View Full Version : Защо хубавите момичета ...
linkinpark00
08-20-2010, 18:53
Здравейте, чудя се защо красивите момичета, ходят с няк'ви супер грозни или пък, защо тези момичета към 15-16 години, търсят да си намерят все по - голями от тях към 18-20 години ?
п.п извинявам се,ако съм сбъркал раздела и моля ви, ако може без тъпи изказвания,просто ми е любопитно.
Излизат с грозни, защото имат пари и власт.
Излизат с по-големи, защото в природата е така и освен това жените зреят по-бързо.
GregoryHouse
08-20-2010, 19:02
Избий си комплекса за малоценност на друго място.
:razz: :razz: :razz: по-добър и точен отговор няма :P
Авторе,предполагам,че си се разочаровал от връзките си или си грозен,беден и на малко години .. и на акъл.. :lol:
BlindedAngel
08-20-2010, 19:06
Първото е заради пари най - вероятно,а второто е просто защото акъла на едно 16 годишно момче и на едно 16 годишно момиче се различава, затова търсят по големи батковци 8-)
не излизат с по-грозни .. или поне според теб е така ;) те ако си ги харесват .. не са грозни :)
linkinpark00
08-20-2010, 19:09
Мерси, ако може ЛОК
Не, не може лок.
Аз не мисля, че си получил отговор и искам да видя какво мислят останалите.
Щото хич не съм съгласна с казаното до тук.
оф стига с тея пари,ебати.не може ли просто хубавото момиче да харесва момчето заради характера примерно,не 'щото татко му има пари..
В крайна сметка не може само хубавите момичета при хубавите момчета.Грозните да умират ли ? За всеки човек си има половинка!Зависи и от момичето какво търси все пак!Ако търси някой по-улегнал много ясно,че ще е по-голям и за парите е същото,щом има пари красив,грозен е без значение.Аз съм виждала симпатично момче с момиче,което наистина е доста занимарено!Това доказва,че не винаги външността е важна!Замилете се малко,може да имате най-красивият човек до себе си,но като не се разбирате и обичате всичко е безсмислено.
оф стига с тея пари,ебати.не може ли просто хубавото момиче да харесва момчето заради характера примерно,не 'щото татко му има пари..ни мои майна
оф стига с тея пари,ебати.не може ли просто хубавото момиче да харесва момчето заради характера примерно,не 'щото татко му има пари..ни мои майна
майна,моя не е супер хубав,ама не съм с него,щото татко му има кинти :)
lubomirky
08-20-2010, 19:27
'грозните' момчета просто са по-отдадени, може би? и виждат в момичетата нещо повече от цици, задник и красиво лице.. звучи ми малко педерастко като го пиша, ама тряя да е нещо такова, 'щото за друго не се сещам.
Естествено, че не е само пари.
Власт, сила, закрила и излъюване имат своята роля.
забелязала съм,че грозните момчета се държат доста по-добре с едно момиче и са по-големи джентълмени,защото нямат самочувствието,че могат да имат всяка.а едно момиче иска точно такова отношение.не всичко е толкова повърхностно,колкото го изкарвате
забелязала съм,че грозните момчета се държат доста по-добре с едно момиче и са по-големи джентълмени,защото нямат самочувствието,че могат да имат всяка.а едно момиче иска точно такова отношение.не всичко е толкова повърхностно,колкото го изкарватеначи аз съм грозен така ли брат :-o
майна,ти си изключение :-)
sasha_90
08-20-2010, 19:39
Ние,момичетата,излизаме с по-големи,защото в тях виждаме сигурност и спокойствие.Поне за мен е така,а не защото са богати.Виж сега,защо някои избират грозни типове,не знам.Аз съм по скромните момчета,с приятна външност.
GossipGirl89
08-20-2010, 19:46
Аз пък смятам че грозни хора няма - всеки си има някакъв чар. В случая зависи за каква ситуация говориш. Ако да речем хубавко момиче ходи с някой на нейната възраст горе-долу, но не е Мистър Свят може би е с него заради характера му и заради това какъв човек е. Ако същото младо момиче да речем е с някакъв дядка или чичка най-вероятно причината е материалната облага. Аз лично не вярвам на тези 15-16 годишни момичета, които ходят с мъже на по 30+, че са с тях защото се обичат и има нещо истинско във връзката им. Не мисля че при такава голяма разлика в годините можеш да намериш някакъв общ език или нещо, което да споделяш с човека отсреща. В повечето случаи секса е водеща фигура.
А по другия въпрос защо си хващат по-големи - много причини може да има... Да се фукат пред приятелки, да си вдигат самочувствието, да се правят на по-големи...
Elenichkaa
08-20-2010, 20:24
и аз съм на мнение,че грозни хора няма!всеки си има чар,разбира се с някои излкючения 8-) ...
не мисля също че и красивите момичета "налитат" само на грозни и по-големи.при всяко момиче е различно.;)
но тези които го правят явно не се интр от вида на момчето,ами от характера или парите му....
Защо си мислите, че всичко опира до парите? Имам една съученичка, която е супер сладка и ходи с едно не дотам красиво момче (което не е богато или пък нафукано г*зе, не кара скъпи коли ала бала).
Някои момичета търсят "големи батковци", защото си мислят, че те са по-разумни, други - по-яки, трети - защото всички останали така правят. Разни хора разни идеали. ;)
оф стига с тея пари,ебати.не може ли просто хубавото момиче да харесва момчето заради характера примерно,не 'щото татко му има пари..
Точно пък можеш да спечелиш момиче с всякакъв характер, просто трябва да прецениш според момичето как да се държиш, така че ако си мислиш, че лесно ще разбереш кой те сваля, лъжеш се. Пък и надали ще харесаш някое момче толкова много заради характера му, особено ако е някой, който не ти харесва..
Моето мнение по темата - независимо красив или грозен, едно момче винаги може да тръгне с хубаво момиче, ако знае как да се държи, как да говори, как да я впечатли и т.н. Така че да си хубав не означава да си сваляч.
Smrazqvashta
08-20-2010, 22:43
Надявам се с тази тема не конкретизираш всички момичета? Всяко стадо си има своите черни овце, ти си имал лошият късмет да попаднеш на такива.
Важи и на обратно btw, хубави момчета с грозни момичета :P
Какво толкова ги умувате ? Гледайте си вас
Ами моя е на 25 и вече 4 месеца съм с него .. Аз пък съм на 15 и имаме 10години разлика... :x Малко кофти и хората не го удобряват ама какво да направя...Нали той ме обича както и аз него :) ...
Просто на нас ни е много по-добре с по-големи и улегнали момчета, защото получава ме по-голяма закрила и подкрепа... Обичат истински и отстъпват повече не се правят на големите мъже просто,защото вече мислят с горната глава а не с долнатаа.. обичат със сърцето а не с кура си.. :) Докато мометата на 15 /16 се надахват и се мислят за големи мъже.. :-x Мен ме дразнят такива кадето се мислят за ,,Супер мен'' ..
пък и големите момчета имат работа изкарват си пари... коли и собствени жилища :) Тва е за материалното... :oops: :oops: Пък и вече всеки гледа личната угода.. :)
Но материално или не големите момчета винаги ще са за предпочитане пред по-малките :razz: :lol: :-D :-D :-D :-D
remix1912
08-21-2010, 10:38
Само кифлите могат да кажат,че 10 години по-голямо момче от тях ги обича и не е с тях само заради ебането.
radeberger
08-21-2010, 10:46
Само кифлите могат да кажат,че 10 години по-голямо момче от тях ги обича и не е с тях само заради ебането.
Не е нужно да е кифла. Все пак аз в една такава връзка не виждам перспектива.(мое мнение)
По темата : + това , че работи , има кола и собствено жилище мисля , че някои го правят за да изглеждат по-големи от връсничките си . :)
chanelbarbie
08-21-2010, 12:41
защото по дяволите външния вид не е най-важен.
а относно връзките с по-възрастни..
защото са зрели.
Elenichkaa
08-21-2010, 13:20
защото по дяволите външния вид не е най-важен.
а относно връзките с по-възрастни..
защото са зрели.
за зрялост на тази възраст (пубертет) не може и дума да става.Развий ми ако щеш милион теории и ми дай трилион примери.....няма как да ме обедиш.
Във тази възраст или правиш глупости или не ги правиш (поне не толкова много)!
Умно хлапе да,но зряло - Не!
bloodyred
08-21-2010, 13:36
Щото може би не ти е минало през ума, че хубавите момичета се влюбват, и щото явно ти се имаш за много красив така като ти чета малоумните въпроси; щото не е нужно да си плейбоя на квартала, за да те обичат хубавите мацки .. ;]] И защо пък примерно 15-18 да е фрапираща разлика!? Изобщо даже, за мен е напълно нормално. И защото повечето момчета на 15-16, че и повече са пълни дебили, лиглъовци и какви ли още не .. :-o Около мен има адски много такива двойки, дори с по-голяма разлика, които са заедно не заради секса, не заради кинтите на `баткото`, ами защото имат някакви чувства .. и то не са заедно за ден, два ами с месеци, дори мога да дам пример с една позната, тя е на 16, момчето е на 24, 8 години разлика, но са заедно вече от почти 8 месеца, е?! Шанс, и пак да кажа, че адски глупави въпроси, зададени за 100ен път поне :)
Здравейте, чудя се защо красивите момичета, ходят с няк'ви супер грозни или пък, защо тези момичета към 15-16 години, търсят да си намерят все по - голями от тях към 18-20 години ?
п.п извинявам се,ако съм сбъркал раздела и моля ви, ако може без тъпи изказвания,просто ми е любопитно.
първото е толкова вярно,колкото и не е вярно.За тези малките дето ходят с 20-годишни-защата така се чувстват по-големи и "зрели",а всъщност са евентуално бъдещи курви.Освен това има разни загоряли грозньовци,които са пипали само дистанционното да 20-тата си годишнина-на тях пък друг никой не им връзва и така.
glorka94
08-21-2010, 13:58
Ами моя е на 25 и вече 4 месеца съм с него .. Аз пък съм на 15 и имаме 10години разлика... :x Малко кофти и хората не го удобряват ама какво да направя...Нали той ме обича както и аз него :) ...
бъди сигурна че сте заедно главно заради секса, ако не и само заради това, просто няма такива приказки и разказчета
plaYanDwin
08-21-2010, 16:10
Хубавите момичета не винаги ходят с грозни ;]] Всъщност грозни хора няма, има различни вкусове. Това, че някой не се вписва в общоприетия идеал за красота не означава, че е грозен :) Ако на теб даден човек ти харесва, на друг може да му е антипатичен и обратно :P А хубаво момиче може да има не дотам привлекателен приятел, защото например за нея по-важни са други качеста, не физическите :P А защо 15-16 годишните си "хващат" доста по големи приятели [[ 20-21 годишни ]] нямам идея :D Може би като имат до себе си батко се чувстват по-сигурни :) Знам ли :)
mArMaLaDkA
08-21-2010, 16:19
Реално, и мъжете на по 20 и кусур, и момчетиите на по 15-16-17, искат едно и също, разликата между тях е, че докато вторите тепърва навлизат в нещата и се чудят как да си поискат, първите знаят какво и как да ти кажат, че сама да пожелаеш да им се хвърлиш на врата.
fireball121
08-21-2010, 16:41
първото е толкова вярно,колкото и не е вярно.За тези малките дето ходят с 20-годишни-защата така се чувстват по-големи и "зрели",а всъщност са евентуално бъдещи к**ви.Освен това има разни загоряли грозньовци,които са пипали само дистанционното да 20-тата си годишнина-на тях пък друг никой не им връзва и така.
за мен това е най-вярното мнение в темата...всяка тъпа п**ка се мисли за супер важна като каже : "моя е на 22, а аз съм на 13..много съм яка" само факта че се занимава с 4-5-6 години по малки момичета говори за момчето че не му връзват тея на неговите години
Josefinne
08-21-2010, 18:13
Добреее, сега се чудя аз ли съм грозна или гаджето ми :shock:
Това са пълни глупости - една като ходи с някой, не е нужно този някой да е ТВОЙ тип, още повече, че ти си момче, трябва тя да го харесва. Ако мислиш, че си по-стока от оня другия и искаш да му гепиш гаджето - тъкмо по-добре за теб, че е грозен, нали 8)
А пък съм сигурна, че 15 годишните момичета ходят с 18 годишни момчета, защото те вече са намерили отговора на твоя въпрос :oops: :razz:
Аз лично винаги съм ходила с момчета на моята възраст, дори с по-малки от мен ( е, не много по-малки разбира се, не съм педофил ;) ).
xXxsyndromexXx
08-22-2010, 13:14
да .. кат' другите са грозни .. ти си толкова красив а никой не търчи при теб.. ми ако си на 12 годинки съмнявам се да има 12-годишна която да си пада по теб..момимчетата съзряват по бързо и търсят по-големи нормално е..
Излизат с по-големи, защото в природата е така и освен това жените зреят по-бързо.
Това е най-верният отговор, темата да се заключи.
Само ще добавя, че в развитието на мъжа има много аспекти, докато на жената й порастват циците, напращява дупето, потича кръвта и вече е готова.
naQkataRaota
08-22-2010, 15:56
Реално, и мъжете на по 20 и кусур, и момчетиите на по 15-16-17, искат едно и също, разликата между тях е, че докато вторите тепърва навлизат в нещата и се чудят как да си поискат, първите знаят какво и как да ти кажат, че сама да пожелаеш да им се хвърлиш на врата.
така си е ;-)
а тези 25+ ко бяха зрели нямаше да прикоткат някоя току що протекла пикла, ами щяха да правят семейство
InfinityLife
08-22-2010, 16:51
Хвани си кака, да те отрака.
Хвани си батко, да ти е сладко. :P
А сега сериозно:
1.Мислят ги за по-зряли, по-отговорни и тн.
2.18+ Могат да им предлагат, превоз. ( А не да се харчи, по рейсовете или по такситата.)
3.Ако има нужда от помощ, момчето ще може да и помогне.
4.Чустват се по-сигурни от колкото, на момчета на тяхната възраст.
5.Имат по-добро финансово състояние, от колкото 15-16г момчета. ( Искам да кажа, винаги може да си искарва пари ( да работи ) а 15-16 годишните момчета, получават пари от родителите или роднините.)
6.Или повечето се водат по ''модата''. :D
И.. няма ГРОЗНИ или КРАСИВИ хора, всичко си е до вкус !
П.С НЕ ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИТЕ ЖЕНИ !
LuxurySk0B
08-22-2010, 17:13
щото има още такива анаболисти като мен и ги харесва всеки
ShtrudeL
08-22-2010, 19:16
Ти си грозен и малък?
Не е така. Има всякакви вариянти, не само грозен с хубава или богат с хубава и тъпа и т.н. Нищо не си видял ти..както каза някой по-нагоре за всеки си има половинка и всеки си има различен вкус. Един гледа парите, друг красотата, друг характера..нещо плоско ти звучи въпроса :)
abi4kota
08-23-2010, 06:43
То на тва си има една приакзка, която гласи, че... Хубавите ябълки свините ги ядат!!! ПРавете си изводи... А като е грозен начи ше е верен. :lol: :lol: :lol: :lol: :P
agapiseme
08-23-2010, 06:54
Щото няма красиви момчета..те са на другия бряг :-D
преди бая време в един бар едно момиче на към 22 ама беше яко бомба (и руса :D ) беше с един пенсионер към 50 г може и + беше в костюм и пиеше бавно уиски и имаше целувки туи онуи ? е какво е това сега заради характера и сините очи ли е с него :razz: 8-)
Ето как всеки има своето мнение по въпроса на този въпрос, който винаги възниква и търси своя отговор от мнооого време насам :)
Интересното е, че всичките тези мнения са вярни, всички причини за това "Защо хубавите момичета харесват грозни момчета" са вярни, но нито една не е по-вярна от другата. Защото влюбването е нещо, което зависи от толкова много неща ЕДНОВРЕМЕННО.
Можете да си представите една огромна тежка врата със 101 ключалки, за която трябва да откриете и напаснете всички 101 ключове. Всеки ключ представлява част от характера на момчето, нещо от външния вид, социален статус, пари ако щете, случки между двамата. Ако само 1 ключ от всичките липсва - тази врата не може да се отвори. И представете си само, ако тази врата е само една от цял лабиринт, през който трябва да вървите за да стигнете до момичето и всеки ден трябва да отключвате нова врата. Объркате ли нещо - поемате по дългия път или в по-лошия случай - по неправилния път обратно.
И все пак какво прави грозните момчета по-привлекателни?
Преди всичко, ако ти си хубаво момче (смяташ се за такъв) и нямаш момиче, тогава във всеки друг ще виждаш някой грозен и неподходящ. Така се променя перспективата, че започваш да възприемаш другите (конкуренцията) като незаслужаващи внимание от момиче. Особено когато ти не получаваш такова.
Освен ако момчето не е някой модел и е просто безобразно красив - тогава ще измислиш други недостатъци, които да му припишеш (и отново ще имаш съмнения за това дали наистина е красив).
Момичетата не избират партньор по външния вид, както правят момчетата. Да, имат го предвид понякога, но това не е нещо толкова решаващо. Много по-голямо значение има отношението му към тях и отношението му към себе си и останалите. Въобще - начинът му на държане пред нея и в обществото. Ако харесват нещо по външния му вид, това може би са дрешките и бижутата :P
Красивите момчета са харесвани. Аз имам такива приятели. Те стават нещо като плейбои, защото много момичета ги харесват.
Но това че са харесвани може да се превърне в капан за тях, защото могат да спрат да развиват отношението си към момичетата, разчитайки че външният им вид е най-решаващ. И ще се превърнат в самодоволни манекени без нищо повече от това, но подходящи за еднократно забавление например :)
amnessia
08-23-2010, 08:38
Значи според теб хубавите момичета си харесват грозни момчета така ли ? :-o Ами не би ли трябвало богаташите да са хубавите :D . Няма грозни хора.Просто всеки е различен и всеки сам преценява с какъв да бъде.Може момичето да е попаднало на немного хубаво момче , но с акъл .Може да е попаднало на момче с пълен джоб ама празна глава.Нали знаете тея идидоти дето правят простотий и момичетата им се радват..Има няколко типа момчета :)
skullseeker
10-30-2010, 23:06
Не, не може лок.
Аз не мисля, че си получил отговор и искам да видя какво мислят останалите.
Щото хич не съм съгласна с казаното до тук.
евала
:lol:
При момчетата всичко опира до чар,държание,абе да бъдеш себе си.Все пак това в една връзка е най-важно,връзките които се основават само на външния вид не траят много дълго.Когато си хубав придобиваш едно фалшиво самочувствие и не гледаш реално на нещата.Бъдете каквито сте не копираите другите и не ги съдете,пък нещата ще се наредят. :-D
mechtaq_za_teb
10-31-2010, 04:59
Излизат с по-големи, защото в природата е така и освен това жените зреят по-бързо.+1
Някой който е писал пари изобщо има ли си приятел/ка ? Щото ми звучите сякаш се опаквате.... Anyway за 3-4% от момичетата неса важни само парите.
OldSchoolRebel
10-31-2010, 06:44
В една връзка има един примиряващ се, и един който се урежда. Винаги единият превъзхожда другия откъм външен вид.
RoSKo0o0
10-31-2010, 07:00
щото са грозни отвътре, а и кифли бол бе човек...ама аз предпочитам кифла от магазина ;) ;) ;)
.. а защо слагаш на всички момичета общ знаменател? :?
RoSKo0o0
10-31-2010, 07:08
всички претендирате колко сте различни една от друга, но накрая винаги се вкарвате в стадото с овцете, затова ви слагам под общ знаменател :)
всички претендирате колко сте различни една от друга, но накрая винаги се вкарвате в стадото с овцете, затова ви слагам под общ знаменател :)
.. И ПАК БИХ ТЕ ПОПИТАЛА СЪЩОТО!
това, че ти си решил, че познаваш всички момичета по никакъв начин не може да ме убеди, че всички са еднакви ..
Направи си услуга и НЕДЕЙ да спориш с мен! .. :wink:
OldSchoolRebel
10-31-2010, 07:20
Малко цинична гледна точка, приятел.
Абе, кога ще оправят часовника на форумите?
Sa4kiSabiram
10-31-2010, 07:23
ходят с не толкова привлекателни момчета,защото обикновено хубавите са някакви надути идиоти,които знаят само да разиграват момичетата,а по - семплите момчета оценяват дребните неща и са много по - мили.А иначе 15-16 годишните момчета са още такива лигльовци и неосъзнати пишлеменца,че просто няма как да не си потърси някой по - голям.Аз съм на 17 и какво да кажа за съучениците ми,които се мерят с хартиени самолетчета,дърпат момичетата за косите и тем подобни простотии познати ни от детската градина..
RoSKo0o0
10-31-2010, 07:25
.. И ПАК БИХ ТЕ ПОПИТАЛА СЪЩОТО!
това, че ти си решил, че познаваш всички момичета по никакъв начин не може да ме убеди, че всички са еднакви ..
Направи си услуга и НЕДЕЙ да спориш с мен! .. :wink:
Ъ...ще направя НА ТЕБ услуга, ако не споря, защото имам свободно време до 2 часа и мога да си го губя в спорове с теб. Направил съм си извод от личен опит и от близки приятели и познати ;) Ама като се замислиш...все едно да спорим за Левски и ЦСКА... :? :? :?
П.С. Ако някоя "УНИКАЛНА" ми докаже това, което ми казваш ти, ще пусна специална тема, в която ще се извиня на теб и на останалите "уникални" жени на този свят... ама нали се сещаш, че това няма да стане? :D
MilanowPz
10-31-2010, 18:57
майна,моя не е супер хубав,ама не съм с него,щото татко му има кинти :)
не щото татко му има пари
а щото той има пари сиг яка кола и не е като другите да мислят само за секс :)
Paramour
10-31-2010, 19:22
По първия въпрос: Любовта не пита красив ли си, грозен ли си. Момичето се е влюбило в момчето, това е.
А по втория: Част от момчетата на по 15-16 се чудят само как да 'си направят сефтето' и се държат незряло. Затова и момичетата си търсят батковци, защото са по-развити и умствено и физически/в повечето случаи/.
BrokenDreamzBG
11-01-2010, 08:06
По първия въпрос: Любовта не пита красив ли си, грозен ли си. Момичето се е влюбило в момчето, това е.
А по втория: Част от момчетата на по 15-16 се чудят само как да 'си направят сефтето' и се държат незряло. Затова и момичетата си търсят батковци, защото са по-развити и умствено и физически/в повечето случаи/.
Ах вие тъпи кифли :lol: .В едното изречение ми казва "любовта не пита красив ли си , грозен ли си" , а във второто си фащали по-големи щото имали мускули :razz:
Paramour
11-01-2010, 10:00
Ах вие тъпи кифли :lol: .В едното изречение ми казва "любовта не пита красив ли си , грозен ли си" , а във второто си фащали по-големи щото имали мускули :razz:
Това, че момичетата на по 14-15-16 си падат по батковци не значи, че са влюбени в тях. Може да имат симпатия към мусколите, примерно.
А ти стига си търсил логика в постовете ми, ами вземи си напиши мнението по въпростите, зададени от автора на темата..
minionka
11-01-2010, 11:41
За да пуснеш такава тема, някое момиче те е отрязало.. най-вероятно!
Имам една приятелка, която ходи с 16 годишен. Тя е на 15. Излизала съм с тях, не е голям красавец, но е много мил с нея, голям джентълмен...към нея и към мен и към което и да е друго момиче. Повечето му приятели обаче, къртят откъм мозък..все едно са 5 годишни. Прави си изводите. Не очаквай момиче на 15-16 да се хване с някой такъв. Естествено за всеки влак си има пътници.
Имам една приятелка, която ходи с 16 годишен. Тя е на 15. Излизала съм с тях, не е голям красавец, но е много мил с нея, голям джентълмен...към нея и към мен и към което и да е друго момиче. Повечето му приятели обаче, къртят откъм мозък..все едно са 5 годишни. Прави си изводите. Не очаквай момиче на 15-16 да се хване с някой такъв. Естествено за всеки влак си има пътници.
Абе така е ама вие като видите пари и ви се отваря ... :) И твоето е много вярно, но наполовина.
minionka
11-01-2010, 13:01
Абе така е ама вие като видите пари и ви се отваря ... :) И твоето е много вярно, но наполовина.
Не поставяй всички момичета под един знаменател. Аз нищо не съм споменавала за пари. Вярно е, че някои момичета гледат това, но аз лично на тази възраст не се интересувам особено от тях. След две-три години, разбира се мисленето ми може и да се промени, но засега, ако момчето е чаровано, мило и пр.. нищо не пречи да сме нещо повече от приятели.
mArMaLaDkA
11-01-2010, 13:09
За какво му е на едно момиче някой противняк с пари, при положение, че си има родители, които му дават джобни, купуват му хубави дрехи и поне едно 70% от домакинствата имат автомобил(независимо дали личен или служебен)=> щерките им ходят с коли на училище в повечето случаи?
SisinkaS
11-01-2010, 13:34
Напълно съм съгласна с теб.
А и неможе ли момичето, търсещо сигурна връзка да е предпочело "гърбушко" понеже е сериозен и разбран човек на място, а не фотомодела от корицата на Cosmopolitan, който е на принципа дебна да ебна?! :-o Това, че някоя кифла те е отрязала зарди някое богаташче незначи да си изливаш комплексите тука. 8)
anonymous708973
11-01-2010, 18:10
В една връзка има един примиряващ се, и един който се урежда. Винаги единият превъзхожда другия откъм външен вид.
Абсолютно несъгласна.
И хич не съм съгласна с тезата на автора.
Баси, аз със нищо не съм съгласна, освен с това, че общите знаменатели са тъпо нещо!
PoRcHeTaTa1
11-01-2010, 19:54
не излизат с по-грозни .. или поне според теб е така ;) те ако си ги харесват .. не са грозни :)
Точно така ...всеки си има вкус ... !!!