти го каже. Все пак това е начин да се сближите повече ..

faced
08-25-2010, 15:01
az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec :-D :-DАко сте още гаджета след 1-2години може да те види и със сутиен :lol:

:razz:

SmilezZz
08-25-2010, 15:16
Ама ти ако за всяко малко нещо се притесняваш толкова,какво остана за секса ? "Нормално ли е,момиче на 14 години да си свали тениската пред гаджето си " :razz: - Сега ако ми кажеш,кое не му е нормалното ?
Иначе както ти и казаха - Ако го искаш това - Направи го,ако не - не..
Ама все пак сте от почти 2 години заедно,пък да питаш такива въпроси :?

ladylove
08-26-2010, 13:23
Заедно сте от година .. момчето е на 15 хурмоните бошуват ;д .. нормално какво може да иска..то от там се почва .. направи това което искаш .. щом ходите от 1 година , мисля че трябва да имаш вяра в него .. и ако му кажеш,че не искаш би трябвало да те разбере..защо да правиш нещо на сила .. поговори с него .. и ти самата си помисли за това какво искаш да направиш :)

djstyle
08-26-2010, 13:55

" Гроу Ъп " ... :?

kokosety
08-26-2010, 14:52
em spored men si q svli kfo tolkova ot godina i polovina ste zaedno vse pak ... az sum na 12 i priqtelq mi me e vijdal i bez sytien a sme zaedno ot okolo mesec funfunfun funfunfun

Момент да ми мине изумлението. Ама ти лапенце си гордо ли, че си само на 12 а вече някакво момче ти е гледало мястото където някой ден ще ти порастнат цицки? Трагедийка си, малкото... след няколко години ще си баси износения парцал гаден, както си тръгнало, че и ми се радваш.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D 8-) 8-) Добре го каза тва с цицките. Деиствително е се едно си по бански кво толкоз пък само, че за секс си помисли катго те попита (ако изобщо те) и кажи кво е станало после свали ли я не я ли