Влез

View Full Version : Закъснява ми с почти 3 месеца

ivi96
08-20-2010, 19:11
Здравейте момичета. Искам да ви питам нормално ли е да не ти е идвало почти 3 месеца.Попринцип сега ще е втория път и знам че понякога може да закъснява,но толкова!

LDto
08-20-2010, 19:14
Върви на лекар ...

FeelMyPain
08-20-2010, 19:15
Плющяла ли си се?

ilia_92
08-20-2010, 19:17
Ех тея басейни ...

LDto
08-20-2010, 19:34
хахаха страшни съвети ....
мацке ако си си пръснала прозореца честито ставаш майче
=D> =D> =D> ако ли не .... върви при генеколок .... защото все пак здравето е важно :) :) :)

7227
08-20-2010, 19:36
Не е нормално :? Или си бременна или е хормонален проблем,следователно иди на лекар.

SuNsEt
08-20-2010, 19:42
Не е нормално :? Или си бременна или е хормонален проблем,следователно иди на лекар. Това е.Друго няма какво да се каже.

Backspace93
08-20-2010, 19:50
Попринцип сега ще е втория път и знам че понякога може да закъснява,но толкова!
Сега ще е втория път на кое? Ако ти е дошло само веднъж е нормално втория път да дойде и след половин година.

ivi96
08-20-2010, 20:02
За първи път ми дойде на 4-ти Юни.Не съм се удряла никаде,нищо не съм правила.

whysosad
08-20-2010, 20:29
За първи път ми дойде на 4-ти Юни.Не съм се удряла никаде,нищо не съм правила.
На 14 години си, в пуберт...
За твоета възраст е нормално цикълът да не е редовен.
Особено първите пъти.. постепенно ще се регулира.
С мен точно така се беше получило. Имаше интервал от няколко месеца докато ми дойде за втори път.

При младите момичета след началото на менструацията продължителността на цикъла може силно да се колебае. Затова е много важно младите жени да са напълно наясно, че това е нормално и няма повод за тревога. Смята се, че редовният менструален цикъл трябва да се установи 1 година след момента на първата на менструация.

SmilezZz
08-21-2010, 18:14
Нормално е да ти закъснява..При някои даже не идва с 6 месеца..Обаче ако си имала някакъв полов контакт,то тогава има
вероятност да си бременна..
Но за най-сигурно отиди на гинеколог..

Callisto
08-21-2010, 18:38
Има няколко възможности, но в твоя случей е виновна възрастта и това, че наскоро ти е дошло. С времето мензисът ти ще се регулира и с времето ще стане по-редовен. Друг е въпросът, че за да ти е точен като часовник трябва да си раждала, затова, ако ти закъснее с някой друг ден или прескочи един месец не е фатално, но е желателно да се консултираш с гинеколког, ако е за по-дълго време, понеже колкото по-рано се диагностицира едно заболяване, толкова по-лесно и бързо е неговото лечение. На мен лично мензисът ми идва един път на всеки 3/4 месеца. Нямам никакви заболявания и тн., но виновникът са килограмите ми. Скоро правя 18 години, а тежа 40кг (като се има в предвид, че слабите ми приятелки тежат около 52...моят случей е леко анормален). Прекалено съм лека,за да имам цикъл. За да имаш цикъл трябва да имаш определено количество мазнини..аз ги нямам и понеже на всеки 3/4 месеца като една нормална жена качвам по 2/3 килограма и ми идва...после бързо ги изгарям( неизвестно как с пица и бира) и пак нямам за някой друг месец. Аз лично съм констатирала, че трябва да тежа поне 43кг, за да ми дойде(това естествено се отнася строго индивидуално за моето телосложение).

Neutral
08-21-2010, 18:52
хахаха страшни съвети ....
мацке ако си си пръснала прозореца честито ставаш майче
=D> =D> =D> ако ли не .... върви при генеколок .... защото все пак здравето е важно :) :) :)